Δεν τον εχω για μεγαλο tactician τον Αταμαν,δεν λεω οτι δεν δουλευει καθολου τις ομαδες του προφανως, πως θα μπορουσα, απλα δεν ειναι προπονητης της πολυ τακτικης δουλειας,της λεπτομερειας. Ειναι προπονητης που δινει την κατευθυνση στην ομαδα του και μετα πρεπει ο παικτης να ειναι ικανος να βρει την λυση,κυριως τα γκαρντ του.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:10 pmΝομίζω ότι είναι πολύ υποτιμητικό να λες για τον Αταμάν ότι δεν δουλεύει καθόλου τις ομάδες του, και απλά κάθεται και κοιτάει τους παίκτες να παίζουν με βάση το ατομικό ταλέντο τους. Γιατί αν πάρεις ως παράδειγμα την Εφές, ομάδες με ατομικό ταλέντο είχε πριν και μετά τον Αταμάν, αντίστοιχα αποτελέσματα όμως δεν είχε.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 9:48 am
To πιο σημαντικο ειναι να εχουμε εναν προπονητη που θα δουλεψει την ομαδα, και θα αγωνιζεται με τακτικη και πλανο,οποτε θα βρισκει λυσεις μεσα απο το συστημα της,και δεν ειναι ενα τουρλουμπουκι μπατε σκυλοι αλεστε,που θα εξαρτιεται κυριως απο τις ατομικες εμπνευσεις των παικτων και το πως ξυπνησαν το πρωι.
Εννοειται σημαντικός παράγοντας και οι τραυματισμοι. Αλλα μια ομαδα δουλεμενη μπορει να διαχειριστει τραυματισμους.Μια ομαδα υγιης αλλα μπαχαλο...αστα.
Εμενα δεν μου αρεσει αυτο, θελω ο προπονητης να δουλευει και την τελευταια λεπτομερεια στα συστηματα της ομαδας μου,να βλεπω αυτοματισμους,να ξερει ο καθε παικτης που πρεπει να βρισκεται και που να κινηθει,αλλα και που βρισκεται ανα πασα στιγμη ο συμπαικτης του.
Θελω ο προπονητης να βοηθαει τους παικτες του παντα, και οχι οι παικτες τον προπονητη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο