Να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα. Μπορω να ρωτησω το φιλο μου απλα θυμισε σε pm αυριο ή μεθαυριο.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 9:03 pmChris μήπως έχεις εικόνα τι μάρκα είναι αυτή η ζώνη που φόραγαν οι παιχταράδες μας όλη την χρονιά;Christofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:40 pm
Ο πιτερς μπορει να μαρκαρει ολα τα ψηλα και βαρια τριαρια. Δεν μπορει ολα τα 2-3αρια δηλαδη μπραιαντ, Ντοζιερ, Ροντεν, Τειλορ και σια. Φυσικα ουτε εκεινοι μπορουν να τον μαρκαρουν οταν αυτο παιρνει την μπαλα στα 3 μετρα και γυρναει και κανει το γλυκο fade away του.
Με την αποκτηση Μοντερο και Μακινταιαρ ειμαστε πολυ πιο ευελικτοι ειναι αληθεια γιατι σε περιφερεια με Γουοκαπ Μοντερο πχ ο Φουρνιε ανετα μπορει να παιξει και 3 καθως ο Μοντερο ειναι αρκετα καλος στην πιεση στην μπαλα. Ετσι θα μπορουσαμε να παμε με την πενταδα στα γκαρντ:
Μοντερο, Ντορσει, Φουρνιε, Μακινταιαρ, Φουρνιε και 3αδα Φοργουορντ Γουορντ, Πιτερς, Σασα. Μπορει δηλαδη να δωσει λεπτα στο 3 και ο Φουρνιε και ο Πιτερς και να μεινει η δωδεκατη θεση για Παπ και Μακκισικ και αναλογα τους τραυματισμους ή τις αναγκες να μπαινει ενας απο τους 2. Απλα απο οσο ξερω θα παρουμε και αλλον Φοργουορντ.
Για τον Πιτερς θα ξερουμε μαλλον μεχρι το τελος της εβδομαδας.
Με έχει πεθάνει η μέση μου τελευταία και θέλω να την αγοράσω.![]()
Σόρρυ για το off topic!!!
Παντως μια ζωνη με υποστηριξη πισω και επιπλεον ιμαντες δηλαδη διπλο κουμπωμα ειναι η ιδανικη - το λεω ως χρονιος παθοντας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο