Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν διαφωνω σε αυτο απλα λεω οτι του χρονου εχει καλη πιθανοτητα να σουταρει καλυτερα. Θελει προσαρμογη αυτο. Ειναι σουτερ 34% στην καριερα του, το 26% ειναι η εξαιρεση, οχι ο κανονας.FabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:20 pmΕπειδή όμως δε θα γίνουμε ξαφνικά Παρί ή Βαλένθια και, ακόμα και να γίνουμε, σε φ4 τέτοιο μπάσκετ δε γίνεται να παίξεις, δε θα ήταν άσχημο το άλλο μας 3άρι και το 4άρι να σουτάρουν λίγο καλύτερα στο ξεμαρκάριστο 3π. Δε λέω φάση Πίτερς που είναι σχεδόν "πέναλτι". Κάτι καλύτερο, έστω, από Σακ. Αυτός είναι και ο λόγος που δε θέλω Κι, αν και τρομερό εργαλείο.Jeight έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:13 pmΠροφανως και το συστημα επηρεαζει το shot selection ενος παικτη. Δες τον Χειζ Ντειβις. Ο Ward πρεπει να φιλτραρει τα σουτ κατι που δεν εκανε στην Βονη η στην παρι που το συστημα ωθουσε σουτ στα 8 δευτερα με το παραμικρο ανοιγμα. Αυτο τον εχει κανει να σκεφτεται και εχει ριξει τα ποσοστα του.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι τι σε χαλαει στον Τζαμπαρι;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εσυ εχει αλεργια στους αμπαλους οποτε σε καταλαβαινω.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω μια αίσθηση πως στην η καριέρα του κάνει σταθερά βήματα προς τα πίσω. Φυσικά μπορεί να λέω και βλακείες.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γραψε μου ενα αντιισταμινικο να σιγονταρωChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:57 pmΕσυ εχει αλεργια στους αμπαλους οποτε σε καταλαβαινω.
ΥΓ: Βλεπεις τι κανεις τωρα .
Μια εκφραση δικια σου την παιρνει ο αλλος και την κοτσαρει οπου και οπως θελει .
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εφτασε ποτε να γινει αυτο που προσοκουσαν ολοι με βαση το ταλεντο του. Λογω τραυματισμων ομως. Καταφερε εστω και σε επιπεδο ευρωλιγκας να γινει ενα απο τα καλυτερα φοργουορντ της λιγκας. Πληρωσε τα σπασμενα ως αποδιοπομπαιος τραγος της Μπαρτσελονα για μειωση του Μπατζετ. Στην περσινη Παρτιζαν νομιζω δεν ειναι κριτηριοFabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 1:00 pmΈχω μια αίσθηση πως στην η καριέρα του κάνει σταθερά βήματα προς τα πίσω. Φυσικά μπορεί να λέω και βλακείες.
- Varwnos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάλι με όλη αυτήν την πολυκοσμία στους κοντούς δε ξέρω πως θα βγουν οι χρόνοι αν δεν πάρει λεπτά ο Φουρνιεέ σαν "τριάρι" σε σχήματα με 3 γκαρντ. Αν υπολογίσουμε και τα περίπου 15 λεπτα που θα πάρει ο Ward στo 3, δε βγαίνουν τα κουκιά για 2 forward. Θέλεις έναν παικταρα που παίζει 3-4, και έχεις και τον Παπ από πίσω του

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο