Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τόσα χρόνια παίζαμε με τον Μακισικ στο τρία που ήταν καθαρό δυάρι. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο κόουτς. Ο Τζόζεφ το σίγουρο είναι ότι αν μείνει θα είναι 4ος. Από εκεί και πέρα μεταξύ των άλλων τριών δεν ξέρω πως θα μοιραστούν οι χρόνοι.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 8:10 pmκαλα αυτα τα λενε και οι παναθηναικοι 3 χρονια αλλα οποτε βαζουν 3 γκαρντ γελαει το σκυλι..να δουμε τωρα κανα μακινταιρ ντορσει φουρνιε και θα μας κλαιει η μανα του πελε..Δεν ειναι καν τοσο ποιοτικα τα γκαρντ αυτα για να πεις οτι αξιζει να παιζουμε με 3.(οι ασσοι εννοω που υποτιθεται θα χουμε)
Το Ντόρσει - Φουρνιέ δεν λειτούργησε, αλλά ο Φουρνιέ έχει σώμα τριαριού και εκεί προοριζόταν στην αρχή. Όσο μεγαλώνει γίνεται πιο τρία από δύο. Μάκινταιρ / Ρόμπινσον / Φουρνιέ είναι ένα σχήμα που γαζώνει επιθετικά.
Μπλε τρία γκαρντ πάντα στην second unit με αθλητικό τεσσάρι + Ταιρικ. Άνετα βγαίνει.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Με Οσμάν Ντέιβις Χουάντσο; Θα γίνουν 60λεπτα τα παιχνίδια ;coach blue έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 8:40 pmΦρανσισκο , μπλοσομγκειμ , ντιαλο στον παναθηναικο ;
Γιατι οχι , πλακα θα εχει .
ΥΓ: Αντι για τον ρομπινσον που γραφουν προτιμουσα με χιλια στραζελ .
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμεις εχουμε 4 ασσους και 4 σεντερ . Ειναι η νεα ταση .Kostas89 έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 8:56 pmΜε Οσμάν Ντέιβις Χουάντσο; Θα γίνουν 60λεπτα τα παιχνίδια ;coach blue έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 8:40 pm
Φρανσισκο , μπλοσομγκειμ , ντιαλο στον παναθηναικο ;
Γιατι οχι , πλακα θα εχει .
ΥΓ: Αντι για τον ρομπινσον που γραφουν προτιμουσα με χιλια στραζελ .
Παρτε παρτε
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
TuTiS έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 9:02 pmΞέρω ότι τον κοιτάζουν (ελπίζω όχι μόνο) για αντί-Πίτερς γιατί θέλουν 4-3 παίκτη. Εξωφρενική άμυνα και τα βάζει κιόλας. Μόνο Blossomgame δεν θέλω γιατί πραγματικά μόνο άμυνα, κακός στην επίθεση και πραγματικά ορισμένες φορές το μπασκετικό του iq συναγωνίζεται τον Holmes.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει στο τέσσερα.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν το πάμε έτσι ρογκαβοπουλος γκριγκονις Οσμάν Χουάντσο μητογλου Ντέιβις μόνο ρολιστας χωράει απλά για να συμπληρώνει εφόσον φύγει ο γκριγκονιςcoach blue έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 8:59 pmΕμεις εχουμε 4 ασσους και 4 σεντερ . Ειναι η νεα ταση .
Παρτε παρτε![]()
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά. Επειδή παρατηρώ μια σπέκουλα περί της επιλογής των σέντερ για το φάιναλ φορ, θα πω κάτι και το εννοώ. Θα ξενερώσω αφάνταστα και θα νευριάσω εννοείται, εάν μπει ο Φαλ αντί του Τζόουνς. Θα είναι τεράστιο σφάλμα, τόσο καθαρά αγωνιστικό, όσο και ηθικό. Το λέω ρητά, εάν θέλουμε επιτέλους την κούπα, ας αφήσουμε τα αστεία και να αφήσουμε την τριάδα των σέντερ ως έχει.
Τώρα, επειδή άκουσα για Μπλόσομγκέιμ, θα ήταν μια χαρά μεταγραφή. Δίνει διαφορετικά πράγματα από τον Πίτερς. Θα είναι δύσκολος αποχωρισμός, αλλά απαραίτητος, γιατί δίπλα στον Σάσα χρειάζεται παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Αυτή είναι η άποψή μου, όπως και δήποτε ο παικταράς Τζόουνς μέσα, για την αθλητικότητα, για το χαστλ, για το πάθος, για τα ριμπάουντ, για όλα! Τέλος!! Δεν το συζητώ καν!!
Τώρα, επειδή άκουσα για Μπλόσομγκέιμ, θα ήταν μια χαρά μεταγραφή. Δίνει διαφορετικά πράγματα από τον Πίτερς. Θα είναι δύσκολος αποχωρισμός, αλλά απαραίτητος, γιατί δίπλα στον Σάσα χρειάζεται παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Αυτή είναι η άποψή μου, όπως και δήποτε ο παικταράς Τζόουνς μέσα, για την αθλητικότητα, για το χαστλ, για το πάθος, για τα ριμπάουντ, για όλα! Τέλος!! Δεν το συζητώ καν!!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο