Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 2:33 pmΟ Μπαρτζώκας φέτος πρέπει οπωσδήποτε να κόψει τα 30+ του Βεζένκοφ. Αν δεν το κάνει, τη βλέπω να έρχεται την κατραπακιά με τον Σάσα στα πιτς για κάνα δίμηνο. Δεν βγάζει άλλη χρονιά με τέτοιους χρόνους. Να σοβαρευτούν και οι δύο (Σάσα και Μπι) και ο κόουτς να βρει ένα σούπερ 4αρι για να μοιράζεται τη θέση στα ίσια με τον Σάσα. Αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει κανένας της προκοπής και θα πάμε πάλι με κατιμάδες αλα Σίκμα.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αμα παει οπου του τα σκανε δεν θα παει χαποελ? εγω αμφιβαλλω οτι θα δεχτει παικτης πρωτοραφατος τετοια θεση και να μην γκρινιαζει μετα να βλεπει ενα ημιχρονο απο τον παγκο..αλλα αν υπαρχει καλοδεχουμενος..τωρα με την κατακτηση εχει αλλαξει και το στατους,πας στους πρωταθλητες..ισως να ρχονται πιο ευκολα.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:31 pmΚαλα και ο Λαιλς φετος πηγε σε μια Ρεαλ με Χεζονια, Ντεκ, Οκεκε, Γκαρουμπα, Φερναντο και Ταβαρες.
Δεν ειναι θεμα να πας πισω. Εγω πιστευω περσι με Χολ, Μιλου Σασα θα ερχοταν. Καθως θα ειχε αιγουρακι 20-25 λεπτα. 21 επαιζε στη ρεαλ. Φετος δεν θα ερχοταν με τιποτα. Αν και τον θεωρω παικτη που οποιος του τα σκασει θα παει τρεχοντας
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με τα ονοματα που ακουγονται ετοιμασου για παικτη κλασης ΣικμαΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 2:33 pmΟ Μπαρτζώκας φέτος πρέπει οπωσδήποτε να κόψει τα 30+ του Βεζένκοφ. Αν δεν το κάνει, τη βλέπω να έρχεται την κατραπακιά με τον Σάσα στα πιτς για κάνα δίμηνο. Δεν βγάζει άλλη χρονιά με τέτοιους χρόνους. Να σοβαρευτούν και οι δύο (Σάσα και Μπι) και ο κόουτς να βρει ένα σούπερ 4αρι για να μοιράζεται τη θέση στα ίσια με τον Σάσα. Αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει κανένας της προκοπής και θα πάμε πάλι με κατιμάδες αλα Σίκμα.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν γνωρίζω τους περισσότερους απο αυτούς στους οποίους έκανε αναφορά ο Σακ, όπως δεν γνωρίζω ούτε εσένα.EL_Insider έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:17 pmΈλα βρε Πουαρό μας βρήκες
Αυτή τη ψύχωση σου να προσπαθείς να συνδέσεις άτομα με παλιά account πρέπει να τη κοιτάξεις.
Μια χαρά καταλαβαίνουμε τι υπόνοεις καθε φορά. Είπαμε αφού μας έκανε να κάνουμε κωλοτουμπα ο Μπαρτζώκας πιάνουμε το 2ο αγαπημένο μας θέμα τον βεζενκοφ.
Τώρα για τα περί Σακραμέντο έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να βλέπω τον Κολοσσό του NBA.
Ο λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.
Βλέπω όμως οτι είσαι στο φόρουμ κανένα τρίμηνο... Πότε και πως πρόλαβες να βγάλεις πόρισμα και να ξέρεις τι γράφει, πως το γράφει και τι εννοεί ένας χρήστης που βρίσκεται εδώ σχεδόν μια δεκαετία?
Τελικά ποιος είναι ο Πουαρό?
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ και με σκέτο Ντιαλό για 3/4αρι μια χαρά καλυμμένος είμαι. Όσο είναι γερός ο Σάσα δεν θα χουμε κανένα πρόβλημα. Ντιαλό 20 λεπτά στο 3 και όσο αφήσει ο Σάσα στο 4 και είμαστε εντάξει. Αν λείψει ο Σάσα, θα τη βγάλουμε με μπαλώματα τύπου "ας δώσουμε όλοι ένα χεράκι στο 4" κι εκεί θα κάνουν παρέλαση όλοι: Ντιαλό, Παπ, Γουόρντ, μέχρι κι ο μερακλής ο Τζόουνς μπορεί να παίξει για 3 λεπτά.
Ο Σάσα είναι τεσσαροδιώκτης, δεν το έχετε καταλάβει; Όχι πως φταίει αυτός, βέβαια, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Το πολύ πολύ να έρθει κανένας Κι, που κι αυτός ευπρόσδεκτος είναι από μένα. Αλλά με σούπερ δυνατό τριάρι (Ντιαλό, ας πούμε).
Ο Σάσα είναι τεσσαροδιώκτης, δεν το έχετε καταλάβει; Όχι πως φταίει αυτός, βέβαια, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Το πολύ πολύ να έρθει κανένας Κι, που κι αυτός ευπρόσδεκτος είναι από μένα. Αλλά με σούπερ δυνατό τριάρι (Ντιαλό, ας πούμε).
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Canonical απάντηση: «Το παρακολουθώ καιρό»Knoxville έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:45 pmΔεν γνωρίζω τους περισσότερους απο αυτούς στους οποίους έκανε αναφορά ο Σακ, όπως δεν γνωρίζω ούτε εσένα.EL_Insider έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:17 pm
Έλα βρε Πουαρό μας βρήκες
Αυτή τη ψύχωση σου να προσπαθείς να συνδέσεις άτομα με παλιά account πρέπει να τη κοιτάξεις.
Μια χαρά καταλαβαίνουμε τι υπόνοεις καθε φορά. Είπαμε αφού μας έκανε να κάνουμε κωλοτουμπα ο Μπαρτζώκας πιάνουμε το 2ο αγαπημένο μας θέμα τον βεζενκοφ.
Τώρα για τα περί Σακραμέντο έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να βλέπω τον Κολοσσό του NBA.
Ο λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.
Βλέπω όμως οτι είσαι στο φόρουμ κανένα τρίμηνο... Πότε και πως πρόλαβες να βγάλεις πόρισμα και να ξέρεις τι γράφει, πως το γράφει και τι εννοεί ένας χρήστης που βρίσκεται εδώ σχεδόν μια δεκαετία?

- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι σπόϊλερς φίλε μου! Σε παρακαλώ!nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:53 pmCanonical απάντηση: «Το παρακολουθώ καιρό»Knoxville έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:45 pm
Δεν γνωρίζω τους περισσότερους απο αυτούς στους οποίους έκανε αναφορά ο Σακ, όπως δεν γνωρίζω ούτε εσένα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κανονικα οι αντμινς πρεπει να μου δινουν μπονους εγγραφης.. 9/10 τελευταια προφιλ που δημιουργηθηκαν πρωτο πραμα που κανουν ειναι να με ταγκαρουν και να μου λενε για πραγματα που χω πει 2-3 χρονια πισω,να ξερουν τα πιστευω μου,το ψυχολογικο μου προφιλ κτλ..Ειμαι ο λογος αποτι φαινεται για να μπουν να γραψουν και οχι απλα να παρακολουθουν..
πλερωστε κυριοι
πλερωστε κυριοι
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι ετσι... πηγαν περιπατο τα ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ για Μπαρτζωκα και Βεζενκοφ και τωρα πας να μας την κανεις γυριστη...shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 6:02 pmκανονικα οι αντμινς πρεπει να μου δινουν μπονους εγγραφης.. 9/10 τελευταια προφιλ που δημιουργηθηκαν πρωτο πραμα που κανουν ειναι να με ταγκαρουν και να μου λενε για πραγματα που χω πει 2-3 χρονια πισω,να ξερουν τα πιστευω μου,το ψυχολογικο μου προφιλ κτλ..Ειμαι ο λογος αποτι φαινεται για να μπουν να γραψουν και οχι απλα να παρακολουθουν..
πλερωστε κυριοι![]()
ΑΕ ΡΕ.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω οτι ο Ντιλικινα κατέρριψε για πάντα το επιχείρημα "μα αυτος έπαιζε στο ΝΒΑ" όταν έπαιξε 7 σεζόν (!!!), 320 παιχνίδια (!!!!), 60 στάρτερ (!!!), και στις 3 πρώτες του χρονιές έπαιζε 20+ λεπτα.EL_Insider έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 5:17 pmΟ λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.
Ας μην το ξαναχρησιμοποιησουμε τη φράση. Ποτέ. Λόγω του Γιαγιά Τουρε της καλαθοσφαιρας

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο