Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 02, 2026 12:13 pm

Ο Κι αμυντικα ειναι αναβαθμιση, επιθετικα τρελη υποβαθμιση ομως. Δεν νομιζω να παμε σε Κι σαν πρωτη επιλογη. Κολσον για 15 λεπτα πισω απο Σασα μια χαρα ειναι, ειναι καλυτερος στην αμυνα απο Πιτερς και εχει και σουτ.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 02, 2026 12:27 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 11:52 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 11:33 pm

Όταν θα φύγει από την ομάδα θα αρρωστήσω. Βγαίνει Χολ μπαίνει αυτός, βγαίνει αυτός, μπαίνει ο Χολ. Τρέλα. Μόνο σκέψου τι καρφώματα είδαμε φέτος. Το πέντε δεν πρέπει να πειραχτεί καθόλου.
Άσε μεγάλε, δεν ψήνομαι για αρχιπούλαρους. Για καμιά φοραδίτσα, οκέι. Μη μ' αρχίσει μετά κι εμένα ο reignman με τα πόμολα και τους κουραμπιέδες! :)
In Αρχιπούλαρο we trust! Ούτε πόμολα, ούτε κουραμπιέδες! Καρφώματα τρελά, δυναμικά! Εθισμός σου λέω φίλε! Δες μόνο τι χερούκλες έχει ο Χολ, ο έτερος αρχιπούλαρος.

Ειδικά στο 5 μόνο τέτοιους θέλω. Για το 4...Εκεί μπορούμε να πάμε σε κάπως διαφορετικό στυλ παίκτη. Για να δούμε την κατάληξη του Αλέκου...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Ιουν 02, 2026 12:37 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 12:09 pm
Ο πητερς σύμφωνα με τα μανατζερικα κατα 90% θα αποχωρησει, την εχει παρει την αποφαση του
και οτι ο Λεντει προταθηκε στον Ολυμπιακο.
Μενει να δουμε τι θα επιλεξει ο Κοουτς ως αντι-πητερς.
Ο πιτερς λογικα εχει υπογραψει ηδη συμβολαιο. Διαφορετικα δεν κανει κ πολυ sense. Μετα το F4 θεωρω θα εβρισκε καλυτερο συμβολαιο κ απο αλλες ομαδες, αν τυχον δεν ηθελε να μεινει στον Ολυμπιακο. Εκτος αν θελει ντε κ καλα να παει Ιταλια

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:11 pm

Παιδιά αν πάμε για Κόλσον μιλάμε για πολύ κακή επιλογή..ο τύπος έπαιζε πολύ λίγο φέτος ενώ η Φενέρ είχε Μπιμπέροβιτς και Γιαντούνεν που δεν τους λες και αμυντικούς εξολοθρευτές. Ο Σάρας δεν του είχε καμία εμπιστοσύνη, δεν είναι καθαρό τεσσάρι και είναι πιο αργός από Πίτερς στα πόδια..Μακριάααααα

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:23 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 12:09 pm
Ο πητερς σύμφωνα με τα μανατζερικα κατα 90% θα αποχωρησει, την εχει παρει την αποφαση του
και οτι ο Λεντει προταθηκε στον Ολυμπιακο.
Μενει να δουμε τι θα επιλεξει ο Κοουτς ως αντι-πητερς.
O Λεντει εχει αυτοπροταθει εδω και αρκετο καιρο. Το θεμα οτι ζηταει 2+ τον χρονο, τα οποια δεν γινεται να παρει για να ειναι αναπληρωματικος του Σασα. Στον πιτερς εγινε προταση 2,2 εκ δολλαριων σε συγκριση με τα 1.8 της αρμανι(δολαρια το τονιζω) αλλα εκεινος θα ειναι 5 χρονια στην ομαδα και με αλλο στατους μετα το φαιναλ φορ. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει επιστροφη απο οτι εχω καταλαβει. Το προσπαθησε αρκετα ο Μανατζερ του αν και τα εχουν στην ομαδα μαζι του για τον τροπο που χειριστηκε την περιπτωση οσο και για την υποθεση μπατλερ

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:25 pm

Εγώ επιμένω για Κι. Πολύ γρήγορα πόδια καλός στην άμυνα με αλλαγές μαρκάρει κοντούς εύκολα. Βάζει την μπάλα στο παρκέ και έχει καλό χειρισμό για 4αρι και είναι δυνατός αμυντικά. Έχει ο Σάσα σουτ ας μην είναι κιλερ και το αναπληρωματικό 4αρι μας δίνει άλλα χαρακτηριστικά.

Αν πάρουμε Ντιαλό μπορεί να παίζει και αυτός κάποια λεπτά 4 σε χαμηλό σχήμα οπότε δίνει σουτ αυτός από το 4.

Κολσον δείχνει σε πτωτική πορεία δεν μου γεμίζει το μάτι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 02, 2026 1:28 pm

Δεν νομίζω ότι τον έχω δει φέτος τον λεντει αλλά γενικά είναι τοπ περίπτωση για δεύτερος αν το δέχεται..τρίποντο σκορ τίμιος αμυντικά και αθλητικά..έχει όλο το πακέτο

2εκ ποιος θα του τα δώσει ; 1,5-1.7 καλά είναι

Η Μονακό λένε ότι θα χει 40εκ μπατζετ οπότε αν δεν έχει ρήτρα ο Ντιαλό γιατί να τον δώσουν

Ο Κόλσον δύο χρόνια πριν σκότωνε αθλητικά και δεν τραυματίστηκε ούτε είναι μεγάλος αποτι θυμάμαι…τώρα όντως σέρνεται λίγο

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:30 pm

Λεντει σοβαρος τρχονομος 2 χρονια τωρα. Δεν κοβει ουτε με βαλε. Και σας χαλαει μερικους ο Κολσον. Καλυτερα να εχω καποιον που εχει συνηθισει να ειναι ρολιστας και δεν θα γκρινιαξει για τον ρολο του παρα καποιον που εχει παιξει βασικος σε ολη την καριερα του.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:34 pm

λεντει στα 32 έχει 2 χρονακια καλού μπάσκετ. Αμυντικά δεν τον λες τοπ αλλά από Πίτερς καλύτερος είναι. Το στατικό σουτ 3 πόντων είναι αξιόπιστο φουλ.. έχει παιχνίδι στο post. Παίζει και 5. Καλή επιλογή είναι και ακριβή. Θα προτιμούσα να δώσω το μεγάλο συμβόλαιο σε ένα 3αρι παρά στην αλλαγή του Σάσα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:37 pm

Jeight έγραψε:
Λεντει σοβαρος τρχονομος 2 χρονια τωρα. Δεν κοβει ουτε με βαλε. Και σας χαλαει μερικους ο Κολσον. Καλυτερα να εχω καποιον που εχει συνηθισει να ειναι ρολιστας και δεν θα γκρινιαξει για τον ρολο του παρα καποιον που εχει παιξει βασικος σε ολη την καριερα του.
Εμένα αν κάτι με προβληματίζει με τον Colson είναι η απόδοση του σε play offs και Φ4 σε σχέση με την regular, όταν σοβαρεύει το πράγμα η απόδοση του πέφτει.

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:38 pm

Δεν ειμαι φαν του 2.2 εκατομμυρα για backup του σασα, ουτε και στον Πιτερς θα τα εδινα. Ο Μαικ η καποιος αλλος θα ερθει με 1.1 και θα εχει μηδαμινη πιθανοτητα να γκρινιαξει. Γενικα παιχτες που εχουν συνηθισει να παιζουν βασικοι σε ολη την καιερα τους ειναι δυσκολο να μπουν σε καλουπι.

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:40 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 1:37 pm
Jeight έγραψε:
Εμένα αν κάτι με προβληματίζει με τον Colson είναι η απόδοση του σε play offs και Φ4 σε σχέση με την regular, όταν σοβαρεύει το πράγμα η απόδοση του πέφτει.
Αυτο δεν το εχω παρακολουθησει αρκετα για να εχω αποψη αλλα και παλι backup του Σασα θελουμε, δεν εχω και τρελες απαιτησεις. Αν ηταν για βασικος ουτε εγω θα τον ηθελα.

Kostas89

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 02, 2026 1:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 1:11 pm
Παιδιά αν πάμε για Κόλσον μιλάμε για πολύ κακή επιλογή..ο τύπος έπαιζε πολύ λίγο φέτος ενώ η Φενέρ είχε Μπιμπέροβιτς και Γιαντούνεν που δεν τους λες και αμυντικούς εξολοθρευτές. Ο Σάρας δεν του είχε καμία εμπιστοσύνη, δεν είναι καθαρό τεσσάρι και είναι πιο αργός από Πίτερς στα πόδια..Μακριάααααα
Ναι με 65,80%t true shooting 16,50% usg παράγει σκορ off ball και στο 3steps hustling great(στατιστικά Colson) θεωρώ ο τέλειος αντιπιτερς είναι ο tubelis αμέσως μετα ο colson o key me 24,50% τρίποντο ο walkup φαντάζει Curry συγγνώμη αλλά για τρίτο 5αρι σε small ball είναι ιδανικός αλλά όχι για αλλαγή vezenkov επίσης ο colson μπορεί να κατέβει και στο 3

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 02, 2026 1:48 pm

Στην ταχύτητα που παίζει ο Κόλσον τώρα και στην ταχύτητα που θα παίζει ο ολυμπιακός του χρόνου δεν τον βλέπω να στέκεται στο 3

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 1:50 pm

Εφοσον οι CMM και Μοντερο πρεπει να θεωρουνται σχεδον κλεισμενοι δεν μπορεις να πας με Key του 24 τριποντο στην δευτερη πενταδα. Δηλαδη θα ειναι πενταδα με CMM Fournier, Ward, Key και Jones?

Κατενατσιο θα παιζουν οι αντιπαλοι στην αμυνα ρε παιδια, δεν θα βγαινει ανθρωπος να μαρκαρει στα 6 μετρα τους δικους μας...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”