Τελικοί GBL, Game 1 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (03/06, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 02, 2026 4:43 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 4:20 pm
t0ny3 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 4:11 pm

Και να σκεφτεις το καλοκαρι μας πλασαραν στην ενισχυση της ομαδας και την αλλαγη στο ιατρικο επιτελειο μαζι με τον τον μαστερ του σκαουτινγκ. :drunk:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πώς γίνεται μέχρι τη σεζόν 2019-2020 να έχουμε ελάχιστα θέματα τραυματισμών και από την επόμενη σεζόν μέχρι και σήμερα να έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι θέματα.
Δεν εχω στατιστικά για να συγκρίνω την αύξηση τραυματισμών σε εμας με την αύξηση που έχουν άλλες ομάδες αλλά σε όλους έχουν αυξηθεί.

Ως τότε που λες ήταν λιγότερα παιχνίδια και με χαμηλότερους ρυθμούς. Η αύξηση παιχνιδιών ο πιο γρήγορος ρυθμός και τα μεγαλύτερα σκορ φέρνουν και μεγαλύτερη καταπόνηση.

Ο Ρογκαβόπουλος πχ πρόπερσι έπαιξε Ευρωλίγκα 29 παιχνίδια πέρσι 33 φέτος 34.
Δεν είναι ότι δεν έχανε ποτέ παιχνίδι και ξαφνικά ήρθε φέτος και είναι τη μισή σεζόν έξω.
Ότι έκανε και τις άλλες χρονιές κάνει και φέτος.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 02, 2026 4:49 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 4:43 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 4:20 pm

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πώς γίνεται μέχρι τη σεζόν 2019-2020 να έχουμε ελάχιστα θέματα τραυματισμών και από την επόμενη σεζόν μέχρι και σήμερα να έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι θέματα.
Δεν εχω στατιστικά για να συγκρίνω την αύξηση τραυματισμών σε εμας με την αύξηση που έχουν άλλες ομάδες αλλά σε όλους έχουν αυξηθεί.

Ως τότε που λες ήταν λιγότερα παιχνίδια και με χαμηλότερους ρυθμούς. Η αύξηση παιχνιδιών ο πιο γρήγορος ρυθμός και τα μεγαλύτερα σκορ φέρνουν και μεγαλύτερη καταπόνηση.

Ο Ρογκαβόπουλος πχ πρόπερσι έπαιξε Ευρωλίγκα 29 παιχνίδια πέρσι 33 φέτος 34.
Δεν είναι ότι δεν έχανε ποτέ παιχνίδι και ξαφνικά ήρθε φέτος και είναι τη μισή σεζόν έξω.
Ότι έκανε και τις άλλες χρονιές κάνει και φέτος.
Φέτος έχει βγάλει 3-4 φορές θέμα όμως. Δε θυμάμαι πότε ακριβώς το καθένα, αλλά με μια αναζήτηση μπορεί να βρει κανείς τους τραυματισμούς του. Και η αύξηση των παιχνιδιών δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τόσο μεγάλη αύξηση των τραυματισμών –τουλάχιστον σε μας. Δηλαδή τη σεζόν 2019-2020 είχαμε μόνο τη ρήξη χιαστών του Αθηναίου που ήταν ο τελευταίος παίκτης του ρόστερ οπότε δεν μας επηρέαζε κάπου, και από εκεί και πέρα άντε να είχαμε 3-4 μικροτραυματισμούς στους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά από την επόμενη σεζόν μέχρι σήμερα, έχουμε τόσους τραυματισμούς που θα έπρεπε να ψάξω για ώρες για να βρω τα αντίστοιχα άρθρα. Κάποια στιγμή αν έχω χρόνο θα το ψάξω.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 02, 2026 5:07 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 4:00 pm
SbioTech έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 2:32 pm
Εγώ θα κάνω πρόβλεψη οτι θα κρατήσει τον Μορρις και θα αλλάξει Τζοζεφ με Ντιλικινα ώστε να μπορεί να παίξει κι ο Μορρις στο 2 αν υπάρξει παρατεταμένη απουσία Ντορσει.

Βέβαια λογικά οπως και να έχει στο 1ο παιχνίδι λογικά θα έρθει ο Τζόζεφ και θα μείνει εκτός ο Μορρις κι ο Χολ.

Εκτός εάν κρίνει ο κόουτς το ρυθμό κ την κατάσταση του Μορρις ικανή να σηκώσει το βάρος του αγώνα και αφήσει εκτός το πολυαγαπημενο μας γιουβαρλάκι. Είχε 4/8 τριποντα κ 8 ασίστ με ΑΕΚ (οχι οτι λέει πολλά αυτο)
Εγώ πάλι θα κάνω ακόμα πιο ρισκαδόρικη πρόβλεψη και θα πω ότι θα μείνει εκτός οκτάδας ο Χολ..

Θέλεις Ταιρίκ για την άμυνα με αλλαγές, ο ΠΑΟ κατεβαίνει με ένα Σέντερ που και αυτός έχει προβλήματα και θα παίξει πολύ με Μήτογλου που ούτε ο Μιλου ούτε ο Ντόντα μπορεί να τον ακολουθήσει στο τρίποντο εύκολα.

Αφήνεις έξω τον Χολ και ανοίγει μια θέση για Μακίσικ ή Ντιλικινά που θα τους χρειαστείς για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Εχω και εγώ την αίσθηση ότι θα κρατήσει Μόρις.
Να κανω κι εγω την προβλεψη μου λοιπον.
Δεν θα κανει καμια αλλαγη στην 8αδα.
Μεχρι ποτε πρεπει να γινει αλλαγη, αν γινει? Αποψε ή μεχρι αυριο καποια ωρα πριν τον αγωνα?

ΥΓ: Αν κανει αλλαγη πιστευω θα βγαλει Ντιλικινα να βαλει Τζοζεφ.

ΥΓ2: Στην 6αδα για τον πρωτο αγωνα προβλεπω: Μορις, Ντιλικινα/Τζοζεφ, Φουρνιε, Γουορντ, Μιλου, Τζοουνς/Χολ και εκτός ο Πιτερς.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 5:58 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 5:07 pm
Dimmitz έγραψε:

Εγώ πάλι θα κάνω ακόμα πιο ρισκαδόρικη πρόβλεψη και θα πω ότι θα μείνει εκτός οκτάδας ο Χολ..

Θέλεις Ταιρίκ για την άμυνα με αλλαγές, ο ΠΑΟ κατεβαίνει με ένα Σέντερ που και αυτός έχει προβλήματα και θα παίξει πολύ με Μήτογλου που ούτε ο Μιλου ούτε ο Ντόντα μπορεί να τον ακολουθήσει στο τρίποντο εύκολα.

Αφήνεις έξω τον Χολ και ανοίγει μια θέση για Μακίσικ ή Ντιλικινά που θα τους χρειαστείς για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Να κανω κι εγω την προβλεψη μου λοιπον.
Δεν θα κανει καμια αλλαγη στην 8αδα.
Μεχρι ποτε πρεπει να γινει αλλαγη, αν γινει? Αποψε ή μεχρι αυριο καποια ωρα πριν τον αγωνα?

ΥΓ: Αν κανει αλλαγη πιστευω θα βγαλει Ντιλικινα να βαλει Τζοζεφ.

ΥΓ2: Στην 6αδα για τον πρωτο αγωνα προβλεπω: Μορις, Ντιλικινα/Τζοζεφ, Φουρνιε, Γουορντ, Μιλου, Τζοουνς/Χολ και εκτός ο Πιτερς.
Εκτός ο Πίτερς με την καμία. Με Μόρις θα πάει δεύτερο pg και θα πάρει χρόνο ο Ward στο δύο.

Το deadline είναι μέχρι σήμερα στις 12.00 το βράδυ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 02, 2026 6:11 pm

ο τζοσεφ πρεπει να μπει απο την στιγμη που ο ντορσει μπορει να χασει 2-3 παιχνιδια..εχουμε γουοκαπ και γουορντ χωρις σουτ,να βαλεις και τον νιλικινα θα ναι καταστροφη..γενικα θα χρειαστει να παιζουν 2 γκαρντ μαζι,γουοκαπ νιλικινα ειναι θανατος..ενω γουοκαπ μορις/τζοσεφ παλευεται.Βλεπω τον λαρετζακη να χει 20+ λεπτα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Ιουν 02, 2026 6:39 pm

Dimmitz έγραψε:
SbioTech έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 2:32 pm
Εγώ θα κάνω πρόβλεψη οτι θα κρατήσει τον Μορρις και θα αλλάξει Τζοζεφ με Ντιλικινα ώστε να μπορεί να παίξει κι ο Μορρις στο 2 αν υπάρξει παρατεταμένη απουσία Ντορσει.

Βέβαια λογικά οπως και να έχει στο 1ο παιχνίδι λογικά θα έρθει ο Τζόζεφ και θα μείνει εκτός ο Μορρις κι ο Χολ.

Εκτός εάν κρίνει ο κόουτς το ρυθμό κ την κατάσταση του Μορρις ικανή να σηκώσει το βάρος του αγώνα και αφήσει εκτός το πολυαγαπημενο μας γιουβαρλάκι. Είχε 4/8 τριποντα κ 8 ασίστ με ΑΕΚ (οχι οτι λέει πολλά αυτο)

Το ακούω αλλα μετα το πάθημα του 24 και του 25 δεν το βλέπω πιθανο όταν άφησε 2 φορές εκτός τον Ραιτ

Ο πούλαρος (sic) βγάζει μικροενοχλησεις, οπότε θεωρώ οτι έπαθε κι έμαθε και δεν θα ρισκάρει να μην έχει πάντα δυο έτοιμους σέντερ στη 12αδα

Είδαμε οτι και με Ρεαλ με 1/4 σέντερ, σε μονο αγώνα, πήρε 3 στη 12αδα. Ειλικρινά δεν το βλέπω. Ακούω το επιχείρημα, το καταλαβαίνω, αλλα δεν το βλέπω να γίνεται και honestly, ούτε εγώ θα το έκανα

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 7:24 pm

Χωρις Ντορσει το πραγμα δυσκολευει. Μορρις και Τζοσεφ ειναι υπεραπαριατητοι. Νομιζω ηταν μεγαλο λαθος που δεν εγινε η αλλαγη στα παιχνιδια με ΑΕΚ.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Ιουν 02, 2026 7:36 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 6:39 pm
Dimmitz έγραψε:

Το ακούω αλλα μετα το πάθημα του 24 και του 25 δεν το βλέπω πιθανο όταν άφησε 2 φορές εκτός τον Ραιτ

Ο πούλαρος (sic) βγάζει μικροενοχλησεις, οπότε θεωρώ οτι έπαθε κι έμαθε και δεν θα ρισκάρει να μην έχει πάντα δυο έτοιμους σέντερ στη 12αδα

Είδαμε οτι και με Ρεαλ με 1/4 σέντερ, σε μονο αγώνα, πήρε 3 στη 12αδα. Ειλικρινά δεν το βλέπω. Ακούω το επιχείρημα, το καταλαβαίνω, αλλα δεν το βλέπω να γίνεται και honestly, ούτε εγώ θα το έκανα
Το βρισκω απιθανο να παει μονο με 2 σεντερ στην 8αδα.
Με κινδυνο να παω κουβά, :D πιστευω δεν θα κανει καμια αλλαγη, εχει αποφασισει να κοψει ντιλικινα-Μορις απο την ευρωλιγκα κ να τους βαλει στο πρωταθλημα.
Θα ξερουμε σε 4 ωρες σε καθε περιπτωση.

ΥΓ: Πιστευω πως ειδικα με τον Ντορσει απων, μακισικ κ τζοζεφ ειναι πιο πολυτιμοι, αλλα ο κοουτς ξερει καλυτερα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 7:51 pm

Ο Τζόσεφ δεν νομίζω να μπει. Πιο πιθανό να βάλει Μακισικ αντί Χολ ή Ντιλικινά. Ο Μόρις έχει παίξει ήδη ένα ντέρμπι με μια πολύ μεστή εμφάνιση και είχε και λίγα λεπτά στον τελικό κυπέλλου. Έχει νιώσει την ατμόσφαιρα και το τι διακυβεύεται. Θα έχει και κίνητρο να αποδείξει ότι δεν είναι ξεγραμμένος.

Ελλείψει Ντόρσει θα δούμε σχήματα με Ward στο δύο. First unit Ουόκαπ, Φουρνιέ, Παπ, Σάσα, Μίλου και second unit βλέπω Μόρις, Ward, Πίτερς, Σάσα, Ταιρικ και Λαρετζάκης 11ος παίκτης.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 02, 2026 10:14 pm

Τζόζεφ μέσα τελικά και ο Μορις έξω, οπότε ο Μορρις ολοκλήρωσε την θητεία του στον Ολυμπιακό.
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... -ton-xenon

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Ιουν 02, 2026 10:19 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 7:51 pm
Ο Τζόσεφ δεν νομίζω να μπει. Πιο πιθανό να βάλει Μακισικ αντί Χολ ή Ντιλικινά. Ο Μόρις έχει παίξει ήδη ένα ντέρμπι με μια πολύ μεστή εμφάνιση και είχε και λίγα λεπτά στον τελικό κυπέλλου. Έχει νιώσει την ατμόσφαιρα και το τι διακυβεύεται. Θα έχει και κίνητρο να αποδείξει ότι δεν είναι ξεγραμμένος.

Ελλείψει Ντόρσει θα δούμε σχήματα με Ward στο δύο. First unit Ουόκαπ, Φουρνιέ, Παπ, Σάσα, Μίλου και second unit βλέπω Μόρις, Ward, Πίτερς, Σάσα, Ταιρικ και Λαρετζάκης 11ος παίκτης.
Joseph μέσα τελικά και για μένα καλά έκανε ο κόουτς. Για να δούμε.

Στις πεντάδες νομίζω θα είναι το ανάποδο, τουλάχιστον με την ΑΕΚ που έλειπε ο Dorsey ξεκίνησε με Ward στο 2 και Παπ στο 3 και γενικά το έχει δοκιμάσει κι άλλες φορές μέσα στην σεζόν αυτό το σχήμα όταν έλειπε ο Dorsey στο πρωτάθλημα για να ξεκουραστεί. Λογικά ο Fournier θα κλείνει τα παιχνίδια στο 2, αλλά μάλλον θα θέλει να τον φέρνει από τον πάγκο για να έχει ισορροπία.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 02, 2026 10:50 pm

για μενα επρεπε να ειχε αλλαξει και τον νιλικινα με τον μακισικ την προηγουμενη βδομαδα..βεβαια αφου παιζουν 6 ξενοι νομιζω δεν θα παιξει ετσι και αλλιως ο νιλικινα η αν ειχε τον μακισικ.

τζοσεφ φουρνιε πιτερς γουορντ μιλου ταρικ..αυτοι κατα 99% θα ειναι οι 6 καθε φορα,αντε να αλλαξει ταρικ με χολ οι αλλοι ολοι ειναι τσιμεντο.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 02, 2026 10:54 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 10:50 pm
για μενα επρεπε να ειχε αλλαξει και τον νιλικινα με τον μακισικ την προηγουμενη βδομαδα..βεβαια αφου παιζουν 6 ξενοι νομιζω δεν θα παιξει ετσι και αλλιως ο νιλικινα η αν ειχε τον μακισικ.

τζοσεφ φουρνιε πιτερς γουορντ μιλου ταρικ..αυτοι κατα 99% θα ειναι οι 6 καθε φορα,αντε να αλλαξει ταρικ με χολ οι αλλοι ολοι ειναι τσιμεντο.
Ο Ντιλικινα δεν νομίζω να τον ξαναδούμε με την φανέλα της ομάδας μας….τον κράτησε στην 8αδα των ξένων για ασφάλεια μήπως και τραυματιστεί κανένας από τους Τζόζεφ ή Γουοκαπ για να έχει έναν ακόμα ασσο.

Θεωρώ ότι Μορις και Ντιλικινα ολοκλήρωσαν την θητεία τους στην ομάδα. Ο Τζόζεφ ανάλογα ίσως μείνει και του χρόνου για εντελώς συμπληρωματικό ρόλο όπως και ο Μακισικ….ισια ισα για να γεμίζουν 12αδα και για τραυματισμούς.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 11:00 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 10:14 pm
Τζόζεφ μέσα τελικά και ο Μορις έξω, οπότε ο Μορρις ολοκλήρωσε την θητεία του στον Ολυμπιακό.
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... -ton-xenon
Δηλαδή δεν πήρε ούτε Μακίσικ ούτε Φαλ;;; Πάει, χάλασε κι ο Μπαρτζώκας!!! :) :) :)

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 02, 2026 11:57 pm

Τζόζεφ φουρνιε Γουόρντ Πίτερς Μιλουτινοφ
Τζόουνς η χολ
Ντιλικινα καβατζα

Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Μεγάλη η απώλεια του Ντόρσεϊ αύριο.