Το ότι έχουν ακουστεί πράγματα, δε σημαίνει ότι αυτά ισχύουν κιόλας. Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να λέμε διάφορα και να αναζητάμε συνωμοσίες πίσω από πράγματα που εκ πρώτης όψεως μας φαίνονται ύποπτα ή περίεργα. Πολλοί συμπολίτες μας πχ πιστεύουν ότι οι κληρώσεις του τζόκερ είναι στημένες. Προσωπικά, αντιμετωπίζω όλες αυτές τις θεωρίες με ζωηρές επιφυλάξεις. Και προσπαθώ να μη ξεχνώ ότι η απόσταση ανάμεσα στην αμφιβολία (που μπορεί να είναι εύλογη σε ορισμένες περιπτώσεις) μέχρι την καχυποψία, είναι εν τέλει μικρή.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 2:46 pmΚαι για το ντραφτ του 1985 έχουν ακουστεί πράγματα, όπως και του 2008. Και στην περίπτωση του Ορλάντο είναι λίγο ύποπτα τα πράγματα, όχι για το 1992 αλλά για το 1993. Όταν έχεις έναν σούπερ σταρ σε μικρή αγορά (Σακίλ), ο οποίος βλέπεις ότι είναι φουλ εμπορικός, λογικό είναι να θες να τον ενισχύσεις.
ΝΒΑ Playoffs 2026
Συντονιστής: Captains
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα φίλε μου, λόγω της δουλειάς του πατέρα μου είμαι καχύποπτος σε πολλά πράγματα. Και δεν έγινα έτσι επειδή άκουγα κούφιες θεωρίες αλλά επειδή μάθαινα πράγματα από εκείνον που δεν ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό. Ούτε εγώ στη δουλειά μου έχω την πρόσβαση που είχε ο πατέρας μου και ο κύκλος του σε τέτοιες πληροφορίες. Αυτή μου η νοοτροπία μου έχει βγει σε καλό μέχρι στιγμής, εκτός από μια φορά που εγκατέλειψα αυτό τον τρόπο σκέψης και την πάτησα.fklmta77 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 4:36 pmΤο ότι έχουν ακουστεί πράγματα, δε σημαίνει ότι αυτά ισχύουν κιόλας. Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να λέμε διάφορα και να αναζητάμε συνωμοσίες πίσω από πράγματα που εκ πρώτης όψεως μας φαίνονται ύποπτα ή περίεργα. Πολλοί συμπολίτες μας πχ πιστεύουν ότι οι κληρώσεις του τζόκερ είναι στημένες. Προσωπικά, αντιμετωπίζω όλες αυτές τις θεωρίες με ζωηρές επιφυλάξεις. Και προσπαθώ να μη ξεχνώ ότι η απόσταση ανάμεσα στην αμφιβολία (που μπορεί να είναι εύλογη σε ορισμένες περιπτώσεις) μέχρι την καχυποψία, είναι εν τέλει μικρή.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 2:46 pm
Και για το ντραφτ του 1985 έχουν ακουστεί πράγματα, όπως και του 2008. Και στην περίπτωση του Ορλάντο είναι λίγο ύποπτα τα πράγματα, όχι για το 1992 αλλά για το 1993. Όταν έχεις έναν σούπερ σταρ σε μικρή αγορά (Σακίλ), ο οποίος βλέπεις ότι είναι φουλ εμπορικός, λογικό είναι να θες να τον ενισχύσεις.
Δεν είναι ερασιτεχνική λίγκα το ΝΒΑ, είναι επιχείρηση. Δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να διεκδικήσουν πρωτάθλημα αλλά ταυτόχρονα προωθεί και τους σταρ ή τις ομάδες που θα του φέρουν έσοδα. Πλέον, με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν χρειάζεται ένας παίχτης να παίζει στη Ν.Υ., το Λ.Α. ή το Σικάγο για να γίνει διάσημος. Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Αν δουν λοιπόν ότι υπάρχει οικονομικό ή άλλου είδους συμφέρον για να προωθήσουν έναν παίχτη ή έναν οργανισμό, θα το κάνουν χωρίς να το διατυμπανισουν.
Τέλος, για το ντραφτ του 1985 υπάρχει βίντεο που δείχνει την τσακιση στον φάκελο. Όσο για το 2008, θα ήταν ωραία ιστορία για τη λίγκα να αναβιώσει μια ιστορική ομάδα μέσα από έναν τοπικό ήρωα. Μπορεί, βέβαια., και να ήταν τύχη, μιας και το Σικάγο δεν πετυχαίνει συχνά το νο 1. Για του 2008 έχω τις αμφιβολίες μου ως προς το αν ήταν στημένο. Για τις περιπτώσεις των Flagg και Wemby, όπως και το περσινό νο2 των Σπερς, δεν έχω καμία.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα εμάς αρχικά και ξάφνου βλέπω ότι στο φόρουμ έχουν γραφτεί 2 σελίδες και φαντάζομαι "ότι κάτι σημαντικό θα έγινε στο άλλο παιχνίδι". Διαβάζω εδώ για διαιτησίες, βλέπω τα βιντεάκια και λέω "κάτσε δες τον αγώνα με την ησυχία σου, γιατί ίσως τα παιδιά να έχουν δίκαιο!".
Pistons-Cavaliers 107-97 (2-0)
Ωραία τα λέει πιο πάνω ο φίλος fklmta77, θα συμπληρώσω με πινελιές.
Ξεκινήσαμε καλά, με ακόμη πιο δυματή άμυνα - o Thompson στον Mitchell και ο Cunningham στον Harden" - και πήραμε ένα μικρό προβάδισμα. Με την είσοδο του Jenkins και παρά το 3ο φάουλ του Thompson στο 16' δημιουργούσαμε συνεχώς ρήγματα στα αργά πόδια των δύο σταρ των Cavaliers και με καλό μπάσκετ μπροστά (εμφανίστηκε ο Duren) πήραμε διψήφια διαφορά στο ημίχρονο (54-43). Μόνο ο Mitchell μας απειλούσε οι υπόλοιποι ήταν απόντες.
Σε τέτοιες περιπτώσεις υποψίαζεσαι ότι λίγο να ανέβει κάποιος από τους Cavs το ματσάκι θα γυρίσει. Πράγματι ο Atkinson - σωστά - σημάδεψε το post με τον Allen, ο Mitchell μπήκε φουριόζος, παρόλ'αυτά όμως στην άμυνα δεν μπορούσαν να κρατήσουν το σκορ. Στην 4η περίοδο με ένα 0-6 σερί οι Cavs - κάρφωμα του άφαντου πάλι Mobley - πέρασαν μπροστά στο σκορ με 79-81 αλλά είναι τέτοια η σπίθα που έχουν οι Pistons που στο επόμενο δίλεπτο ανέλαβαν δράση οι παλιοσειρές (Robinson-Harris) φέρνοντας το παιχνίδι γρήγορα στο 89-83 και έκτοτε οι Cavs κλάταραν. Στο τέλος δε ο Cunningham είχε 12 σερί πόντους κόντρα σε Harden-Mitchell εναλλάξ και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη.
* Έχουμε 5-0 σερί και θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι μια τέραστια ευκαιρία για να μπούμε "καβάλα στο άλογο".
* Ο Bickerstaff εμφάνισε τον Holland σε αυτά τα 2 παιχνίδια, ο οποίος είχε θετικότατο πρόσημο όσο έπαιξε.
* Ο Harden νομίζω ότι πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε σειρές play-offs κόντρα σε νεώτερους και αθλητικότερους παίκτες, έχουν περάσει τα χρόνια και δε φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση - μου φαίνεται κουρασμένος/θολωμένος.
* Ο Mobley είναι άφαντος, ο Schroeder δε βοηθάει - γενικά οι Cavaliers δεν παίρνουν βοήθειες από τον πάγκο τους - και φυσικά υπάρχει ο τραυματισμός του Merill του μόνο sharpshooter της ομάδας.
Thunder-Lakers 125-107 (2-0)
Είδα ένα πολύ ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο, με μια 2η περίοδο που είχε έναν πολύ καλό McCain, έναν εξαιρετικό Chet, τον Reaves να πραγματοποιεί την πρώτη του καλή εμφάνιση, τον Smart να είναι πάλι πολύ καλός και φυσικά τον Hachimura να είναι άχαστος. Το 57-58 προϊδέαζε ντέρμπι και οι υποψίες μου έγιναν μεγαλύτερες όταν ο SGA φορτώθηκε με φάουλ και αποσύρθηκε στον πάγκο στο 26'. Αυτό είχε ως συνέπεια οι Lakers να προσπεράσουνε με 66-61 (και 69-64) ένα λεπτό αργότερα.
Η συνέχεια όμως ήταν αντίστροφη, ουσιαστικά οι McCain και Mitchell τους κατάπιαν, ο Chet ήταν ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Reddick και το σκορ πήγε στο άνετο 93-80. Στην 4η περίοδο με μια μικρή αναλαμπή του LeBron φτάσαμε στο 99-94 και μετά πάπαλα. Το γήπεδο έγειρε οι Holmegren και Wallace ξεχώρισαν και τελικά οι Thunder κέρδισαν άνετα.
* Στην 3η περίοδο οι Lakers είχαν 8 λάθη, όλα από τη στιγμή που πέρασαν μπροστά στο σκορ. Συνολικά είχαν 20 έναν αριθμό που δε σου επιτρέπει να κερδίσεις.
* Στο 64-69 είχαν (οι Lakers) 9/19 τρίποντα και τελικά ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 11/29 (δηλαδή ακολούθησαν 2/10).
* Στο διάστημε που έλειψε ο SGA σκοραρα 9 παίκτες για τους Thunder.
Εγώ δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί τέτοια έκρηξη ή τέτοιες δηλώσεις μετά. Με τόσα που έχετε γράψει πιο πάνω σε κάποια συμφωνώ στα περισσότερα όμως διαφωνώ, πιστεύω ότι υπάρχει μια υπερβολή για τους Thunder. Θα σταθώ μόνο στο παρακάτω:
Και κλείνω με τα δυο επόμενα:
* Είστε σίγουροι όσοι φίλοι "παρακαλάτε" ή προτιμάτε τους Spurs, ώστε να αποκαθηλώσουν τους Thunder στη Δύση; Προφανώς ή είστε μικροί σε ηλικία ή έχετε ξεχάσει τι συμβαίνει όταν οι Spurs γίνονται ομάδα τίτλου.
* Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι ότι ένας φίλος των Lakers να βγει σήμερα και να αρχίσει το παράπονο. Αλλά να γράφετε υπέρ των Lakers (ή των Celtics ή των Spurs) φίλοι μικρών ομάδων ή ομάδων που τους "έχουν φτύσει στα μούτρα πολλάκις" στη συγκεκριμμένη περίπτωση οι "Λιμνάνθρωποι", εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδίδομαι!!

Pistons-Cavaliers 107-97 (2-0)
Ξεκινήσαμε καλά, με ακόμη πιο δυματή άμυνα - o Thompson στον Mitchell και ο Cunningham στον Harden" - και πήραμε ένα μικρό προβάδισμα. Με την είσοδο του Jenkins και παρά το 3ο φάουλ του Thompson στο 16' δημιουργούσαμε συνεχώς ρήγματα στα αργά πόδια των δύο σταρ των Cavaliers και με καλό μπάσκετ μπροστά (εμφανίστηκε ο Duren) πήραμε διψήφια διαφορά στο ημίχρονο (54-43). Μόνο ο Mitchell μας απειλούσε οι υπόλοιποι ήταν απόντες.
Σε τέτοιες περιπτώσεις υποψίαζεσαι ότι λίγο να ανέβει κάποιος από τους Cavs το ματσάκι θα γυρίσει. Πράγματι ο Atkinson - σωστά - σημάδεψε το post με τον Allen, ο Mitchell μπήκε φουριόζος, παρόλ'αυτά όμως στην άμυνα δεν μπορούσαν να κρατήσουν το σκορ. Στην 4η περίοδο με ένα 0-6 σερί οι Cavs - κάρφωμα του άφαντου πάλι Mobley - πέρασαν μπροστά στο σκορ με 79-81 αλλά είναι τέτοια η σπίθα που έχουν οι Pistons που στο επόμενο δίλεπτο ανέλαβαν δράση οι παλιοσειρές (Robinson-Harris) φέρνοντας το παιχνίδι γρήγορα στο 89-83 και έκτοτε οι Cavs κλάταραν. Στο τέλος δε ο Cunningham είχε 12 σερί πόντους κόντρα σε Harden-Mitchell εναλλάξ και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη.
* Έχουμε 5-0 σερί και θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι μια τέραστια ευκαιρία για να μπούμε "καβάλα στο άλογο".
* Ο Bickerstaff εμφάνισε τον Holland σε αυτά τα 2 παιχνίδια, ο οποίος είχε θετικότατο πρόσημο όσο έπαιξε.
* Ο Harden νομίζω ότι πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε σειρές play-offs κόντρα σε νεώτερους και αθλητικότερους παίκτες, έχουν περάσει τα χρόνια και δε φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση - μου φαίνεται κουρασμένος/θολωμένος.
* Ο Mobley είναι άφαντος, ο Schroeder δε βοηθάει - γενικά οι Cavaliers δεν παίρνουν βοήθειες από τον πάγκο τους - και φυσικά υπάρχει ο τραυματισμός του Merill του μόνο sharpshooter της ομάδας.
Thunder-Lakers 125-107 (2-0)
Είδα ένα πολύ ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο, με μια 2η περίοδο που είχε έναν πολύ καλό McCain, έναν εξαιρετικό Chet, τον Reaves να πραγματοποιεί την πρώτη του καλή εμφάνιση, τον Smart να είναι πάλι πολύ καλός και φυσικά τον Hachimura να είναι άχαστος. Το 57-58 προϊδέαζε ντέρμπι και οι υποψίες μου έγιναν μεγαλύτερες όταν ο SGA φορτώθηκε με φάουλ και αποσύρθηκε στον πάγκο στο 26'. Αυτό είχε ως συνέπεια οι Lakers να προσπεράσουνε με 66-61 (και 69-64) ένα λεπτό αργότερα.
Η συνέχεια όμως ήταν αντίστροφη, ουσιαστικά οι McCain και Mitchell τους κατάπιαν, ο Chet ήταν ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Reddick και το σκορ πήγε στο άνετο 93-80. Στην 4η περίοδο με μια μικρή αναλαμπή του LeBron φτάσαμε στο 99-94 και μετά πάπαλα. Το γήπεδο έγειρε οι Holmegren και Wallace ξεχώρισαν και τελικά οι Thunder κέρδισαν άνετα.
* Στην 3η περίοδο οι Lakers είχαν 8 λάθη, όλα από τη στιγμή που πέρασαν μπροστά στο σκορ. Συνολικά είχαν 20 έναν αριθμό που δε σου επιτρέπει να κερδίσεις.
* Στο 64-69 είχαν (οι Lakers) 9/19 τρίποντα και τελικά ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 11/29 (δηλαδή ακολούθησαν 2/10).
* Στο διάστημε που έλειψε ο SGA σκοραρα 9 παίκτες για τους Thunder.
Εγώ δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί τέτοια έκρηξη ή τέτοιες δηλώσεις μετά. Με τόσα που έχετε γράψει πιο πάνω σε κάποια συμφωνώ στα περισσότερα όμως διαφωνώ, πιστεύω ότι υπάρχει μια υπερβολή για τους Thunder. Θα σταθώ μόνο στο παρακάτω:
Έχω μια απορία: Γιατί να μην προωθεί τους Timberwolves που υπάρχει ο κανονικός Αμερικανός σούπερσταρ aka Anthony Edwards και να θέλει τον γιαλαντζί (Καναδό) SGA;SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 10:09 amΝαι ο Σίλβερ έχει συμφέρον να προωθεί την Οκλα-χωμα. Θέλει μανιωδώς το επόμενο πρόσωπο της λίγκας να γίνει ο SGA. Δεν θέλει πλέον Ευρωπαίους ( Γιάννη Γιοκιτς κλπ) . Δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται ότι ο τύπος παρεμβαίνει ωμά στο αγωνιστικό κομμάτι της λίγκας είτε στις μεταγραφές των ομάδων είτε στα αποτελέσματα. Άρχισαν να μιλάνε στόματα. Scripted και WWE, αναφέρθηκαν.
* Είστε σίγουροι όσοι φίλοι "παρακαλάτε" ή προτιμάτε τους Spurs, ώστε να αποκαθηλώσουν τους Thunder στη Δύση; Προφανώς ή είστε μικροί σε ηλικία ή έχετε ξεχάσει τι συμβαίνει όταν οι Spurs γίνονται ομάδα τίτλου.
* Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι ότι ένας φίλος των Lakers να βγει σήμερα και να αρχίσει το παράπονο. Αλλά να γράφετε υπέρ των Lakers (ή των Celtics ή των Spurs) φίλοι μικρών ομάδων ή ομάδων που τους "έχουν φτύσει στα μούτρα πολλάκις" στη συγκεκριμμένη περίπτωση οι "Λιμνάνθρωποι", εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδίδομαι!!
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φαίνεται ότι η σειρά του πρώτου γύρου έκανε καλό στην ομάδα, αφού πλέον δείχνει πιο δυνατή σε πνευματικό επίπεδο. Περιμένω τον Duren να ανέβει επιθετικά, γιατί μέχρι τώρα κινείται σε ρηχά νερά. Θεωρώ πως θα καταφέρουμε να περάσουμε το Κλίβελαντ και από κει και πέρα, ας κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 7:36 pm
Pistons-Cavaliers 107-97 (2-0)![]()
Προσωπικά είμαι ήδη ικανοποιημένος από την ομάδα. Σαν ψέμα μου φαίνεται που παίζουμε στον δεύτερο γύρο και έχουμε πιθανότητες για τελικό Ανατολής. Αν μου το έλεγε αυτό κάποιος προπερσι, θα τον θεωρούσα αιθεροβαμων ή ότι καπνίζει τίποτα περίεργο
Τέλος, όσον αφορά τη Δύση, από τις ομάδες που έχουν μείνει θα ήθελα στον τελικό τη Μινεσότα. Δεν πολυπιστευω ότι θα τα καταφέρει αλλά ελπίζω να πέσω έξω. Ούτε το Σαν Αντόνιο, ούτε την Οκλαχόμα συμπαθώ ιδιαίτερα, την καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Λίγο περισσότερη συμπάθεια έχω στους Σπερς, γιατί μου άρεσε ο Ντάνκαν αλλά ως εκεί.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
3-0 η Νέα Υόρκη έστω και χωρίς τον OG Anunoby, που είναι ο πιο σταθερός της παίχτης ως τώρα. Ο Brunson ανέλαβε το σκοράρισμα με 33 πόντους, ο Bridges ανέβηκε σε άμυνα και επίθεση, ο Shammet έδωσε πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο και κάπως έτσι η Φιλαδέλφεια βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό. Οι Knicks δείχνουν locked in μετά το τρίτο ματς απέναντι στους Hawks και πλέον έχουν την πολυτέλεια να ξεκουρασουν τον Anunoby, ώστε να γυρίσει 100% έτοιμος. Πραγματικά, δεν βλέπω κάποια ομάδα που να μπορεί να τους αποκλείσει.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
SPURS - WOLVES 115-108
Αυτή τη φορά ο Wembanyama δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αμφισβητίες του, σαν και του λόγου μου! (Εντάξει, δεν τον αμφισβήτησα ακριβώς, για τα άσκοπα τρίποντά του τον έχω κράξει και θα το ξανακάνω μετά χαράς αν χρεαστεί!) Έχουμε και λέμε: 39 πόντοι με 13/18, 5 τάπες, 15 ριμπάουντ και το κυριότερο, μεγάλα καλάθια στο φινάλε που κλείδωσαν τη νίκη. Μέχρι και κρίσιμο τρίποντο έβαλε στο τέλος ο αθεόφοβος. Πηγε έτσι στράφι η - από την άλλη πλευρά - μεγάλη εμφάνιση του Έντουαρντς που αδικήθηκε και από τη μπάλα σε μερικά σουτ στο τέλος. Οι Σπερς πάντως είχαν το προβάδισμα σε όλο το ματς και νομίζω δίκαια νίκησαν, παίρνοντας πίσω και το πλεονέκτημα έδρας. Πιστοποίησαν δε τον τίτλο του φαβορί - όσο (υπερ)πλήρης ομάδα και να είναι η Μινεσότα, οι άλλοι μοιάζουν με Λερναία Ύδρα. Αλήθεια, υπάρχει άλλη ομάδα στο ΝΒΑ που θα ήταν αναπληρωματικός ο, έστω ακόμα ρούκι, Χάρπερ;
Αυτή τη φορά ο Wembanyama δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αμφισβητίες του, σαν και του λόγου μου! (Εντάξει, δεν τον αμφισβήτησα ακριβώς, για τα άσκοπα τρίποντά του τον έχω κράξει και θα το ξανακάνω μετά χαράς αν χρεαστεί!) Έχουμε και λέμε: 39 πόντοι με 13/18, 5 τάπες, 15 ριμπάουντ και το κυριότερο, μεγάλα καλάθια στο φινάλε που κλείδωσαν τη νίκη. Μέχρι και κρίσιμο τρίποντο έβαλε στο τέλος ο αθεόφοβος. Πηγε έτσι στράφι η - από την άλλη πλευρά - μεγάλη εμφάνιση του Έντουαρντς που αδικήθηκε και από τη μπάλα σε μερικά σουτ στο τέλος. Οι Σπερς πάντως είχαν το προβάδισμα σε όλο το ματς και νομίζω δίκαια νίκησαν, παίρνοντας πίσω και το πλεονέκτημα έδρας. Πιστοποίησαν δε τον τίτλο του φαβορί - όσο (υπερ)πλήρης ομάδα και να είναι η Μινεσότα, οι άλλοι μοιάζουν με Λερναία Ύδρα. Αλήθεια, υπάρχει άλλη ομάδα στο ΝΒΑ που θα ήταν αναπληρωματικός ο, έστω ακόμα ρούκι, Χάρπερ;
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Απλούστατα γιατί ο Μπούκερ είναι καλύτερος παίκτης του Edwards.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 7:36 pm
Έχω μια απορία: Γιατί να μην προωθεί τους Timberwolves που υπάρχει ο κανονικός Αμερικανός σούπερσταρ aka Anthony Edwards και να θέλει τον γιαλαντζί (Καναδό) SGA;
* Είστε σίγουροι όσοι φίλοι "παρακαλάτε" ή προτιμάτε τους Spurs, ώστε να αποκαθηλώσουν τους Thunder στη Δύση; Προφανώς ή είστε μικροί σε ηλικία ή έχετε ξεχάσει τι συμβαίνει όταν οι Spurs γίνονται ομάδα τίτλου.![]()
* Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι ότι ένας φίλος των Lakers να βγει σήμερα και να αρχίσει το παράπονο. Αλλά να γράφετε υπέρ των Lakers (ή των Celtics ή των Spurs) φίλοι μικρών ομάδων ή ομάδων που τους "έχουν φτύσει στα μούτρα πολλάκις" στη συγκεκριμμένη περίπτωση οι "Λιμνάνθρωποι", εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδίδομαι!!![]()
![]()
![]()
O Αnt-Man πήγε τελικούς αλλά απογοήτευσε τον Σίλβερ. Οπότε επέλεξαν τον SGA.
Μικρή ομάδα οι Phoenix Suns; ΟΚ.
Δεν υποστηρίζουμε Lakers/Celtics/Spurs λέγοντας απλά τι συνέβη στο παιχνίδι. Περιμένω απαντήσεις και στα υπόλοιπα που ρώτησα. Όπως γιατί δεν τιμωρείται με flop ο SGA?
-----------------------------------------------------------------
Κυριαρχικό μπάσκετ των Νικς εκτός έδρας και με απουσίες. Έφαγαν και έριξαν ανελέητο μπασκετικό ξύλο, σε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Θεωρητικά θα έλεγε κανείς να ρίξουν ρυθμούς στο 4ο παιχνίδι αλλά δεν φάνηκαν να κουράστηκαν ιδιαίτερα οι βασικοί, με την διαχείριση μέχρι στιγμής του χρόνου συμμετοχής να κρίνεται πολύ καλή.
Η καλή αρχή του Τζορτζ δεν συνεχίστηκε και δεν κατάλαβα γιατί έμεινε άφαντος μετά, ενώ ο Μάξει κλείστηκε από την άμυνα των Νικς και δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του. Ο Εμπιντ αναλώθηκε με τον Ταουνς στις επαφές και δεν ήταν ούτε αυτός επιδραστικός ενώ ρουκι Edgecombe ασχολήθηκε παραπάνω από όσο αντέχει ως ρούκι με το trashtalking και τις επαφές. Ο Ούμπρε καταδίκασε όποια προσπάθεια για comeback των Σιξερς καθώς ήταν άστοχος, αρνητικός και επιπόλαιος σε πολλές φάσεις, με τους Νικς να το αντιλαμβάνονται.
Η παγίδα στον Μπράνσον έσπασε εύκολα από τον Brown, ο οποίος έβγαλε γρήγορα σουτ με περιστροφή της μπάλας από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του. Τέλος όποιος αναπληρωματικός των Νικς μπαίνει να παίξει φαίνεται να έχει ρόλο και να βοηθάει επιθετικά και αμυντικά την ομάδα και αυτό είναι ένα μεγάλο + για την πορεία τους ως τους τελικούς.
#ΗγέτηςBrunson

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΔΠΓ #φέρεSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 09, 2026 11:20 amΗ παγίδα στον Μπράνσον έσπασε εύκολα από τον Brown, ο οποίος έβγαλε γρήγορα σουτ με περιστροφή της μπάλας από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του.

- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχα, ωραίος. Βέβαια, το πρώτο που πρέπει να φέρει ο ΔΠΓ είναι ηρεμία στην ομάδα. Είχες απόλυτο δίκιο σε όσα έλεγες χτες. Υπάρχει δυστυχώς μια διαχεουσα νευρικότητα, η οποία περνάει στην ομάδα και στον κόσμο και μόνο κακό κάνει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 09, 2026 12:44 pmΔΠΓ #φέρεSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 09, 2026 11:20 amΗ παγίδα στον Μπράνσον έσπασε εύκολα από τον Brown, ο οποίος έβγαλε γρήγορα σουτ με περιστροφή της μπάλας από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του.
Συγγνώμη για το εκτός θέματος.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σου απαντώ στο πρώτο σκέλος. Ξεκάθαρα όχι. Το Phoenix έχει το πέμπτο καλύτερο ποσοστό νικών στη λίγκα. Είναι κρίμα που δεν έχει πρωτάθλημα.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 09, 2026 11:20 am
Μικρή ομάδα οι Phoenix Suns; ΟΚ.
-----------------------------------------------------------------
Κυριαρχικό μπάσκετ των Νικς εκτός έδρας και με απουσίες. Έφαγαν και έριξαν ανελέητο μπασκετικό ξύλο, σε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Θεωρητικά θα έλεγε κανείς να ρίξουν ρυθμούς στο 4ο παιχνίδι αλλά δεν φάνηκαν να κουράστηκαν ιδιαίτερα οι βασικοί, με την διαχείριση μέχρι στιγμής του χρόνου συμμετοχής να κρίνεται πολύ καλή.
.
Η καλή αρχή του Τζορτζ δεν συνεχίστηκε και δεν κατάλαβα γιατί έμεινε άφαντος μετά, ενώ ο Μάξει κλείστηκε από την άμυνα των Νικς και δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του. Ο Εμπιντ αναλώθηκε με τον Ταουνς στις επαφές και δεν ήταν ούτε αυτός επιδραστικός ενώ ρουκι Edgecombe ασχολήθηκε παραπάνω από όσο αντέχει ως ρούκι με το trashtalking και τις επαφές. Ο Ούμπρε καταδίκασε όποια προσπάθεια για comeback των Σιξερς καθώς ήταν άστοχος, αρνητικός και επιπόλαιος σε πολλές φάσεις, με τους Νικς να το αντιλαμβάνονται.
Η παγίδα στον Μπράνσον έσπασε εύκολα από τον Brown, ο οποίος έβγαλε γρήγορα σουτ με περιστροφή της μπάλας από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του. Τέλος όποιος αναπληρωματικός των Νικς μπαίνει να παίξει φαίνεται να έχει ρόλο και να βοηθάει επιθετικά και αμυντικά την ομάδα και αυτό είναι ένα μεγάλο + για την πορεία τους ως τους τελικούς.
Στα των Νικς. Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή και χαίρομαι για τη δεύτερη αγάπη. Δε νομίζω ότι μπορούν να απειληθούν από κάποια ομάδα. Κι εμάς να πετύχουν, το 3-0 της κανονικής περιόδου δεν παίζει καμία σημασία στα πλέι οφ. Σε 5-6 αγώνες το πολύ θα μας καθαρίσουν. Θα εκπλαγω πάρα πολύ αν ζοριστουν περισσότερο. Είναι η μόνη ανατολική ομάδα που μπορεί να απειλήσει την Οκλαχόμα ή το Σαν Αντόνιο. Ήμουν ένας από τους αμφισβητίες του Μπράουν αλλά έχει κάνει καλή δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Και η άμυνα καλά λειτουργεί, δεν είναι θιμποντεια, αλλά δεν τους βάζεις εύκολα καλάθι.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχαμε 2 πολύ ωραία παιχνίδια εχθές με δύο break με το ένα παιχνίδι να ισούται με περίπου ως match-ball.
76ers-Knicks 94-108 (0-3)
Τα δεδομένα πριν την έναρξη έλέγαν ότι ο OG θα ήταν εκτός ενώ ο Embiid μέσα. Οι γηπερδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με το George να έχει 14 πόντους και το σκορ στο 20-8. Ο Towns υποπίπτει στο 3ο του φάουλ (πάλι) και αντί να γίνει της κατηφόρας με την είσοδο του Shamet και του Robinson το ματσάκι έρχεται στα ίσια με 31-27 στο τέλος της 1ης. Στη 2η περίοδο υπήρξε ένα 6λεπτο περίπου όπου οι Knicks έπαιξαν σεμιναριακή άμυνα και είχαν περίπου 75% στα εντός παιδίας με τους Brunson, Bridges και Shamet να είναι εξαιρετικοί. Ο δε Bridges ήταν και κομβικός στην άμυνα επάνω στον μέτριο Maxey. Από την άλλη πλευρά μόνο ο Oubre το πάλευε, αλλά και πάλι το σκορ ήταν σε αντιμετωπίσημα επίπεδα.
Στην 3η περίοδο, στα μισά της, ο Towns φορτώθηκε με το 4ο του φάουλ κάτι που όχι μόνο δεν πτόησε τους Knicks αλλά πήραν και διαφορά αρχικά με 76-67 και έκλισαν την περίοδο με 85-76. Οι 76ers είχαν ελάχιστο λαδάκι ακόμη στη μηχανή και μείωσαν μέχρι τους 2 (84-86) αλλά και πάλι η άμυνα των Knicks ήταν αυτή που έπρεπε και με ένα σερί 9-0 με Brunson μετέτρεψαν το 86-92 σε 86-101 με το "γάμο να σχολαέι".
* Εξαιρετικός ο Shamet, αρκετά καλός ο Hart ειδικά στην αρχή.
* Ο Maxey πήρε λίγες προσπάθειες αφού σωστά τον είχαν περιορίσει οι Knicks.
* Οι 76ers στο 37' λεπτό πήραν τους πρώτους τους πόντους από παγκίτη, τον Grimes, μέχρι τότε υπήρχε το απόλυτο 0.
* Ο Embiid δεν μπορεί, έχει δίκαιο ο Nurse που είπε αργότερα ότι έπαιξε και έδωσε ό,τι μπορούσε αλλά στην παρουσα φάση δείχνει ότι τελείωσε για φέτος. Εδώ κάπου θα
οι φίλοι των Celtics ότι "με εμάς βρήκε και έκανε όργια"!
* Νομίζω ότι θα πάμε για sweep.
* O Brown χρησιμοποιεί καλύτερα τους πάντες. Ο προκάτοχος του θα επέμενε στον McBryde ο οποίος ξεκίνησε σήμερα ή στην χειρότερη θα υποχρεώνε τον OG να παίξει έστω και αν δεν μπορούσε (σ.σ. θυμηθείτε την εικόνα του φασκιωμένου OG πριν 2 χρόνια και πόσο τραγελαφικό ήταν αυτό).
Timberwolves-Spurs 108-115 (1-2)
Ξανά αλλάζει χέρια το πλεονέκτημα έδρας μετά τη δίκαη νίκη των Spurs στη Minnesota. Το ξεκίνημα ήταν 18-3 με τους γηπεδούχους να τα σπάνε και τους Spurs να κάνουν τα βασικά. Παρόλα αυτά ο Edwards το έφερε στα ίσια (με ολιγή από Reid) και μέχρι το ημίχρονο είχαμε εναλλαγές και ντέρμπι (51-51). Στην 3η περίοδο που θεωρώ ότι ήταν κομβική, δεν έπαιξε καλά καμμία ομάδα όμως οι Spurs βρήκαν λύσεις από το τρίποντο και έχτισαν μια μικρή διαφορά αρχικά με 70-77 και στο τέλος της περιόδου με 79-86.
Οι Timberwolves επανήλθαν, ειδικά τις στιγμές που έβγαινε ο Wenbanyama, έφτασαν τη διαφορά στο 98-99, στο 100-102 και στο 103-106 αλλά εκεί ήρθε το μεγάλο τρίποντο του Γάλλου (103-109) και το παιχνίδι κρίθηκε.
* Οι Spurs έχουν ευκαρία να κάνουν το 3-1 αύριο και να κλείσουν τη σειρά στην έδρα τους.
* Ο Castle "καλό παιδί", ε;
(σ.σ. θα γράψω για αυτόν μόλις τελειώσει η σειρα δεν το έχω ξεχάσει
)
* Ο Wenbanyama είχε 39 πόντους 11 στην 4η περίοδο και αυτή τη φορά έπαιξε όπως έπρεπε. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τον πρώτο λόγο οι Spurs.
* Ο Edwards πάλευε μόνος του, καλός ήταν ο Gobert, καλός και ο Reid αρνητικοί οι Randle και McDaniels με 8/34 σουτ και 5/23 δίποντα!
* Αν ισοφαρίσουν οι Wolves θα δούμε 7 παιχνίδια και στο 7ο φαβορί δε θα είναι οι γηπεδούχοι, αλλιώς αν έχουμε και άλλο break αύριο η σειρά τελειώνει.
Για τους Thunder:
Θα μπορούσαμε να συζητούσαμε για το πόσο καλός παίκτης είναι ο Ajay Mitchell (φανταζομαι δεν μπαίνετε στον κόπο να τον δείτε πως παίζει) ή πόσο καλός είναι o Wallace ή για τα play-offs που πραγματοποιεί ο Chet ή το πόσο καλός προπονητής είναι ο Daigneault αλλά θα πρέπει ακόμη μια φορά να βγάλουμε όλο το βαλκανικό μας χαρακτήρα στο να μειώσουμε την αξία του αντιπάλου που καταφέρνει κάτι που δεν κατάφερε η δική μας ομάδα. Αλλά φευ...
Τεσπα θα κλεισω με τούτο. Ο Reaves πήγε να πουλήσει μούρη στο φινάλε για να τον υπογράψουν το καλοκαίρι οι Lakers. Βλέπετε κύριοι της διοίκησης, "Δικός σας παιδί είμαι" , "βγαίνω μπροστά ακόμη και όταν λείπει ο Doncic" "κρατήστε με εδώ" . Ήταν το πρώτο του καλό παιχνίδι αφού επανήλθε και στο φινάλε έκανε αυτό που τον "συμβούλεψε" η τσέπη του.
Τα δεδομένα πριν την έναρξη έλέγαν ότι ο OG θα ήταν εκτός ενώ ο Embiid μέσα. Οι γηπερδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με το George να έχει 14 πόντους και το σκορ στο 20-8. Ο Towns υποπίπτει στο 3ο του φάουλ (πάλι) και αντί να γίνει της κατηφόρας με την είσοδο του Shamet και του Robinson το ματσάκι έρχεται στα ίσια με 31-27 στο τέλος της 1ης. Στη 2η περίοδο υπήρξε ένα 6λεπτο περίπου όπου οι Knicks έπαιξαν σεμιναριακή άμυνα και είχαν περίπου 75% στα εντός παιδίας με τους Brunson, Bridges και Shamet να είναι εξαιρετικοί. Ο δε Bridges ήταν και κομβικός στην άμυνα επάνω στον μέτριο Maxey. Από την άλλη πλευρά μόνο ο Oubre το πάλευε, αλλά και πάλι το σκορ ήταν σε αντιμετωπίσημα επίπεδα.
Στην 3η περίοδο, στα μισά της, ο Towns φορτώθηκε με το 4ο του φάουλ κάτι που όχι μόνο δεν πτόησε τους Knicks αλλά πήραν και διαφορά αρχικά με 76-67 και έκλισαν την περίοδο με 85-76. Οι 76ers είχαν ελάχιστο λαδάκι ακόμη στη μηχανή και μείωσαν μέχρι τους 2 (84-86) αλλά και πάλι η άμυνα των Knicks ήταν αυτή που έπρεπε και με ένα σερί 9-0 με Brunson μετέτρεψαν το 86-92 σε 86-101 με το "γάμο να σχολαέι".
* Εξαιρετικός ο Shamet, αρκετά καλός ο Hart ειδικά στην αρχή.
* Ο Maxey πήρε λίγες προσπάθειες αφού σωστά τον είχαν περιορίσει οι Knicks.
* Οι 76ers στο 37' λεπτό πήραν τους πρώτους τους πόντους από παγκίτη, τον Grimes, μέχρι τότε υπήρχε το απόλυτο 0.
* Ο Embiid δεν μπορεί, έχει δίκαιο ο Nurse που είπε αργότερα ότι έπαιξε και έδωσε ό,τι μπορούσε αλλά στην παρουσα φάση δείχνει ότι τελείωσε για φέτος. Εδώ κάπου θα
* Νομίζω ότι θα πάμε για sweep.
* O Brown χρησιμοποιεί καλύτερα τους πάντες. Ο προκάτοχος του θα επέμενε στον McBryde ο οποίος ξεκίνησε σήμερα ή στην χειρότερη θα υποχρεώνε τον OG να παίξει έστω και αν δεν μπορούσε (σ.σ. θυμηθείτε την εικόνα του φασκιωμένου OG πριν 2 χρόνια και πόσο τραγελαφικό ήταν αυτό).
Timberwolves-Spurs 108-115 (1-2)
Ξανά αλλάζει χέρια το πλεονέκτημα έδρας μετά τη δίκαη νίκη των Spurs στη Minnesota. Το ξεκίνημα ήταν 18-3 με τους γηπεδούχους να τα σπάνε και τους Spurs να κάνουν τα βασικά. Παρόλα αυτά ο Edwards το έφερε στα ίσια (με ολιγή από Reid) και μέχρι το ημίχρονο είχαμε εναλλαγές και ντέρμπι (51-51). Στην 3η περίοδο που θεωρώ ότι ήταν κομβική, δεν έπαιξε καλά καμμία ομάδα όμως οι Spurs βρήκαν λύσεις από το τρίποντο και έχτισαν μια μικρή διαφορά αρχικά με 70-77 και στο τέλος της περιόδου με 79-86.
Οι Timberwolves επανήλθαν, ειδικά τις στιγμές που έβγαινε ο Wenbanyama, έφτασαν τη διαφορά στο 98-99, στο 100-102 και στο 103-106 αλλά εκεί ήρθε το μεγάλο τρίποντο του Γάλλου (103-109) και το παιχνίδι κρίθηκε.
* Οι Spurs έχουν ευκαρία να κάνουν το 3-1 αύριο και να κλείσουν τη σειρά στην έδρα τους.
* Ο Castle "καλό παιδί", ε;
* Ο Wenbanyama είχε 39 πόντους 11 στην 4η περίοδο και αυτή τη φορά έπαιξε όπως έπρεπε. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τον πρώτο λόγο οι Spurs.
* Ο Edwards πάλευε μόνος του, καλός ήταν ο Gobert, καλός και ο Reid αρνητικοί οι Randle και McDaniels με 8/34 σουτ και 5/23 δίποντα!
* Αν ισοφαρίσουν οι Wolves θα δούμε 7 παιχνίδια και στο 7ο φαβορί δε θα είναι οι γηπεδούχοι, αλλιώς αν έχουμε και άλλο break αύριο η σειρά τελειώνει.
Για τους Thunder:
Θα μπορούσαμε να συζητούσαμε για το πόσο καλός παίκτης είναι ο Ajay Mitchell (φανταζομαι δεν μπαίνετε στον κόπο να τον δείτε πως παίζει) ή πόσο καλός είναι o Wallace ή για τα play-offs που πραγματοποιεί ο Chet ή το πόσο καλός προπονητής είναι ο Daigneault αλλά θα πρέπει ακόμη μια φορά να βγάλουμε όλο το βαλκανικό μας χαρακτήρα στο να μειώσουμε την αξία του αντιπάλου που καταφέρνει κάτι που δεν κατάφερε η δική μας ομάδα. Αλλά φευ...
Τεσπα θα κλεισω με τούτο. Ο Reaves πήγε να πουλήσει μούρη στο φινάλε για να τον υπογράψουν το καλοκαίρι οι Lakers. Βλέπετε κύριοι της διοίκησης, "Δικός σας παιδί είμαι" , "βγαίνω μπροστά ακόμη και όταν λείπει ο Doncic" "κρατήστε με εδώ" . Ήταν το πρώτο του καλό παιχνίδι αφού επανήλθε και στο φινάλε έκανε αυτό που τον "συμβούλεψε" η τσέπη του.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τελικά αν είναι τοσο καλός παίκτης ο Mitchell ή ο Wallace, ξέρω όμως ότι σε αυτή την ομάδα, με κάποιο τρόπο, στο τέλος όλοι καταλήγουν να παίζουν από καλά ως καταπληκτικά! Και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Daigneault κάνει τόσο απίστευτα καλή δουλειά που όσα credit και να πάρει και πάλι υποτιμημένη είναι!ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 09, 2026 5:21 pmΕίχαμε 2 πολύ ωραία παιχνίδια εχθές με δύο break με το ένα παιχνίδι να ισούται με περίπου ως match-ball.
Για τους Thunder:
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο