Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
7
3%
Γκραντ
22
10%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
48
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
5
2%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
48
21%

Σύνολο ψήφων: 231
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 27, 2026 7:01 pm

Κοτζιάς είπε πως τσεκάρουμε κ Καμερον Τέιλορ

Αυτός ναι.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 7:03 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:59 pm
TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:55 pm

@Itoudisball, @_Mr10_ αν και για τον ολυμπιακο λενε περισσοτερο :roofl:
τον πρωτο δεν ξερω αν τον εχω πετυχει,τον δευτερο τον κοροιδευει ολο το τουιτερ σιγουρα δεν εχει πληροφοριες :lol:
δεν έχω εντρυφήσει είναι η αλήθεια απλά 2-3 φορές έχω δει να ανεβάζει κάτι που βγαίνει και στα μεγάλα σάιτς. Μπορεί να τις παίρνει από άλλον. Επίσης το τουίτερ καλά κάνει και τον κοροιδεύει αλλά για άλλους λόγους που δεν θα επεκταθώ εδώ :roll:

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μάιος 27, 2026 7:05 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:28 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:07 pm

Γράφει κάποιος ένα tweet τύπου:

Εικόνα

Το διαβάζει κάποιος με μηδενική ιντερνετική παιδεία, το ξαναγράφει. Αφού επαναληφθεί κάποιες φορές αρχίζουν τα "γράφουν πολλοί ότι κοιτάμε Πετρούσεφ", αναπαράγεται αυτό κλπ κλπ
Κοίτα εγώ παρακολουθώ 2 συγκεκριμένους που γενικά πέφτουν μέσα. Δεν ξέρω που τις βρίσκουν τις πληροφορίες αλλά και για μοντέρο έχουν πει πριν γραφτεί στα σόσιαλ. πχ είδα ότι ο ένας ανέβασε ενδιαφέρον του ολυμπιακού για τέιλορ και μπόνγκα αλλά ότι ο δεύτερος κοιτάει και nba. Αλλά στην τελική το ενδιαφέρον για έναν παίκτη δεν λέει και πολλά. πχ πριν κάποιο καιρό δεν θυμάμαι πόσο είχε γράψει για ενδιαφέρον ΠΑΟ για αρμόνι μπρούκς.Τώρα λένε θα πάει βιλερμπάν οπότε στην τελική δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν γίνει πρόταση στον παίκτη.
Σημασία έχει και η συνολική ευστοχία τους. Δεν ξέρω αν κρατάς τεφτέρι για αυτά. Δηλαδή κι εγώ μπορεί να βγω να γράψω «Παο, Ολυ για Μοντερο» γιατί είναι ομάδες με λεφτά που θέλουν PG και θα είναι χοτ ονομα και μετά αν πέσω μέσα να το παίζω γνώστης. Αν όχι…νταξ ξεχνιούνται αυτά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μάιος 27, 2026 7:12 pm

στο τουιτερ το κολπο ειναι να λες παπαρολογιες γενικες που οτι και να γινει πεφτεις μεσα..οτι κανουν και οι ρεπορτερ δηλαδη :lol: γραφεις παει για μεγαλο μπαμ απο ΝΒΑ ο παο..ε οι πιθανοτητες να πεσεις μεσα ειναι τεραστιες..ακομα και ο ΄΄γιουρτσεβεν΄΄ να ρθει θα τον βγαλεις οτι ηταν η μπομπα που ελεγες.

αλλο κολπο ειναι να τους πεις ολους..οποιους πετυχεις το κανεις ριτουιτ και σβηνεις τους αλλους..γραφουν τοσοι τετοια που κανενας δεν θυμαται ποιος ειχε πει τι.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 7:50 pm

Στο τουίτερ ένας να γράψει κάτι, το αντιγράφουν μετά άλλοι 15 και ζουν όλοι σε δικό τους κόσμο. Είναι σαν τον κλεισμένο Μίσιτς στον Ολυμπιακό. Εγώ περισσότερο γράφω 1-2 πράγματα που βλέπω ότι συζητιούνται πέρα από τα κλισέ του στυλ ο παναθηναϊκός θα κάνει ακριβές μεταγραφές. Χωρίς να έχω ιδέα από τον χώρο αλλά βλέποντας και εκπομπές έχω καταλάβει ότι μεγάλο παιχνίδι κάνουν και οι ατζέντηδες και ότι μία ομάδα κοιτάει πολλούς παίκτες με κάποια σειρά προτεραιότητας. Για τον Ολυμπιακό έχω διαβάσει/ ακούσει για Ρόντεν, Ντιαλό, Κόλσον. Ε δεν θα τους πάρει όλους. Άλλο άσχετο: κάτι που έχει γραφτεί πολύ είναι ότι ο Αταμάν ήθελε ανταλλαγή Σορτς με κάποιον (νομίζω με τον Ιφί). Όταν το διάβασα πρώτη φορά λέω καλά ωραίο ανέκδοτο. Όσο περνούσε ο καιρός μου φαινόταν πιο πιθανό.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Μάιος 27, 2026 8:09 pm

Αλλος γραφει το χαρπερ της χαποελ!μιλαμε για φοβερα πραγματα

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μάιος 27, 2026 8:13 pm

Ε καλά ο καθένας όποιον θέλει θα γράψει κάθε καλοκαίρι το ίδιο γίνεται και στο τέλος όλοι λένε ότι έπεσαν μέσα.

Αν δεν έχει κλείσει προπονητής ακόμα και υπάρχει ίχνος λογικής δε θα γίνουν κινήσεις ειδικά για ρολίστες.

Αν πάλι έχουμε κλείσει κάποιο σοβαρό προπονητή θα μαθαίνουμε ποιον παίκτη θα πάρουμε λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 27, 2026 8:14 pm

Άμα έβγαιναν όλα όσα γράφει ο κάθε τυχάρπαστος στο Twitter, η κάθε ομάδα θα είχε ρόστερ 30 παικτών. :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 27, 2026 8:35 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:59 pm
TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:55 pm

@Itoudisball, @_Mr10_ αν και για τον ολυμπιακο λενε περισσοτερο :roofl:
τον πρωτο δεν ξερω αν τον εχω πετυχει,τον δευτερο τον κοροιδευει ολο το τουιτερ σιγουρα δεν εχει πληροφοριες :lol:
ο καλυτερος ινσαιντερ του οσφπ ειναι ο κουτελιερης :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 27, 2026 8:35 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 8:09 pm
Αλλος γραφει το χαρπερ της χαποελ!μιλαμε για φοβερα πραγματα
ξεκαθαρα κινηση εποχης 95 που ελεγε προχτες ο κομισαριος :hoho:

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 27, 2026 9:25 pm

big_lebowski έγραψε:

Αυτός ναι.
Προσωπικα δεν πολυακουω τον συμπαθη Τολη. Βγαζει πυροτεχνηματα αλλα σπανια πεφτει μεσα. Αυτος ο οποιος εχει τον πρωτο λογο στην πληροφοριση για ΠΑΟ εκ των εσω, ειναι ο Παπαθεοδωρου.

Αυτος λοιπον σημερα, ειπε οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι ο μοναδικος στοχος του ΠΑΟ. Επισης ειπε οτι ο Αταμαν χαιρεταει μετα τους τελικους.

Ενα κι ενα κανουν δυο.

Για τις μεταγραφες: Απεκλεισε περιπτωσεις που ακουγονται, ειπε πως οι παιχτες θα αποκτηθουν απο τον νεο προπονητη. Κατι που προφανως θα γινει αργοτερα, ή και τωρα αλλα δεν θα ανακοινωθει.... Ετσι, ο Μπαντιο, παραμενει στοχος αλλα δεν υπαρχει ακομα συμφωνια.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 10:10 pm

qspock έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Αυτός ναι.
Προσωπικα δεν πολυακουω τον συμπαθη Τολη. Βγαζει πυροτεχνηματα αλλα σπανια πεφτει μεσα. Αυτος ο οποιος εχει τον πρωτο λογο στην πληροφοριση για ΠΑΟ εκ των εσω, ειναι ο Παπαθεοδωρου.

Αυτος λοιπον σημερα, ειπε οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι ο μοναδικος στοχος του ΠΑΟ. Επισης ειπε οτι ο Αταμαν χαιρεταει μετα τους τελικους.

Ενα κι ενα κανουν δυο.

Για τις μεταγραφες: Απεκλεισε περιπτωσεις που ακουγονται, ειπε πως οι παιχτες θα αποκτηθουν απο τον νεο προπονητη. Κατι που προφανως θα γινει αργοτερα, ή και τωρα αλλα δεν θα ανακοινωθει.... Ετσι, ο Μπαντιο, παραμενει στοχος αλλα δεν υπαρχει ακομα συμφωνια.

Δεν θεωρώ τον Παπαθεοδώρου αξιόπιστο. Ίσως να ξέρει πράγματα και να μην τα λέει επίτηδες κάποιες φορές ή άλλες φορές να υπερβάλλει πολύ. πχ για τον ταις έλεγαν ότι οριακά θα παρακαλούσε να έρθει στον παναθηναϊκό και όταν πήγε Μονακό έλεγαν ότι προτιμούσε να κάνει διακοπές στο Μονακό αντί να πάει σε σοβαρή ομάδα (η ασόβαρη ομάδα πήγε τελικό Ευρωλίγκας). Μπορεί να μην ζούσα την εποχή που έπαιζε ο dominique wilkins αλλά ξέρω ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους- πιο σημαντικούς παίκτες που έπαιξαν στην Ευρώπη. Αν πάρουμε λοιπόν σοβαρά τα λόγια του Παπαθεοδώρου το καλοκαίρι θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον από τους: durant, irving, butler.
έβαλα το ΑΙ να μου γράψει μερικούς παίκτες ηλικίας 33-37 που να έχουν παρόμοιο στάτους με τον wilkins όταν ήρθε

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 10:12 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 10:10 pm
qspock έγραψε:

Ενα κι ενα κανουν δυο.

Δεν θεωρώ τον Παπαθεοδώρου αξιόπιστο. Ίσως να ξέρει πράγματα και να μην τα λέει επίτηδες κάποιες φορές ή άλλες φορές να υπερβάλλει πολύ. πχ για τον ταις έλεγαν ότι οριακά θα παρακαλούσε να έρθει στον παναθηναϊκό και όταν πήγε Μονακό έλεγαν ότι προτιμούσε να κάνει διακοπές στο Μονακό αντί να πάει σε σοβαρή ομάδα (η ασόβαρη ομάδα πήγε τελικό Ευρωλίγκας). Μπορεί να μην ζούσα την εποχή που έπαιζε ο dominic wilkins αλλά ξέρω ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους- πιο σημαντικούς παίκτες που έπαιξαν στην Ευρώπη. Αν πάρουμε λοιπόν σοβαρά τα λόγια του Παπαθεοδώρου το καλοκαίρι θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον από τους: durant, irving, butler.
έβαλα το ΑΙ να μου γράψει μερικούς παίκτες ηλικίας 33-37 που να έχουν παρόμοιο στάτους με τον wilkins όταν ήρθε
Ο Πιο αξιόπιστος μετά τον ΔΠΓ είναι σε τέτοια θέματα. Του έχουν δώσει αποκλειστικά σε μεταγραφή να το ανακοινώσει.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 10:16 pm

kein έγραψε:
Ο Πιο αξιόπιστος μετά τον ΔΠΓ είναι σε τέτοια θέματα. Του έχουν δώσει αποκλειστικά σε μεταγραφή να το ανακοινώσει.
Αν δεν κάνω λάθος πέρσι όταν τον ρώτησαν για βαλαντσιούνας έβαλε τα γέλια, πριν κυκλοφορήσει η είδηση. Οπότε ή δεν ξέρει ή ξέρει και λέει όποτε θέλει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 10:25 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 10:16 pm
kein έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος πέρσι όταν τον ρώτησαν για βαλαντσιούνας έβαλε τα γέλια, πριν κυκλοφορήσει η είδηση. Οπότε ή δεν ξέρει ή ξέρει και λέει όποτε θέλει.
Είναι μέσα στην ΚΑΕ, στα τσάρτερ, παντού. Όταν πρέπει να περάσει πληροφορίες το κάνει και όταν δεν πρέπει να διαρρεύσει πάλι κάνει ότι συμφέρει την ΚΑΕ. Δεν υπάρχει πιο έγκυρος.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”