Mundial 2026 USA-Canada-Mexico

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:56 am

Αυτό που έκανε ο Τούχελ εξηγείται μόνο αν είχε στοιχηματίσει σε ανατροπή Αργεντινής ή επειδή θυμήθηκε ότι είναι Γερμανός που προπονεί Άγγλους :twisted:

Η Αργεντινή παίζει την Κυριακή το πρώτο της σοβαρό παιχνίδι που προφανώς θα είναι και το τελευταίο της.

Dakotas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C

kojito έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:20 am
Εγκληματίας ο Τούχελ απόψε, είχε στριμώξει την Αργεντινή στα σχοινιά, είχε όλα τα φόντα να περάσει τελικό και μετά το 60-65' ανεξήγητα έκλεισε την ομάδα πίσω. Αν έπαιζε λίγο έξυπνα θα μπορούσε να έβαζε και ένα δεύτερο γκολ πριν το 75-80' και να τελείωνε το ματς ουσιαστικά. Ακόμα και οι αλλαγές του ανεξήγητες όλες, έβγαζε χαφ και φορ και γέμιζε την ομάδα αμυντικούς.
Αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα τον τιμωρούσε η μπάλα, πόσο μάλλον όταν στην απέναντι πλευρά υπάρχει ο Μέσι, που κάνει το καλύτερο Μουντιάλ από παίκτη που έχω δει από το 2002 και μετά που θυμάμαι. Ακόμα κι αν δεν το πάρει η Αργεντινή στον τελικό, το δίκαιο θα ήταν να αναδειχθεί αυτός MVP του τουρνουά.
Εμένα μου θύμισε Μπάγεβιτς το 2004 με την Λίβερπουλ

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:59 am

δεν τους φταίει κανείς που είναι λουζερ και χέστηδες και γύρισαν όλοι πίσω, αλλά ρε γαμώτο όσα χρόνια βλέπω μπάλα έχω καταλήξει κάθε φορά να τους λυπάμαι μέχρι ενός σημείου

δλδ δεν γίνεται κάθε φορά αυτό το πράγμα

γελάω μεν, αλλά επειδή δεν είμαι και hater κάπου στεναχωριέμαι κιόλας

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:04 am

Dakotas έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:52 am
ssoulliss έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:29 am
Το σημερινό στην Αγγλία δε θα χωνευτεί εύκολα...Θα τους κράξουν μέχρι τελικής πτώσεως. Ε ρε γαμώτο τώρα θα έπρεπε να ήμουν στη Σκωτία, εκεί σε καμμιά παμπ να ρίχναμε γέλιο με τους Κέλτες :P :D
Και εδώ είναι η ερώτηση
Πού θα πανηγυρίζουν πιο έντονα αυτήν την στιγμή;;;
Στο μπουενος Άιρες ή στην Γλασκώβη;
Στο Εδιμβούργο που είναι και πιο καλά lads!!!! Σίγουρα στα μπάρμπεκιου που θα στήσουν το προσεχές ΣΚ θα έχει πολύ σουσου!!! :D
Ευγενές αέριο έγραψε:
Αυτό που έκανε ο Τούχελ εξηγείται μόνο αν είχε στοιχηματίσει σε ανατροπή Αργεντινής ή επειδή θυμήθηκε ότι είναι Γερμανός που προπονεί Άγγλους :twisted:

Η Αργεντινή παίζει την Κυριακή το πρώτο της σοβαρό παιχνίδι που προφανώς θα είναι και το τελευταίο της.
Απλά έπαθε εγκεφαλοκλάνι!!! :hoho: :mrgreen:

Βλέπεις Ισπανία στο άνετο δηλαδη; :roll:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:18 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
Ε τελικός είναι :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:40 am

Coach Periklis έγραψε:
δεν τους φταίει κανείς που είναι λουζερ και χέστηδες και γύρισαν όλοι πίσω, αλλά ρε γαμώτο όσα χρόνια βλέπω μπάλα έχω καταλήξει κάθε φορά να τους λυπάμαι μέχρι ενός σημείου

Για να μη λυπασαι:

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:00 am

ssoulliss έγραψε:
Ευγενές αέριο έγραψε:

Θα έπαθε κι από αυτό. Αναρωτιέμαι πως προφέρεται με σκωτσέζικη προφορά. :D

Σε ό,τι αφορά την ερώτηση σου, σίγουρα δε βλέπω την Αργεντινή να βάζει 2 ή 3 γκολ στα τελευταία λεπτα του αγώνα όπως με Ελβετία, Αίγυπτο, Αγγλία κτλ. Οπότε θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Η Ισπανία φαίνεται πιο συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο (δυο φορές την είδα με τους Βέλγους και λίγο με τους Γάλλους). Το 2ο γκολ αν ξεκίνησε όντως έτσι και δεν είναι Τ.Ν., είναι ποίημα.

https://www.instagram.com/reel/Daz3d-Atd1w/?l=1

Η Αργεντινή είναι και αυτή καλή προφανώς, δεν την υποτιμώ (μάλιστα θέλω να το σηκώσει). Υποτιμώ όμως το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:41 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:00 am
ssoulliss έγραψε:

Θα έπαθε κι από αυτό. Αναρωτιέμαι πως προφέρεται με σκωτσέζικη προφορά. :D

Σε ό,τι αφορά την ερώτηση σου, σίγουρα δε βλέπω την Αργεντινή να βάζει 2 ή 3 γκολ στα τελευταία λεπτα του αγώνα όπως με Ελβετία, Αίγυπτο, Αγγλία κτλ. Οπότε θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Η Ισπανία φαίνεται πιο συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο (δυο φορές την είδα με τους Βέλγους και λίγο με τους Γάλλους). Το 2ο γκολ αν ξεκίνησε όντως έτσι και δεν είναι Τ.Ν., είναι ποίημα.

https://www.instagram.com/reel/Daz3d-Atd1w/?l=1

Η Αργεντινή είναι και αυτή καλή προφανώς, δεν την υποτιμώ (μάλιστα θέλω να το σηκώσει). Υποτιμώ όμως το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα.
Μάλλον θελεις να πεις ότι αξιολογείς ως χαμηλό το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα η Αργεντινή. Γιατί το "υποτιμώ" σημαίνει ότι θεωρείς τους αντιπάλους της χειρότερες ομάδες από ό,τι είναι.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 16, 2026 8:04 am

Coach Periklis έγραψε:

Ε οχι και να τους λυπάμαι... Τι "its coming home" λες και καθε φορά κάποιος τους χρωστάει. Εκεί, χαστούκι στο χαστούκι μέχρι σεμνά και ταπεινά καταλάβουν οτι καμία ιστορική επιταγή δεν εχουν να εξαργυρώσουν και πάνε με το μαχαίρι στα δόντια.

Είδαμε 65 λεπτά κοτόσουπα με ευθύνη και των δυο και ενα μισάωρο που τους πάτησε η Αργεντινή στο λαιμό...

Την Κυριακή για ευνόητους μπασκετικους λόγους δεν νομίζω άνθρωπος εδω μέσα να υποστηρίξει Ισπανούς; Αυτοί πρεπει να θέλουμε να χάνουν ακόμα και στην πρέφα.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 9:33 am

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:41 am

Μάλλον θελεις να πεις ότι αξιολογείς ως χαμηλό το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα η Αργεντινή. Γιατί το "υποτιμώ" σημαίνει ότι θεωρείς τους αντιπάλους της χειρότερες ομάδες από ό,τι είναι.
Ας πούμε και τα δύο :) Την Αγγλία τη θεωρούσα χειρότερη, την Αργεντινή πάλι όχι, για τις υπόλοιπες ομάδες (Ελβετία, Αίγυπτο, ..) ίσως πιο ακριβές αυτό που έγραψες. Σε κάθε περίπτωση Κυριακή κοντή γιορτή.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιούλ 16, 2026 9:45 am

Μαπα το παιχνιδι για 60 λεπτα, μετα το γκολ ανεβηκε η Αργεντινη αναγκαστικα και αρχισαμε να βλεπουμε λιγο ποδοσφαιρο,και μετα το cooling break τους πηρε παραμαζωμα. Τραγικη Αγγλια,βρηκε το 1-0 απο το πουθενα,και ο Τουχελ τους γυρισε πισω και εκανε αλλαγες αμυντικους, αντι δωσει φρεσκαδα στην ομαδα του στο κεντρο. Τραγικη διαχειριση μετα το 1-0.
Η Αργεντινή στο τελος ηταν καταιγιστικη.

Προσωπικα,παροτι οι 2 ομαδες ειναι οι αγαπημενες μου εθνικές ομαδες, ηθελα να νικησει η Αγγλια, γιατι ειμαι απο τους ανωμαλους που την υποστηριζουν διαχρονικα, λογω και της αγαπης μου για το αγγλικο ποδοσφαιρο και ειδικα την premier league(και ακομα πιο ειδικα την μεγαλη United!), αλλα δεν αξιζαν σε καμια περιπτωση την νικη χθες.

Δεν τιθεται θεμα πλεον για το ερωτημα Μessi η CR7,πριν λιγα χρονια εγερνα περισσοτερο προς τον Πορτογαλο , αλλα αυτα που εχει κανει ο κοντος τα τελευταια χρονια με την εθνικη του,εχουν σβησει καθε αμφισβητηση του ποιος ειναι ανωτερος.
Ισως ο κοντος να ειναι και ο GOAT στην ιστορια του ποδοσφαιρου, ασχετα αν εγω δεν μπορω να το πω αυτο,γιατι δεν εχουμε ζησει τους παλιους μεγαλους,και γιατι προσωπικα πανω απο τον Ροναλντο,δεν βαζω κανεναν(ενας ειναι ο Ροναλντο, ο αυθεντικος,οχι ο ιμιτασιον)

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιούλ 16, 2026 10:51 am

Reaper έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:40 am
Coach Periklis έγραψε:

Για να μη λυπασαι:
Σιγά μωρέ, όσο τους θυμάμαι έτσι αφελείς και γραφικοί ήταν

Κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά στον υπόλοιπο πλανήτη
SbioTech έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Ε οχι και να τους λυπάμαι... Τι "its coming home" λες και καθε φορά κάποιος τους χρωστάει. Εκεί, χαστούκι στο χαστούκι μέχρι σεμνά και ταπεινά καταλάβουν οτι καμία ιστορική επιταγή δεν εχουν να εξαργυρώσουν και πάνε με το μαχαίρι στα δόντια.

Είδαμε 65 λεπτά κοτόσουπα με ευθύνη και των δυο και ενα μισάωρο που τους πάτησε η Αργεντινή στο λαιμό...

Την Κυριακή για ευνόητους μπασκετικους λόγους δεν νομίζω άνθρωπος εδω μέσα να υποστηρίξει Ισπανούς; Αυτοί πρεπει να θέλουμε να χάνουν ακόμα και στην πρέφα.
Εσύ μην τους λυπάσαι βρε :P

Τώρα για τους μπασκετικους λόγους κλπ . Οκ, ναι απεχθάνομαι τη μεγάλη των Ισπανών σχολή

ΑΛΛΑ

Παταξον μεν, άκουσον δε ... Η συγκεκριμένη φουρνιά δεν μου έχει βγάλει μέχρι στιγμής κάποια "σιχαμαρα" , ίσα ίσα κάτι Ροντρι και άλλα τυπακια ( Ντάνι Όλμο με φιλανθρωπίες) δείχνουν μια χαρά παιδιά και αντί σελεμπριτις

Αργεντινή παλιά συμπαθούσα πολύ μέχρι που άρχισα να καταλαβαίνω τι άνθρωποι είναι οι Αργεντινοί και πόσο ρατσιστές και δεν μπορώ να στηρίξω . Με εξαίρεση προφανώς τον απόλυτο GOAT Μαραντόνα, αυτός είναι πάνω και από το ίδιο το ποδόσφαιρο

Προσωπικές απόψεις προφανώς , ε;

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 16, 2026 11:38 am

SbioTech έγραψε:
Κι εγώ υποστηρίζω Ισπανούς για τους λόγους που ανέφερε ο Περικλής πιο πάνω.

Επίσης για (όποιον ενδιαφέρεται) ο Romain Molina (γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος) έχει κάνει μία τρομερή έρευνα για την διαπλοκή στην Αργεντινή με τις ευλογίες της ΦΙΦΑ:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:02 pm

@Coach Periklis @nikolas_asteri

Δεν διαφωνώ... Αλλα Γκαρμπαχοσα, Ναβαρο, Ρεγες, Ρούντι, Μουμπρου, Καλντερόν, Χιμένεθ, Γκασολ όλοι μου εχουν καταστρέψει την εικόνα για αυτη τη χώρα...

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:22 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:02 pm
@Coach Periklis @nikolas_asteri

Δεν διαφωνώ... Αλλα Γκαρμπαχοσα, Ναβαρο, Ρεγες, Ρούντι, Μουμπρου, Καλντερόν, Χιμένεθ, Γκασολ όλοι μου εχουν καταστρέψει την εικόνα για αυτη τη χώρα...
Το χειροτερο που μπορω να θυμαμαι απο την Ισπανια ηταν ενα τραβεστι στην λα ραμπλα .

Στο μπασκετ σιχαμαρα σκετη με το φλοπινγκ , τα ξερουμε χρονια .

Στο μουντιαλ ειχα γραψει και παραπανω , ελπιζω να το παρει η ισπανια .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Άλλα αθλήματα και Στοίχημα”