Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με προλαβες για ελαχιστο ....big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:24 pmEαν έρθει ο Ομπράντοβιτς μην αποκλείσετε Σέρβο από ΝΒΑ παντως
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο θα γραφα και εγω. Αλλα σε τι κατασταση ειναι ο Μπογκντανοβιτς;big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:24 pmEαν έρθει ο Ομπράντοβιτς μην αποκλείσετε Σέρβο από ΝΒΑ παντως
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτοι για να κανουν damage control και να μην ακουστει κανα πουλα και π...ο στο γηπεδο ειναι ικανοι να ταξουν και τον γιοκτςnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:26 pmΜμμμμ σίίίίγουρα![]()
ΑΚΟΜΑ κι αν ήταν να έρθει, μιλάμε για τραγικό φιτ όταν υπάρχει ο Ναν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να κολλησει τα τελευταια ενσημα?big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:24 pmEαν έρθει ο Ομπράντοβιτς μην αποκλείσετε Σέρβο από ΝΒΑ παντως
νομιζω οτι χρειαζομαστε παιχτη πιο πλει μεικερ απτον σερβο
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από Αμερική εγώ θα κοίταζα μόνο Ευρωπαίο. Δεν θα χρειάζεται προσαρμογή.
Απλά αν φέρουμε π.χ. Μπογνταν, πρέπει να γεμίσουμε αθλητικότητα στις άλλες θέσεις. Εγώ πιο κομβικό θεωρώ του Βαλαντσιούνας. Αν ο Μιλουτίνοφ, όντας ο μόνος κλασσικός seven footer στην Ευρωλίγκα κάνει τέτοια σεζόν, ο Βαλαντσιούνας θα είναι σαν να παίζει με τα παιδιά του και τα ανήψια του.
Θα έχουμε και επιτέλους προπονητή που δεν θα τον βάζει να κάνει hedge στο κέντρο του γηπέδου.
Ο Μπογκάνοβιτς έχει club option που λήγει 26/6. Φαντάζομαι δεν θα την ενεργοποιήσουν
Απλά αν φέρουμε π.χ. Μπογνταν, πρέπει να γεμίσουμε αθλητικότητα στις άλλες θέσεις. Εγώ πιο κομβικό θεωρώ του Βαλαντσιούνας. Αν ο Μιλουτίνοφ, όντας ο μόνος κλασσικός seven footer στην Ευρωλίγκα κάνει τέτοια σεζόν, ο Βαλαντσιούνας θα είναι σαν να παίζει με τα παιδιά του και τα ανήψια του.
Θα έχουμε και επιτέλους προπονητή που δεν θα τον βάζει να κάνει hedge στο κέντρο του γηπέδου.
Ο Μπογκάνοβιτς έχει club option που λήγει 26/6. Φαντάζομαι δεν θα την ενεργοποιήσουν
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη ειδαν την ομαδα 2 χρονια και οι υπευθυνοι κρινουν οτι χρειαζονται 34αριδες+ που ειναι πιο αργοι απτην καθυστερηση?manos_89 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:43 pmΑπό Αμερική εγώ θα κοίταζα μόνο Ευρωπαίο. Δεν θα χρειάζεται προσαρμογή.
δεν βλεπουν οτι η ομαδα χρειαζεται ταχυδυναμη και οχι μπαρμπαδια
Προπονητή χρειάζεται η ομάδα. Ταχυδύναμη είχε και φέτος αν έπαιζε με Γκραντ, Ναν, Χουάντσο, Χέηζ Ντέιβις και Λεσσόρτ.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:47 pmδηλαδη ειδαν την ομαδα 2 χρονια και οι υπευθυνοι κρινουν οτι χρειαζονται 34αριδες+ που ειναι πιο αργοι απτην καθυστερηση?manos_89 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:43 pmΑπό Αμερική εγώ θα κοίταζα μόνο Ευρωπαίο. Δεν θα χρειάζεται προσαρμογή.
δεν βλεπουν οτι η ομαδα χρειαζεται ταχυδυναμη και οχι μπαρμπαδια
Και ο Ολυμπιακός που το πήρε δεν ήταν ταχυδυναμική ομάδα αλλά το πήρε. Πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού όλη τη χρονιά και final-4 ήταν ο Βεζένκοφ, ο Πήτερς, ο Μιλουτίνοφ, ο Φουρνιέ

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο