Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρώ ότι για αρκετούς ανθρώπους έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως το να στηρίζεται μια ομάδα περισσότερο στο επιθετικό ταλέντο παρά στην κυκλοφορία της μπάλας και το ομαδικό παιχνίδι, σημαίνει πως είναι "αδούλευτη". Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά εγώ πιστεύω πως ισχύει –τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:35 pmΕγω billy δεν ειδα μια ομαδα που εχει δουλευτει τακτικα φετος τουλαχιστον.Ειδα μια ομαδα προβληματικη,που κολλουσε συχνα η επιθεση της και επρεπε να ειναι κανει καμια ποικιλια ο Ναν,ειτε να κατεβασει κατι η κουτρα του Σλουκα, η να κανουν καμια ταρζανια ο Γκραντ,ο Οσμαν,ο Χουαντσο,αλλιως θα μας εμενε η μπαλα στα χερια ή θα καναμε κανα σκοτωμενο τριποντο.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα μια ομαδα που ειναι εχει δουλεψει πανω σε ενα προπονητικο πλανο,δεδομενα στηριζεται πολυ στην επιθετικη ικανοτητα των παικτων της για να το υπηρετησει.Το θεμα ειναι οταν η αντιπαλη αμυνα βαζει δυσκολα στο επιθετικο ταλεντο των παικτων,όταν η κούραση τους επηρεάζει, υπάρχει το background για να βρει η ομαδα την λυση και να παραξει προυποθεσεις για ευκολα καλαθια?BillyPao έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:41 pmΘεωρώ ότι για αρκετούς ανθρώπους έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως το να στηρίζεται μια ομάδα περισσότερο στο επιθετικό ταλέντο παρά στην κυκλοφορία της μπάλας και το ομαδικό παιχνίδι, σημαίνει πως είναι "αδούλευτη". Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά εγώ πιστεύω πως ισχύει –τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:35 pm
Εγω billy δεν ειδα μια ομαδα που εχει δουλευτει τακτικα φετος τουλαχιστον.Ειδα μια ομαδα προβληματικη,που κολλουσε συχνα η επιθεση της και επρεπε να ειναι κανει καμια ποικιλια ο Ναν,ειτε να κατεβασει κατι η κουτρα του Σλουκα, η να κανουν καμια ταρζανια ο Γκραντ,ο Οσμαν,ο Χουαντσο,αλλιως θα μας εμενε η μπαλα στα χερια ή θα καναμε κανα σκοτωμενο τριποντο.
Τεράστια παικτουρα και πάντα τον γουσταρα σαν παίκτη πολύ.
Αλλά ρε σεις δεν ξέρω πως μπορεί να ταιριάξει με όλη την υπόλοιπη ομάδα που έχουμε και το κυριότερο, elite PG δεν ψάχνουμε θεωρητικά?
Πιο πολύ για να γράφουν κάτι οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί στο twitter μου φαίνεται, παρα σαν ρεαλιστική επιλογή.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και ελιτ ασσο και μπογδαtheodots έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:34 pmΤεράστια παικτουρα και πάντα τον γουσταρα σαν παίκτη πολύ.
Αλλά ρε σεις δεν ξέρω πως μπορεί να ταιριάξει με όλη την υπόλοιπη ομάδα που έχουμε και το κυριότερο, elite PG δεν ψάχνουμε θεωρητικά?
Πιο πολύ για να γράφουν κάτι οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί στο twitter μου φαίνεται, παρα σαν ρεαλιστική επιλογή.
ειπε χτες ο κομισαριος οτι θα ζησουμε εποχες ντομινικ
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες τον τελευταίο μήνα με φίλους, προς τα πού θα πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναικός του χρόνου.
Εγώ επιμένω ότι η ομάδα πρέπει να στηθεί βασικά γύρω από τον Ναν, με άλλο προπονητή και διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχει εδώ και πολύ καιρό.
Ο Ναν αν πάρει την μπάλα με την αντίπαλη άμυνα σε ανισορροπία, είναι το μεγαλύτερο cheat της λίγκας. Και δεν εννοώ μόνο τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο τύπος πραγματικά μπορεί να διαλύσει μια μη οργανωμένη άμυνα με χίλιους τρόπους.
Γι'αυτό μακριά από παίκτες που θέλουν μεγάλο usage...
Εγώ επιμένω ότι η ομάδα πρέπει να στηθεί βασικά γύρω από τον Ναν, με άλλο προπονητή και διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχει εδώ και πολύ καιρό.
Ο Ναν αν πάρει την μπάλα με την αντίπαλη άμυνα σε ανισορροπία, είναι το μεγαλύτερο cheat της λίγκας. Και δεν εννοώ μόνο τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο τύπος πραγματικά μπορεί να διαλύσει μια μη οργανωμένη άμυνα με χίλιους τρόπους.
Γι'αυτό μακριά από παίκτες που θέλουν μεγάλο usage...
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και θα τον δει ο Ναν, ειδικα ο Ναν, τον Μπογκντανοβιτς και θα πεταξει απο τη χαρα του. Να παιζει 20 λεπτα αυτος δλδ και τα αλλα 20 ο Μπογκντανοβιτς ο οποιος επισης θα πεταει απο τη χαρα του.
Νομιζω δεν εχει αξιολογηθει ακομα απο τους Ολυμπιακους (αλλα και απο οπαδους αλλων ομαδων με ευηκοα ωτα) αυτο που γκαριζει ο Μπαρτζωκας ολο το χρονο, το ποσο δυσκολο δλδ και κρισιμο ειναι να διαχειριστεις ενα τεραστιο ροστερ με τοσους εγωισμους μεσα. Ουτε εχει αξιολογηθει τι σημαινει ενας παιχτης του στατους του Φουρνιε να κανει πισω για να βγει μπροστα ενας Ντορσει, μονο και μονο για να βγει αυτο σε καλο στην ομαδα. Αλλα αυτα ειναι ζητηματα για αλλο τοπικ.
Νομιζω δεν εχει αξιολογηθει ακομα απο τους Ολυμπιακους (αλλα και απο οπαδους αλλων ομαδων με ευηκοα ωτα) αυτο που γκαριζει ο Μπαρτζωκας ολο το χρονο, το ποσο δυσκολο δλδ και κρισιμο ειναι να διαχειριστεις ενα τεραστιο ροστερ με τοσους εγωισμους μεσα. Ουτε εχει αξιολογηθει τι σημαινει ενας παιχτης του στατους του Φουρνιε να κανει πισω για να βγει μπροστα ενας Ντορσει, μονο και μονο για να βγει αυτο σε καλο στην ομαδα. Αλλα αυτα ειναι ζητηματα για αλλο τοπικ.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Κρυμμενη ξε-κρυμμενη ο Αταμαν δεν την εχει βρει ακομα. Αν μπορουσε πριν τους τελικους θα εκλεινε και μπογκνανοβιτς σε αυτο το ροστερnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:22 pmΝα με συμπαθάς αλλά δεν έχει πει και κάποια σοφία κρυμμένη στα βουνά της Κίνας ο (συμπαθής) Μπαρτζώκας. Τώρα τι θέλει το τουίτερ είναι ανάξιο σχολιασμού.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς δεν μίλησε για τον Αταμάν όμως;Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 6:19 pmΚρυμμενη ξε-κρυμμενη ο Αταμαν δεν την εχει βρει ακομα. Αν μπορουσε πριν τους τελικους θα εκλεινε και μπογκνανοβιτς σε αυτο το ροστερnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:22 pmΝα με συμπαθάς αλλά δεν έχει πει και κάποια σοφία κρυμμένη στα βουνά της Κίνας ο (συμπαθής) Μπαρτζώκας. Τώρα τι θέλει το τουίτερ είναι ανάξιο σχολιασμού.![]()
![]()

-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι απλα λεω οτι κατι προφανες δεν ειναι για ολους προφανες και θα πρεπει να ειναι για τον επομενο σας κοουτς. Εκει καταληγει το σχολιο μου. Και ο Αταμαν δεν ειναι κανας τυχαρπαστος αλλα η ισορροπια του ροστερ και η αποδοχη των ρολων δεν τον απασχολουν ιδιαιτερα.
Οποιος ερθει λοιπον θα πρεπει να τον απασχολουν στον μεγιστο βαθμο.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορει να φαινεται προφανες στη θεωρια αλλα το πως θα το εφαρμοσει ενας προπονητης στη πραξη ειναι τεραστιας σημασιας θεμα και πρεπει εντος και εκτος ομαδας να υπαρχει κατανοηση στη δυσκολια αυτη. Και ενιοτε και υπενθυμιση της δυσκολιας αυτης σε συνδυασμο με το ποσο απαραιτητο ειναι να το κανεις γιατι στο επιβαλλουν οι νεες συνθηκες. Το να πει π.χ. ενας προπονητης "ε ωραια αφου ειναι ετσι, τοτε ας εχω μικρο ροστερ" δεν ειναι απαντηση αποδεκτη στη σημερινη Ευρωλιγκα, και οσο παει θα γινεται και λιγοτερο αποδεκτη. Οπως δεν ειναι και απαντηση το "φερε 15 σουπερ σταρ" να τα διαλυσουμε ολα. Ειναι λεπτες οι ισορροπιες και ολοι χρειαζονται εκπαιδευση στη νεα συνθηκη, παιχτες και κοσμος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:22 pmΝα με συμπαθάς αλλά δεν έχει πει και κάποια σοφία κρυμμένη στα βουνά της Κίνας ο (συμπαθής) Μπαρτζώκας. Τώρα τι θέλει το τουίτερ είναι ανάξιο σχολιασμού.
Βtw ο Ολυμπιακος των Αγγελοπουλων και του Μπαρτζωκα εχει λοιδορηθει απο τους ιδιους τους Ολυμπιακους για το οτι βαζει σε προτεραιοτητα το να ειναι οι παιχτες "καλα παιδια". Ελπιζω να καταλαβαν οτι χωρις αυτο το στοιχειο, ενας ροστερ με 15 παιχτες δε στεκεται χωρις να γινουν τα αποδυτηρια μπιλιες ή να καταληξεις να εχεις παιχτες αδιαφορους ή εντελως εκτος ρυθμου που αν αναγκαστεις να τους χρειαστεις απο το πουθενα, εμπλεξες.
στο 4 ο Τουλούμπας κ στο 5 ο Στέλιος,μιας κ οι ψηλοί μας δεν κάνουνnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:48 pmΣρεντερ, Ναν, Μπόγκταν και στο 4-5 θα παίζουν οι φροντιστές για να κουβαλάνε τους σάκους με τις μπάλες που θα χρειαζόμαστε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο