Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
7
3%
Γκραντ
22
10%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
48
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
5
2%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
48
21%

Σύνολο ψήφων: 231
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 25, 2026 2:42 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:31 pm
Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:20 pm

Τι ειναι ο ναν απο τον Φουρνιε???????????????????? :shock: :shock: :shock:
Δες τον μέσο όρο ασίστ φέτος, 3,5 ο Ναν και 2,9 ο Φουρνιέ.
Ασε τον μέσο όρο, καταρχάς ο Ναν παίζει παραπάνω 31 vs 24 λεπτά...επίσης δες μόνο τις ασσίστ που δίνουν, ο Ναν ορμάει μέσα και όταν τον κλίνουνε π.χ. με Double team πετάει την μπάλα έξω και ένας ελεύθερος το μπουμπουνάει ενώ ο Φουρνιέ δίνει και πάσες που δεν το πιστεύεις, καμία σχέση στο κομμάτι των ασσιστ ο ένας από τον άλλο, μα καμία σχέση...συγνώμη τώρα ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν θα έλεγε ότι ο Ναν είναι καλύτερος σε Ασσιστς από τον Φουρνιέ.....άλλα είναι τα πλεονεκτήματα του Ναν και σίγουρα όχι το Passing game.

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 2:44 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:26 pm
plo koon έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:21 pm
Ο Ναν χρειάζεται ένα συμπλήρωμα τύπου Γουόκαπ/Μάντζαρη δίπλα του. Ασσος που κατεβάζει τη μπάλα, παίζει καλή άμυνα και έχει συμπαθητικό ποσοστό από τις γωνίες.
Νταξ αυτό είναι το baseline. Ιδανικά θέλεις και κάποιον να είναι απειλή και μόνος του.
Το πρόβλημα είναι ότι όσο καλύτερος είναι ο συμπληρωματικός παίκτης, τόσο θα φεύγει από αυτό το πλάνο, θα θέλει να κανει περισσότερα και θα μπλέκει τα μπούτια του με ναν.

Δεν είναι τυχαία τα δύο ονόματα που είπα. Η εποχες δλδ που έπεισε ο ζοτς τον Ντρου Νίκολας να γίνει 3&Δ παίκτης δεν ξαναέρχονται εύκολα.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:36 pm
big_lebowski έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:34 pm
Δε νομίζω πως είναι αντί Σορτς ο Μπαντιο.

Ο Μοντερο σου αρέσει?2 πόντους διαφορά έχουν από τον Φρανσίσκο
Με έπιασες :D Ναι, μου αρέσει αλλά ίσως είναι το prospect πιο πολύ. Δηλαδή αν ήταν 28 χρονών δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου.
Περίπου τα ίδια πράγματα φέρνουν κ οι 2.Μεγαλυτερο ταβάνι ο Μοντερο κάπως πιο έτοιμος ο Φρανσίσκο. Νομίζω πως είναι κ καλύτερος δημιουργός αυτή τη στιγμή

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:45 pm

karamelitsa έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ασε τον μέσο όρο, καταρχάς ο Ναν παίζει παραπάνω 31 vs 24 λεπτά...επίσης δες μόνο τις ασσίστ που δίνουν, ο Ναν ορμάει μέσα και όταν τον κλίνουνε π.χ. με Double team πετάει την μπάλα έξω και ένας ελεύθερος το μπουμπουνάει ενώ ο Φουρνιέ δίνει και πάσες που δεν το πιστεύεις, καμία σχέση στο κομμάτι των ασσιστ ο ένας από τον άλλο, μα καμία σχέση...συγνώμη τώρα ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν θα έλεγε ότι ο Ναν είναι καλύτερος σε Ασσιστς από τον Φουρνιέ.....άλλα είναι τα πλεονεκτήματα του Ναν και σίγουρα όχι το Passing game.
Εντάξει, ό,τι πεις. Βέβαια εδώ λέτε ότι ο Γκραντ δεν ξέρει να πασάρει, οπότε τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Μάιος 25, 2026 2:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Ο Ναν δε μπορεί να είναι άσσος με καμία δύναμη λόγω decision making σε όλες τις εκφάνσεις του.

Δεν είναι ότι δε μπορεί να δει τη πάσα όταν αποφασίζει να πασάρει το κάνει καλά, το θέμα είναι στο πότε θα το αποφασίσει.

Και γενικότερα, θες ο άσσος να είναι αυτός που θα κοντρολάρει την ομάδα και θα είναι ψύχραιμος. Ο Ναν είναι συχνά ο πρώτος που εκνευρίζεται.

Οι 3,5 ασσίστ δείχνουν ότι μπορεί να δει πάσα, τα 2,9 λάθη που έχει για αυτές τις ασσίστ δείχνουν γιατί δε μπορεί στο 1.

Βέβαια για να είμαι δίκαιος τον έχουμε δει μόνο με προπονητή που του δίνει την απόλυτη ελευθερία να κάνει ότι θέλει.
Με κάποιο προπονητή που θα τον έβαζε σε ένα πλαίσιο και ίσως θα τον προστατάτευε κιόλας βγάζοντας τον έξω για να καθαρίσει το κεφάλι του όταν χάνει την ψυχραιμία του μπορεί και να βλέπαμε αρκετά διαφορετική εικόνα.
kein έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:13 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:07 pm

Ρε Μπιλυ συγκρινεις τον Φουρνιε οργανωτικα με τον Ναν? Αληθεια. Ο Ναν ειναι υπερπαικτης και σουπερ σκορερ. Να σου βαλεις σουτ απο το σπιτι του αν χρειαστει. Δωσε του να αποφασισει ποτε πρεπει να πασαρει και θα σου χει καταστρεψει ολο το παιχνιδι. Καποιες μικρες εκλαμψεις που εχει ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Αν ερθει μονο ο Μπαντιο παλι δεν ειναι καλη λυση καθως δεν πασαρει ουτε αυτος καλα. Χρειαζεται ενας Φρανσισκο ενας Μακινταιαρ ενας Μακινλει Ραιτ.
Αν μείνει ο Σορτς, ο μπάντιο ταιριάζει μια χαρά. Σε ματς ρέγκιουλαρ σίζον τα δίδυμα Σορτς/Μπάντιο και Ναν/Γκραντ είναι σούπερ ισορροπημένα και μετά έχεις τον Σλούκα που μπορεί να παίξει τέλεια δίπλα στον Μπαντιο και όχι μόνο. Στα PO/F4 που σφίγγουν τα γάλατα, ο Μπάντιο είναι ταμάμ.
Το πρόβλημα σε μια 5αδα με Σορτς-Μπαντιο είναι το σουτ.
Είναι ασταθής σουτέρ ο Μπαντιό, κακός σουτέρ ο Σορτς, θα δίνουν το σουτ και στους δυο οπότε πάει το spacing περίπατο.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:47 pm

big_lebowski έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Με έπιασες :D Ναι, μου αρέσει αλλά ίσως είναι το prospect πιο πολύ. Δηλαδή αν ήταν 28 χρονών δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου.
Περίπου τα ίδια πράγματα φέρνουν κ οι 2.Μεγαλυτερο ταβάνι ο Μοντερο κάπως πιο έτοιμος ο Φρανσίσκο. Νομίζω πως είναι κ καλύτερος δημιουργός αυτή τη στιγμή
O Φρανσίσκο αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρα καλύτερος παίκτης από τον Μοντέρο, πιο ολοκληρωμένος, από την άλλη λόγω ηλικίας δεν ξέρεις που θα φτάσει ο Μοντέρο...μπορεί απλά να μείνει καλός, άλλα μπορεί και σε 1-2 χρόνια να τον βλέπουμε στο NBA ακόμα και βασικό....

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μάιος 25, 2026 2:48 pm

big_lebowski έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Θα πρέπει να σκεφτώ καλύτερα τι με χαλάει στο έναν και όχι στο άλλον για να μπορώ να το εξηγήσω χωρίς να φαίνομαι σαν hater του συρμού :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:49 pm

BillyPao έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Εντάξει, ό,τι πεις. Βέβαια εδώ λέτε ότι ο Γκραντ δεν ξέρει να πασάρει, οπότε τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση.
Καταρχάς ποιος είπε ότι ο Γκράντ δεν ξέρει να πασάρει, είναι πολύ καλύτερος από τον Ναν σε αυτό το κομμάτι...δεν είναι ελιτ πασέρ μεν, άλλα είναι καλός...στο ξαναλέω, ότι ο Ναν είναι καλύτερος πασέρ από τον Φουρνιέ ούτε ο Γιανακόπουλος δεν θα το έλεγε....εκτός αν τρολάρεις, οπότε πάω πάσο.

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:50 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:49 pm
BillyPao έγραψε:

Καταρχάς ποιος είπε ότι ο Γκράντ δεν ξέρει να πασάρει, είναι πολύ καλύτερος από τον Ναν σε αυτό το κομμάτι...δεν είναι ελιτ πασέρ μεν, άλλα είναι καλός...στο ξαναλέω, ότι ο Ναν είναι καλύτερος πασέρ από τον Φουρνιέ ούτε ο Γιανακόπουλος δεν θα το έλεγε....εκτός αν τρολάρεις, οπότε πάω πάσο.
Άλλοι τρολάρουν φίλε μου...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:53 pm

plo koon έγραψε:
Δεν είναι τυχαία τα δύο ονόματα που είπα. Η εποχες δλδ που έπεισε ο ζοτς τον Ντρου Νίκολας να γίνει 3&Δ παίκτης δεν ξαναέρχονται εύκολα.
Ε γι'αυτό φέρε τον Ζοτς :shot: :shot:

Έχεις δίκιο γενικά απλά δεν πιστεύω ότι είναι έτσι γραμμική η σχέση (όσο πιο καλός -> τόσο μέσα στα πόδια του Ναν). Επειδή ο Ναν τώρα χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο δεν πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτό. Πρέπει να είναι ένα φονικό "2άρι" με έναν PG που θα μπορεί να τον αξιοποιήσει αλλά και θα μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του.

Γι'αυτό δίνεις τα κλειδιά σε καλό PG ώστε να τον εμπιστευτείς να πάρει την σωστή απόφαση κάθε φορά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μάιος 25, 2026 2:55 pm

Απο που προκυπτει οτι ο Φουρνιε ειναι,οχι απλα καλυτερος πασερ απο τον Ναν, αλλα πολυ καλυτερος κι ολας?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:57 pm

j-kidd13 έγραψε:
Απο που προκυπτει οτι ο Φουρνιε ειναι,οχι απλα καλυτερος πασερ απο τον Ναν, αλλα πολυ καλυτερος κι ολας?
Από το eye test. Θεωρείς πως δεν ισχύει;

Εικόνα
JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Δευ Μάιος 25, 2026 2:59 pm

Όπως και να χει με τέτοια 6αδα κοντων οι απέναντι χρειαζόμαστε ένα δυνατό refresh

Φρανσίσκο, Μπαντιο, Ντιαλο η Μπονγκα για περιφερειακή άμυνα(αντί Σορτς Γκριγκονις, Οσμαν)

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μάιος 25, 2026 3:00 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:57 pm
j-kidd13 έγραψε:
Από το eye test. Θεωρείς πως δεν ισχύει;
Ναι θεωρω πως δεν ισχυει,οσον αφορα την ικανοτητα τους.
Ο Ναν εχει δει,αρα και περασει, πασες που δεν βλεπουν ουτε πλευμεικερ. Απλα ειναι σκορερ ο ανθρωπος και την τελικη κοιταει πρωτα.Και τον Φουρνιε τον θεωρω καλο πασερ για την θεση του, το 2-3 , αλλα ο Ναν ειναι ικανοτερος,κατ'εμε τουλαχιστον.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Μάιος 25, 2026 3:02 pm

BillyPao έγραψε:
Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:20 pm

Τι ειναι ο ναν απο τον Φουρνιε???????????????????? :shock: :shock: :shock:
Φοβερο στατιστικο για να πεις ψεματα. Ο Φουρνιε ειναι πολυ καλυτερος playmaker απο Ναν. Πρωτα απο με ενα blitz h ενα double team ο ναν εχει 50% να χασει την μπαλα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”