Για το πρώτο πες οκ. Για τα άλλα, μήπως εννοείς το game 3 ή 4; Μου κάνει τρομερή εντύπωση να υπήρχαν τέτοια σκηνικά για παιχνίδι που κερδίσαμε. Άσε που δεν είχε αποβολές το δεύτερο ματς(;).TuTiS έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 4:25 pmΟ Αταμάν λένε είχε ακυρώσει την «προαιρετική» προπόνηση και την έκανε υποχρεωτική, ο happy traveler την έγραψε στα μέζεα του και πήγε Ιορδανία, έφαγε σκατό ο Σερέλης για την αμυντική του προσέγγιση στο game 2 (όταν πήγε για τσάι ο Αταμάν με την αποβολή), και παράλληλα το ίδιο ο Nun με τον Shorts για τα plays που είχαν παίξει στο game 2.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 4:17 pm
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί σκατά μπορεί να πλακώθηκαν με την ομάδα στο 2-0 και μετά από τα επικά του game 2.
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Game 3 εννοούσα, απλά το πληκτρολόγιο στο κινητό είναι για πέταμα και παράλληλα δεν μου επέτρεπε να κάνω edit…nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:26 pmΓια το πρώτο πες οκ. Για τα άλλα, μήπως εννοείς το game 3 ή 4; Μου κάνει τρομερή εντύπωση να υπήρχαν τέτοια σκηνικά για παιχνίδι που κερδίσαμε. Άσε που δεν είχε αποβολές το δεύτερο ματς(;).TuTiS έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 4:25 pm
Ο Αταμάν λένε είχε ακυρώσει την «προαιρετική» προπόνηση και την έκανε υποχρεωτική, ο happy traveler την έγραψε στα μέζεα του και πήγε Ιορδανία, έφαγε σκατό ο Σερέλης για την αμυντική του προσέγγιση στο game 2 (όταν πήγε για τσάι ο Αταμάν με την αποβολή), και παράλληλα το ίδιο ο Nun με τον Shorts για τα plays που είχαν παίξει στο game 2.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν όντως ισχύει, τότε είναι τρομερός τύπος αν γκρινιάζει για plays που έτρεχε η ομάδα όταν εκείνος έβλεπε από τα αποδυτήρια. Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει επικοινωνία; Θα περίμενα να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του προπονητή που αποβλήθηκε και του σταφ.TuTiS έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:31 pmGame 3 εννοούσα, απλά το πληκτρολόγιο στο κινητό είναι για πέταμα και παράλληλα δεν μου επέτρεπε να κάνω edit…nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:26 pm
Για το πρώτο πες οκ. Για τα άλλα, μήπως εννοείς το game 3 ή 4; Μου κάνει τρομερή εντύπωση να υπήρχαν τέτοια σκηνικά για παιχνίδι που κερδίσαμε. Άσε που δεν είχε αποβολές το δεύτερο ματς(;).

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σερελης απλα εκανε το αυτονοητο και αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος να παιξει με αλλαγες δηλαδηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:36 pm
Αν όντως ισχύει, τότε είναι τρομερός τύπος αν γκρινιάζει για plays που έτρεχε η ομάδα όταν εκείνος έβλεπε από τα αποδυτήρια. Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει επικοινωνία; Θα περίμενα να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του προπονητή που αποβλήθηκε και του σταφ.
ο αταμαν τσαντιστηκε επειδη τον αγνοοησε
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι διαφορετικό το να είσαι μόνος σου σαν ασίσταντ και να πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και διαφορετικό να σου λέει ο προπονητής στο τηλέφωνο "Παίξε Α" και να τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Δεν ξέρω πιο από τα δύο έγινε.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:38 pmο σερελης απλα εκανε το αυτονοητο και αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος να παιξει με αλλαγες δηλαδηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:36 pm
Αν όντως ισχύει, τότε είναι τρομερός τύπος αν γκρινιάζει για plays που έτρεχε η ομάδα όταν εκείνος έβλεπε από τα αποδυτήρια. Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει επικοινωνία; Θα περίμενα να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του προπονητή που αποβλήθηκε και του σταφ.
ο αταμαν τσαντιστηκε επειδη τον αγνοοησε

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η οδηγια του αταμαν απτην αρχη ηταν να μην παιξουν αλλαγεςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:40 pmΕίναι διαφορετικό το να είσαι μόνος σου σαν ασίσταντ και να πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και διαφορετικό να σου λέει ο προπονητής στο τηλέφωνο "Παίξε Α" και να τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Δεν ξέρω πιο από τα δύο έγινε.
τωρα δεν ξερω αν του το ξαναπε πριν αποβληθει η πιστευε οτι αφου ηταν το πλανο τετοιο ειναι αυτονοητο οτι δεν θα επαιζε με αλλαγες ο σερελης
για μενα δεν εχει σημασια εφοσον μετα την αποβολη αταμαν η ομαδα πηγε καλυτερα και οχι χειροτερα και παραλιγο να κερδισει κιολας
επρεπε να του πει μπραβο και οχι να τον κραξει
γενικα η συμπεριφορα του αταμαν μετα τα 2 πρωτα παιχνιδια ειναι πολυ περιεργη
σαν να τα εκανε ολα λαθος εκανε τα αναποδα απο αυτα που επρεπε να κανει
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με αρχηγό Χαραλαμπόπουλο και υπαρχηγό Αβδάλαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 6:16 pmΚαι σε 5 χρόνια Ευρωλίγκα με αρχηγό Αβδαλα και η ζωή κάνει κύκλους.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να φέρουμε πίσω και τον Μποχωρίδη...TonyTonyChopper έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 6:25 pmΜε αρχηγό Χαραλαμπόπουλο και υπαρχηγό Αβδάλαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 6:16 pm
Και σε 5 χρόνια Ευρωλίγκα με αρχηγό Αβδαλα και η ζωή κάνει κύκλους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο