Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 18, 2026 3:20 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 3:12 pm

Το οτι σουταρε ο αταμαν τον χολμς μενωντας με λεσορ, φαριντ εν οψει αγωνων playoffs ηταν λαθος? Δεν θα μπορουσε να δωσει πιο πολλες ανασες σρον λεσορ απ οτι ο φαριντ?
ενημερωτικα και τον φαριντ τον ειχε κοψει ο αταμαν δεν τον ηθελε
τον πηρε αναγκαστικα γιατι δεν υπηρχε αλλη επιλογη και ο χρονος τελειωνε
αν δεν ειχε τραυματιστει ο ομερ εκεινη την περιοδο ουτε τον φαριντ θα επαιρνε

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:23 pm

ο μοναδικος σεντερ πλην λεσορ που εδειξε οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα στα 3 χρονια του αταμαν ηταν ο γκεμπριελ
και αυτον δεν τον ηθελε και τον εδιωξε
αυτο το προβλημα που ελεγαν οτι ειχε στα γονατα νομιζω οτι ολοι εχουν καταλαβει οτι ηταν παπατζα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 18, 2026 3:25 pm

Ωραια αλλα τον χολμς φαινοταν να ρον εμπιστευεται καπως καλυτερα απο φαειντ? Ηταν αναγκη να γινει η διαπομπευση δημοσια και να μεινεις με εναν 37χρονο στα playoffs που δεν ειχε ανασες στο 10 λεπτο?

Ο χολμς καπως καλυτερο backup δεν θα ηταν?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:29 pm

Jeight έγραψε:
Ωραια αλλα τον χολμς φαινοταν να ρον εμπιστευεται καπως καλυτερα απο φαειντ? Ηταν αναγκη να γινει η διαπομπευση δημοσια και να μεινεις με εναν 37χρονο στα playoffs που δεν ειχε ανασες στο 10 λεπτο?

σιγα την προσφορα που ειχε ο χολς ηταν ανυπαρκτος
τωρα αν ισχυουν και αυτα που λενε οτι ηταν πιωμενος τι να κανει?να τον βαζει πιωμενο?
το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε να παρει τετοιο παιχτη που δεν εχει εμπειρια απο ευρωπη
δεν ηταν εποχες για ρισκα και δοκιμες

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:31 pm

Jeight έγραψε:

Θα μπορούσε έστω να πάρει άλλον αφού έβλεπε ότι ο χολμς ήταν τουρίστας και ο γιουρτσεβέν δεν μπορούσε (αν και πως θα μπορούσε να παίξει χετζ ο συγκεκριμένος κανείς δεν έχει καταλάβει).

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Μου σβήνω το ποστ κα την απάντηση παίδες

Επαρεκτραπην

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:32 pm

TonyTonyChopper έγραψε:

ο γιουρτσεβέν δεν μπορούσε (αν και πως θα μπορούσε να παίξει χετζ ο συγκεκριμένος κανείς δεν έχει καταλάβει).
ευτυχως που δεν ηρθε το καλοκαιρι ο βαλα εσωσε την καριερα του ο ανθρωπος

NikBot

senior
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:34 pm

Για να είμαστε δίκαιοι, ο προπονητής δεν μπορεί να φταίει αν το ιατρικό τιμ του λέει ο παίτης είναι ΟΚ να παίξει και ο ίδιος ο παίκτης λέει (φαντάζομαι) ναι μπορώ να παίξω. Τι να τους πει δηλαδή, όχι δεν σας πιστεύω δεν είστε καλοί γιατροί?

Και ο δικός μας έπαιρνε διαβεβαιώσεις ότι ο Έβανς ιατρικώς είναι απολύτως καλά, όταν και ο ίδιος ξεπέρασε την φοβία του τον έβαλε, τι να κάνει.

Τώρα το αν είναι σοφή επιλογή τακτικά σε σκληρό ημιτελικό Φ4 να πετάς μέσα τον Λεσορ μετά από μήνες και να περιμένεις να σου αλλάξει το ματς, εγώ θεωρώ ότι δεν είναι, αλλά διαφορετική κουβέντα αυτή.

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:36 pm

NikBot έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 3:34 pm
Για να είμαστε δίκαιοι, ο προπονητής δεν μπορεί να φταίει αν το ιατρικό τιμ του λέει ο παίτης είναι ΟΚ να παίξει και ο ίδιος ο παίκτης λέει (φαντάζομαι) ναι μπορώ να παίξω. Τι να τους πει δηλαδή, όχι δεν σας πιστεύω δεν είστε καλοί γιατροί?

Και ο δικός μας έπαιρνε διαβεβαιώσεις ότι ο Έβανς ιατρικώς είναι απολύτως καλά, όταν και ο ίδιος ξεπέρασε την φοβία του τον έβαλε, τι να κάνει.

Τώρα το αν είναι σοφή επιλογή τακτικά σε σκληρό ημιτελικό Φ4 να πετάς μέσα τον Λεσορ μετά από μήνες και να περιμένεις να σου αλλάξει το ματς, εγώ θεωρώ ότι δεν είναι, αλλά διαφορετική κουβέντα αυτή.

Μα στο τελευταιο σκελος στηριζομαι και εγω. Να θεωρεις οτι ο λεσορ ακομα και υγιης εχει ρυθμο στο ματς της χρονιας. Εμενα μου βγαζει εναν φοβο να παιξει αυτο το ματς χωρις λεσορ. Οπως και φετος πετουσε τον γκριγκονις σε κατι ακυρες στιγμες σαν να πιστευε οτι θα εμφςνιστει ο γκριγκονις του 24.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 18, 2026 3:38 pm

big_lebowski έγραψε:

Επαρεκτραπην
Κακως. Επειδή ο άλλος είναι θυμιατό και δεν κατάλαβε; :D

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:40 pm

tokalytero3d έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Επαρεκτραπην
Εγω φταιω που ειμαι καλο παιδι και δεν μιλαω την αργκο του πεζοδρομιου???

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 18, 2026 4:05 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 3:40 pm
tokalytero3d έγραψε:

Εγω φταιω που ειμαι καλο παιδι και δεν μιλαω την αργκο του πεζοδρομιου???

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 4:18 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 3:02 pm
kein έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 12:24 pm

Δεν ισχύει αυτό. Μην αναπαράγουμε ότι γράφει το sportdog και το καθε sportdog ή ο Βετάκης.
Γιατι τον εκοψε η γαλλια αμεσως μετα? Γιατι δεν επαιξε τελικους που εκριναν το προσημο της χρονιας? Παιζει δηλαδη μικρο τελικο με τον Ολυμπιακο σχεδον 20 λεπτα και μετα δεν κατεβαινει στους τελικους την επομενη εβδομαδα!!!!!!Και αν δεν υποτροπιασε απο τους δυο αγωνες που επαιξε back to back απο τι υποτροπιασε? Πως ςρχισαν παλι οι ενοχλησεις?
Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκπομπές που έγιναν στο καθεστωτικό με το θέμα αυτό. Στην μια ήταν ο κοντός καλεσμένος, στην άλλη ο Σερελης και η Τρίτη ήταν ο κομισάριος που είπε τι παίχτηκε και φωτογράφισε τον Βετάκη ως υπαίτιο για την φήμη αυτή. Αν δεν ήμουν όλη μέρα στον δρόμο μπορεί να τα έψαχνα. Αυτή είναι η πιο επίσημη τοποθέτηση για τον τραυματισμό του μέχρι τώρα. Ειδικά του κοντού και του κομισάριου. Αν θέλεις να κρατήσεις τι λέει ο Βετάκης η και το σπορντογκ που δεν μπορούν ούτε στο ΟΑΚΑ να πατήσουν το πόδι τους, εντάξει πάω πάσο :wink:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 18, 2026 7:45 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 3:36 pm

Μα στο τελευταιο σκελος στηριζομαι και εγω. Να θεωρεις οτι ο λεσορ ακομα και υγιης εχει ρυθμο στο ματς της χρονιας. Εμενα μου βγαζει εναν φοβο να παιξει αυτο το ματς χωρις λεσορ. Οπως και φετος πετουσε τον γκριγκονις σε κατι ακυρες στιγμες σαν να πιστευε οτι θα εμφςνιστει ο γκριγκονις του 24.
εφοσον ιατρικα ηταν υγιης ο λεσορ δεν υπηρχε αλλη επιλογη γιατι να μην τον βαλει στο φ4?
δεν ειχε να χασει κατιμε γιουτσεβεν και τριποντινο ειμασταν ετσι και αλλιως
δηλαδη σαν να μην εχουμε σεντερ

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Μάιος 18, 2026 7:46 pm

kein έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 2:03 pm
pan24 έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 1:07 pm

Νομίζω είναι αρκετά ακριβές γιατί μετράει τις απουσίες μόνο των 8 παικτών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής κάθε ομάδας οπότε δε πιάνει τους παγκίτες.

Σίγουρα μετράει το πότε γίνονται οι τραυματισμοί πχ αν η Φενέρ είχε τους τραυματισμούς της τώρα όπως η Ρεάλ μπορεί και να έμενε εκτός final 4.

Αλλά για τη κανονική διάρκεια είναι μια πολύ καλή ένδειξη.
Από τις τοπ 4 σε τραυματισμούς οι 3 πήραν το πλεονέκτημα έδρας ενω εμείς πήγαμε play in, χωρίς να έχουμε μικρότερο ρόστερ.
Η λίστα είναι μια χαρά, αλλά εγώ αλλού εστίαζα (το γράφω και στον connan). Συγκεκριμένα, στους επιπλέον παράγοντες που έχουν ιμπακτ στην λειτουργία της ομάδας σε συνάρτηση με την χρονική στιγμή. Δηλαδή αν η Ρεαλ έχανε τον Ταβάρες για περισσότερο χρόνο αλλά τον Οκτώβριο θα ήταν ασύγκριτα μικρότερη η ζημιά και θα ήταν στο Φ4 διεκδικήτρια όχι αουτσάιντερ ολκής. Ή εμείς αν είχαμε στο Σλούκα στο 3 ματς, είναι πολύ πιθανον να είμασταν τώρα στο Φ4 και με ριβερς σουιπ και η Φενερ αμα γύριζαν οι απουσίες της λίγο αργότερα μπορει να είχε την δική μας κατάληξη. Περαν αυτού είναι και τι μπάσκετ παιζει καθε ομάδα ακι πόσο την γονατίζει η καθε απουσία. Τον ολυμπιακό δεν τον ακουμπανε εύκολα οι απουσιες, ή μαλλον για να το πω πιο σωστα έχει τέτοια ομαδική λειτουργία που το κρύβει μεσα από το πλάνο του.
Ε το θέμα είναι όμως ότι ομάδες με τόσο μεγάλο μπάτζετ έχουν τόσο μεγάλα ρόστερ ακριβώς για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στους τραυματισμούς που σίγουρα θα έρθουν και το πότε ακριβώς θα έρθουν είναι καθαρά θέμα τύχης.

Θεωρητικά και εμείς έχουμε 2-3 καλούς παίκτες σε κάθε θέση ακριβώς για να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο.

Αν είτε ο καλοκαιρινός σχεδιασμός είτε η διαχείριση μέσα στη σεζόν ήταν τόσο λάθος που καταλήξαμε να υπολογίζονται 7-8 παίκτες ποιος φταίει.

Δηλαδή αν στο 1 είτε είχε βγει ο Σορτς είτε είχε αποκτηθεί άλλος ελίτ κοντός θα μπορούσε να καλυφθεί μια απουσία του Σλούκα ή μια απουσία του Ναν.

Αν στο 3 είχε αξιοποιηθεί καλύτερα ο Ρόγκα (που σχεδόν όποτε πήρε ευκαιρίες ήταν καλός) ή/και είχε αποκτηθεί άλλο 3 αντί του Γκριγκόνις που φάνηκε ότι πρακτικά δεν υπολογιζόταν θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε μια απουσία του Οσμάν.

Αν στο 5 είχε αποκτηθεί κάτι καλύτερο από Χόλμς και Γιουρτσεβέν δεν θα κρεμόμασταν από το πως θα επιστρέψει ο Λεσόρ μετά από 1-1,5 χρόνο αποχής. Το καλοκαίρι είχε γίνει ήδη η επιπλοκή δεν έσκασε ξαφνικά τον Σεπτέμβρη. Και είμαστε τυχεροί γιατί μετά που επέστρεψε δεν έβγαλε κανένα θέμα ούτε καν μια ελαφριά θλάση που θα τον κράταγε κάνα μήνα έξω και μάλλον θα χάναμε και τη 10αδα.

Σε αυτό δε φταίει μόνο ο Αταμάν γιατί από όσο γνωρίζουμε υπάρχει και GM. Αλλά φαίνεται ότι ο Μπετσίροβιτς δεν αντικαταστάθηκε με κάποιον αντίστοιχο.

Και λέγοντας Μπετσίροβιτς, θα ήταν ενδιαφέρον κάποια στιγμή να μάθουμε γιατί έφυγε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”