Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 09, 2026 11:53 pm

εγω θα θελα τον Καμ Τειλορ......σκληρος κ@ριολης,ξερει μπασκετ και τα σταζει....

ΥΓ Εδω και μηνες που μας τα ζαλιζατε με Φρανσισκο ελεγα οτι προτιμω Μοντερο.....τωρα παει,πεταξε το πουλακι....θα ζηταει συμβολαιο Μισιτς.....

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 10, 2026 12:43 am

Ο παπαθεοδωρου που λόγω παο πέφτει μέσα σε αυτά είπε ότι ο μοντερο εχει ρήτρα 1,5εκ, τα δίνεις και τον
Παίρνεις ..στην βαλενθια παιρνει 2εκ συμβόλαιο..
Και για τον μπαντιο είπε ότι έχει ίδια ρήτρα

Οπότε αν δεν πάει κολέγιο και πάει ένας και του πει πάρε 3-3,5 δεν θα πει όχι..υποθέτω.. ίσως τα πάρει και από την βαλενθια αλλά αποκλείεται να μείνει στα 2

glenrice90

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 10, 2026 2:08 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 11:49 pm
Λιγο που κοιταω τα στατ του τουμπελις..εχει 22% usage :shock: ,οποτε νομιζω μονο απο εκει δεν μας κανει..εχει 40% τρ αλλα σε 80προσπαθειες,πχ ο πιτερς εχει 110 και παιζει κανα 10λ λιγοτερο..βολες επισης 71%.. αθλητικο προσωπικα δεν τον βρισκω..καλα αμυντικα στατς εχει ομως..ειναι και 24,ισως ειναι ανερχομενο ταλεντο δεν ξερω
E o Πίτερς με 3π βγάζει το ψωμί του οπότε λογικό να παίρνει περισσότερα αναλογικά. Ο Τουμπελις είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή στο ζωγραφιστο και οπότε του ζητηθεί είναι και απειλή απέξω, έτσι δες το.

Για την αθλητικοτητα καταλαβαίνω γιατί το λες , αλλά αθλητικοτητα δε σημαίνει μόνο έκρηξη και vertical jump. Δες πως επιτίθεται στα close out o Τουμπελις, πώς τους παίρνει αμπαριζα όταν μπαίνει για κάρφωμα, που πατάει, τα πλάγια βήματα του , πώς κινείται στο ανοιχτό γήπεδο και το mobility που έχει για το σκαρί του . Όλα αυτά είναι αθλητικοτητα

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Κυρ Μάιος 10, 2026 3:04 am

shaq7 έγραψε:
Ο παπαθεοδωρου που λόγω παο πέφτει μέσα σε αυτά είπε ότι ο μοντερο εχει ρήτρα 1,5εκ, τα δίνεις και τον

Οπότε αν δεν πάει κολέγιο και πάει ένας και του πει πάρε 3-3,5 δεν θα πει όχι..υποθέτω.. ίσως τα πάρει και από την βαλενθια αλλά αποκλείεται να μείνει στα 2
Εξαρτάται από το αν έχει στόχο (ακόμα και μακροπρόθεσμο) το ΝΒΑ. Αν ναι, τότε 1-2 εκατομμύρια στα 23, δεν νομίζω ότι θα είναι λόγος για να αφήσει μια ομάδα στην οποία, πρώτον διεκδικεί Ευρωλίγκα, δεύτερον έχει βρει το ρόλο του, είναι το πρώτο βιολί και γράφει νούμερα και τρίτον του δίνει ΝΒΑ-out. Συν ότι βρίσκεται σε μια χώρα που νιώθει άνετα λόγω γλώσσας και έχει προσαρμοστεί. Δεν είναι 30 χρονών να κυνηγάει το τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Τώρα αν το ΝΒΑ δε τον πολυνοιάζει και θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ της Ευρωλίγκας, τότε ναι μαζί σου. Προσωπικά δε το βλέπω πιθανό. Θα φανεί και απ' το τι θα αποφασίσει. Αν η Βαλένθια κρατήσει τον κορμό της πιστεύω θα μείνει. Τώρα αν διαλυθεί αυτή η ομάδα, φύγουν παίκτες, προπονητής κτλ., τότε ίσως θελήσει να φύγει.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Μάιος 10, 2026 7:42 am

Stam Tziant έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εξαρτάται από το αν έχει στόχο (ακόμα και μακροπρόθεσμο) το ΝΒΑ. Αν ναι, τότε 1-2 εκατομμύρια στα 23, δεν νομίζω ότι θα είναι λόγος για να αφήσει μια ομάδα στην οποία, πρώτον διεκδικεί Ευρωλίγκα, δεύτερον έχει βρει το ρόλο του, είναι το πρώτο βιολί και γράφει νούμερα και τρίτον του δίνει ΝΒΑ-out. Συν ότι βρίσκεται σε μια χώρα που νιώθει άνετα λόγω γλώσσας και έχει προσαρμοστεί. Δεν είναι 30 χρονών να κυνηγάει το τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Τώρα αν το ΝΒΑ δε τον πολυνοιάζει και θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ της Ευρωλίγκας, τότε ναι μαζί σου. Προσωπικά δε το βλέπω πιθανό. Θα φανεί και απ' το τι θα αποφασίσει. Αν η Βαλένθια κρατήσει τον κορμό της πιστεύω θα μείνει. Τώρα [b]αν διαλυθεί αυτή η ομάδα[/b], φύγουν παίκτες, προπονητής κτλ., τότε ίσως θελήσει να φύγει.

Ερώτηση. Γιατί συζητάμε την περίπτωση να διαλυθεί η Βαλένθια; Έχει τον πιο πλούσιο πρόεδρο στη λίγκα, έχει καινούργιο γήπεδο, μπασκετικό κοινό, νεανικό κορμό... Και λογικά αν το νούμερο της ρήτρας είναι 1.5 για λόγους ισορροπίας δεν βλέπω να το δίνουμε. Αν δε, δεν υπάρχει ρήτρα ο συγκεκριμένος απλά δεν θα πουλήσει...

Όσο για τον Μπαντιό, ε εμένα δεν μου αρέσει υπό το πρίσμα ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο είναι και στους 4 αγώνες στο τελευταίο 10λεπτο είναι επικίνδυνος..

Btw, τον Τόμπσον τον λέγαμε ότι στα πλειοφ τα έκανε πάνω του. Μια χαρά τον είδα εγώ, ήρεμη δύναμη, ειιδκά στο ΟΑΚΑ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Μάιος 10, 2026 11:03 am

Η Βαλενθια εχει τα ιδια και περισσοτερα λεφτα απο τους δικους μας. Σταματηστε να μεγαλοπιανεστε μερικοι οτι μπορουμε να "χτυπησουμε" οποιον παιχταρα σας γυαλισει το ματι. Υπαρχουν και αλλες ομαδες....

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Κυρ Μάιος 10, 2026 11:52 am

SbioTech έγραψε:
Κυρ Μάιος 10, 2026 7:42 am
Stam Tziant έγραψε:

Τώρα αν το ΝΒΑ δε τον πολυνοιάζει και θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ της Ευρωλίγκας, τότε ναι μαζί σου. Προσωπικά δε το βλέπω πιθανό. Θα φανεί και απ' το τι θα αποφασίσει. Αν η Βαλένθια κρατήσει τον κορμό της πιστεύω θα μείνει. Τώρα [b]αν διαλυθεί αυτή η ομάδα[/b], φύγουν παίκτες, προπονητής κτλ., τότε ίσως θελήσει να φύγει.

Ερώτηση. Γιατί συζητάμε την περίπτωση να διαλυθεί η Βαλένθια; Έχει τον πιο πλούσιο πρόεδρο στη λίγκα, έχει καινούργιο γήπεδο, μπασκετικό κοινό, νεανικό κορμό... Και λογικά αν το νούμερο της ρήτρας είναι 1.5 για λόγους ισορροπίας δεν βλέπω να το δίνουμε. Αν δε, δεν υπάρχει ρήτρα ο συγκεκριμένος απλά δεν θα πουλήσει...

Όσο για τον Μπαντιό, ε εμένα δεν μου αρέσει υπό το πρίσμα ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο είναι και στους 4 αγώνες στο τελευταίο 10λεπτο είναι επικίνδυνος..

Btw, τον Τόμπσον τον λέγαμε ότι στα πλειοφ τα έκανε πάνω του. Μια χαρά τον είδα εγώ, ήρεμη δύναμη, ειιδκά στο ΟΑΚΑ.
Δε το λέω με την έννοια ότι περιμένω να γίνει. Λέω απλά ότι είναι η μόνη περίπτωση στην οποία θα μου έμοιαζε λογικό ο Μοντέρο να φύγει για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Μάιος 12, 2026 4:33 pm

Πού είστε παιδιά;; Επέστρεψα στο αγαπημένο μου τόπικ! Μόλις διάβασα ότι μπήκα γερά στο παιχνίδι για Μοντέρο! Μακάρι, αλλά αυτό ίσως σημαίνει ότι χαιρετά ο Ντόρσεϊ για άλλες πολιτείες...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 4:42 pm

kite26 έγραψε:
Πού είστε παιδιά;; Επέστρεψα στο αγαπημένο μου τόπικ! Μόλις διάβασα ότι μπήκα γερά στο παιχνίδι για Μοντέρο! Μακάρι, αλλά αυτό ίσως σημαίνει ότι χαιρετά ο Ντόρσεϊ για άλλες πολιτείες...
Προς ενημέρωσή σου, ο Ντόρσεϊ έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 και option out έχει μόνο η ομάδα. Δεν πιστεύω να είναι τόσο μινάρες και να ενεργοποιήσουν την οψιόν.
Αυτό πάντως που ακούγεται, είναι το αντίθετο, ότι δηλαδή σκέφτονται να παρατείνουν το συμβόλαιο για άλλα πολλά χρόνια.
Δεν φεύγει ο Ντόρσεϊ, μην ανησυχείς. Εξάλλου ο Μοντέρο έχει άλλο ρόλο και θέση.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Μάιος 12, 2026 4:44 pm

kite26 έγραψε:
Πως γινεται να αποχωρησει ο ντορσει εχει κι αυτος οψιον το καλοκαιρι; Νομιζα πως ειναι μονομερης του Ολυμπιακου. Το οποιο μου φαινεται ακραιο να μην γινει declare απο την ομαδα. Βασικα ακραιο μου φαινεται να μην γινει ανανεωση για 2-3 χρονια ακομα.
Εκτος των αλλων υπαρχει πλεον θεμα και με τα διαβατηρια. Εκτος αν παρει διαβατηριο ο...Φουρνιε απο τα καμινια ή αυξηθουν οι ξενοι απο 6 σε 8.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 4:48 pm

Λες να υπάρχει κανένα παραθυράκι στο νόμο, ότι στα 3.000 πιτόγυρα δικαιούσαι διαβατήριο (κι αν είναι και με τζατζίκι, στα 2.500) ;;; :D :D :D

kite26

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 4:48 pm

halldor έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 4:42 pm
kite26 έγραψε:
Προς ενημέρωσή σου, ο Ντόρσεϊ έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 και option out έχει μόνο η ομάδα. Δεν πιστεύω να είναι τόσο μινάρες και να ενεργοποιήσουν την οψιόν.
Αυτό πάντως που ακούγεται, είναι το αντίθετο, ότι δηλαδή σκέφτονται να παρατείνουν το συμβόλαιο για άλλα πολλά χρόνια.
Δεν φεύγει ο Ντόρσεϊ, μην ανησυχείς. Εξάλλου ο Μοντέρο έχει άλλο ρόλο και θέση.
Το ωραιότερο ποστ που θα μπορούσα να διαβάσω. Παιδιά, βλέπουν και οι παίκτες στην πιάτσα ότι η σύλλογός μας εξςλίσσει σοβαρά τους παίκτες του. Οπότε μακάρι ο Μοντέρο να το καταλάβει αυτό και να μην μπλέξει με NBA και τα λοιπά. Είμαστε το λιμάνι του. Συγγνώμη, δεν γνώριζα ακριβή στοιχεία για το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm

μακαρι να ειναι αληθεια αλλα επειδη βγαινουν εδω και μια βδομαδα αρθρα για ολους τους παικτες της βαλενθια λογικα ειναι βαλτα αρθρα μπας και τους δημιουργησουν θεμα..δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει...

kite26

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 5:22 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm
μακαρι να ειναι αληθεια αλλα επειδη βγαινουν εδω και μια βδομαδα αρθρα για ολους τους παικτες της βαλενθια λογικα ειναι βαλτα αρθρα μπας και τους δημιουργησουν θεμα..δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει...
Σκέψου μόνο τον παιχταρά με τον Δαφνοστεφανομένο Νέο στο στήθος...Φαντάζεσαι να παίρναμε αυτόν και τον τριποντά Έλληνα από το NBA; ΤΡΕΛΑ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 5:24 pm

ποιος ειναι ο τριποντας ελληνας?ο στογιακοβιτς?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”