Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:35 am

t0ny3 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 11:03 pm
xavier έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:34 pm
μεταγραφολαγνεια ο dpg. αν ημουν ρογκαβοπουλος θα ειχα ζητησει να φυγω ηδη.
O DPG τι φταιει αν ο προπονητης ζητησε παικτη σε εκινη τη θεση; Επισης η σεζον ειναι μεγαλη και ολοι θα βρουνε ευκαιριες.
Φταίει στο ότι διάλεξε και άργησε να απολύσει τον προπονητή αυτόν.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Ιούλ 08, 2026 2:09 am

manos_89 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:16 am
big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:52 am
Φέτος δε πήγε αυτός Μπαρτσα?Ακόμα δε πήγε θα φύγει?
Αν κατάλαβα καλά είπαν στην magic euroleague ότι έχει και φέτος euroleague out όρο στο συμβόλαιο του.
Έχει ξεπέσει πολύ η Μπάρτσα για να δέχεται τέτοιους όρους στο μεταξύ.
Αφού και η μπαρτσα στη euroleague είναι, τι νοημα έχει το euroleague out? :)

xavier

Honorary
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 2:26 am

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:37 pm
xavier έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:34 pm
μεταγραφολαγνεια ο dpg. αν ημουν ρογκαβοπουλος θα ειχα ζητησει να φυγω ηδη.
Μπορεί και να το κάνει.

Από την άλλη σίγουρα θα έχει μιλήσει με τον Ζοτς.
Στο 2-3-4 δεν υπάρχει κανένας κλασσικός offball σουτέρ εκτός του Ρογκαβόπουλου και αυτό δε νομίζω ότι είναι τυχαίο.

Σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες.
Αν δε πάρει βέβαια το εχω σχεδόν δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι θα ζητήσει να φύγει.
Έχει δείξει σε όλη τη πορεία του ως τώρα ότι προτιμάει να είναι κάπου και να παίζει παρά να παίρνει καλά λεφτά να σκουπίζει πάγκο.
και λογικα θα πρεπει να τον ακολουθησει συντομα και ο μητογλου.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:41 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:34 am
αυτο δεν θα το δεχοταν ουτε η κωλοπετινιτσα..δηλαδη ειναι σαν να εχει υπογραψει στην μπαρτσα αλλα δεν εχει υπογραψει στην μπαρτσα?περιεργο θα ειναι να ισχυει.
Όχι ακριβώς. Μπορεί το out που έχει να είναι κάνα εκατομμύριο και η Μπάρτσα να βρεθεί από εκεί που δεν το περίμενε με +1 εκατομμύριο χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Και εμένα την ίδια εντύπωση μου κάνει. Απλά μεταφέρω το τι κατάλαβα ότι ειπώθηκε. Από την άλλη βέβαια και με τον Τζέημς στην Μπάρτσα έπεσε κάποιου είδους λούσιμο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς ενώ φαινόταν να έχει υπογράψει εκεί ο παίκτης

Edit: Μοιάζει έμπιστος οπότε τελειώνει και του γιαμπουσέλε;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 4:06 am

γιαμπουσελε 3 χρονια

καλοριζικος

συγχαρητηρια σε ολους

xavier

Honorary
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 4:08 am

ναι, ειναι εμπιστος ο scotto. Σημαντικη κινηση για τον Παο, λογικα ενα κομματι εμεινε για να συμπληρωθει το παζλ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 7:49 am

Αρα με τον Γιαμπουσελε εχει μια πολύ ευέλικτη γραμμή ψηλων.
Στο 5 μπορούν να παίξουν Φαλ, Λεσορτ, Γιαμπουσελε, Μητογλου και να παρατάξει ο Ζοτς από δεινόσαυρο ως ψηλό με τριποντο.
Στο 4 μπορούν να παίξουν Χουαντσο, Ντέιβις, Γιαμπουσελε, Μπονγκα, Μητογλου.
Στο 3 Οσμαν, Μπονγκα, Ντέιβις, Ρογκαβοπουλος.

Εντυπωσιακή ευελιξια ακόμα και ο Οσμαν να φύγει και περιμενουμε πως θα κλεισουν και οι θέσεις των γκαρντ.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τετ Ιούλ 08, 2026 8:54 am

Θέλω να δω αν ο Χουάντσο θα μείνει στην ομάδα ακόμα και μετά την έλευση του Γιαμπουσέλε. Θα τον αγαπήσω ακόμα περισσότερο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:05 am

Ιδανικό Παναθηναϊκό ξημέρωμα ☘️ , καλώς ήρθες παιχταρά στην ομάδα μας ☘️.

Ο Ζοτς αποδεικνύει ότι έχει πλάνο και σχέδιο για σύγχρονο μπάσκετ. Θα δούμε απίστευτα σχήματα φέτος, με μέγεθος και σκληράδα. Οι περισσότεροι παίχτες μας μπορούν να παίξουν πάνω από μία θέση. Πρακτικά μπορούμε να κατεβάσουμε οτιδήποτε σχήμα φανταστεί ο προπονητής. Μένει τωρα μια κίνηση στα γκαρ για κλείσει το ρόστερ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
MOZZARTDR

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:06 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 8:54 am
Θέλω να δω αν ο Χουάντσο θα μείνει στην ομάδα ακόμα και μετά την έλευση του Γιαμπουσέλε. Θα τον αγαπήσω ακόμα περισσότερο.
Πιστεύω θα τον φωνάξει σύντομα για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε ένα χρόνο.Δεν τους έχω για επιπόλαιους από τη στιγμή που τον θέλουν να αφήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι να γίνει πλειστηριασμός.Ολα αυτά αν και εφόσον κρίνουν ότι έχει θέση στο ρόστερ.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:08 am

Παιδιά ο Γιαμπουσέλε μόνο 5 θα είναι. Μόνο κατά συνθήκη θα μπαίνει στο 4. Ο τύπος έχει φτάσει τα 130 κιλά από τα 110 που ήταν όταν πήγε στο ΝΒΑ. Στους 76ers έπαιζε 20 λεπτά μόνο στο 5 και φέτος ήταν ο 5ος πιο βαρύς παίκτης στο ΝΒΑ.
Δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί στο 4 και με κυνηγάει τα 4άρια που στην Ευρώπη είναι και ελαφριά πλέον

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:10 am

Για να είμαστε δίκαιοι χτες έλεγαν στην magic Euroleague να ξενυχτήσουμε

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:13 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Ιούλ 03, 2026 10:09 pm
Mπορει να μεγαλώσει η γαλλική παροικία στο ΟΑΚΑ ποιος ξέρει.
Kαι παίζει να μεγαλώσει κι άλλο

Θέλω να δω ποιος θα μένει απ έξω από την Α1 .Δεν έχω άγχος για γκρίνιες κλπ αν είναι ένας κοουτς που μπορεί να διαχειριστεί τέτοια ροστερ είναι ο Ζοτς.

Με την έλευση κ του άσου θα έχουμε πάρει μια 5αδα παικτών (κανονικά 5αδα ,έναν σε κάθε θεση) χωρίς να έχει φύγει κάποιος από τους βασικούς της προηγούμενης σεζόν, με χαρακτηριστικά που έλειψαν περσι(βασικά η σκληραδα ,η άμυνα και τα μουσκουλα)

Αντε να τους δούμε και στο παρκέ

MOZZARTDR

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:16 am

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 9:05 am
Ιδανικό Παναθηναϊκό ξημέρωμα ☘️ , καλώς ήρθες παιχταρά στην ομάδα μας ☘️.

Ο Ζοτς αποδεικνύει ότι έχει πλάνο και σχέδιο για σύγχρονο μπάσκετ. Θα δούμε απίστευτα σχήματα φέτος, με μέγεθος και σκληράδα. Οι περισσότεροι παίχτες μας μπορούν να παίξουν πάνω από μία θέση. Πρακτικά μπορούμε να κατεβάσουμε οτιδήποτε σχήμα φανταστεί ο προπονητής. Μένει τωρα μια κίνηση στα γκαρ για κλείσει το ρόστερ.
Με την έλευση και του Yabu φάνηκε ότι δεν παίζουν στοιχήματα πλέον και πάνε σε σίγουρες λύσεις που ξέρουν ότι θα έχουν σίγουρη ποιότητα και απόδοση.Κατα τη γνώμη μου η πιο σωστή και πολύτιμη μεταγραφή μεταγγραφή στη θέση του Center με βάση πάντα και τη διαθεσιμότητα και τη στενότητα που υπάρχει.Καλοριζικος και πλέον η ομάδα από εκεί που ήταν soft και εύκολη λεία για κάποιους,τώρα θα είναι ο φόβος και ο τρόμος με τους 3 σωματοφύλακες που απέκτησε(Yabu,Badio,Bonga).

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Ιούλ 08, 2026 9:20 am

Κοιμηθήκαμε με ωραία νέα τα οποία μας έφερε η χθεσινη μέρα, και ξυπνήσαμε με ακόμα ωραιότερα.
Όπως φαίνεται έχει συμφωνήσει και ο Γιαμπουσέλε.
Αρχικά, το ιδανικό line up για εμενα αν με ρώταγε κάποιος, θα ήταν να είχαμε τον Κεβαριους Χειζ(ή εναν αντίστοιχου επιπέδου τερματοφύλακα), και τον Βαλανσιούνας. Ωστόσο αφου ο μεγάλος θελει σέντερ με σουτ, so be it.

Ο Γιαμπουσέλε ειναι ενα 4αρι, που νομίζω ελάχιστα στην καριέρα του εχει παιξει στο 5,αλλα έχει παιξει,νομίζω και στους Sixers πήρε κάποια ματς σαν 5. Eίναι κοντος για την θεση, αλλα είμαι περίεργος πόσα και ποια 5αρια,θα μπορεσουν να τον σπρωξουν μεσα στην ρακετα. (θυμάμαι τον κακομοίρη τον Μιλουτίνοφ στο ματς Ντουμπάι-Ολυμπιακος, να προσπαθεί να ποστάρει τον Καμπεγκέλε που του ρίχνει 10 ποντους,να προσπαθεί να τον σπρώξει στην ρακετα,και αντι να μπαίνει μέσα ο Καμπεγκέλε να βγαίνει προς τα έξω ο Μιλουτίνοφ)
Επίσης είμαι ακόμα πιο περιεργος να δω πόσα και ποια 5αρια θα μπορέσουν να τον μαρκαρουν στην επίθεση όταν θα ξεκινάει τις επιθέσεις του απο έξω.
Εν ολίγοις, είναι ένας παίκτης που θεωρητικά μπορεί άνετα να παίξει στο 5 στην ευρώπη,με την δύναμη και τον όγκο που έχει.
Τωρα πως θα μεταφραστεί αυτό στο παρκέ, θα το δούμε όταν με το καλό έρθει,και ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Η παρουσία του προσφέρει τρομερή ευελιξια στην ομάδα. Εχουμε στο 5 εναν εκρηκτικο ταχυδυναμικο ψηλο οπως ο Ματιας, εναν δεινοσαυρο οπως ο Φαλ,και εναν top class ευελικτο tweener με πολυ καλο σουτ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”