Συμφωνώ 100% - αν καποιοσ Θα έπρεπε να μην επιτρέψει τα γεγονότα αυτά, είναι η λίγκα αλλά τόσα χρόνια δεν θέλει να το κάνει και είναι ένα ερωτηματικό που δεν την τιμάει. Είναι εύκολο να το κάνει, δίνει εισιτήρια ονομαστικά και δεν επιτρέπει μεταβίβαση αλλά να τα αγοράζει αυτή πίσω και να τα διαθέτει αναλογικά στις ομάδες που θα είναι στο φ4. Οκά τα αλλά είναι για να έχουμε να λεμε.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 6:20 pmΔεν @@@ κανεναν..αυτη την στιγμη που μιλαμε ξερω τουλαχιστον 10 ατομα που ψαχνουν εισιτηριο που τι δωσουν 2χιλ τι 600 τους ειναι το ιδιο και το αυτο..μαλιστα παρακαλανε να τα παρουν με 2κ και δεν βρισκουν.Το τι επιλεγει καποιος να κανει με το εισιτηριο του ειναι δικο του θεμα,εγω μπορει αν ειχα και μου το ζηταγε ενας φιλος μου να του το χαριζα,πρεπει να το κανουν ολοι αλλιως ειναι αληταραδες?Εμενα το ολο θεμα μου ειναι με τους χαρακτηρισμους που δεν εχουν καμια βαση.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 6:03 pm
Γιατι αφενος ειναι παρανομο απο τους ορους του εισιτηριου... αφετερου γιατι πανω απ ολα ειναι ανθρωπινο το να μην @@@@ καποιον που αγαπαει το μπασκετ ή την ομαδα του και θελει να παει στο γηπεδο, γιατι μπορει αυριο μεθαυριο να βρεθεις στην θεση που θα ψαχνεις εισιτηριο... Γενικα για πολλους λογους αξιζει να το δωσεις στην τιμη αγορας ή εστω με ενα πολυ μικρο καπελο. Γενικά αυτο που βλεπω με τα εισιτηρια ειναι ακρως απογοητευτικο. Προσωπικα σε F4 που ειχα επιπλεον εισιτηριο το εδωσα σε αγνωστο προς εμενα φιλαθλο στην τιμη αγοράς του (και βασικα 3 ευρω λιγοτερα γιατι το στρογγυλοποιησα)... Αν περιμενουμε να πουλησουμε ενα εισιτηριο 1000 ευρω πανω για να σωθουμε, κατι παει πολυ λαθος με τη ζωη μας.. Αποψη μου..
Καλό είναι να μην έχουμε εύκολους τέτοιους χαρακτηρισμούς (αληταράδες - απατεώνες κλπ) σε ένα φόρουμ που θελουμε να μιλάμε για αθλητικό πνεύμα και μπασκετική ηθική. Δεν έχουν θέση εδώ μέσα , υπάρχουν αλλά σαητ πιο κατάλληλα για τέτοιες φρασεολογίες και για εκτονώσεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο