Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όσοι γράφετε κατά του Αταμάν, προφανώς και μηδενίζετε όλη του την καριέρα του γιατί δε διευκρινίζετε ότι αναφέρεστε μόνο στη φετινή χρονιά. Δηλαδή έχετε βγάλει άχρηστο τον Αταμάν, βασιζόμενοι στη φετινή χρονιά τη στιγμή που όλοι οι προπονητές έχουν κακές χρονιές. Επομένως έχω κάθε δικαίωμα να σας κράζω και θα συνεχίσω να το κάνω.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βασικά κανένας προπονητής δεν εγγυάται την επιτυχία, και το παράδειγμα του Ζοτς στην Παρτιζάν φέτος το επιβεβαιώνει.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:05 pmΠάλι γκρινιάζετε που «γκρινιάζουμε»;![]()
Χαχαχα
Δεν πειράζει. Το μετά τον Ζοτς το χάος, εκτός από το ότι είναι αστείο, αφήνει επικίνδυνα παραθυράκια ανοιχτά.
Να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ τον Ζοτς θέλω. Απλά, μου προκαλεί τρόμο ακόμα και το παραμικρό ενδεχόμενο παραμονής του παραλία.
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από το να μας κράζεις, μπορείς έστω σε ένα ποστ σου, να μας εξηγήσεις εσύ που είσαι ικανοποιημένος από φέτος, τι είδες τη σεζόν 25-26 που σου άρεσε και σε κάνει να θες να μείνει; Με - έστω και απλά - μπασκετικά κριτήρια;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:03 pmΌσοι γράφετε κατά του Αταμάν, προφανώς και μηδενίζετε όλη του την καριέρα του γιατί δε διευκρινίζετε ότι αναφέρεστε μόνο στη φετινή χρονιά. Δηλαδή έχετε βγάλει άχρηστο τον Αταμάν, βασιζόμενοι στη φετινή χρονιά τη στιγμή που όλοι οι προπονητές έχουν κακές χρονιές. Επομένως έχω κάθε δικαίωμα να σας κράζω και θα συνεχίσω να το κάνω.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συνήθως συμφωνώ μαζί σου, αλλά οφείλω να πω πως όταν χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν κόουτς που έχει 3 ευρωλίγκας στα τελευταία 5 χρόνια και κάποιους ακόμα σε άλλες διοργανώσεις και είναι 20+ χρόνια στον αφρό του αθλήματος, ε αυτό αποδομεί λίγο τα όποια επιχειρήματα έχεις. Ο αφορισμός είναι άλλο πράγμα και η κριτική δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν. Στο λέω φιλικά, γιατί αυτή η ατέρμονη αντιπαράθεση δεν οδηγεί κάπου. Όπως κι εσύ πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος του, και χρειάζεται νέα κατεύθυνση η ομάδα, το να τον χλευάζω όμως είναι φάουλ.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:05 pmΠάλι γκρινιάζετε που «γκρινιάζουμε»;![]()
Χαχαχα
Δεν πειράζει. Το μετά τον Ζοτς το χάος, εκτός από το ότι είναι αστείο, αφήνει επικίνδυνα παραθυράκια ανοιχτά.
Να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ τον Ζοτς θέλω. Απλά, μου προκαλεί τρόμο ακόμα και το παραμικρό ενδεχόμενο παραμονής του παραλία.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι τα πήγαμε τέλεια φέτος, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η ευθύνη σίγουρα δεν είναι μόνο του Αταμάν. Δηλαδή ο Αταμάν φταίει που ο Ντέιβις ήταν κακός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της σειράς με τη Βαλένθια; Ο Αταμάν φταίει που τραυματίστηκε ο Σλούκας; Για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη είναι των παικτών.Fitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:10 pmΠέρα από το να μας κράζεις, μπορείς έστω σε ένα ποστ σου, να μας εξηγήσεις εσύ που είσαι ικανοποιημένος από φέτος, τι είδες τη σεζόν 25-26 που σου άρεσε και σε κάνει να θες να μείνει; Με - έστω και απλά - μπασκετικά κριτήρια;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:03 pmΌσοι γράφετε κατά του Αταμάν, προφανώς και μηδενίζετε όλη του την καριέρα του γιατί δε διευκρινίζετε ότι αναφέρεστε μόνο στη φετινή χρονιά. Δηλαδή έχετε βγάλει άχρηστο τον Αταμάν, βασιζόμενοι στη φετινή χρονιά τη στιγμή που όλοι οι προπονητές έχουν κακές χρονιές. Επομένως έχω κάθε δικαίωμα να σας κράζω και θα συνεχίσω να το κάνω.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ. Το φετινό ΤΣΙΡΚΟ των 40 εκατομμυρίων εντός κι εκτός παρκέ όμως, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Κυρίως όσον αφορά τον προπονητή, από τον ΔΠΓ έχουμε δει και χειρότερα, δυστυχώς.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:07 pmΒασικά κανένας προπονητής δεν εγγυάται την επιτυχία, και το παράδειγμα του Ζοτς στην Παρτιζάν φέτος το επιβεβαιώνει.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:05 pmΠάλι γκρινιάζετε που «γκρινιάζουμε»;![]()
Χαχαχα
Έχει μεγάλη σημασία κι ο τρόπος κι οι συνθήκες. Φέτος αρνιόμασταν να δούμε την πραγματικότητα, ξεκινώντας από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και φτάνοντας μέχρι την άρνηση του Αταμάν να αλλάξει την αμυντική του προσέγγιση στο ΟΑΚΑ και να σκουπιστούμε ανάποδα. Τέλος πάντων, καλύτερα, από το να μας έριχνε 20ρα ο ΟΣΦΠ σε ενδεχόμενο ελληνικό τελικό.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ γενικά περί χαρακτηρισμών, αλλά οκ, παραλίας ήταν φέτος, κατά τα φαινόμενα. Επίσης, δεν πιστεύω ότι αν ξεφύγεις λίγο από το πολιτικά ορθό ακυρώνεσαι αυτόματα ο ίδιος είτε τα επιχειρήματά σου - το θεωρώ ακραία άποψη. Από' κει και πέρα, αν ήταν τόσο απρεπής η έκφραση, ας επιληφθούν οι διαχειριστές του φόρουμ.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:12 pmΣυνήθως συμφωνώ μαζί σου, αλλά οφείλω να πω πως όταν χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν κόουτς που έχει 3 ευρωλίγκας στα τελευταία 5 χρόνια και κάποιους ακόμα σε άλλες διοργανώσεις και είναι 20+ χρόνια στον αφρό του αθλήματος, ε αυτό αποδομεί λίγο τα όποια επιχειρήματα έχεις. Ο αφορισμός είναι άλλο πράγμα και η κριτική δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν. Στο λέω φιλικά, γιατί αυτή η ατέρμονη αντιπαράθεση δεν οδηγεί κάπου. Όπως κι εσύ πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος του, και χρειάζεται νέα κατεύθυνση η ομάδα, το να τον χλευάζω όμως είναι φάουλ.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:05 pmΠάλι γκρινιάζετε που «γκρινιάζουμε»;![]()
Χαχαχα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε μου, χαρακτηρισμοί όπως "ομάδα τσίρκο", "ταβερνιάρης" κλπ. και αφορισμούς για έναν προπονητή που έχει πάρει 3 Ευρωλίγκας σε 5 χρόνια, δε γίνεται να τους πάρω στα σοβαρά. Το ίδιο έλεγα και για τον Πασκουάλ που τον έλεγαν "ύπνο" κλπ. Και σταματήστε πια με αυτό το "40 εκ. μπάτζετ" γιατί αφενός δεν είχαμε τόσο και αφετέρου παίκτες παίζουν στο παρκέ και όχι αριθμοί.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:13 pmΣυμφωνώ. Το φετινό ΤΣΙΡΚΟ των 40 εκατομμυρίων εντός κι εκτός παρκέ όμως, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Κυρίως όσον αφορά τον προπονητή, από τον ΔΠΓ έχουμε δει και χειρότερα, δυστυχώς.
Έχει μεγάλη σημασία κι ο τρόπος κι οι συνθήκες. Φέτος αρνιόμασταν να δούμε την πραγματικότητα, ξεκινώντας από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και φτάνοντας μέχρι την άρνηση του Αταμάν να αλλάξει την αμυντική του προσέγγιση στο ΟΑΚΑ και να σκουπιστούμε ανάποδα. Τέλος πάντων, καλύτερα, από το να μας έριχνε 20ρα ο ΟΣΦΠ σε ενδεχόμενο ελληνικό τελικό.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα...BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:13 pmΕγώ δεν έγραψα πουθενά ότι τα πήγαμε τέλεια φέτος, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η ευθύνη σίγουρα δεν είναι μόνο του Αταμάν. Δηλαδή ο Αταμάν φταίει που ο Ντέιβις ήταν κακός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της σειράς με τη Βαλένθια; Ο Αταμάν φταίει που τραυματίστηκε ο Σλούκας; Για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη είναι των παικτών.
Φταίει και ο Αταμάν που ο Ντέιβις ήταν κακός. Η απόδοση ενός παίκτη είναι άμεσα σχετιζόμενη με το πως τον χρησιμοποιείς, όπως πχ σε ακραία παραδείγματα αν χρησιμοποιήσεις τον Σλούκα σε ρόλο αμυντικού εξολοθρευτή ή βάλεις τον Λεσόρ στο τρίποντο να κάνει τον σουτέρ πάντα κακοί θα είναι.
Για το Σλούκα δε φταίει που τραυματίστηκε αλλά φταίει που σε μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ δεν υπήρχε κανείς άλλος πέραν του Σλούκα να μπορεί να τρέξει την επίθεση. Δε θα έπρεπε να είναι έκπληξη ότι ένας παίκτης 36 χρονών χάνει παιχνίδια με τραυματισμό, και τα προηγούμενα χρόνια έχανε. Κακό το τάιμινγκ αλλά έπαιξε 38 από τα 43 παιχνίδια Ευρωλίγκας φέτος, αν πάθαινε τον ίδιο τραυματισμό 1-2 μήνες νωρίτερα μπορεί να χάναμε και τη 10αδα.
Σίγουρα δεν φταίει αποκλειστικά ο Αταμάν αλλά είναι μάλλον ο κύριος υπαίτιος.
Το ερώτημα είναι, εσύ τι προτείνεις;
Δηλαδή αν αποφάσιζες εσύ τι αλλαγές θα έκανες σε προπονητή ή παίκτες ή οπουδήποτε αλλού για να μη γίνει και του χρόνου ότι έγινε φέτος και πέρσι;
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι θέμα ευπρέπειας, αλλά αξιοπρέπειας. Το να χλευάζεις ένα ελίτ προπονητή για αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις εσύ (στο εσύ βάλε και μένα μέσα για να μην το βλέπεις επί προσωπικού) ο απλό θεατής του καναπέ, που έχει μια εικόνα από τα 40 μόνο αγωνιστικά λεπτά κάθε αγώνα που παρακολουθεί από την τηλεόραση, ε δεν είναι και πολύ λογικό πως να το κάνουμε. Αν τώρα δεν μπορείς να κρατηθείς και θες να βγάλεις τη χλεύη σου κάνε το, δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν πέρασες ή όχι τα όρια του φόρουμ, εγώ έγραψα ένα σχόλιο ότι ξεπέρασες τα όρια του σεβασμού προς κάτι, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου ή δεν θες να το καταλάβεις ή δεν θες να το παραδεχθείς.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:17 pmΔεν διαφωνώ γενικά περί χαρακτηρισμών, αλλά οκ, παραλίας ήταν φέτος, κατά τα φαινόμενα. Επίσης, δεν πιστεύω ότι αν ξεφύγεις λίγο από το πολιτικά ορθό ακυρώνεσαι αυτόματα ο ίδιος είτε τα επιχειρήματά σου - το θεωρώ ακραία άποψη. Από' κει και πέρα, αν ήταν τόσο απρεπής η έκφραση, ας επιληφθούν οι διαχειριστές του φόρουμ.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:12 pm
Συνήθως συμφωνώ μαζί σου, αλλά οφείλω να πω πως όταν χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν κόουτς που έχει 3 ευρωλίγκας στα τελευταία 5 χρόνια και κάποιους ακόμα σε άλλες διοργανώσεις και είναι 20+ χρόνια στον αφρό του αθλήματος, ε αυτό αποδομεί λίγο τα όποια επιχειρήματα έχεις. Ο αφορισμός είναι άλλο πράγμα και η κριτική δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν. Στο λέω φιλικά, γιατί αυτή η ατέρμονη αντιπαράθεση δεν οδηγεί κάπου. Όπως κι εσύ πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος του, και χρειάζεται νέα κατεύθυνση η ομάδα, το να τον χλευάζω όμως είναι φάουλ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα δε μου αρέσουν οι συνεχείς αλλαγές παικτών και προπονητών, θέλω να υπάρχει ένας "κορμός", μια συνέχεια στην ομάδα. Όπως και διαφωνώ με την αντίληψη ότι κάθε χρονιά επιτυχία θεωρείται μόνο η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, γιατί παίζουν και οι αντίπαλοι.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:24 pmΔηλαδή αν αποφάσιζες εσύ τι αλλαγές θα έκανες σε προπονητή ή παίκτες ή οπουδήποτε αλλού για να μη γίνει και του χρόνου ότι έγινε φέτος και πέρσι;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:13 pm
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι τα πήγαμε τέλεια φέτος, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η ευθύνη σίγουρα δεν είναι μόνο του Αταμάν. Δηλαδή ο Αταμάν φταίει που ο Ντέιβις ήταν κακός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της σειράς με τη Βαλένθια; Ο Αταμάν φταίει που τραυματίστηκε ο Σλούκας; Για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη είναι των παικτών.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι μαζί σου.
Αλλά εν προκειμένω, ποιες αλλαγές θα έκανες;
Ότι υπάρχει κορμός δε σημαίνει ότι δεν αλλάζει ποτέ κανένας.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα όρια ευπρέπειας του φορουμ με ένα παραλίας δε ξεπερνιωνται (εκτός αν θέλετε να αποστειρωσουμε τον λόγο μας)
Επίσης δεν υπάρχουν (και δε θέλουμε κιολας) συνηγορους(η κριτες) της αξιοπρέπειας(και γενικώς και του καθενός) .Αυτά είναι προσωπικά θέματα.
Τέλος έχω ξαναπεί, η λογική του Μπίλι "μπαίνω σας κράζω, αυτά αξίζετε και καλά τα παθαίνετε και δε συζητάω κ μαζί σας άμα λαχει" εκτος απο προσβλητική για τους υπόλοιπους (που μιλάνε μπασκετικα κυριως για το φετινό φιασκο) άπτεται και των κανόνων του φορουμ πλεον.Οποιος θέλει συνομιλεί, όποιος θέλει δε συμμετέχει,αλλά να απαξιώνεις συλληβδην (εσύ που δήθεν είσαι κατά της απαξιωσης) αντίκειται και σε κανόνα του φορουμ
Επίσης δεν υπάρχουν (και δε θέλουμε κιολας) συνηγορους(η κριτες) της αξιοπρέπειας(και γενικώς και του καθενός) .Αυτά είναι προσωπικά θέματα.
Τέλος έχω ξαναπεί, η λογική του Μπίλι "μπαίνω σας κράζω, αυτά αξίζετε και καλά τα παθαίνετε και δε συζητάω κ μαζί σας άμα λαχει" εκτος απο προσβλητική για τους υπόλοιπους (που μιλάνε μπασκετικα κυριως για το φετινό φιασκο) άπτεται και των κανόνων του φορουμ πλεον.Οποιος θέλει συνομιλεί, όποιος θέλει δε συμμετέχει,αλλά να απαξιώνεις συλληβδην (εσύ που δήθεν είσαι κατά της απαξιωσης) αντίκειται και σε κανόνα του φορουμ
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάμε πάλι, αν και λογικά θα ξανά χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:13 pmΕγώ δεν έγραψα πουθενά ότι τα πήγαμε τέλεια φέτος, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η ευθύνη σίγουρα δεν είναι μόνο του Αταμάν. Δηλαδή ο Αταμάν φταίει που ο Ντέιβις ήταν κακός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της σειράς με τη Βαλένθια; Ο Αταμάν φταίει που τραυματίστηκε ο Σλούκας; Για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη είναι των παικτών.
Κάποιοι από εμάς θεωρούμε ότι φέτος ήταν μια τραγική σεζόν από άποψη κοουτσαρισματος, γιατί δεν είδαμε τίποτα πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις. Βλέπαμε νωθρότητα στον πάγκο, πολλές φωνές, καθόλου plays, αμυντικό πλάνο, (πνευματική) προετοιμασία και άλλα που έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Για αυτό το λόγο θεωρούμε πως, έχοντας χάσει κάθε τους παίκτες και τα αποδυτήρια, δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και ζητάμε μια ένεση αναζωογόνησης. Ξαναρωταω λοιπόν, τι έχεις δει εσύ σε τακτικό και προπονητικό επίπεδο που σε κάνει να θέλεις να μείνει;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο