Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:28 pm

kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:23 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:06 pm

Σε κλιμα αγαπης σου μιλαω, εισαι απο τους χρηστες που εκτιμω και μου αρεσει να διαβαζω,γιατι μου αρεσει και το χιουμορ σου,απλα δεν μπορω να αφηνω ανακριβειες για δημιουργια εντυπωσεων. Πολλες φορες εχεις πει οτι εχω στην μπουκα τον Αταμαν,κατι που δεν ισχυει.Δεν εχω καθολου νευρα, μια χαρα ηρεμοτατος ειμαι, γιατι δεν ειχε ελπιδες για χθες,ολη την χρονια λεω οτι αυτο το συνονθυλευμα που εχει φτιαξει δεν μπορει να πετυχει,και για το ματς χθες εγραψα οτι βλεπω ηττα με 20 ποντους,ευχαριστω για τις παραινεσεις αλλα περιττες.
Τον θεωρω απο τους καλυτερους προπονητες overall στην ευρωπη και τον πιο επιτυχημενο τα τελευταια χρονια. Την πρωτη χρονια που η ομαδα ηταν καλη και πετυχε, πηρε τα credits και αποθεωθηκε. Περυσι και φετος τα εκανε μανταρα,να το πω κομψα,ειδικα φετος μιλαμε για λαιλαπα,και ακουει την αναλογη κριτικη,η οποια δεδομενα θα ειναι βαρια,σκληρη και ακραια,αλλα καθολα δικαιολογημενη με το μπαχαλο που εφτιαξε. Τοσο απλο και κατανοητο.
Ρε συ τώρα κοροιδευόμαστε; εγώ ναι το παραδέχομαι, ότι σου έχω προσάψει την κατηγορία αυτή (πως έχει στην μπούκα τον Άταμαν) και είναι προφανές, αν κάποιος διαβάσει τα γραπτά σου θα το συμπεράνει. μόνο τα γραπτά την ώρα κάθε ματς απο το Γενάρη και μετά, δεν σου λέω πιο πριν, γιατί από τον Οκτώβρη τον έχεις περάσει χίλια κύματα. Να είμαστε ειλικρινείς. Εγώ έγραφα ότι ο αφορισμός είναι το ένα άκρο, που δεν το ενστερνίζομαι και ούτε το άλλο εννοείται. Ποτέ δεν υπήρξα υποστηρικτής του Άταμαν αλλά όταν έκανε κατι καλό τον επαινούσα και όταν έκανε κακό κοουτσάρισμα τον έκρινα αναλόγως. Αν ανατρέξεις στην περίοδο που τον έβγαλε στην σέντρα ο ΔΠΓ, έγραφα ότι δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι και να πάει καλά. έγραφα ότι "μπλέξαμε" και ότι αν υπήρχε διαθέσιμος προπονητής αντάξιος του ρόστερ θα ήταν καλύτερο να φύγει. Έγραφα ότι είναι όμως εκτός πραγματικότητας να μιλάμε για Σερέλη. Είναι όλα γραμμενα. όπως και καθε μου ποστ μετά απο άσχημο κοουτσαρισμα, ξεκινούσε με αυτό ως εισαγωγή. Δεν έχω προβλημα να διαφωνώ με καποιον αλλα δεν θα δεχτώ να μου προσάψει "γραπτά" που είναι έργο φαντασίας. Ξεκάθαρα.
Mα εγω δεν μιλαω για τα δικα σου γραπτα για τον Αταμαν για να μου λες τι εχεις γραψει.
Εσυ μιλας για τα δικα μου,και ολη την φετινη σεζον που ο Παναθηναικος ειναι χαλια, αντιστοιχη ειναι και η κριτικη μου για την φετινη πορεια. Τι θα επρεπε να πουμε δηλαδη?Οτι παιζουμε χαλια ,αλλα ο Αταμαν προπονει και κοουτσαρει μαεστρικα?
Αυτο που σου ξεφευγει ομως ειναι οτι η κριτικη ειναι για το τι κανει φετος.Οχι για το τι αξια εχει γενικα σαν προπονητης.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:34 pm

j-kidd13 έγραψε:
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:23 pm

Ρε συ τώρα κοροιδευόμαστε; εγώ ναι το παραδέχομαι, ότι σου έχω προσάψει την κατηγορία αυτή (πως έχει στην μπούκα τον Άταμαν) και είναι προφανές, αν κάποιος διαβάσει τα γραπτά σου θα το συμπεράνει. μόνο τα γραπτά την ώρα κάθε ματς απο το Γενάρη και μετά, δεν σου λέω πιο πριν, γιατί από τον Οκτώβρη τον έχεις περάσει χίλια κύματα. Να είμαστε ειλικρινείς. Εγώ έγραφα ότι ο αφορισμός είναι το ένα άκρο, που δεν το ενστερνίζομαι και ούτε το άλλο εννοείται. Ποτέ δεν υπήρξα υποστηρικτής του Άταμαν αλλά όταν έκανε κατι καλό τον επαινούσα και όταν έκανε κακό κοουτσάρισμα τον έκρινα αναλόγως. Αν ανατρέξεις στην περίοδο που τον έβγαλε στην σέντρα ο ΔΠΓ, έγραφα ότι δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι και να πάει καλά. έγραφα ότι "μπλέξαμε" και ότι αν υπήρχε διαθέσιμος προπονητής αντάξιος του ρόστερ θα ήταν καλύτερο να φύγει. Έγραφα ότι είναι όμως εκτός πραγματικότητας να μιλάμε για Σερέλη. Είναι όλα γραμμενα. όπως και καθε μου ποστ μετά απο άσχημο κοουτσαρισμα, ξεκινούσε με αυτό ως εισαγωγή. Δεν έχω προβλημα να διαφωνώ με καποιον αλλα δεν θα δεχτώ να μου προσάψει "γραπτά" που είναι έργο φαντασίας. Ξεκάθαρα.
Mα εγω δεν μιλαω για τα δικα σου γραπτα για τον Αταμαν για να μου λες τι εχεις γραψει.
Εσυ μιλας για τα δικα μου,και ολη την φετινη σεζον που ο Παναθηναικος ειναι χαλια, αντιστοιχη ειναι και η κριτικη μου για την φετινη πορεια. Τι θα επρεπε να πουμε δηλαδη?Οτι παιζουμε χαλια ,αλλα ο Αταμαν προπονει και κοουτσαρει μαεστρικα?
Αυτο που σου ξεφευγει ομως ειναι οτι η κριτικη ειναι για το τι κανει φετος.Οχι για το τι αξια εχει γενικα σαν προπονητης.
Ποτέ δεν έγραψα ότι η ομάδα έπαιξε καλά όταν έπαιζε άσχημα. Εσυ πάλι έχει γράψει αρκετά απαξιωτικά για τον Άταμαν, και η δική μου κριτική θα επαναλάβω ήταν στον αφορισμό. Κάθε κριτική μου ήταν σε συγκεκριμένο quote. Δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασία να βρω τα ποστ ένα ένα, αλλά θυμάμαι πολύ καλά τι λέγαμε. Ο Άταμαν απέτυχε και θα κριθεί τωρα που πρέπει όχι από τον Σεπτεμβρη.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Pani7.0

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:39 pm

Ας ξεκινήσουμε λίγο όχι από τις μεταγραφές, αλλά από τη βάση του επόμενου ρόστερ: τον προπονητή.

Για μένα πρώτη επιλογή θα ήταν ο Ομπράντοβιτς. Δεν τον θεωρώ ούτε αδύνατη περίπτωση, όπως π.χ. θα ήταν ο Σπανούλης, ούτε τόσο δύσκολη όσο ο Σάρας. Δεν είναι βέβαια και πολύ πιθανή, κυρίως λόγω της παρουσίας Γιαννακόπουλου στην ομάδα και φυσικά λόγω του τι έχει πετύχει ήδη ο Ζοτς και του λέγκασι που δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Παρ’ όλα αυτά, αν βάλουμε κάτω και τη ρεαλιστικότητα και το potential μιας τέτοιας κίνησης, νομίζω παραμένει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Άρα, για μένα, πρώτα εξαντλείς εκεί τις πιθανότητες και μετά κοιτάς παρακάτω.

Μετά πάμε στον Ιτούδη. Έχει πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να τον κάνουν ιδανικό υποψήφιο, αλλά εδώ υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Υπάρχει το παρελθόν με τον Γιαννακόπουλο, υπάρχουν όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς, υπάρχει και όλο το εξωαγωνιστικό προφίλ του Ιτούδη (σχέσεις με media, παίκτες, μάνατζερς κτλ). Δεν ξέρω δηλαδή αν αυτό το γλυκό θα δέσει ή αν θα βγει ένα εκρηκτικό μείγμα, με πολλά εξωαγωνιστικά ζητήματα που στο τέλος θα επηρεάσουν και την ομάδα αγωνιστικά.

Ο Λάσο θα ήταν επίσης μια προφανής επιλογή. Αλλά λόγω των προβλημάτων υγείας του δεν νομίζω ότι θα μπει εύκολα σε μια τέτοια διαδικασία, ειδικά με τον Παναθηναϊκό του DPG. Οπότε μάλλον τον ξεχνάμε κι αυτόν για αυτόν τον λόγο.

Ο Σφαιρόπουλος είναι μια πιο ρεαλιστική περίπτωση. Θα μπορούσε να υπάρχει η λογική ότι ποντάρεις πολύ στην άμυνα, φτιάχνεις έναν σκληρό Παναθηναϊκό και, με το επιθετικό ταλέντο που ήδη υπάρχει, παίρνεις αποτέλεσμα. Επίσης υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι απέναντι στον Μπαρτζώκα: ο Σφαιρόπουλος ήταν αυτός που τον αντικατέστησε στον Ολυμπιακό, πήρε πρωτάθλημα, πήγε τελικούς EuroLeague κτλ. Οπότε θα μπορούσε να παίξει και αυτό σαν αφήγημα.

Μια άλλη λύση θα μπορούσε να είναι ο Λούκα Μπάνκι. Έμπειρος προπονητής, έχει παραστάσεις, έχει δουλέψει σε καλό επίπεδο και ίσως θα μπορούσε να δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, πάμε σε πιο ανερχόμενες και ίσως πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Εδώ βέβαια θα ήθελα και τη γνώμη παιδιών που έχουν δει περισσότερα παιχνίδια ή ξέρουν καλύτερα τη φιλοσοφία των συγκεκριμένων προπονητών.

Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να είναι μια επιλογή ο κόουτς της Μπεσίκτας, ο νεαρός Σέρβος, ο Αλιμπίγεβιτς; Από όσο ξέρω έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Μπεσίκτας, έχει επιτυχίες, είναι και προπονητής της εθνικής Σερβίας πλέον, αν δεν κάνω λάθος, και ίσως να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Είναι και σέρβικη σχολή, που πάντα έχει ενδιαφέρον. Το θέμα είναι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να ποντάρει σε μια τέτοια περίπτωση ή αν, λόγω μεγέθους και πίεσης, πρέπει να πάει σε πιο σίγουρη λύση. Ίσως δηλαδή να χρειάζεται πρώτα EuroLeague εμπειρία πριν πάει σε μια τοπ ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό.

EuroLeague εμπειρία έχει, από την άλλη, ο Μασιούλης, που έχει κανει πολύ καλή δουλειά στη Ζαλγκίρις. Θα μπορούσε κι αυτός να είναι μια επιλογή.

Τέλος, μου έρχεται στο μυαλό και ο Σπλίτερ. Έφυγε πέρυσι για το NBA, αλλά δεν ξέρω αν η προοπτική να γίνει head coach στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να του αλλάξει τα δεδομένα και να τον κάνει να επιστρέψει Ευρώπη.

Αυτές είναι οι λύσεις που μου έρχονται εμένα πρόχειρα στο μυαλό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pani7.0 την Πέμ Μάιος 14, 2026 12:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:44 pm

kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:03 pm
nikkal έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:59 am
Καλημέρα σε όλους, στενοχωρημένος και μη!
Πάμε...
1) Ο Άταμαν θα πρέπει να τελειώσει την σεζόν και μετά να φύγει. Το αστείο με τις αλλαγές μεσούσης της σεζόν θα πρέπει να τελειώσει, εφόσον μιλάμε για σοβαρό οργανισμό. Λες και θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας, εάν η ομάδα πάρει το εγχώριο πρωτάθλημα. Πέραν του να κάνουμε καζουρα μεταξύ μας, ουδεμία προστιθεμενη αξία. Η χρονιά κατά την γνώμη μου είναι αποτυχημένη λόγω μη πρόκρισης στο f4 και αυτό δεν αλλάζει με ένα πρωτάθλημα. Και όπως έγραψε και ο Τουλούμπας, όχι άλλος αυτοφωρακιας στα δύσκολα (Σερελης)...
2) Η διοίκηση θα πρέπει να έρθει από τώρα σε συνεννόηση με τον νυν προπονητή, ώστε το επικείμενο διαζύγιο να προχωρήσει δίχως εμπλοκές και προβλήματα.
3) Αφού διευθετηθει το 2, η διοίκηση θα πρέπει να κλείσει από τώρα τον νέο προπονητή και να του επιτρέψει να ξεκινήσει τον (αφανή) σχεδιασμό του.
ΥΓ: Έχω μεγαλη περιέργεια αφενός μεν πόσοι φίλαθλοι θα πάνε στο εγχώριο παιχνίδι της Παρασκευής, αφετέρου δε πως θα υποδεχθούν τον προπονητή κατά την είσοδο του. Με χειροκροτήματα; Με γιουχα; Με σιγή;
1) Ναι, όλοι βλέπουμε ότι έκκλεισε ο κύκλος του.
2) Αυτό είναι το αυτονόητο, ελπίζω να συμβεί.
3) Μακάρι να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ήδη. Φρονώ πως έχουν ...

Στο υστερόγραφο σου, θέλω να πιστεύω ότι θα χειροκροτήσουν την ομάδα.
Η απορία μου είναι για την αντιμετώπιση του προπονητή και όχι των παικτών...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:49 pm

nikkal έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:44 pm
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:03 pm

1) Ναι, όλοι βλέπουμε ότι έκκλεισε ο κύκλος του.
2) Αυτό είναι το αυτονόητο, ελπίζω να συμβεί.
3) Μακάρι να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ήδη. Φρονώ πως έχουν ...

Στο υστερόγραφο σου, θέλω να πιστεύω ότι θα χειροκροτήσουν την ομάδα.
Η απορία μου είναι για την αντιμετώπιση του προπονητή και όχι των παικτών...
Ελπίζω να μην τον γιουχάρουν, να μην υπάρξει αρνητικό κλίμα, να τελειώσουν οι τελικοί και να χωρίσουμε σαν φίλοι. Μας χάρισε μια ευρωλίγκα από το πουθενά και πρέπει να το λάβουμε υπόψιν. Φέτος απέτυχε ξεκάθαρα και θα απομακρυνθεί ή θα αποχωρίσει (λεπτομέρεια ο τρόπος, εντούτοις κάνει την διαφορά) δικαίως. Μπορεί η κερκίδα να μην τον γιουχάρει αλλά ούτε και να τον χειροκροτήσει. Θα είναι μια κριτική που δεν θα ταράζει τις ισορροπίες.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:51 pm

kein έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Ποτέ δεν έγραψα ότι η ομάδα έπαιξε καλά όταν έπαιζε άσχημα. Εσυ πάλι έχει γράψει αρκετά απαξιωτικά για τον Άταμαν, και η δική μου κριτική θα επαναλάβω ήταν στον αφορισμό. Κάθε κριτική μου ήταν σε συγκεκριμένο quote. Δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασία να βρω τα ποστ ένα ένα, αλλά θυμάμαι πολύ καλά τι λέγαμε. Ο Άταμαν απέτυχε και θα κριθεί τωρα που πρέπει όχι από τον Σεπτεμβρη.
Mα απο τα πρωτα ματς ηταν προβληματικη η ομαδα,και οσο περναγε ο καιρος,δεν αλλαζε κατι,και οταν πηγαινε να αλλαξει, ξαναγυρναγαμε στα ιδια με κακες ηττες και κακες εμφανισεις. Το πραγμα εκανε μπαμ για το που πηγαινει.
Εγω απο την αρχη εκραζα για τις τραγικες εμφανισεις,οι οποιες συνεχιζοντουσαν ανησυχητικα, και ελεγα παραλληλα οτι παρα το κακο προσωπο, η ομαδα εχει την ποιοτητα να αλλαξει,να βελτιωθει,και να παει ως το τελος,αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος εξαιτιας του Αταμαν, κατι που τελικα δεν ειδαμε ποτε,και οσα μας ανησυχουσαν ορισμενους,εγιναν πραξη.

Ειναι σαν να εχω παει στον διαιτολογο και να πρεπει να εχω φτασει τα χ κιλα σε ενα χρονο,και εγω αντι να κανω την διατροφη που μου δινεις απο την αρχη, να τρωω τον αμπακο για μηνες, και να σου λεω μην με κραζεις, θα δουμε στο τελος του χρονου ποσα κιλα θα ειμαι,εχουμε καιρο!

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:57 pm

j-kidd13 έγραψε:
kein έγραψε:

Mα απο τα πρωτα ματς ηταν προβληματικη η ομαδα,και οσο περναγε ο καιρος,δεν αλλαζε κατι,και οταν πηγαινε να αλλαξει, ξαναγυρναγαμε στα ιδια με κακες ηττες και κακες εμφανισεις. Το πραγμα εκανε μπαμ για το που πηγαινει.
Εγω απο την αρχη εκραζα για τις τραγικες εμφανισεις,οι οποιες συνεχιζοντουσαν ανησυχητικα, και ελεγα παραλληλα οτι παρα το κακο προσωπο, η ομαδα εχει την ποιοτητα να αλλαξει,να βελτιωθει,και να παει ως το τελος,αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος εξαιτιας του Αταμαν, κατι που τελικα δεν ειδαμε ποτε,και οσα μας ανησυχουσαν ορισμενους,εγιναν πραξη.

Ειναι σαν να εχω παει στον διαιτολογο και να πρεπει να εχω φτασει τα χ κιλα σε ενα χρονο,και εγω αντι να κανω την διατροφη που μου δινεις απο την αρχη, να τρωω τον αμπακο για μηνες, και να σου λεω μην με κραζεις, θα δουμε στο τελος του χρονου ποσα κιλα θα ειμαι,εχουμε καιρο!
Το παράδειγμα είναι λίγο άστοχο. σου ξαναλέω, η κριτική είναι άλλο πράγμα και άλλο ο αφορισμός. Εμείς όσο και καλή σχέση να έχουμε με το άθλημα είμαστε, απ έξω από τον χορό. Δεν ξέρουμε τι παίζει στις προπονήσεις στις σχέσεις, στην επιβάρυνση του κάθε οργανισμού και ακόμα και η κάθε τακτική υποθετική ανάλυση που κάνουμε μπορεί να είναι για γέλια, αν το δει κάποιος κανονικός προπονητής αυτού του επιπέδου. Ασκούμε κριτική μέχρι εκεί που είναι λογική και δεν ξεπερνάει το όρια του αφορισμού. Στο τέλος τα αποτελέσματα θα κρίνουν από μόνα τους.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:01 pm

kein έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Το παράδειγμα είναι λίγο άστοχο. σου ξαναλέω, η κριτική είναι άλλο πράγμα και άλλο ο αφορισμός. Εμείς όσο και καλή σχέση να έχουμε με το άθλημα είμαστε, απ έξω από τον χορό. Δεν ξέρουμε τι παίζει στις προπονήσεις στις σχέσεις, στην επιβάρυνση του κάθε οργανισμού και ακόμα και η κάθε τακτική υποθετική ανάλυση που κάνουμε μπορεί να είναι για γέλια, αν το δει κάποιος κανονικός προπονητής αυτού του επιπέδου. Ασκούμε κριτική μέχρι εκεί που είναι λογική και δεν ξεπερνάει το όρια του αφορισμού. Στο τέλος τα αποτελέσματα θα κρίνουν από μόνα τους.
Bρε για γελια ειναι,προφανως,ειδικα στο μπασκετ που ειναι δυσκολο σπορ, αλλα 2 πραγματα μπορεις να τα κρινεις. Δεν ξερω να μαγειρευω και να κρινω την διαδικασια δημιουργιας ενος φαγητου στο εστιατοριο απο τον σεφ , αλλα μπορω να κρινω αν μου αρεσει στην γευση η οχι. Και τοσα χρονια που βλεπουμε μπασκετ,μπορουμε 2 πραγματα να τα καταλαβουμε,οχι τακτικες αναλυσεις σε βαθος, αλλα η εικονα στο παρκε μιλαει.

Το παραδειγμα εχει να κανει με το οτι πρεπει υπαρχει μια συνεχεια,και μια συνεπεια, δεν γινεται να εισαι κακος για 4-5 μηνες σερι,και να περιμενεις θαυματα στους τελευταιους 2 μηνες.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:03 pm

Θα συμφωνησω με το φιλο μας τον τουλουμπα που λεει οτι πρεπει αν μεινει να το πιει ολο το ποτηρι. και να λουστει τις επιλογες του . καλως η κακως η χρονια για τον παναθηναικο ακομα δεν εχει τελειωσει κι ισως να υπαρχει μια ελπιδα να σωθει καπως στους τελικους, οσο κι αν αυτο θα με στεναχωρουσε λογω Ολυμπιακων συναισθηματων (ιδιαιτερα αν τα λουσουμε εμεις στο φαιναλ φορ) . Αν τωρα γινει η καλη και σηκωσουμε την κουπα στο ΟΑΚΑ ακομα και με σκουπα να παρετε το πρωταθλημα δεν αλλαζει τιποτα . Οπως και να εχει οσο πιο γρηγορα ο κοσμος και η διοικηση του παναθηναικου αποδεχτουν οτι η φετεινη χρονια ηταν φιασκο κι απλα πρεπει να μεινει στην μνημη ολως ως παραδειγμα προς αποφυγη και οσο πιο γρηγορα μεσα στο καλοκαιρι κινηθουν για νεο προπονητη και ορθολογικη στελεχωση του ροστερ τοσο καλυτερα για τον Παο.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:12 pm

Η κουβέντα για Σπανουλη είναι παιδιά στα όρια του αδυνάτου ασχέτως ιδιοκτησιακού. Εννοείται ότι με δπγ δεν θα συνεργαζόταν αλλα αυτό είναι πολυ πιο γενικο. Ναι πέρασε και έφαγε ψωμί (παντεσπάνι) απο ΠΑΟ. Έφυγε οπως έφυγε. Όσα ακολούθησαν μετα καθιστούν απαγορευτική την όποια συμπορευση.

1ον οι αντιδράσεις που εχει ζήσει στο οακα με απειλές, προσβολές κοκ

2ον το οτι μια στρατιά παιδιά που εχει κάνει οικογενεια έχουν μεγαλώσει οπαδοί του ολυμπιακου και όσο επαγγελματίας και να είναι, αξιοπρεπή δουλειά και χωρίς τις φασαρίες που θα ακολουθούσαν θα έβρισκε . Εδω τα παιδιά του δεν άντεχαν τη Μονακο αντίπαλο

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:34 pm

Πάντως ασχέτως κριτικής ή αφορισμού προς τον ίδιο, ο ίδιος ο Αταμάν θα έχει μελλοντικό πρόβλημα με αθλητές του , καθώς πλέον έχει συνήθειο να τους εκθέτει στα media.
Ο αφορισμός δημοσίως παικτών στα media δεν βοήθησε καμία ομάδα. Νομίζω το έκανε και παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό .

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
mandrakoukos

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Amuntas

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:38 pm

Καλώς ή κακώς, οι ομάδες τέτοιου επιπέδου χρειάζονται προπονητές με προσωπικότητα, έστω και πληθωρική σαν του Αταμάν, και ιδιοκτήτες που γνωρίζουν πώς να χαλιναγωγήσουν τη δική τους πληθωρική προσωπικότητα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:41 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 1:01 pm
kein έγραψε:

Bρε για γελια ειναι,προφανως,ειδικα στο μπασκετ που ειναι δυσκολο σπορ, αλλα 2 πραγματα μπορεις να τα κρινεις. Δεν ξερω να μαγειρευω και να κρινω την διαδικασια δημιουργιας ενος φαγητου στο εστιατοριο απο τον σεφ , αλλα μπορω να κρινω αν μου αρεσει στην γευση η οχι. Και τοσα χρονια που βλεπουμε μπασκετ,μπορουμε 2 πραγματα να τα καταλαβουμε,οχι τακτικες αναλυσεις σε βαθος, αλλα η εικονα στο παρκε μιλαει.

Το παραδειγμα εχει να κανει με το οτι πρεπει υπαρχει μια συνεχεια,και μια συνεπεια, δεν γινεται να εισαι κακος για 4-5 μηνες σερι,και να περιμενεις θαυματα στους τελευταιους 2 μηνες.
Σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνήσω. Αν σου αρέσει αυτό που βλέπει ή όχι είναι μη διαπραγματεύσιμο. Εμένα μου αρέσει το μπάσκετ Άταμαν, αυτο που παραδοσιακά παίζει, το πιο ελεύθερο , σε άλλους όχι, κάποιοι πάλι αναπολούν το μπάσκετ της Λιμόζ (ονόματα διαχειριστών δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε :mrgreen: ) . Η ουσία είναι ότι ο κόουτς κατάφερε να το παίξει ελάχιστα. όποτε το έκανε κέρδιζε και εμφατικά και σε δύσκολες έδρες. Αλλά δεν είχε σταθερότητα και δεν είχε αντίμετρα όταν οι άλλοι το βραχυκύκλωναν. Από την άλλη δεν είχε και την τύχη με το μέρος του, για να τα λέμε όλα. Είναι πολλοί παράγοντες, και κάποιοι δεν είναι επαρκώς διακριτοί - μόνο ένας παράγοντας δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ... το αποτέλεσμα. Απέτυχε. Τελεία. Πάμε παρακάτω, κοιτάμε μπροστά.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:41 pm

Παιζεις do or die αγωνα, παρουσιαζεις αυτη την ασχολιαστη εικονα για ομαδα με τετοιο ροστερ ειδικα,εχεις βαλει 23 ποντους σε ενα ολοκληρο ημιχρονο,αρα χρειαζεσαι αντιδραση,και βοηθεια απο καθε παικτη που εχεις,και εσυ βγαινεις και δηλωνεις αυτο για τον Σορτς στο ημιχρονο. Δηλαδη ετσι θα τον κανεις να παιξει καλα στο δευτερο?

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:43 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 1:34 pm
Πάντως ασχέτως κριτικής ή αφορισμού προς τον ίδιο, ο ίδιος ο Αταμάν θα έχει μελλοντικό πρόβλημα με αθλητές του , καθώς πλέον έχει συνήθειο να τους εκθέτει στα media.
Ο αφορισμός δημοσίως παικτών στα media δεν βοήθησε καμία ομάδα. Νομίζω το έκανε και παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό .
Το κάνει και είναι κατακριτέο 100%. Απαράδεκτο. Δικαίωμα στα λάθη και στην αποτυχία έχει, και τον κρίνουμε πιο αυστηρά μερικές φορές από ότι πρέπει για την αγωνιστική εικόνα - θα έπρεπε όμως να τον κρίνουμε κυρίως για την συμπεριφορά αυτή.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”