Οκ δεν ξέρω πως ακριβώς κατατάσσεις αυτές τις δύσκολες πάσες που είδε ο Ναν, μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά εγώ δεν θυμάμαι κάποια που να είπα "κοίτα εδώ τι έκανε ο μαύρος Μίλος". Μερικές φορές που καταλαβαίνει λίγο καλύτερα τις παγίδες, δίνει κάποιες φαινομενικά "δύσκολες" skip πάσες αλλά την έχει σκεφτεί ώρα πριν. Ιδανικά θα προτιμούσα να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στην τρίπλα του και να μπορεί να δώσει τις απλές πάσες αλλά το θέμα μας εδώ είναι η σύγκριση ε τον Φουρνιέ που είναι εντελώς υποκειμενική αλλά εγώ έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Φουρνιέ να πασάρει.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:00 pmΝαι θεωρω πως δεν ισχυει,οσον αφορα την ικανοτητα τους.
Ο Ναν εχει δει,αρα και περασει, πασες που δεν βλεπουν ουτε πλευμεικερ. Απλα ειναι σκορερ ο ανθρωπος και την τελικη κοιταει πρωτα.Και τον Φουρνιε τον θεωρω καλο πασερ για την θεση του, το 2-3 , αλλα ο Ναν ειναι ικανοτερος,κατ'εμε τουλαχιστον.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ας μαρκαριζόταν ο Φουρνιέ τόσο στενά όσο ο Ναν, και τότε θα μπορούσες να κάνεις σύγκριση που να στέκει.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τον Οσμάν δεν υπάρχει λόγος να τον διώξεις.JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:59 pmΌπως και να χει με τέτοια 6αδα κοντων οι απέναντι χρειαζόμαστε ένα δυνατό refresh
Φρανσίσκο, Μπαντιο, Ντιαλο η Μπονγκα για περιφερειακή άμυνα(αντί Σορτς Γκριγκονις, Οσμαν)
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε μάλλον δεν βλέπεις και πολύ Ολυμπιακό, ο Φουρνιέ είναι ο πρώτος που κλείνουν οι άμυνες και με πολλά double teams γιατί ξέρουν ότι και σουτάρει και πασάρει, όταν είναι μέσα όλη η άμυνα κλείνει πάνω του....και στο Ναν φυσικά κάνουν το ίδιο και ακόμα πιο έντονα και συμφωνώ, άλλα μην πάμε τώρα στο άλλο άκρο...
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο φίλος πάνω έδιωξε ήδη τον Σορτς και τον Γκριγκόνις, που με τους αντικαταστάτες που προτείνει η άμυνα μας βελτιώνεται. Αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο, να διώξουμε και τη μισή ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Μάιος 25, 2026 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Οσμαν είναι παικταράς, από τα καλύτερα 3αρια της διοργάνωσης, αν είναι στην μέρα του δε, σκοτώνει κάθε αντίπαλο...οκ έχει θέμα στην άμυνα, άλλα δεν είναι τόσο τραγικός, με κατάλληλες βοήθειες κλπ. είναι οκ...δεν διώχνεις τέτοιο παίκτη για μένα πάντα...
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε χαίρω πολύ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν αυτά. Αν είχαμε τίποτα σκυλιά στις άλλες θέσεις να πω οκ. Όμως με βάση το επιθετικό ταλέντο που υπάρχει στις άλλες θέσεις, ο Οσμάν είναι εύκολο να θυσιαστεί για να έρθει κάποιος περισσότερο "εργάτης".karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:21 pmΟ Οσμαν είναι παικταράς, από τα καλύτερα 3αρια της διοργάνωσης, αν είναι στην μέρα του δε, σκοτώνει κάθε αντίπαλο...οκ έχει θέμα στην άμυνα, άλλα δεν είναι τόσο τραγικός, με κατάλληλες βοήθειες κλπ. είναι οκ...δεν διώχνεις τέτοιο παίκτη για μένα πάντα...

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχώς εγώ δεν έχω πληροφορίες και φτιάχνω ρόστερ χώρις περιορισμούς και σκοτούρεςChristofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:18 pmΜε τον Σορτς εχει ραγισει το γυαλι λενε οι πληροφοριες μου. Προφανως και ο Σορτς ειναι ελιτ οργανωτης και μπαινει στην ανω τριαδα. Συμφωνω οτι με Σορτς και Σλουκα ο Μπαντιο ειναι Ταμαμ αλλα θελεις δολοφονο διπλα του στο 3 οπως ηταν ο γκριγκονις. Ελπιζω μονο να μην μας κλεψετε το πουλεν μου τον Ροντενkein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:13 pm
Αν μείνει ο Σορτς, ο μπάντιο ταιριάζει μια χαρά. Σε ματς ρέγκιουλαρ σίζον τα δίδυμα Σορτς/Μπάντιο και Ναν/Γκραντ είναι σούπερ ισορροπημένα και μετά έχεις τον Σλούκα που μπορεί να παίξει τέλεια δίπλα στον Μπαντιο και όχι μόνο. Στα PO/F4 που σφίγγουν τα γάλατα, ο Μπάντιο είναι ταμάμ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και πάλι δεν θυσιάζεις έτσι εύκολα έναν τέτοιο παίκτη, επίσης μην ξεχνάμε ότι η άμυνα είναι ομαδική υπόθεση, με κατάλληλο δομημένο ρόστερ θα μαρκάρει και αυτός, τον έχω δει και σε παιχνίδια που ήταν καλός και αμυντικά...το έχει αν θέλει να παίξει άμυνα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:24 pmΕ χαίρω πολύ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν αυτά. Αν είχαμε τίποτα σκυλιά στις άλλες θέσεις να πω οκ. Όμως με βάση το επιθετικό ταλέντο που υπάρχει στις άλλες θέσεις, ο Οσμάν είναι εύκολο να θυσιαστεί για να έρθει κάποιος περισσότερο "εργάτης".karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:21 pm
Ο Οσμαν είναι παικταράς, από τα καλύτερα 3αρια της διοργάνωσης, αν είναι στην μέρα του δε, σκοτώνει κάθε αντίπαλο...οκ έχει θέμα στην άμυνα, άλλα δεν είναι τόσο τραγικός, με κατάλληλες βοήθειες κλπ. είναι οκ...δεν διώχνεις τέτοιο παίκτη για μένα πάντα...
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν θα κάνεις συχνά παγίδες πχ σε παίκτες που ξέρεις ότι θα τις σπάσουν για πλάκα.
O Φουρνιε έχει το τρίπτυχο
- ψηλό μπασκετικό iq (φαίνεται από το πώς βάζει τα χέρια στην άμυνα μέχρι και το πώς χειρίζεται το pacing όταν οργανώνει)
- μέγεθος
- αλτρουισμός (ή αλλιώς ότι θα ψάξει να βρει το σωστo play)
που του δίνει τρομερό αβαντάζ στο πώς βλέπει το γήπεδο. Δεν υπάρχει αμυντικό coverage που να τον δυσκολεύει ιδιαίτερα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τεσπα, διαφωνούμε καθώς εγώ πιστεύω ότι έστω ότι μπορεί "αν θέλει" (ο,τι κι αν σημαίνει αυτό, αν δεν θέλει τότε ένας παραπάνω λόγος να φύγειkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:30 pmΚαι πάλι δεν θυσιάζεις έτσι εύκολα έναν τέτοιο παίκτη, επίσης μην ξεχνάμε ότι η άμυνα είναι ομαδική υπόθεση, με κατάλληλο δομημένο ρόστερ θα μαρκάρει και αυτός, τον έχω δει και σε παιχνίδια που ήταν καλός και αμυντικά...το έχει αν θέλει να παίξει άμυνα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:24 pm
Ε χαίρω πολύ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν αυτά. Αν είχαμε τίποτα σκυλιά στις άλλες θέσεις να πω οκ. Όμως με βάση το επιθετικό ταλέντο που υπάρχει στις άλλες θέσεις, ο Οσμάν είναι εύκολο να θυσιαστεί για να έρθει κάποιος περισσότερο "εργάτης".

- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ σε καταλαβαίνω, ας έμενε τότε σαν αλλαγή για να μπαίνει και να μπουμπουνάει...το αναφέρω γιατί έχεις ασταθή τον Ρόγκα στο 3, και θα φέρεις στο 3 έναν ξυλοκόπο? Δεν ξέρω δεν μου κολλάει....θα έχετε θέμα μετά στο σκοράρισμα....ο Σλούκας και ο Γκράντ μεγάλωσαν, ο Μπαντιό που ακούγεται δεν είναι και κανένας σκόρερ ολκής, για τον Ρόγκα τα είπαμε εντελώς ασταθής...πάλι θα τα περιμένεις στις θέσεις 1-3 όλα από τον Ναν....nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:35 pmΤεσπα, διαφωνούμε καθώς εγώ πιστεύω ότι έστω ότι μπορεί "αν θέλει" (ο,τι κι αν σημαίνει αυτό, αν δεν θέλει τότε ένας παραπάνω λόγος να φύγειkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:30 pm
Και πάλι δεν θυσιάζεις έτσι εύκολα έναν τέτοιο παίκτη, επίσης μην ξεχνάμε ότι η άμυνα είναι ομαδική υπόθεση, με κατάλληλο δομημένο ρόστερ θα μαρκάρει και αυτός, τον έχω δει και σε παιχνίδια που ήταν καλός και αμυντικά...το έχει αν θέλει να παίξει άμυνα.) να παίξει ατομική άμυνα, είναι τρα-γι-κός στις περιστροφές. Έχω δει τύπους να κοιτάνε τα φωτεινά billboards στην Times Square με μεγαλύτερο awareness για το τι γίνεται τριγύρω τους.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστεύω πως πρέπει να δοθεί χρόνος στον Ρογκα γιατί και τρομερός σουτέρ είναι και καλύτερος rebounder από τον Οσμάν. Και στην άμυνα είναι απλώς οκ. Δεν είπα να φέρεις ξυλοκόποkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 3:39 pmΟκ σε καταλαβαίνω, ας έμενε τότε σαν αλλαγή για να μπαίνει και να μπουμπουνάει...το αναφέρω γιατί έχεις ασταθή τον Ρόγκα στο 3, και θα φέρεις στο 3 έναν ξυλοκόπο? Δεν ξέρω δεν μου κολλάει....θα έχετε θέμα μετά στο σκοράρισμα....ο Σλούκας και ο Γκράντ μεγάλωσαν, ο Μπαντιό που ακούγεται δεν είναι και κανένας σκόρερ ολκής, για τον Ρόγκα τα είπαμε εντελώς ασταθής...πάλι θα τα περιμένεις στις θέσεις 1-3 όλα από τον Ναν....
Στο τελευταίο που γράφεις συμφωνώ φυσικά και γι'αυτό έγραψα και πιο πάνω ότι αυτή η αλλαγή είναι χαμηλά στη λίστα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε παικταρά PG και δύο C. Αυτά είναι που μας καίνε. Για τα άλλα, βλέπουμε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο