Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
8
3%
Γκραντ
22
9%
Σορτς
31
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
50
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
8%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
5%
Σαμοντούροφ
7
3%
Λεσόρτ
10
4%
Φαρίντ
50
21%

Σύνολο ψήφων: 240
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 05, 2026 3:54 am

μαρεσει που ασχοληστε με τα παπατζιλικια του δγ

αντι να ασχολειτε με τα σημαντικα θεματα που θα του κανει πλακα εξωαγωνιστικα ακομα η βιλερμπαν καθετε και λεει παπαζτες για μεταγραφες

NikBot

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιουν 05, 2026 8:15 am

Δύο σχετικά άκυρα σχόλια:

1) ο Tyrique παραδόξως εκτός γηπέδου σε συνεντεύξεις μοιάζει ήρεμος και σχετικά συνεσταλμένος. Μάλλον παθαίνει κάτι σαν τον Hulk όταν θυμώνει στον αγώνα

2) Να είστε καλά με το ΜΑΠ με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω…

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 05, 2026 11:00 am

pan24 έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:17 am
Έκανα πρόταση λέει δε λέει έκλεισα...

Θα μπορούσε να εννοεί και τον Φρανσίσκο ότι τον είχε κλείσει κλπ κλπ αλλά προτίμησε τα λεφτά της Βιλερμπάν.

Το ανησυχητικό είναι πως από τα συμφραζόμενα και από το λαιβ του ΔΠΓ αλλά και τις δηλώσεις Ζοτς ακόμα δεν έχουμε προπονητή.
Αυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 05, 2026 11:30 am

Το εκανα προταση σε παιχτη ειναι το ακιρβως αντιστοιχο με το "εστειλα dm στην Anne Hathaway να βγουμε για φαγητο".....

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιουν 05, 2026 11:35 am

Conan1982 έγραψε:
Αυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.
Νταξ ο Ζοτς τι να πει; Έρχομαι σε μία εβδομάδα; Νομίζω ήταν εντελώς προβλεπέ η απάντηση του (ό,τι και να γίνει στο τέλος). Η δήλωση του ΔΠΓ είναι προβληματική, εκτός πια κι αν προσπαθεί να παίξει τα γνωστά silly games και να "θολώσει τα νερά".

Εικόνα
TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιουν 05, 2026 11:45 am

Conan1982 έγραψε:
pan24 έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:17 am
Έκανα πρόταση λέει δε λέει έκλεισα...

Θα μπορούσε να εννοεί και τον Φρανσίσκο ότι τον είχε κλείσει κλπ κλπ αλλά προτίμησε τα λεφτά της Βιλερμπάν.

Το ανησυχητικό είναι πως από τα συμφραζόμενα και από το λαιβ του ΔΠΓ αλλά και τις δηλώσεις Ζοτς ακόμα δεν έχουμε προπονητή.
Πάντως ακούγεται ότι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοτς είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος, αφού ο Ζοτς θέλει να τον έχει μαζί του υποχρεωτικά και ο Μάνος με τον πρόεδρο δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Τα 5 εκ τον χρόνο που προσφέρει στον Ζοτς λένε τα δίνει για να μην ζητήσει τον Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή όλες οι μ@λ.κιες που έκανε ο πρόεδρος θα έκαναν backfire, ελπίζω μην είναι τώρα γιατί πολύ ζόρικα τα πράγματα μετά για να βρεις προπονητή αφού λίγο πολύ όλοι οι διαθέσιμοι έκλεισαν.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 11:49 am

TuTiS έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Πάντως ακούγεται ότι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοτς είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος, αφού ο Ζοτς θέλει να τον έχει μαζί του υποχρεωτικά και ο Μάνος με τον πρόεδρο δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Τα 5 εκ τον χρόνο που προσφέρει στον Ζοτς λένε τα δίνει για να μην ζητήσει τον Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή όλες οι μ@λ.κιες που έκανε ο πρόεδρος θα έκαναν backfire, ελπίζω μην είναι τώρα γιατί πολύ ζόρικα τα πράγματα μετά για να βρεις προπονητή αφού λίγο πολύ όλοι οι διαθέσιμοι έκλεισαν.
Αυτό δε νομίζω να ισχύει, πάντα ο Παπαδόπουλος με τον Γιαννακόπουλο είχαν πολύ καλή συνεργασία και σχέσεις.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 11:57 am

TuTiS έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Την έχω διαβάσει κι εγώ αυτή τη φήμη αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι από τη μία έχει καταλάβει ο ΔΠΓ ότι πρέπει να φέρει τον Ομπράντοβιτς και από την άλλη να του στρώνει χαλί για να μην έχει δίπλα του αυτούς που θέλει. Χέστηκε (μάλλον) ο Ομπράντοβιτς για το αν θα πάρει 3 ή 5, αν ξέρει ότι δεν θα κάνει τη δουλειά του όπως ακριβώς θέλει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ραβέρσα

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves

Παρ Ιουν 05, 2026 12:18 pm

Δε ξέρω αν ο Ζέλικο πάντως είναι καλή κίνηση. Άποψη μου είναι οτι και το μπάσκετ του είναι σχετικά ξεπερασμένο και όχι αρκετά εκρηκτικό. Θα ήθελα να δω κάτι ποιο γρήγορο, μιας και οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟ μπορούν να τρέξουν.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:23 pm

Ραβέρσα έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:18 pm
Δε ξέρω αν ο Ζέλικο πάντως είναι καλή κίνηση. Άποψη μου είναι οτι και το μπάσκετ του είναι σχετικά ξεπερασμένο και όχι αρκετά εκρηκτικό. Θα ήθελα να δω κάτι ποιο γρήγορο, μιας και οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟ μπορούν να τρέξουν.
Μαζί σου (αν και δεν πιστεύω πως ο Ομπραντοβιτς παίζει με έναν μόνο τρόπο εδώ και 30 χρόνια) αλλά δεν είναι μόνο μπασκετικό το θέμα. Μία ομάδα με το ρόστερ του Παναθηναικού, χρειάζεται και κάποιον με το ειδικό βάρος να τους κάνει ζάφτι. Δεν γίνεται να έρθει κάποιος προπονητής που θα παίρνει 3 κι 60 και δεν έχει κερδίσει τίποτα, θα τον φάνε ζωντανό. Δεν μου αρέσει που είναι έτσι αλλά πιστεύω πως είναι η πραγματικότητα σε κάθε ιεραρχική δομή.

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:28 pm

Οτι πιο κοντινο στον πραιμ Λεσορ ειναι ο Οτουρου και ο Μοουζες Ραιτ. Ο πεωτος ειναι ανεφικτος οποτε χτυπας τον Ραιρ παιρνεις και εναν αντιστοιχο Οντιασε ή Iζντουκου απο το Γιουροκαπ και εισαι κομπλε. Αστε τον Βαλαντσιουνας στην ακρη

Άβαταρ μέλους
Ραβέρσα

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves

Παρ Ιουν 05, 2026 12:41 pm

Η μεγαλύτερη τρύπα είναι από την αρχή της σεζόν τα ριμπάουντ. Θες σίγουρα ένα πυλώνα C για να μαζεύει τα σκουπίδια και να μη τον σπρώχνουν με την πλάτη μέχρι το καλάθι. Χτυπάς και ένα τρίτο τύπου nate watson και είσαι έτοιμος.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:42 pm

Ραβέρσα έγραψε:
Η μεγαλύτερη τρύπα είναι από την αρχή της σεζόν τα ριμπάουντ. Θες σίγουρα ένα πυλώνα C για να μαζεύει τα σκουπίδια και να μη τον σπρώχνουν με την πλάτη μέχρι το καλάθι. Χτυπάς και ένα τρίτο τύπου nate watson και είσαι έτοιμος.
Ποιος Ουότσον, να μιλάμε και λίγο σοβαρά...

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Παρ Ιουν 05, 2026 1:10 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:42 pm
Ραβέρσα έγραψε:
Ποιος Ουότσον, να μιλάμε και λίγο σοβαρά...
Mου θυμίζεις εκείνα τα διαβολάκια και τα αγγελάκια στα κινούμενα σχέδια, που προσομοιάζανε τη φωνή της συνείδησης.

Λέω θα γράψω κάτι και θα εμφανιστείς στο δεξιό ώμο να μου λες "σοβαρέψοουυυ" και μετά παφ.

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 2:02 pm

Ο παίκτης που αναφέρει ο DPG ότι έκανε πρόταση λέτε να είναι ο Σρέντερ ή κάποιος μεγαλύτερο όνομα από τον Γερμανό?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”