Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 05, 2026 10:07 am

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 9:44 am
Erether έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 9:35 am
Που χάθηκε το θρεντ "Ολυμπιακός -Αγωνιστικα θέματα" ρε σεις; Δε το βρίσκω πουθενά. Εδώ λέμε μόνο για μεταγραφές κανονικά.

Προβληματίζει κανένα σας η εικόνα του Γουορντ; Πολύ άγουρος ακόμα και δεν ξέρω αν έχει τα φόντα πνευματικά, να γίνει σταθερό σημείο αναφοράς. Να φτάσει εστω κοντά στα επίπεδα του prime ΣΑΚ ας πουμε. Φάνηκε και στο φ4, φαίνεται και τώρα στους τελικούς. Ειδικά αν φύγει ο Πίτερς, χρειάζομαι σίγουρα μια γενναία ένεση ποιότητας στα φοργουορντ.
Εμένα δεν μου αρέσει ο Γουορντ και το έλεγα από το καλοκαίρι πριν καν έρθει σε εμάς, είναι παντελώς ατσούμπαλους και με πολύ κακό σουτ, ενώ κάνει και αρκετά λάθη, δεν νομίζω να στρώσει, είναι ήδη και 29. Για αλλαγή 10-15 λεπτά είναι οκ, γιατί έχει πάθος και δύναμη ενώ δεν είναι κακός και στην άμυνα…αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει οποσδηποτε να βρούμε βασικό 3αρι, ο Γουορντ να έρχεται από τον πάγκο για 10-15 λεπτά και ο Παπ δυστυχώς μόνο για Ελλάδα πλέον, ή έστω σαν 11ος-12ος παίκτης στην Ευρωλίγκα σε ώρα ανάγκης.
Θέλει εξωφρενική δουλειά στο σουτ του. Αν δουλευτεί γίνεται αυτομάτως το καλύτερο 3άρι στην EuroLeague.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Ιουν 05, 2026 10:14 am

TuTiS έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Εμένα δεν μου αρέσει ο Γουορντ και το έλεγα από το καλοκαίρι πριν καν έρθει σε εμάς, είναι παντελώς ατσούμπαλους και με πολύ κακό σουτ, ενώ κάνει και αρκετά λάθη, δεν νομίζω να στρώσει, είναι ήδη και 29. Για αλλαγή 10-15 λεπτά είναι οκ, γιατί έχει πάθος και δύναμη ενώ δεν είναι κακός και στην άμυνα…αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει οποσδηποτε να βρούμε βασικό 3αρι, ο Γουορντ να έρχεται από τον πάγκο για 10-15 λεπτά και ο Παπ δυστυχώς μόνο για Ελλάδα πλέον, ή έστω σαν 11ος-12ος παίκτης στην Ευρωλίγκα σε ώρα ανάγκης.
Θέλει εξωφρενική δουλειά στο σουτ του. Αν δουλευτεί γίνεται αυτομάτως το καλύτερο 3άρι στην EuroLeague.
Μεταξυ μας τωρα τι σουτ να δουλεψει στα 29, πεταξε το πουλακι.

Ειχα πολυ καλυτερο feeling για τη περιπτωση του αλλα κι εμενα δε μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να ανεβει level αρα θα πρεπει να το κανουμε εμεις μεταγραφικα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

TuTiS έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Τι να δουλευτεί? 29 χρονών είναι, το σουτ το μαθαίνεις μέχρι το πολύ 22-23 χρόνων…..έτσι θα μείνει στο κομμάτι αυτό…αλλά δεν είναι μόνο το σουτ που είναι πραγματικά κακός, κάνει και λάθη, είναι ατσούμπαλους, είναι ασταθής, για αυτό κιόλας παρόλο που έχουμε τον Παππού Παπ δεν μπορεί καν να πάρει φανέλα βασικού και τον ξεχνάει στον πάγκο ο Μπαρτζωκας…..είναι για συγκεκριμένες δουλειές ο άνθρωπος και ούτε για αστείο για βασικός…θες 3αρι βασικό το καλοκαίρι.

Sokin100

Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 10:15 am

Αν φερουν τον μπονγκα δινει μεγαλο boost στα forward που παιζει και στις 2 θεσεις. Απλα αν ερθει ελπίζω να τον εχουν περισσότερο στην θέση 3 που ειναι και η πραγματική του θεση, να την μοιράζεται με τον ward και να παρουμε και ενα 4ρι. Παρα να πουν πηραμε αυτον που μπορει και στις 2 θέσεις άρα κλείσαμε. Η αληθεια ειναι πριν γίνουν οι μεταγραφες το ονειρικό μου σεναριο ηταν 2 playmakers ο μακινταιρ και Φρανσίσκο η μοντερο. Εγινε. Στο 3 ελεγα diallo η μπονγκα. Στο 4 ήθελα παντα της μακαμπι τον jaylen hoard. Οποτε ηδη μου φαίνεται ονειρικό έτσι όπως παει.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 05, 2026 10:30 am

redcard έγραψε:
TuTiS έγραψε:

Μεταξυ μας τωρα τι σουτ να δουλεψει στα 29, πεταξε το πουλακι.

Ειχα πολυ καλυτερο feeling για τη περιπτωση του αλλα κι εμενα δε μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να ανεβει level αρα θα πρεπει να το κανουμε εμεις μεταγραφικα.
Είναι και το σουτ ένα θέμα, αλλά έχουμε δει και πιο αναξιόπιστους στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι στη αντίληψη του παιχνιδιού και στην ωριμότητα. Δεν ξέρω αν μπορεί να το βελτιώσει αρκετά.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 11:57 am

Erether έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 9:35 am
Που χάθηκε το θρεντ "Ολυμπιακός -Αγωνιστικα θέματα" ρε σεις; Δε το βρίσκω πουθενά. Εδώ λέμε μόνο για μεταγραφές κανονικά.

Προβληματίζει κανένα σας η εικόνα του Γουορντ; Πολύ άγουρος ακόμα και δεν ξέρω αν έχει τα φόντα πνευματικά, να γίνει σταθερό σημείο αναφοράς. Να φτάσει εστω κοντά στα επίπεδα του prime ΣΑΚ ας πουμε. Φάνηκε και στο φ4, φαίνεται και τώρα στους τελικούς. Ειδικά αν φύγει ο Πίτερς, χρειάζομαι σίγουρα μια γενναία ένεση ποιότητας στα φοργουορντ.
Ψιλοδιαφωνω. Ναι ειναι λιγο επιπολαιος αλλα μην ξεχναμε οτι επι 1 τριετια επαιξε σε εντελως αλλο στυλ παιχνιδιου. Στον ημιτελικο ηταν παρα πολυ καλος ενω και στον τελικο δεν ηταν κακος και θα μπορουσε να παιξει παραπνω στο δευτερο ημιχρονο. Εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και σιγουρα τον 2ο του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος ενω παιρνει και ψιχουλα. Επισης μπορει οντως ολη την χρονια να τουβλαρει αλλα στο φαιναλ φορ οταν η μπαλα εκαιγε μια χαρα τα χλατσωσε τα τριποντακια του σε λιγες προσπαθειες.

Οτι χρειαζονται φοργουρντς ποιοτητας χρειαζονται πρωτα απο ολα δεν γινεται στους ρυθμους που παιζεται το μπασκετ σημερα τα φοργουορντς να αντεξουν χωρις τραυματισμους πανω απο 20-22 λεπτα μεσο ορο σε two way mode, καθως το ξυλο σε συγκριση μετα γκαρντ ειναι αρκετα περισσοτερο ενω ειναι και μακρυτερα κορμια.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:00 pm

Sokin100 έγραψε:
Αν φερουν τον μπονγκα δινει μεγαλο boost στα forward που παιζει και στις 2 θεσεις. Απλα αν ερθει ελπίζω να τον εχουν περισσότερο στην θέση 3 που ειναι και η πραγματική του θεση, να την μοιράζεται με τον ward και να παρουμε και ενα 4ρι. Παρα να πουν πηραμε αυτον που μπορει και στις 2 θέσεις άρα κλείσαμε. Η αληθεια ειναι πριν γίνουν οι μεταγραφες το ονειρικό μου σεναριο ηταν 2 playmakers ο μακινταιρ και Φρανσίσκο η μοντερο. Εγινε. Στο 3 ελεγα diallo η μπονγκα. Στο 4 ήθελα παντα της μακαμπι τον jaylen hoard. Οποτε ηδη μου φαίνεται ονειρικό έτσι όπως παει.
Δυο θα παρουμε μην αγχωνεσαι. Αν ο ενας ειναι ο Μπονγκα(υπαρχει ψωμι το επιβεβαιωσα το πρωι) και ο αλλος θα ειναι πιο επιθετικος παικτης χωρις να ειναι κακος αμυντικος.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Ιουν 05, 2026 12:03 pm

Ο Ward ειναι εξαιρετικος αμυντικος ο οποιος φετος σουταρε κατω απο τα στανταρ του. Σε ολη του την καιερα ειναι σουτερ του 33-35%. Εχει λογικη οτι για πρωτη φορα στο υψηλοτερο επιπεδο παει σε μια ομαδα που πρεπει να λειτουργει με περισσοτερη τακτικη και λιγοτερο ενστικτο απο αυτο που επαιζε στην Βονη η στην Παρι.

Δειτε λιγο πως ηταν η αμυνα μας τον 1 μηνα που ελειψε τον Νοεμβρη-Δεκεμβρη....

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:11 pm

Ίσα, ίσα που νομίζω ότι ο Γουόρντ προσαρμόστηκε τακτικά και εξαιρετικά γρήγορα, δείχνει να έχει και την πάσα, το πρόβλημα του είναι το σουτ του και μόνο θεωρώ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Ιουν 05, 2026 12:13 pm

Προφανως και το συστημα επηρεαζει το shot selection ενος παικτη. Δες τον Χειζ Ντειβις. Ο Ward πρεπει να φιλτραρει τα σουτ κατι που δεν εκανε στην Βονη η στην παρι που το συστημα ωθουσε σουτ στα 8 δευτερα με το παραμικρο ανοιγμα. Αυτο τον εχει κανει να σκεφτεται και εχει ριξει τα ποσοστα του.

TuTiS

a1greece
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:17 pm

Christofis έγραψε:
Sokin100 έγραψε:
Δυο θα παρουμε μην αγχωνεσαι. Αν ο ενας ειναι ο Μπονγκα(υπαρχει ψωμι το επιβεβαιωσα το πρωι) και ο αλλος θα ειναι πιο επιθετικος παικτης χωρις να ειναι κακος αμυντικος.
Επειδή άκουσα το ίδιο πράγμα χθες, πες να το καταπιούμε τον Bonga για 3-4. Το πρόβλημα είναι ότι το 4-3 που θεωρείται για αντίPeters δεν με τρελαίνει αφού δεν στρίβει για να παίξει άμυνα.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Ιουν 05, 2026 12:20 pm

Jeight έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:13 pm
Προφανως και το συστημα επηρεαζει το shot selection ενος παικτη. Δες τον Χειζ Ντειβις. Ο Ward πρεπει να φιλτραρει τα σουτ κατι που δεν εκανε στην Βονη η στην παρι που το συστημα ωθουσε σουτ στα 8 δευτερα με το παραμικρο ανοιγμα. Αυτο τον εχει κανει να σκεφτεται και εχει ριξει τα ποσοστα του.
Επειδή όμως δε θα γίνουμε ξαφνικά Παρί ή Βαλένθια και, ακόμα και να γίνουμε, σε φ4 τέτοιο μπάσκετ δε γίνεται να παίξεις, δε θα ήταν άσχημο το άλλο μας 3άρι και το 4άρι να σουτάρουν λίγο καλύτερα στο ξεμαρκάριστο 3π. Δε λέω φάση Πίτερς που είναι σχεδόν "πέναλτι". Κάτι καλύτερο, έστω, από Σακ. Αυτός είναι και ο λόγος που δε θέλω Κι, αν και τρομερό εργαλείο.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Ιουν 05, 2026 12:21 pm

TuTiS έγραψε:
Christofis έγραψε:

Επειδή άκουσα το ίδιο πράγμα χθες, πες να το καταπιούμε τον Bonga για 3-4. Το πρόβλημα είναι ότι το 4-3 που θεωρείται για αντίPeters δεν με τρελαίνει αφού δεν στρίβει για να παίξει άμυνα.
Μιλάς με γρίφους, νέοντα.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:23 pm

TuTiS έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ο μπονγκα ειναι αμυντικος εξολοθρευτης που αλλος τετοιος δεν υπαρχει στην ευρωλιγκα και ειναι μικρος ετσι. 26 ειναι καθως πολυ νομιζουν οτι ειναι 30 και βαλε. Τετοιοι παικτες δεν υπαρχει να μην αποδωσουν στο συστημα μας. Και εγω προτιμουσα Ντιαλο, αλλα αν κλεισει ο Μπονγκα και του δωσεις σταθερα το σποτ σουτ μια χαρα θα παει. Για τον αλλο θα μιλησω σε 2 βδομαδες αν δεν βγει προς τα εξω. Μεχρι τωρα επειδη περαν του συγκεκριμενου εχω ακουσει και διαφορα αλλα περιεργα οπως ο Σβι και ο Μιντλεντον κραταω μικρο καλαθι στο τι βγαινει προς τα εξω

TuTiS

a1greece
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 12:29 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:23 pm
TuTiS έγραψε:

Ο μπονγκα ειναι αμυντικος εξολοθρευτης που αλλος τετοιος δεν υπαρχει στην ευρωλιγκα και ειναι μικρος ετσι. 26 ειναι καθως πολυ νομιζουν οτι ειναι 30 και βαλε. Τετοιοι παικτες δεν υπαρχει να μην αποδωσουν στο συστημα μας. Και εγω προτιμουσα Ντιαλο, αλλα αν κλεισει ο Μπονγκα και του δωσεις σταθερα το σποτ σουτ μια χαρα θα παει. Για τον αλλο θα μιλησω σε 2 βδομαδες αν δεν βγει προς τα εξω. Μεχρι τωρα επειδη περαν του συγκεκριμενου εχω ακουσει και διαφορα αλλα περιεργα οπως ο Σβι και ο Μιντλεντον κραταω μικρο καλαθι στο τι βγαινει προς τα εξω
Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως για Σβι και Μιντλετον. Πάντως δεν με προβληματίζει τόσο το 3 αλλά το 4. Θες παίκτη που να είναι το τρίποντο του φονικό σταθερά και να μπορεί να παίξει σοβαρή άμυνα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”