Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Βαλένθια 3-0
3
3%
Βαλένθια 3-1
27
31%
Βαλένθια 3-2
16
18%
Παναθηναϊκός 3-0
5
6%
Παναθηναϊκός 3-1
15
17%
Παναθηναϊκός 3-2
22
25%

Σύνολο ψήφων: 88
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 13, 2026 6:28 pm

Ο Ντέιβις βέβαια είναι υπόδειγμα αθλητή, τρομερή φυσική κατάσταση, αντοχές, recovery. Μπορεί ένα μέρος να είναι γενετικό αλλά αποκλείεται να το έχει πετύχει χωρίς να είναι εξαιρετικά μεθοδικός με το πως προπονείται και πως διατρέφεται.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 6:31 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Μάιος 13, 2026 6:27 pm
Όταν έβαλε ο Ντέιβις το buzzer beater στο 2ο παιχνίδι της σειράς, όλοι λέγανε "πήγαινε όσο ταξίδια θέλεις", "πήγαινε και εκδρομή στη Σελήνη άμα θέλεις", "του βάζω εγώ τα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι του" κλπ. Τώρα που έπαιξε άσχημα στα 2 παιχνίδια στην Αθήνα, θυμήθηκαν όλοι ότι "κακώς ταξιδεύει εν μέσω play-offs", "δεν είναι σωστός επαγγελματίας" κλπ.
εγω δεν εγραψα πανε οσα ταξιδια θες

επισης το να βαλει καποιος ενα μπαζερ και μετα 2 παιχνιδια να ειναι για διακοπη συμβολαιου δεν μου λεει κατι

αυτο μας ελειπε καποιος που παιρνει 4 εκατ τον χρονο να μην κανει και την διαφορα σε μερικα παιχνιδια
βασικα επρεπε να την κανει σχεδον σε ολα

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 13, 2026 6:33 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τετ Μάιος 13, 2026 6:27 pm
Όταν έβαλε ο Ντέιβις το buzzer beater στο 2ο παιχνίδι της σειράς, όλοι λέγανε "πήγαινε όσο ταξίδια θέλεις", "πήγαινε και εκδρομή στη Σελήνη άμα θέλεις", "του βάζω εγώ τα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι του" κλπ. Τώρα που έπαιξε άσχημα στα 2 παιχνίδια στην Αθήνα, θυμήθηκαν όλοι ότι "κακώς ταξιδεύει εν μέσω play-offs", "δεν είναι σωστός επαγγελματίας" κλπ.

επισης το να βαλει καποιος ενα μπαζερ και μετα 2 παιχνιδια να ειναι για διακοπη συμβολαιου δεν μου λεει κατι

αυτο μας ελειπε καποιος που παιρνει 4 εκατ τον χρονο να μην κανει και την διαφορα σε μερικα παιχνιδια
Εγώ λέω ότι το θέμα δεν είναι τα ταξίδια του Ντέιβις, το θέμα είναι ότι τα θυμόμαστε μόνο όταν δεν είναι καλός.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 6:38 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εγώ λέω ότι το θέμα δεν είναι τα ταξίδια του Ντέιβις, το θέμα είναι ότι τα θυμόμαστε μόνο όταν δεν είναι καλός.
με ολους συμβαινει αυτο
γιαυτο οταν κανεις κατι που ειναι γενικα αποδεκτο σαν γελοιο η φροντισε να το κρυψεις η να το υποστηριζεις μεσα στο γηπεδο ωστε να μην εχουν κατι να πουνε για την αποδοση σου

ειναι σαν να θες να λουφαρεις στην δουλεια σου και να σκασεις μυτη στον εργοδοτη με φραπεδια και τσιγαρουμπα και να του λες για χαρανταν μεγαλε
η θα λουφαρεις στα κρυφα η θα εχεις φροντισει να εισαι τοπ στην αποδοση σου ωστε να κανει τα στραβα ματια

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 6:41 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

με ολους συμβαινει αυτο
γιαυτο οταν κανεις κατι που ειναι γενικα αποδεκτο σαν γελοιο η φροντισε να το κρυψεις η να το υποστηριζεις μεσα στο γηπεδο ωστε να μην εχουν κατι να πουνε για την αποδοση σου

ειναι σαν να θες να λουφαρεις στην δουλεια σου και να σκασεις μυτη στον εργοδοτη με φραπεδια και τσιγαρουμπα και να του λες για χαρανταν μεγαλε
η θα λουφαρεις στα κρυφα η θα εχεις φροντισει να εισαι τοπ στην αποδοση σου ωστε να κανει τα στραβα ματια
Η καλή απόδοση δεν είναι κάτι που "αποφασίζεται" πριν το παιχνίδι. Δεν μπορεί ο Ντέιβις να σου πει "εγώ θα κάνω ματσάρα απόψε" και να συμβεί σίγουρα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 6:45 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

με ολους συμβαινει αυτο

Η καλή απόδοση δεν είναι κάτι που "αποφασίζεται" πριν το παιχνίδι. Δεν μπορεί ο Ντέιβις να σου πει "εγώ θα κάνω ματσάρα απόψε" και να συμβεί σίγουρα.
επειδη δεν μπορει να συμβει αυτο ας προσεχει τι κανει εξωαγωνιστικα
αλλιως θα τα ακουει
βασικα και να μην πηγαινε ταξιδια παλι θα τα ακουγε αλλα φροντιζει να δινει ακομα ενα λογο ωστε να τα ακουει :welcome:

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 6:52 pm

Μια εκδρομή δεν είναι κακό. Να πεταχτείς ως την Ύδρα,ως την Χαλκίδα και κάπου εκεί τριγύρω. Αλλά Ινδία για 3ημερο είναι κάπως. Όσοι πάνε Ινδία το πρόγραμματιζουν καιρό πριν και κάθονται μέρες. Δεν είναι προορισμός για 3ημερο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 13, 2026 6:59 pm

παραδοξως εχω και εγω αγωνια για το σημερινο ματς..οχι οτι με νοιαζει ποιος θα περασει,γιατι αν περασει η βαλενθια σημερα παιζει να ειναι χειροτερος αντιπαλος απο παο στο φ4..Το μυαλο μου θελει τελικο αιωνιων αλλα αν γινει δεν ξερω πως θα βγει ο αγωνας..ο φωτης ο φαρμακοποιος θα γινει ζαμπλουτος.

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 7:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

αλλιως θα τα ακουει
βασικα και να μην πηγαινε ταξιδια παλι θα τα ακουγε αλλα φροντιζει να δινει ακομα ενα λογο ωστε να τα ακουει :welcome:
Δεν απαγορεύονται πουθενά τα ταξίδια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 7:02 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Μάιος 13, 2026 6:52 pm
Μια εκδρομή δεν είναι κακό. Να πεταχτείς ως την Ύδρα,ως την Χαλκίδα και κάπου εκεί τριγύρω. Αλλά Ινδία για 3ημερο είναι κάπως. Όσοι πάνε Ινδία το πρόγραμματιζουν καιρό πριν και κάθονται μέρες. Δεν είναι προορισμός για 3ημερο
τα ρεπο που παιρνουν οι αθλητες εχουν συγκεκριμενο λογο και στοχο
δεν τους τα δινουν για να τρεχουν σε ινδιες σε ινδονησιες σε σαφαρια στην αφρικη στην αναζητηση του πρασινου διαμαντιου και του χολυ γκρειλ
ουτε να κανουν εξτριμ σπορ ουτε να μπεκρουλιαζουν ολη μερα

αυτα ας τα κανουν οταν τελειωσει η αγωνιστικη περιοδο και εχουν 3 μηνες μπροστα τους

αφου δεν ειναι οπως πρεπει αγωνιστικα τουλαχιστον ας φροντιζουν να τα κρυβουν και να τα ποσταρουν προκλητικα στα σοσιαλ
δεν μιλαω για τον ντειβις συγκεκριμενα εννοω γενικα τους αθλητες απο οποια ομαδα και να ειναι

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

αλλιως θα τα ακουει
ουτε να τον κραζουν απαγορευεται :welcome:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

αυτο που κανει ο ντειβις με τα ταξιδια ειναι τραγικο..απο θεμα αγωνιστικης αποδοσης..δεν γινεται να κανεις 15 ωρες πτηση και να μην εχεις απωλεια αποδοσης..απορω πως τον αφηνουν απο τον παο..ισως εκανε κανα συμβολαιο που να του το επιτρεπει.

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 7:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Να τον κράζουν επιλεκτικά όμως; Όπως αυτό που κάνουν δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 7:08 pm

shaq7 έγραψε:
αυτο που κανει ο ντειβις με τα ταξιδια ειναι τραγικο..απο θεμα αγωνιστικης αποδοσης..δεν γινεται να κανεις 15 ωρες πτηση και να μην εχεις απωλεια αποδοσης..απορω πως τον αφηνουν απο τον παο..ισως εκανε κανα συμβολαιο που να του το επιτρεπει.
νομιζω οτι γενικα κανουν τα στραβα ματια οπως η φενερ γιατι και εκει εκανε κατι παρομοιο
αποτι εχω ακουσει πηγαινε πιο αραια σε ταξιδια οταν ηταν στην φενερ
δεν ξερω βεβαια αν ειναι αληθεια η οχι

επειδη η ομαδα κανει τα στραβα ματια δεν παυει να ειναι γελοιο και τραγικο αυτο που κανει ο παιχτης
οπως επισης ειναι τραγικο που καθομαστε και συζηταμε αν κανει καλα η οχι
προφανως και δεν κανει καλα
οποιον επαγγελματια του μπασκετ να ρωτησεις το ιδιο θα σου πει

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 7:09 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Μάιος 13, 2026 7:07 pm
τουλουμπα έγραψε:

Να τον κράζουν επιλεκτικά όμως; Όπως αυτό που κάνουν δηλαδή.
ο καθενας κραζει οπως και οποτε νομιζει
δεν θα του ζητησουν την αδεια

αν δεν του αρεσει να φροντισει η να το σταματησει η τουλαχιστον να το κρυβει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”