Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 4:00 pm
SbioTech έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 2:32 pm
Εγώ θα κάνω πρόβλεψη οτι θα κρατήσει τον Μορρις και θα αλλάξει Τζοζεφ με Ντιλικινα ώστε να μπορεί να παίξει κι ο Μορρις στο 2 αν υπάρξει παρατεταμένη απουσία Ντορσει.
Βέβαια λογικά οπως και να έχει στο 1ο παιχνίδι λογικά θα έρθει ο Τζόζεφ και θα μείνει εκτός ο Μορρις κι ο Χολ.
Εκτός εάν κρίνει ο κόουτς το ρυθμό κ την κατάσταση του Μορρις ικανή να σηκώσει το βάρος του αγώνα και αφήσει εκτός το πολυαγαπημενο μας γιουβαρλάκι. Είχε 4/8 τριποντα κ 8 ασίστ με ΑΕΚ (οχι οτι λέει πολλά αυτο)
Εγώ πάλι θα κάνω ακόμα πιο ρισκαδόρικη πρόβλεψη και θα πω ότι θα μείνει εκτός οκτάδας ο Χολ..
Θέλεις Ταιρίκ για την άμυνα με αλλαγές, ο ΠΑΟ κατεβαίνει με ένα Σέντερ που και αυτός έχει προβλήματα και θα παίξει πολύ με Μήτογλου που ούτε ο Μιλου ούτε ο Ντόντα μπορεί να τον ακολουθήσει στο τρίποντο εύκολα.
Αφήνεις έξω τον Χολ και ανοίγει μια θέση για Μακίσικ ή Ντιλικινά που θα τους χρειαστείς για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.
Εχω και εγώ την αίσθηση ότι θα κρατήσει Μόρις.
Να κανω κι εγω την προβλεψη μου λοιπον.
Δεν θα κανει καμια αλλαγη στην 8αδα.
Μεχρι ποτε πρεπει να γινει αλλαγη, αν γινει? Αποψε ή μεχρι αυριο καποια ωρα πριν τον αγωνα?
ΥΓ: Αν κανει αλλαγη πιστευω θα βγαλει Ντιλικινα να βαλει Τζοζεφ.
ΥΓ2: Στην 6αδα για τον πρωτο αγωνα προβλεπω: Μορις, Ντιλικινα/Τζοζεφ, Φουρνιε, Γουορντ, Μιλου, Τζοουνς/Χολ και εκτός ο Πιτερς.