Αν έφερνε ο Ολυμπιακός τον Γιαμπουσέλε και τον Χεζόνια με 5 εκατομμύρια ναι, θα ήταν λογικό να ζητήσει αύξηση ο Σάσα και να μιλήσει για αχαριστία αν δεν του τα δώσουν.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:35 amΑχαριστια ειναι να εχεις επιφυλαξεις να δωσεις 1.5+ μυριο πανω? Μαλλον δεν εχεις κανει συναλλαγες στην ζωη σου? Δηλαδη αμα ερθει ο Σασα αυριο και σου πει τα τελευταια 2 χρονια του συμβολαιαου μου θελω να παιρνω 5 μυρια αν δεν του τα δωσεις θα ειναι "αχαριστια"?manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:13 amΈχει πέσει πολύ αχαριστία και αν σε κάτι μου αρέσει η διοίκηση της ομάδας μου είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη αντιμετώπιση σε παίκτες που έχουν φέρει επιτυχίες.
Για τον Walkup, πιστεύω ότι πρέπει να πάρει το συμβόλαιο που θέλει αλλά όχι τόσο για την προοπτική. Περισσότερο γιατί έχει υπογράψει ένα αρκετά μικρό συμβόλαιο και όντας ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας Μπαρτζώκα όλα τα χρόνια είναι σαν να τα ζητάει αναδρομικά. Για τη συνολική προσφορά του όμως τα τελευταία 4-5 χρόνια αν ήμουν Ολυμπιακός θα ήθελα να μείνει.
Για τον δε Dorsey ήταν αυτός που κουβάλησε όλη τη regular για να μπορέσει να σας φέρει την Ευρωλίγκα ο Fournier. Εξίσου σημαντικά είναι και τα 2. Συνυπολογίζοντας και το διαβατήριο δεν βλέπω γιατί δεν αξίζει 2.5-3
Τα πάντα είναι βάση αναλογιών

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο