Ο τζοσεφ τα βασικα εκανε προχθες, ετσι επρεπε να παιζει ο βασικος μας γκαρντ. Απλα αυτο δεν χρειαζεται να εισαι Λαρκιν να το κανεις. Ο Γουοκαπ που εγω προσωπικα τον εκτιμω αφανταστα ειναι μονο για ειδικες αποστολες και ισως για την αρχη των παιχνιδιων οπου λογω χημειας με τον Σασα και οι αμυνες προσπαθουν να βρουν πατηματα ισως να εχει περισσοοτερο χρονο να μοιρασει παιχνιδι και αν ξερει οτι δεν λιωσει το κοκκαλακι του στο παρκε να μπορει να ειναι εξισου αποδοτικος στην αμυνα οπως παλιοτερα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 30, 2026 3:02 pmΤα βασικά κάνει ο γουοκαπ .. ο τζοσεφ προχτές έκανε εμφανισαρα..Δηλαδή καμία σχέση με αυτό που λέτε κάποιοι ότι απλά χρειαζόμαστε έναν να περνάει το κέντρο ..Τεσπα εγώ το χα γράψει και τις προάλλες η ομάδα πάει καλά και τώρα ξεκινάει η σεζόν .. δεν έχει νόημα η συζήτηση εκτός από το τι βλέπουμε στα ματς ..και αυτό που είδαμε προχτές ήταν καλό δείγμα
Δεν ειναι οτι χρειαζεσαι τον ανωθο αλλα εναν πραγματικα καλο ασσο. Ο τζοσεφ την εμφανισαρα φιλε μου Σακ θα την κανει στον φαιναλ φορ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο