Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 23, 2026 4:13 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:02 pm
(ας κρατήσει κάποιος τον Dimnitz :D :D )
Εικόνα

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 4:17 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:06 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:00 pm

Ο φρανσισκο εχει απορριψει προταση του Παο στα 2,5 χαρτια πριν καμια βδομαδα, ενω ειχε συμφωνησει πριν 2 μηνες μαζι μας με τα ιδια λεφτα και μετα τα γυρισε και αρχισε τα θελω ΝΒΑ.
Απο οσο ξερω θα γινει μια προσπαθεια πριν πριν το φαιναλ φορ αλλα αν δεν ευδοκιμισει θα παμε για τον Ρομπινσον που ο βασικος μας ανταγωνιστης ειναι η ζαλγκιρις για αντικαταστατη του Φρανσισκο.

Ο Ντιαλο εχει συμβολαιο και η Μονακο δεν θα τον αφησει ετσι. Επισης υπαρχει ενδιαφερον απο Χαποελ με τρελα λεφτα οποτε ενω υπαρχει ενδιαφερον ακομη ειναι ηνπιο δυσκολη και πολυπλοκη περιπτωση.

Για μπλοσονγκειμ μαλλον παει για φουντο η δουλειά. Εχει προταθει ο Μαικ οπως και ο Μπρισσετ. Ο χορντ δεν εχει πεσει στο τραπεζι προς το παρον

Γενικα το ροστερ που γραφεις και που το αναφερω πολυ συχνα πυκνα και εγω ειναινποκυ κοντα στην πραγματικοτητα.

Ο Νιλικινια μαλλον παει παρι και ο Τζοσεφ αν κανει καλο φινις θα μεινει σιγουρα ως εξτρα λυση
Φανταζομαι και Ντιλικινα και Μορις φευγουν. Περα απο μακ ινταιρ ουσιαστικα θα παμε σε ενα scoring combo τπου Robinson? Οχι δηλαδη τυπου Μορις η Ντιλικινα?
Θα παμε για εναν παικτη με playmaking skills αλλα με βασικοπροσον να βασανισει την αντιπαλη αμυνα και να βρουν πεδιο δρασης οι αλλοι σκορερ.
Η βασικη εναλλακτικη του Φρανσισκο είναι ο Ρομπινσον, ειχε εξεταστει και ο Φλιν(μαλλον καταληγει Εφες). Δεν θα ειναι δηλαδηνpassing first παικτης.

Ο τζοσεφ θα μεινει εφοσον το επιθυμει και ο ιδιος

Ο ρομπινσον μπορει να παιρνει πολλες προσπαθειες αλλα οταν ειναι μεσα στην Παρι ειναινο βασικος πολος που τραβει την αμυνα. Θεωρω οτι σε μια ομαδα με τοσους σκορερς οπως ο Ολυμπιακος ειναι ιδανικο φιτ για 10-15 λεπτα. Θα τραβαει την αμυνα πανω του και οι αλλοινθα κανουν παρτι. Μπορει βαση στατιστικων να φαινεταινοτι εχει κακο σουτ αλλα ειναι pure scorer ο ανθρωπος ενω αρεσει στον κοουτς απο την τραπανι ενω πλεον εχει και εμπειρια ευρωλιγκας.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 23, 2026 4:18 pm

golitog7 έγραψε:
halldor έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 3:30 pm

Οκέι, αφεντικό, ό,τι πεις !
Όμως, αν πάρουμε ως σημείο αναφοράς τον Σλούκα π.χ., ο Κόντι είναι σε όλους τους τομείς καλύτερος για φέτος.
Εκτός από το ότι ο Σλούκας έχει πάρει 4 Euroleague ενώ ο Κόντης δεν έχει παίξει ακόμα ούτε play of game. Και αυτά μετράνε πολύ αγαπητέ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με τέτοιους παίκτες θα έχουμε πάλι μια σούπερ χρονιά στην regular αλλα στο φ4 θα πάρουμε τα παπάρια μας γιατί εκεί θες παίκτες νικητές. Μην αρχίσουμε πάλι είχαμε το Σλούκα και το χάσαμε, γιατί έχασε τις βολές και μπλα μπλα μπλα. Δεν είναι το θέμα μας ο Σλούκας και ο Κόντης αυτοί καθ αυτοί αλλα το στυλ των παικτών που έχεις ή θε να πάρεις. Δεν έχουμε νικητές στο ρόστερ μας, το έχω πει και θα το ξαναπώ. Την ομάδα που ξέρει να σηκώνει τρόπαια την καταλαβαίνεις, μόλις θα μυρίσει αίμα θα σε τελειώσει. Εμείς μόλις έρχεται η κρίσιμη ώρα είμαστε εκτός τόπου και χρόνου και είναι πολλοί οι λόγοι γι αυτό.
Ο μόνος από το ρόστερ μας που έχει περπατήσει όλο το δρόμο, που έχει γευτεί τη νίκη είναι ο Παπ, και αυτός 15 χρόνια πριν, αμφιβάλω αν θυμάται πως είναι. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα οπωσδήποτε παίκτες σαν τον Μπράιαντ και τον Μίσιτς το καλοκαίρι και ας κοροιδεύουν μερικοί ακόμα για την εικόνα του Μίσιτς.
Μπορεί ο Οσφπ κάποια στιγμή να νικήσει και μετά να ξεκλειδώσει την επόμενη πίστα. Μέχρι να γίνει όμως αυτό εγώ δεν αλλάζω τη γνώμη μου (ας κρατήσει κάποιος τον Dimnitz :D :D )
Παρ' όλα αυτά δεν απαντάς στο θέμα που έβαλα: ότι φέτος (φέτος, φέτος, φέτος) ο Μακιντάιρ είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από Σλούκα, που γενικώς τον έχουμε σε εκτίμηση.
Τώρα, στα άλλα που λες διαφωνώ εντελώς.
Αν, για παράδειγμα, είχε χάσει ο Γιουλ το τελευταίο σουτ, θα τα έλεγες τώρα αυτά ή θα γινόμασταν τότε ομάδα που ξέρει να σηκώνει τρόπαια;

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 4:20 pm

Εγω θα προτιμουσα Φρανσισκο Φορεστ αλλα και το Μακινταιαρ Ρομπινσον δεν με χαλαει καθολου

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Απρ 23, 2026 4:22 pm

Σύμφωνα με το σέρβικο «meridian sports» ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» και θα φοράει τη φανέλα των Πειραιωτών για τα επόμενα τρία χρόνια.

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ria-hronia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Απρ 23, 2026 4:28 pm

halldor έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:18 pm
golitog7 έγραψε:

Εκτός από το ότι ο Σλούκας έχει πάρει 4 Euroleague ενώ ο Κόντης δεν έχει παίξει ακόμα ούτε play of game. Και αυτά μετράνε πολύ αγαπητέ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με τέτοιους παίκτες θα έχουμε πάλι μια σούπερ χρονιά στην regular αλλα στο φ4 θα πάρουμε τα παπάρια μας γιατί εκεί θες παίκτες νικητές. Μην αρχίσουμε πάλι είχαμε το Σλούκα και το χάσαμε, γιατί έχασε τις βολές και μπλα μπλα μπλα. Δεν είναι το θέμα μας ο Σλούκας και ο Κόντης αυτοί καθ αυτοί αλλα το στυλ των παικτών που έχεις ή θε να πάρεις. Δεν έχουμε νικητές στο ρόστερ μας, το έχω πει και θα το ξαναπώ. Την ομάδα που ξέρει να σηκώνει τρόπαια την καταλαβαίνεις, μόλις θα μυρίσει αίμα θα σε τελειώσει. Εμείς μόλις έρχεται η κρίσιμη ώρα είμαστε εκτός τόπου και χρόνου και είναι πολλοί οι λόγοι γι αυτό.
Ο μόνος από το ρόστερ μας που έχει περπατήσει όλο το δρόμο, που έχει γευτεί τη νίκη είναι ο Παπ, και αυτός 15 χρόνια πριν, αμφιβάλω αν θυμάται πως είναι. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα οπωσδήποτε παίκτες σαν τον Μπράιαντ και τον Μίσιτς το καλοκαίρι και ας κοροιδεύουν μερικοί ακόμα για την εικόνα του Μίσιτς.
Μπορεί ο Οσφπ κάποια στιγμή να νικήσει και μετά να ξεκλειδώσει την επόμενη πίστα. Μέχρι να γίνει όμως αυτό εγώ δεν αλλάζω τη γνώμη μου (ας κρατήσει κάποιος τον Dimnitz :D :D )
Παρ' όλα αυτά δεν απαντάς στο θέμα που έβαλα: ότι φέτος (φέτος, φέτος, φέτος) ο Μακιντάιρ είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από Σλούκα, που γενικώς τον έχουμε σε εκτίμηση.
Τώρα, στα άλλα που λες διαφωνώ εντελώς.
Αν, για παράδειγμα, είχε χάσει ο Γιουλ το τελευταίο σουτ, θα τα έλεγες τώρα αυτά ή θα γινόμασταν τότε ομάδα που ξέρει να σηκώνει τρόπαια;
Τι στ άλλα, σε όλα διαφωνείς :D :D
Σου απάντησα απλώς δεν θες να αποδεχτείς την άποψη μου. Το να κοιτάς απλά τα στατιστικά και να μου πεις ποιο νούμερο είναι μεγαλύτερο από το άλλο φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν έχει και πολύ νόημα. Το πόσο νικητής είναι κάποιος με ποιον δείκτη ας πούμε μετριέται? Εσύ στο φ4 θα ήθελες (φέτος φέτος φέτος) τον Κόντη που έχει όλα τα νούμερα καλύτερα ή τον Σλούκα να σου τρέξει τις τελευταίες δέκα επιθέσεις που θα κρίνουν το ματς?

Αν είχε χάσει ο Γιουλ το τελευταίο σουτ θα ήμασταν νικητές και η ιστορία θα είχε άλλη εξέλιξη. Έλα όμως που το έβαλε (γιατί ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Πέμ Απρ 23, 2026 4:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 4:29 pm

berry έγραψε:
Σύμφωνα με το σέρβικο «meridian sports» ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» και θα φοράει τη φανέλα των Πειραιωτών για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέχρι τα 35 του γηροκομείο θ ανοίξουμε;

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 23, 2026 4:33 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:29 pm
berry έγραψε:

Μέχρι τα 35 του γηροκομείο θ ανοίξουμε;
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Το είχα γράψει κι εγώ μάλλον χτες. Δεν πιστεύω ότι του δώσανε συμβόλαιο για 3 χρόνια. Πιο πιθανό μου φαίνεται το 2+1, αν και εγώ θα ήθελα 1+1+1, με option της ομάδας σε κάθε περίπτωση. Θα δούμε...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Απρ 23, 2026 4:34 pm

παντως το θα κανουμε κρουση για φρανσισκο αλλιως ρομπινσον δεν πολυστεκει..ο ενας κανει τα 3πλα λεφτα του αλλου..επισης
αν παρουμε φρανσισκο και κοντι μετα ο γουοκαπ δεν θα παιζει καθολου..οι πιθανοτητες να συμβουν αυτα 0.1%.Μακαρι δηλαδη αλλα μη φατε εχουμε γλαροσουπα.

το μακινταιρ ρομπινσον γουοκαπ ειναι ικανοποιητικο..παλι βεβαια ποσοτητα>ποιοτητα.Με τα ιδια λεφτα μπορεις να εχεις φρανσισκο γουοκαπ τζοσεφ

οτι φρανσισκο θα βρει ομαδα στο ΝΒΑ εμενα αστειο μου φαινεται..και οτι θα ρισκαρει τοσα λεφτα επειδη για καποιο λογο μερικοι πιστευουν θα βρει τα ιδια και περισσοτερα του χρονου αν αποτυχει εκει..Ο σορτς αν εβγαινε τωρα στην αγορα πανω απο 1.5 δεν θα του εδινε κανεις.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 4:47 pm

shaq7 έγραψε:
παντως το θα κανουμε κρουση για φρανσισκο αλλιως ρομπινσον δεν πολυστεκει..ο ενας κανει τα 3πλα λεφτα του αλλου..επισης
αν παρουμε φρανσισκο και κοντι μετα ο γουοκαπ δεν θα παιζει καθολου..οι πιθανοτητες να συμβουν αυτα 0.1%.Μακαρι δηλαδη αλλα μη φατε εχουμε γλαροσουπα.

το μακινταιρ ρομπινσον γουοκαπ ειναι ικανοποιητικο..παλι βεβαια ποσοτητα>ποιοτητα.Με τα ιδια λεφτα μπορεις να εχεις φρανσισκο γουοκαπ τζοσεφ

οτι φρανσισκο θα βρει ομαδα στο ΝΒΑ εμενα αστειο μου φαινεται..και οτι θα ρισκαρει τοσα λεφτα επειδη για καποιο λογο μερικοι πιστευουν θα βρει τα ιδια και περισσοτερα του χρονου αν αποτυχει εκει..Ο σορτς αν εβγαινε τωρα στην αγορα πανω απο 1.5 δεν θα του εδινε κανεις.
Το αρχικο πλανο ηταν Φρανσισκο + Μακινταιαρ. Το θεμα κολλησε στο ΝΒΑ. Τωρα προσεξε τι γραφω εδω και ενα μηνα και δε τις γραφετε την τελευταια βδομαδα απο τα παπαγαλακια. Το οτι ο ενας στοιχίζει 2,5 και ο αλλος 1,5 (οχι και 3πλασια μην τρελαθουμε) δεν εχει καμια σχεση με το ποιους παικτες ζηταμε αλλα και με το ποιοι παιξτες εινα διαθεσιμοι. Απο ευρωλιγκα σκορερ διαθεσιμοι στο 1 ειναι ο Τζειμς, ο Φρανσισκο, ο Χιφι και Ρομπινσον.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Απρ 23, 2026 4:56 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Το αρχικο πλανο ηταν Φρανσισκο + Μακινταιαρ. Το θεμα κολλησε στο ΝΒΑ. Τωρα προσεξε τι γραφω εδω και ενα μηνα και δε τις γραφετε την τελευταια βδομαδα απο τα παπαγαλακια. Το οτι ο ενας στοιχίζει 2,5 και ο αλλος 1,5 (οχι και 3πλασια μην τρελαθουμε) δεν εχει καμια σχεση με το ποιους παικτες ζηταμε αλλα και με το ποιοι παιξτες εινα διαθεσιμοι. Απο ευρωλιγκα σκορερ διαθεσιμοι στο 1 ειναι ο Τζειμς, ο Φρανσισκο, ο Χιφι και Ρομπινσον.
Εγώ χωρίς να αμφιβάλλω καθόλου για το ότι μας μεταφέρεις τις πληροφορίες όπως ακριβώς τις μαθαίνεις, μπορώ να πω πως μου κάνει εντύπωση η πρόθεση να πάμε για CMM- Fransisco πακέτο. Αυτό σημαίνει πως ο Γουόκαπ θα πήγαινε για τρίτος άσσος και με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δυσκολεύομαι να το φανταστώ σε αυτήν την Μπαρτζωκική εκδοχή του Ολυμπιακού.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Απρ 23, 2026 4:59 pm

Πράσινα θα φοράει ο Φρανσίσκο και του χρόνου :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Απρ 23, 2026 5:00 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 7:02 am

ΥΓ2: Αν ειναι πάντως 2μ για τον Κοντι εγω δεν χαλαλιζα (για να τον βλέπω 25λ) γιατί το μόνο που σημαίνει σε συνδυασμό με τις ειδήσεις που έσκασαν για ανανέωση Γουοκαπ, λιγότερο χρονο κοκ, αλλα και οτι ο Κοντι έχει τις ευλογίες Γουοκαπ, είναι οτι του χρόνου θα πάμε με Κοντι Γουοκαπ και 3η επιλογη τυπου Ντιλικινα ή Τζόζεφ

ΥΓ3: Χτενίζει την αγορά λέει η ομάδα να βρει ελληνα PG. Όταν τον βρείτε ενημερώστε μας. Δεν υπάρχει
Εγω αυτό ισχυριζομουν και συνεχιζω να πιστεύω, ενας ειτε ο Κοντι ειτε οποιος άλλος για πρώτος και ο τρίτος συμπληρωματικός,αν τωρα έχουμε κάποιον Έλληνα για την Α1 λίγο οκ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 5:05 pm

steph.larry έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:56 pm
Christofis έγραψε:

Εγώ χωρίς να αμφιβάλλω καθόλου για το ότι μας μεταφέρεις τις πληροφορίες όπως ακριβώς τις μαθαίνεις, μπορώ να πω πως μου κάνει εντύπωση η πρόθεση να πάμε για CMM- Fransisco πακέτο. Αυτό σημαίνει πως ο Γουόκαπ θα πήγαινε για τρίτος άσσος και με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δυσκολεύομαι να το φανταστώ σε αυτήν την Μπαρτζωκική εκδοχή του Ολυμπιακού.
Μη σου κανει εντυπωση . Καλομαθε η γρια στα συκα . Με τεραστιο ροστερ θα παει και του χρονου μιας και η πιθανοτητα να πιασουν ολες οι μεταγραφες ειναι πολυ μικρη . Ποσοτητα λοιπον , ειδικα στον ασσο ( αν δεν ερθει ο φρανσικο ) με την ελπιδα οτι ο ντορσει θα συνεχισει να βαζει τις καλτσες του .

Γιατι φετος ο ντορσει ( με τα τρομερης δυσκολιας σουτ που βαζει ) ειναι που κανει το πραγμα και ρολαρει .

Αν τα κανει και στο φαιναλ φορ ο ολυμπιακος θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να το παρει απο οτι τα προηγουμενα χρονια .

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Πέμ Απρ 23, 2026 5:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Απρ 23, 2026 5:06 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:59 pm
Πράσινα θα φοράει ο Φρανσίσκο και του χρόνου :mrgreen: