Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω δεν εγραψα πανε οσα ταξιδια θεςBillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:27 pmΌταν έβαλε ο Ντέιβις το buzzer beater στο 2ο παιχνίδι της σειράς, όλοι λέγανε "πήγαινε όσο ταξίδια θέλεις", "πήγαινε και εκδρομή στη Σελήνη άμα θέλεις", "του βάζω εγώ τα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι του" κλπ. Τώρα που έπαιξε άσχημα στα 2 παιχνίδια στην Αθήνα, θυμήθηκαν όλοι ότι "κακώς ταξιδεύει εν μέσω play-offs", "δεν είναι σωστός επαγγελματίας" κλπ.
επισης το να βαλει καποιος ενα μπαζερ και μετα 2 παιχνιδια να ειναι για διακοπη συμβολαιου δεν μου λεει κατι
αυτο μας ελειπε καποιος που παιρνει 4 εκατ τον χρονο να μην κανει και την διαφορα σε μερικα παιχνιδια
βασικα επρεπε να την κανει σχεδον σε ολα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ λέω ότι το θέμα δεν είναι τα ταξίδια του Ντέιβις, το θέμα είναι ότι τα θυμόμαστε μόνο όταν δεν είναι καλός.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:31 pmεγω δεν εγραψα πανε οσα ταξιδια θεςBillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:27 pmΌταν έβαλε ο Ντέιβις το buzzer beater στο 2ο παιχνίδι της σειράς, όλοι λέγανε "πήγαινε όσο ταξίδια θέλεις", "πήγαινε και εκδρομή στη Σελήνη άμα θέλεις", "του βάζω εγώ τα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι του" κλπ. Τώρα που έπαιξε άσχημα στα 2 παιχνίδια στην Αθήνα, θυμήθηκαν όλοι ότι "κακώς ταξιδεύει εν μέσω play-offs", "δεν είναι σωστός επαγγελματίας" κλπ.
επισης το να βαλει καποιος ενα μπαζερ και μετα 2 παιχνιδια να ειναι για διακοπη συμβολαιου δεν μου λεει κατι
αυτο μας ελειπε καποιος που παιρνει 4 εκατ τον χρονο να μην κανει και την διαφορα σε μερικα παιχνιδια
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
με ολους συμβαινει αυτοBillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:33 pmΕγώ λέω ότι το θέμα δεν είναι τα ταξίδια του Ντέιβις, το θέμα είναι ότι τα θυμόμαστε μόνο όταν δεν είναι καλός.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:31 pm
εγω δεν εγραψα πανε οσα ταξιδια θες
γιαυτο οταν κανεις κατι που ειναι γενικα αποδεκτο σαν γελοιο η φροντισε να το κρυψεις η να το υποστηριζεις μεσα στο γηπεδο ωστε να μην εχουν κατι να πουνε για την αποδοση σου
ειναι σαν να θες να λουφαρεις στην δουλεια σου και να σκασεις μυτη στον εργοδοτη με φραπεδια και τσιγαρουμπα και να του λες για χαρανταν μεγαλε
η θα λουφαρεις στα κρυφα η θα εχεις φροντισει να εισαι τοπ στην αποδοση σου ωστε να κανει τα στραβα ματια
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η καλή απόδοση δεν είναι κάτι που "αποφασίζεται" πριν το παιχνίδι. Δεν μπορεί ο Ντέιβις να σου πει "εγώ θα κάνω ματσάρα απόψε" και να συμβεί σίγουρα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:38 pmμε ολους συμβαινει αυτο
γιαυτο οταν κανεις κατι που ειναι γενικα αποδεκτο σαν γελοιο η φροντισε να το κρυψεις η να το υποστηριζεις μεσα στο γηπεδο ωστε να μην εχουν κατι να πουνε για την αποδοση σου
ειναι σαν να θες να λουφαρεις στην δουλεια σου και να σκασεις μυτη στον εργοδοτη με φραπεδια και τσιγαρουμπα και να του λες για χαρανταν μεγαλε
η θα λουφαρεις στα κρυφα η θα εχεις φροντισει να εισαι τοπ στην αποδοση σου ωστε να κανει τα στραβα ματια
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
επειδη δεν μπορει να συμβει αυτο ας προσεχει τι κανει εξωαγωνιστικαBillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:41 pmΗ καλή απόδοση δεν είναι κάτι που "αποφασίζεται" πριν το παιχνίδι. Δεν μπορεί ο Ντέιβις να σου πει "εγώ θα κάνω ματσάρα απόψε" και να συμβεί σίγουρα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:38 pm
με ολους συμβαινει αυτο
αλλιως θα τα ακουει
βασικα και να μην πηγαινε ταξιδια παλι θα τα ακουγε αλλα φροντιζει να δινει ακομα ενα λογο ωστε να τα ακουει
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα ρεπο που παιρνουν οι αθλητες εχουν συγκεκριμενο λογο και στοχοRedEmperor έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 6:52 pmΜια εκδρομή δεν είναι κακό. Να πεταχτείς ως την Ύδρα,ως την Χαλκίδα και κάπου εκεί τριγύρω. Αλλά Ινδία για 3ημερο είναι κάπως. Όσοι πάνε Ινδία το πρόγραμματιζουν καιρό πριν και κάθονται μέρες. Δεν είναι προορισμός για 3ημερο
δεν τους τα δινουν για να τρεχουν σε ινδιες σε ινδονησιες σε σαφαρια στην αφρικη στην αναζητηση του πρασινου διαμαντιου και του χολυ γκρειλ
ουτε να κανουν εξτριμ σπορ ουτε να μπεκρουλιαζουν ολη μερα
αυτα ας τα κανουν οταν τελειωσει η αγωνιστικη περιοδο και εχουν 3 μηνες μπροστα τους
αφου δεν ειναι οπως πρεπει αγωνιστικα τουλαχιστον ας φροντιζουν να τα κρυβουν και να τα ποσταρουν προκλητικα στα σοσιαλ
δεν μιλαω για τον ντειβις συγκεκριμενα εννοω γενικα τους αθλητες απο οποια ομαδα και να ειναι
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω οτι γενικα κανουν τα στραβα ματια οπως η φενερ γιατι και εκει εκανε κατι παρομοιο
αποτι εχω ακουσει πηγαινε πιο αραια σε ταξιδια οταν ηταν στην φενερ
δεν ξερω βεβαια αν ειναι αληθεια η οχι
επειδη η ομαδα κανει τα στραβα ματια δεν παυει να ειναι γελοιο και τραγικο αυτο που κανει ο παιχτης
οπως επισης ειναι τραγικο που καθομαστε και συζηταμε αν κανει καλα η οχι
προφανως και δεν κανει καλα
οποιον επαγγελματια του μπασκετ να ρωτησεις το ιδιο θα σου πει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο