Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Leo.gkogkos

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:25 am

Στο Αμέρικα πάντως λένε ότι κάναμε πρόταση στον Γκαρσία 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά μόνο εγώ δεν ψίνομαι για τον Γκαρσία; Εκτός αν φύγει ο Τάιλερ. Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος με Πουλακίδα, φτάνει να πάρει παιχνίδια και να του δώσει χρόνο ο κόουτς.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:27 am

Leo.gkogkos έγραψε:
Στο Αμέρικα πάντως λένε ότι κάναμε πρόταση στον Γκαρσία 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά μόνο εγώ δεν ψίνομαι για τον Γκαρσία; Εκτός αν φύγει ο Τάιλερ. Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος με Πουλακίδα, φτάνει να πάρει παιχνίδια και να του δώσει χρόνο ο κόουτς.
Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με παίκτη που πέρασε σοβαρό τραυματισμό.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:31 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 9:16 am
kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 7:54 am

Καλημέρα, πολλά μπορείς να μου προσάψεις, ληγμένα όμως ποτέ μου δεν πήρα!
δεν ειναι ασχημα εμεις στο σπιτι ο,τι ληγει στο φαρμακειο το χρησιμοποιουμε , οκ ειναι δυσκολο καμιαφορα να παλευεις με τον κροκοδειλο για να παρεις το πουκαμισο που θελεις απο την ντουλαπα η να βλεπεις την κορη σου να μιλαει στην πολυθρονα και να λεει"Αη βασιλη μου εγω για τα χριστουγεννα θελω..." αλλα απο την αλλη εδω και εικοσι χρονια ασχημη κουβεντα δεν εχω αλλαξει με τη γυναικα μου ...ολοι ευτυχισμενοι ειμεθα.
Εντάξει, μια-δυο μερούλες δεν κάνουν τρελή διαφορά. Εξαρτάται τι τρως βέβαια. Αν είναι μακαρόνια οκ, αν είναι πιο ευαίσθητο προϊόν όπως γιαούρτι ή γάλα, καλύτερα όχι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:34 am

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 9:59 pm
berry έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 9:24 pm

Ρε αετε διαβαζε και καμια σελιδα πριν

Απο χτες τα λεμε
Μπήκα σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν το πρόσεξα, σόρρυ. Μακάρι να χτυπήσουμε τον παικταρά!
δεν μπορουσε να το δει ρε αδερφε ειχε δει γυναικειο μπεηζμπολ στην φινλανδια , ποναγαν τα ματακια λεμε.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:35 am

Erether έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 9:02 am
Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 8:40 am
Όλο το θέμα του γουοκαπ θα είχε αποφευχθεί αν ο Βάρλας πηγαίνει στην διοίκηση και τους έλεγε έχω πρόταση 3 μύρια από Ντουμπάι, ξέρω ότι ο Τόμας έχει συμβόλαιο αλλά αισθάνεται ότι αδικείται από την αγορά όπως έχει διαμορφωθεί.

Ήρεμα, παστρικα και ωραία. Ούτε συνεντεύξεις, ούτε άρθρα από δημοσιογράφους, ούτε κατακραυγή.
Ή αν του είχαν μιλήσει μέσα από την ομάδα νωρίς και δεν μαθαινε από το ίντερνετ ότι έρχεται παίκτης στη θέση του με διπλάσιο συμβόλαιο από εκείνον. Αυτά που λέγαμε κάποτε για ισορροπίες, δεν ήταν μονάχα δικαιολογία για να μην πληρώσουν οι αφοι μεγάλα συμβόλαια. Όντως είναι κάτι που ισχύει.

Παρόλαυτα είναι προφανώς και φάουλ του παίκτη που μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, δε δέχεται να μείνει ούτε με 5,8 για 3 χρόνια. Είναι πολύ καλά λεφτά.
Αυτο εννοω οτι αδικειται απο την αγορα. Αν εκανε και αυτος τεταετες τωρα ε δεν θα ισχυαν τα ποσα που ισχυαν το 23. Θα μπορουσε να το επικοινωνησει αυτο. Φαουλ της δομαδας που δεν τον καλεσε απο μονη της αλλα το να βαζει ο Βαρλας το Eurohoops σαν πολιορκητικο κριο μονο κακο εκανε.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:36 am

kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 9:31 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 9:16 am

δεν ειναι ασχημα εμεις στο σπιτι ο,τι ληγει στο φαρμακειο το χρησιμοποιουμε , οκ ειναι δυσκολο καμιαφορα να παλευεις με τον κροκοδειλο για να παρεις το πουκαμισο που θελεις απο την ντουλαπα η να βλεπεις την κορη σου να μιλαει στην πολυθρονα και να λεει"Αη βασιλη μου εγω για τα χριστουγεννα θελω..." αλλα απο την αλλη εδω και εικοσι χρονια ασχημη κουβεντα δεν εχω αλλαξει με τη γυναικα μου ...ολοι ευτυχισμενοι ειμεθα.
Εντάξει, μια-δυο μερούλες δεν κάνουν τρελή διαφορά. Εξαρτάται τι τρως βέβαια. Αν είναι μακαρόνια οκ, αν είναι πιο ευαίσθητο προϊόν όπως γιαούρτι ή γάλα, καλύτερα όχι.
περα απο την πλακα ειναι ενα αστειο που κυκλοφορει μεταξυ φαρμακοποιων οτι ο,τι υπαρχει σε σαπουνι σαμπουαν κρεμες κτλ στο σπιτι ενος φαρμακοποιου ειναι ληγμενο του φαρμακειου

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 14, 2026 9:55 am

Leo.gkogkos έγραψε:
ούτε εγώ ψήνομαι αν και καταλαβαίνω γιατί αρέσει στο Μπαρτζώκα και θεωρητικά θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Σακ.

και να φύγει ο Γουόκαπ δε βγαίνουν οι χρόνοι.

ΚΜΜ, Μοντέρο, Τζόσεφ
Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Γκαρσία είναι too much.

μόνο αν κάτσει στην Πάρο μέχρι το Φλεβάρη ο Φουρνιέ :D ή αν παίζει αποκλειστικά στο 3 ως off ball παίκτης.

ο Γκαρσία off ball σε καμία περίπτωση, είναι κακός σουτέρ και θέλει τη μπάλα στα χέρια για να είναι χρήσιμος.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 14, 2026 10:11 am

Erether έγραψε:
Leo.gkogkos έγραψε:
Υπάρχει λόγος. Η παράδοση. Το κάνουμε κάθε χρόνο....
:welcome:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 14, 2026 10:27 am

Πουλακιδας αυτή τη στιγμή δεν έχει ελλ.διαβατηριο ,σωστά?
Εάν το αποκτήσει,για την Εθνική θα είναι ίδιο καθεστώς με Γουοκαπ ,Ντιρσει κλπ (δλδ restricted)?

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 10:11 am
Erether έγραψε:

Υπάρχει λόγος. Η παράδοση. Το κάνουμε κάθε χρόνο....
:welcome:
Καλα με τον Γκαρσία δεν ρισκάρουμε ιδιαίτερα.
Δεν παίζει σε θέση που έχουμε και κενά, και κάνα δίμηνο να έμενε έξω με τραυματισμο αν ήταν παίκτης μας δεν νομίζω ότι θα τρέχαμε για μεταγραφή για να τον αναπληρώσουμε.
Πιο πολύ επείδη γυάλισε στον Μπαρτζώκα νομίζω και γι' αυτό ξέρουμε το όνομα του.
Τώρα κάποιος πιο πονηρεμένος θα μπορούσε να πει ότι ίσως είναι μέρος της παράδοσης να πετάμε λεφτά σε παίκτες οι οποίοι δεν προσφέρουν τίποτα ( βλέπε Νιλικινα, Σίκμα, Μπραζντέικις από σύχρονη ιστορία) που θα μπορούσαμε να δώσουμε για άλλους εκεί που έχουμε πρόβλημα ( ή να ανανεώναμε παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια σύντομα).

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 10:29 am

Εμένα δε μου στέκει η ιδέα του να θέλει η ομάδα τον Τζοούνς Γκαρσία. Με το υπάρχον ρόστερ, γιατί να μην κρατούσε Μακκισικ για συμπλήρωμα που και τα ίδια χαρακτηριστικά έχει, και παιδί της ομάδας ήταν. Πιο πολύ βγάζει νόημα ο Γκαρσία να είναι ένα τύποις plan b σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα με Ντόρσεϊ (χτύπα ξύλο).

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 10:33 am

big_lebowski έγραψε:
Εάν το αποκτήσει,για την Εθνική θα είναι ίδιο καθεστώς με Γουοκαπ ,Ντιρσει κλπ (δλδ restricted)?
Είναι παιδί Ελλήνων γονέων (μάνα και πατέρας) αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχει παίξει στην εθνική πριν τα 18 ή κάτι τέτοιο, ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιούλ 14, 2026 10:39 am

Αν έρθει ο Garcia λογικά Ντόρσεϊ είχαμε ο λόγος που δεν με παίρνει από κάτω είναι επειδή θα έχουμε Montero που μπορεί να παίξει στο 2 οπότε ο Ντόρσεϊ φέτος και καλός να είναι θα παίζει 22 λεπτά βαριά που θα οδηγήσουν σε δυσαρέσκεια + ότι θέλει 3,5 μύρια από ότι ακούγεται υπερβολικά πολλά για μια καλή σεζόν... Για το ότι θέλει την μπάλα πολύ το ίδιο και ο Ντόρσεϊ όπως είχανε δηλώσει του κάνανε συζητήσεις για να μοιράζει την μπάλα για αυτό στον τελικό εξαφανίστηκε σφίξανε οι άμυνες δεν του βγήκανε τα σουτ επειδή ανέβηκε η δυσκολία εκτέλεσης και δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι άλλο

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 14, 2026 11:04 am

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 10:33 am
big_lebowski έγραψε:
Είναι παιδί Ελλήνων γονέων (μάνα και πατέρας) αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχει παίξει στην εθνική πριν τα 18 ή κάτι τέτοιο, ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Κι ο Ντορσει τετοιος ηταν. το cut-off ειναι η ηλικια εκδοσης διαβατήριου που νομίζω είναι τα 18

Για αυτό θα έπρεπε η ΕΟΚ να γυρίζει τα high schools και να τα τσιμπάει τα παιδιά πριν τα 18 για διαβατήριο. Τζάμπα είναι, ένα συνεργάτη στην Αμερική θέλει ό,τι ακούει να το ψαχνει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 14, 2026 11:24 am

Πουλακιδας θα ναι σαν τον ντορσει στην εθνική άρα δεν συμφέρει..

Τον γκαρσια πάντως τον έχουμε δει να παίζει δέκα ματς όλα και όλα .. μπορεί ο μπαρτζω να βλέπει πάνω του κάτι διαφορετικό.. και ο μακισικ πριν έρθει σκόρερ χωρίς τρίποντο ήταν ..

Και μένα πάντως δεν μου κολλάει σαν κίνηση .. ένα 3ρι βασικό μας λείπει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”