Στο τελος πιστευω θα μεινει και ο Αταμαν και θα γελαει καθε πικραμενοςτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 8:59 pmγιατι δεν ειναι πιθανο να ειναι ο σπλιτερ ο προπονητηςKwstantino έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 8:57 pm
Γιατι εχετε σιγουρο οτι ερχεται ο Ζελικο;Mπορει να ερθει ο Σπλιτερ και να ταιριαζει![]()
αν ερθει αυτος θα πρεπει να φυγουν οι υπολοιποι και να μεινει μονο ο σορτς![]()
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξ φάνηκε καλός σε λίγο «ε δεν έχουμε τι να χάσουμε καταστάσεις». Για μένα δεν γίνεται ο βασικός κουμανταδόρος σου να σουτάρει «με
φόρα» (τον έχεις δει πως μαζεύει ορμή για να σουτάρει;) και να τα χάνει κιόλας. Εκτός του ότι δεν μπορεί να δει άλλες πάσες πέρα από την πρώτη. Μπορεί να είναι καλός παίκτης, δεν λέω, αλλά δεν νομίζω πως κολλάει σε ομάδες «ορθολογικού» μπάσκετ.

-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σορτς ηταν μετριος στην σειρα υπηρχε γενικη ανυπαρξια οποτε και η μετρια εμφανιση ισως φανει προς το καλο σε μερικουςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:13 pmΝταξ φάνηκε καλός σε λίγο «ε δεν έχουμε τι να χάσουμε καταστάσεις». Για μένα δεν γίνεται ο βασικός κουμανταδόρος σου να σουτάρει «με
φόρα» (τον έχεις δει πως μαζεύει ορμή για να σουτάρει;) και να τα χάνει κιόλας. Εκτός του ότι δεν μπορεί να δει άλλες πάσες πέρα από την πρώτη. Μπορεί να είναι καλός παίκτης, δεν λέω, αλλά δεν νομίζω πως κολλάει σε ομάδες «ορθολογικού» μπάσκετ.
αυτο που εχει σημασια ειναι οτι δεν μπορει να υποστηριξει το παιχνιδι ζοτς
αν υπογραψουμε κανα σπλιτερ το ξανασυζηταμε
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πόιντ μου δεν ηταν για Σορτς αλλά για Αταμαν. Εννοείται οτι το στρουμφακι δεν ειναι για ομάδα final4 βασικός κυρίως λόγω αμυντικής αδυναμίας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:13 pmΝταξ φάνηκε καλός σε λίγο «ε δεν έχουμε τι να χάσουμε καταστάσεις». Για μένα δεν γίνεται ο βασικός κουμανταδόρος σου να σουτάρει «με
Το ποιντ ηταν οτι χρειάζεται να φύγει η μπαλα απο Ναν και να παει σε on ball PG που να βλέπει και γηπεδο και να μην κρέμεται η ομάδα στις ποικιλίες του Ναν, που πλέον με το τρικ με το double team που εκανε μετα τη Βαλένθια και ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει εγώ εναντίον όλων δεν θα παει καλα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α οκ, ναι συμφωνώ 100%. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω που θα βρεθεί τέτοιος κακαλατος κουμανταδόρος. Επίσης χρειάζεται προπονητής που θα μπορεί να ρίξει καμία φάπα στον Ναν (όχι σαν του ΤζοόυνςSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:16 pmΤο πόιντ μου δεν ηταν για Σορτς αλλά για Αταμαν. Εννοείται οτι το στρουμφακι δεν ειναι για ομάδα final4 βασικός κυρίως λόγω αμυντικής αδυναμίας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:13 pm
Νταξ φάνηκε καλός σε λίγο «ε δεν έχουμε τι να χάσουμε καταστάσεις». Για μένα δεν γίνεται ο βασικός κουμανταδόρος σου να σουτάρει «με
Το ποιντ ηταν οτι χρειάζεται να φύγει η μπαλα απο Ναν και να παει σε on ball PG που να βλέπει και γηπεδο και να μην κρέμεται η ομάδα στις ποικιλίες του Ναν, που πλέον με το τρικ με το double team που εκανε μετα τη Βαλένθια και ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει εγώ εναντίον όλων δεν θα παει καλα
Το ότι θέλουμε τούμπανο PG ώστε να μην έχει την μπάλα σπίτι του ο Ναν έχουμε που το λέμε εδώ και καιρό πάντως. Σε κανέναν δεν άρεσε το μπάσκετ που παίζουμε και μάλιστα πιστεύω αρκετοί ήταν σε φάση «άντε βγήκε ο Ναν μπας και παίξουμε λίγο σοβαρά».

- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επρεπε να μπειτε δυνατα και απο νωρις για φρανσισκο .nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:22 pmΑ οκ, ναι συμφωνώ 100%. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω που θα βρεθεί τέτοιος κακαλατος κουμανταδόρος. Επίσης χρειάζεται προπονητής που θα μπορεί να ρίξει καμία φάπα στον Ναν (όχι σαν του ΤζοόυνςSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:16 pm
Το πόιντ μου δεν ηταν για Σορτς αλλά για Αταμαν. Εννοείται οτι το στρουμφακι δεν ειναι για ομάδα final4 βασικός κυρίως λόγω αμυντικής αδυναμίας.
Το ποιντ ηταν οτι χρειάζεται να φύγει η μπαλα απο Ναν και να παει σε on ball PG που να βλέπει και γηπεδο και να μην κρέμεται η ομάδα στις ποικιλίες του Ναν, που πλέον με το τρικ με το double team που εκανε μετα τη Βαλένθια και ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει εγώ εναντίον όλων δεν θα παει καλα).
Το ότι θέλουμε τούμπανο PG ώστε να μην έχει την μπάλα σπίτι του ο Ναν έχουμε που το λέμε εδώ και καιρό πάντως. Σε κανέναν δεν άρεσε το μπάσκετ που παίζουμε και μάλιστα πιστεύω αρκετοί ήταν σε φάση «άντε βγήκε ο Ναν μπας και παίξουμε λίγο σοβαρά».
θελετε ποιντ γκαρντ με τριποντο και σεβεν φουτερ για βασικο .
Αν ο φαλ παρει διαβατηριο θα εχετε ακομα μεγαλυτερο προβλημα στο πρωταθλημα .
ΥΓ : Αν παρετε βαλαντσιουνας τα ριμπαουντ που πηδαγατε 3-4-5 φορες και τα χανατε ο λιθουανος θα τα κατεβαζει μονο και μονο απο τις τοποθετησεις του . Δεν θα χρειαζεται να σηκωθει απο το εδαφος .
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο