Βέβαια αν θεωρεί ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό με το υπάρχων ρόστερ ναι .. αλλά δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο να χωρέσεις τον ασσο στυλ φρανσισκο στον ολυμπιακό. Αποτι φαινεται δεν θα μας λυθεί η απορία φέτος πάντως
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες αλλά όσο τον έχω κόψει τον Σπανούλη δεν θα πήγανε με μακινταιρ γουοκαπ στον ασσο.. όχι γιατί θέλει να φτιάξει νέα Μονακό αλλά επειδή το μπάσκετ του θέλει καλό ασσο..αποσο έχω ακούσει και τον Πρίντεζη έχει πει ότι ο μπιλης θέλει τον ασσο στυλ φρανσισκο.τώρα να πάει να παίξει το μπάσκετ του μπαρτζωκα δυσκολα.
Βέβαια αν θεωρεί ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό με το υπάρχων ρόστερ ναι .. αλλά δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο να χωρέσεις τον ασσο στυλ φρανσισκο στον ολυμπιακό. Αποτι φαινεται δεν θα μας λυθεί η απορία φέτος πάντως
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζεύονται πολλοί μετά. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να δουλέψει αυτό.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 8:29 pmΑν πάρουμε Ντιαλό που μπορεί ας χαμηλότερα σχήματα να παίξει και λίγο 4 και να δώσει σκληραδα τότε ο Πίτερς να μείνει αν ο ίδιος δεν έχει θέμα με τον ρόλο του.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι ενας ασος που εχει ολο το φυσικο πακετο να παιξει αυτη την αμυνα. Αυτο που ΔΕΝ θα εβλεπες ειναι ασος τυπου φρανσισκο να μην μπορει να σπασει μισο σκριν και να μεινει ο ψηλος συγκεκριμενα ο Μιλου να παιζει αμυνα 1vs2 στο pick n roll. Ειδικα με τον Σασα στο 4.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 7:37 pmο μακινταιρ ειναι ο ασσος εξολοθρευτης?
Για το τι παιζει ο σπανουλης και ο οποιοσδηποτε προπονητης σε εθνικη με το τι θελει σε ομαδα που μπορει να διαλεξει αυτος τους παικτες δεν νομιζω οτι εχει σχεση..Προφανως θα μπορουσε να προπονησει οποιοδηποτε ροστερ του δωσεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα προτιμουσε να φερει συγκεκριμενους παικτες δικης του επιλογης.
Αλλα ξερω, ομοιογενεια, συνεργασιες στην αμυνα, fit και τροπος αναπτυξης ειναι ψιλα γραμματα μπροστα στον ανιωθο χερα που θες εσυ
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω μου ακούγεται πολύ απροσάρμοστο το "θέλει άσσο στυλ Φρανσίσκο" για ελίτ προπονητή. Οι "Φρανσίσκο" να ναι 3-4 στην Ευρώπη (τοπ επιπέδου). Ήδη περιορίζεις τον εαυτό σου πάρα πολύ αν δε μπορείς να πάρεις αυτά που δίνει ο Φρανσίσκο στο μπάσκετ σου με άλλο τρόπο, από άλλες θέσεις.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 8:25 pmΔεν διαφωνώ σε αυτό που λες αλλά όσο τον έχω κόψει τον Σπανούλη δεν θα πήγανε με μακινταιρ γουοκαπ στον ασσο.. όχι γιατί θέλει να φτιάξει νέα Μονακό αλλά επειδή το μπάσκετ του θέλει καλό ασσο..αποσο έχω ακούσει και τον Πρίντεζη έχει πει ότι ο μπιλης θέλει τον ασσο στυλ φρανσισκο.τώρα να πάει να παίξει το μπάσκετ του μπαρτζωκα δυσκολα.
Προσωπικά βέβαια νομίζω πως αν έχει γίνει τέτοια δήλωση από Πρίντεζη (δε το αμφισβητώ), είναι ξανά περισσότερο συμπέρασμά του βασισμένο στις παλαιότερες δουλειές του Σπανούλη (Περιστέρι, Μονακό) παρά κάποια παραδοχή σε μεταξύ τους συζήτηση.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α και σε απάντηση στον Jeight. Αντίστοιχα ο Μπαρτζώκας σιγά μη του έδιναν Φρανσίσκο και έλεγε δεν σπάει καλά τα σκριν, δε τον θέλω. Τέτοιους παίκτες τους παίρνεις και μετά προσαρμόζεσαι πάνω τους. Θες ταιριάζοντας τον με έναν άλλο ψηλό (Τζόουνς πχ); Κρύβοντας τον κάπως για να μην χρειάζεται να παίξει άμυνα στον χειριστή; Τρικ υπάρχουν. Έχουν δουλέψει με άπειρους παίκτες αυτοί οι προπονητές. Κάθε καλός παίκτης τους κάνει (αρκεί να πλαισιώνεται σωστά και από το σύνολο).
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι ο φρανσισκο θα πεταξει την σκουφια του να παιζει δευτερη πενταδα με Τζοουνς. Τον ιδιο τον παικτη τον ρωτησες αν στο prime του θελει να παιζει δευτεηρ πενταδα?
Η μηπως να παμε τον Μιλου και τον Σασα δευτερη για να χωρεσει ο Φρανσισκο πρωτη? Επιχειρηματα περι λειτουργικων πενταδων ακομα δεν εχω ακουσει. Φτιαξτε μου λειτουργικη πενταδα με Φρανσισκο μεσα βασικο με ρολο/usage + αλλους 4. Για να δω.
Η μηπως να παμε τον Μιλου και τον Σασα δευτερη για να χωρεσει ο Φρανσισκο πρωτη? Επιχειρηματα περι λειτουργικων πενταδων ακομα δεν εχω ακουσει. Φτιαξτε μου λειτουργικη πενταδα με Φρανσισκο μεσα βασικο με ρολο/usage + αλλους 4. Για να δω.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όλο και κοντοζυγώνει αν έχει θέμα με το γόνατο. Αν ισχύει δε και αυτό που ακούγεται για μηνίσκο, τότε έχει κλείσει σίγουρα…

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο