Μεταγραφές Ευρωπαϊκού Μπάσκετ 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τον Χεζόνια δεν έχω καταλάβει τι έγινε; Είχε ρήτρα μόνο για το ΝΒΑ και ήθελε να την πληρώσει μόνος του αλλά να πάει στο Ντουμπάι μετά;
Έχει μπει μεν δυνατά το Ντουμπάι που θέλει να πάρει παίκτες με υψηλά συμβόλαια αλλά μετά και τον Ολυμπιακό τώρα και με την Ρεάλ δεν φαίνεται διετεθειμένο να πληρώσει τις ομάδες για να τους αποκτήσει.
Έχει μπει μεν δυνατά το Ντουμπάι που θέλει να πάρει παίκτες με υψηλά συμβόλαια αλλά μετά και τον Ολυμπιακό τώρα και με την Ρεάλ δεν φαίνεται διετεθειμένο να πληρώσει τις ομάδες για να τους αποκτήσει.
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Φημολογειται με προορισμο Παρτιζαν ωστε να κανει και λιγο τουρισμο Βελιγραδι.Κριμα γιατι μου αρεσε η κινηση της Παρτιζαν με Lamar Stevens οπως ανεβασες λιγο παραπανω.
Επισης ακατανοητη η προθεση της Ρεαλ (τουλαχιστον στα δικα μου ματια) να ψαχνεται για δανεισμο του Procida. Kραταει δλδ Abalde και Llull (sorry στο τοτεμ ) και σουταρει τον Γκαμπριελ ?????
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
προφανως για τα διαβατηρια στο εγχωριο πρωταθλημα. Στην ACB πρεπει να υπαρχουν 4 homegrown παικτες και οι μονοι που εχει η Ρεαλ αυτη τη στιγμη ειναι οι Tavares, Pradilla, Abalde, Llull. O Garuba θα ειναι εκτος ολη την επομενη σεζον διαβαζωgspara έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 12:59 pmΦημολογειται με προορισμο Παρτιζαν ωστε να κανει και λιγο τουρισμο Βελιγραδι.Κριμα γιατι μου αρεσε η κινηση της Παρτιζαν με Lamar Stevens οπως ανεβασες λιγο παραπανω.
Επισης ακατανοητη η προθεση της Ρεαλ (τουλαχιστον στα δικα μου ματια) να ψαχνεται για δανεισμο του Procida. Kραταει δλδ Abalde και Llull (sorry στο τοτεμ ) και σουταρει τον Γκαμπριελ ?????
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μηπως τον βλεπαμε για το τριαρι που θελουμε?gspara έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 12:59 pmΦημολογειται με προορισμο Παρτιζαν ωστε να κανει και λιγο τουρισμο Βελιγραδι.Κριμα γιατι μου αρεσε η κινηση της Παρτιζαν με Lamar Stevens οπως ανεβασες λιγο παραπανω.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από ότι έχω καταλάβει ο Χεζόνια ενημέρωσε τη Ρεάλ εντός της προθεσμίας για την επιστροφή του στο NBA αλλά χωρίς να πληρώσει τη ρήτρα (850Κ ευρώ) ταυτόχρονα στην ACB. Έχει γραφτεί πως η υπόθεση του σχετίζεται με τον Lebron James. Για να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας ή NBA πρέπει να συμφωνήσει για buy out με τη Ρεάλ που μπορεί να ζητήσει όσα θέλει. Αυτά γράφουν τα Ισπανικά Μ.Μ.Ε.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 9:18 amΜε τον Χεζόνια δεν έχω καταλάβει τι έγινε; Είχε ρήτρα μόνο για το ΝΒΑ και ήθελε να την πληρώσει μόνος του αλλά να πάει στο Ντουμπάι μετά;
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που δεν μου βγάει νόημα είναι ότι ήθελε να πληρώσει την ρήτρα αλλά να μην πάει στο ΝΒΑ.mixalisgate7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 1:33 pmΑπό ότι έχω καταλάβει ο Χεζόνια ενημέρωσε τη Ρεάλ εντός της προθεσμίας για την επιστροφή του στο NBA αλλά χωρίς να πληρώσει τη ρήτρα (850Κ ευρώ) ταυτόχρονα στην ACB. Έχει γραφτεί πως η υπόθεση του σχετίζεται με τον Lebron James. Για να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας ή NBA πρέπει να συμφωνήσει για buy out με τη Ρεάλ που μπορεί να ζητήσει όσα θέλει. Αυτά γράφουν τα Ισπανικά Μ.Μ.Ε.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 9:18 amΜε τον Χεζόνια δεν έχω καταλάβει τι έγινε; Είχε ρήτρα μόνο για το ΝΒΑ και ήθελε να την πληρώσει μόνος του αλλά να πάει στο Ντουμπάι μετά;
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οι Κροατες γενικά εχουν περίεργο mentalityConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 1:39 pmΑυτό που δεν μου βγάει νόημα είναι ότι ήθελε να πληρώσει την ρήτρα αλλά να μην πάει στο ΝΒΑ.mixalisgate7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 23, 2026 1:33 pm
Από ότι έχω καταλάβει ο Χεζόνια ενημέρωσε τη Ρεάλ εντός της προθεσμίας για την επιστροφή του στο NBA αλλά χωρίς να πληρώσει τη ρήτρα (850Κ ευρώ) ταυτόχρονα στην ACB. Έχει γραφτεί πως η υπόθεση του σχετίζεται με τον Lebron James. Για να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας ή NBA πρέπει να συμφωνήσει για buy out με τη Ρεάλ που μπορεί να ζητήσει όσα θέλει. Αυτά γράφουν τα Ισπανικά Μ.Μ.Ε.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί πρακτικά αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να υπογράψει σε ομάδα του NBA μιας και έχει σχετική ρήτρα. Εγώ διάβασα κάτι σενάρια στο Twitter, τα οποία δεν μου φάνηκαν να ευσταθούν, ότι θα υπογράψει 10μερο συμβόλαιο ή μερικώς εγγυημένο ή μη εγγυημένο για να μείνει γρήγορα ελεύθερος και να υπογράψει όπου θέλει στην Ευρώπη. Αλλά δεν τα πήρα στα σοβαρά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο