Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 24, 2026 11:38 am

Jeight έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 10:26 am
golitog7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 10:21 am

Και εγώ έτσι πιστεύω. Δεν θεωρώ ότι η ομάδα θέλει να κρατήσει τον Γουοκαπ. Από τη στιγμή που ανανέωσε τον Τζοσεφ είναι θέμα χρόνου να φύγει.
Και καλά κάνει κατά την άποψη μου. Πρέπει να δώσει χώρο και χρόνο στα καινούρια παιδιά να αναπνεύσουν αλλιώς τσάμπα δώσαμε τόσα λεφτά. Ας δίνανε ένα εκατομμύριο παραπάνω και ας κραταγανε τον Τομας, τι πήγανε και πήρανε Μακινταιρ
Ο Μακινταιρ ηρθε γιατι ο Γουοκαπ μεγαλωνει και εχει ταλαπωρηθει. Δεν ηρθε για να φυγει ο Γουοκαπ, ηρθε για να μπορει σιγα σιγα να κανει βηματα πισω.

Και μην μου πειτε οτι και ο Μακινταιρ ειναι 32, το σωμα του το εχετε δει και ηταν ο ΜΟΝΟΣ παικτης περυσι που δεν εχασε ουτε ενα αγωνα Ευρωλιγκας παιζοντας 30 λεπτα!!!!. Ειναι σε φοβερη φυσικη κατασταση.
Συμφωνω και πιστευω πως ο Μπαρτζωκας και η ομαδα δεν θελει να χασει τον Γουοκαπ - δεν εχει καμια λογικη αυτο. Απο εκει και περα ομως δεν πιστευω πως θα του πληρωσει και τρελες οποτε εχει ενδιαφερον να δουμε - αν τελικα δεν τα βρουν - κατα ποσο θα επιλεξουν να τον κρατησουν και να μιλησουν παλι μαζι του σε 2-3-4 μηνες ή να τον πουλησουν με χαμηλοτερα απο 2.50-3.00 μυρια buyout, τα οποια δεν νομιζω πως θα τα δουμε για παικτη 34 ετων με συμβολαιο που ληγει σε 11 μηνες.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 24, 2026 11:39 am

Rivers15 έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 11:27 am
Διαβασατε τις δηλωσεις του Μοντερο;
Ο Ολυμπιακος λεει του εκανε τη χαμηλοτερη προταση απ ολες τις προτασεις που ειχε (οποτε φαινεται πως ουτε σε αυτη την περιπτωση μπηκαμε σε πλειστηριασμο για τον παικτη). Επισης μου φαινεται βγαζει εξαιρετικη νοοτροπια στις δηλωσεις του (μακαρι να ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα) και επισης φαινεται πως ο Μπαρτζωκας μιλησε μαζι του, του εξηγησε ηδη το ρολο του και τι θελει απο αυτον και μετα απο αυτη τη συζητηση συμφωνησε. Να το αναφερουμε κι αυτο διοτι διαβαζαμε περυσι πως παει να κλεισει παικτες η διοικηση και μολις τους μιλαει ο Μπαρτζωκας εξαφανιζονται ολοι...

“Είναι κάτι πολύ όμορφο. Όταν έχεις την ευκαιρία να συνυπάρξεις με παίκτες αυτού του επιπέδου, μόνο να μάθεις μπορείς. Ο Φουρνιέ έχει τεράστια εμπειρία, τόσο από το NBA όσο και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα προσπαθήσω να απορροφήσω όσα περισσότερα μπορώ από εκείνον και από όλους τους υπόλοιπους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω χωρίς την μπάλα. Μου αρέσει να δημιουργώ, αλλά μπορώ επίσης να κινηθώ χωρίς αυτήν, να βγω από σκριν, να εκτελέσω. Το σημαντικό είναι να λειτουργεί σωστά η ομάδα”.

Ο 23χρονος γκαρντ είχε να πει αρκετά εγκωμιαστικά λόγια και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα…

“Ξέρω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη. Έχω μιλήσει μαζί του και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή τι ζητάει από τους παίκτες του. Αυτό μου άρεσε πολύ. Είναι ξεκάθαρος, ειλικρινής και θέλει όλοι να δουλεύουν καθημερινά. Φυσικά και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Όταν ένας προπονητής δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για σένα και σου εξηγεί ακριβώς πώς σε βλέπει μέσα στην ομάδα, νιώθεις εμπιστοσύνη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα”.

ΥΓ: Επισης αν καταλαβατε, ο Μπαρτζωκας μαλλον του εχει πει οτι δεν θα εχει πολυ τη μπαλα στα χερια του, διαφορετικα δεν εχει και τοσο νοημα να τονισει οτι μπορει να παιξει και off-ball και για το καλο της ομαδας κλπ. Θα εχουμε δραματα στο φορουμ σε 3 μηνες, θα διαβαζουμε για ευνουχισμενο μοντερο κλπ. Ε-ε-ερχεται! :roofl:
Όσο ευνουχιστηκε ο Ντόρσεϊ φέτος ας πούμε; Ό,τι γίνει να γίνει για το καλό της ομάδας. Δηλώνω ερωτευμένος με τον παίκτη, πολύ όμορφες δηλώσεις. Πάμε παικταρά μου, τρέλανέ μας!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 11:49 am

σχετικα με την αναγκη σουτ και αθλητικοτητας στο 3 & 4 ,δεν θα γραψω πολλα . Η αναγκη σουτ ειναι εκ των ουκ ανευ γιατι κανενα απο τα σεντερ μας (εκτος απο μιλου με το γλυκο mid range του) δεν απειλει απο μακρυα. αν θελουμε να ανοιξει ο χωρος το μακρυνο σουτ η απλα η απειλη του καλου περιφερειακου σουτ χρειαζεται. γαι το θεμα της αθλητικοτητας τωρα , πιστευω οτι καπου εχουμε παρεξηγησει την εννοια αθλητικοτητα . Δεν ειναι ντε και καλα απαραιτητο να ερθει ενα τεσσαρι που καθε φορα που πηδαει να βρισκει το κεφαλι του στο καλαθι. Αυτο που εγω βλεπω ως αθλητικοτητα ειναι η σκληραδα και το Hustle κατι που ο Σασα δεν το εχει οποτε εκει κολλαει το θεμα αθλητικοτητα. Αυτο που θα ηθελα εγω στο 4 θα ηταν ενας τυπος που να μπορει να σταξει το στατικο του τριποντακι οταν βρει τις προυποθεσεις (και με το συστημα μας αυτο μπορει αν συμβαινει συχνα πυκνα) να εχει καλα τελειωματα κοντα στο καλαθι , να μην φονβαται να μπει στο ζωγραφιστο ,και στην αμυνα να ειναι ντουκι ,να μην σπρωχνεται δηλαδη αλλα να μην ειναι κι αργοκινητο καραβι και να του παιρνουν τα βηματα ευκολα οι σβουρες αντιπαλοι. πολλα ζηταω ε?

εντιτ , ειναι που δεν θα εγραφα πολλα :drunk:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Παρ Ιούλ 24, 2026 11:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Ιούλ 24, 2026 11:52 am

Εικόνα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 12:03 pm

berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 11:52 am
@fotis vlachopoulos

https://www.proballers.com/basketball/p ... on-watford

φοβερος χειρισμος , ισορροπια και ελεγχος του σωματος του , να τετοια μου κανεις και σε λεω λατρεια . Ευχαριστω για το βιντεακι αδερφε ,μου αρεσε πολυ.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Rivers15

nba
Reactions:

kite26 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Ο Ολυμπιακος λεει του εκανε τη χαμηλοτερη προταση απ ολες τις προτασεις που ειχε (οποτε φαινεται πως ουτε σε αυτη την περιπτωση μπηκαμε σε πλειστηριασμο για τον παικτη). Επισης μου φαινεται βγαζει εξαιρετικη νοοτροπια στις δηλωσεις του (μακαρι να ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα) και επισης φαινεται πως ο Μπαρτζωκας μιλησε μαζι του, του εξηγησε ηδη το ρολο του και τι θελει απο αυτον και μετα απο αυτη τη συζητηση συμφωνησε. Να το αναφερουμε κι αυτο διοτι διαβαζαμε περυσι πως παει να κλεισει παικτες η διοικηση και μολις τους μιλαει ο Μπαρτζωκας εξαφανιζονται ολοι...

“Είναι κάτι πολύ όμορφο. Όταν έχεις την ευκαιρία να συνυπάρξεις με παίκτες αυτού του επιπέδου, μόνο να μάθεις μπορείς. Ο Φουρνιέ έχει τεράστια εμπειρία, τόσο από το NBA όσο και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα προσπαθήσω να απορροφήσω όσα περισσότερα μπορώ από εκείνον και από όλους τους υπόλοιπους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω χωρίς την μπάλα. Μου αρέσει να δημιουργώ, αλλά μπορώ επίσης να κινηθώ χωρίς αυτήν, να βγω από σκριν, να εκτελέσω. Το σημαντικό είναι να λειτουργεί σωστά η ομάδα”.

Ο 23χρονος γκαρντ είχε να πει αρκετά εγκωμιαστικά λόγια και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα…

“Ξέρω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη. Έχω μιλήσει μαζί του και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή τι ζητάει από τους παίκτες του. Αυτό μου άρεσε πολύ. Είναι ξεκάθαρος, ειλικρινής και θέλει όλοι να δουλεύουν καθημερινά. Φυσικά και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Όταν ένας προπονητής δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για σένα και σου εξηγεί ακριβώς πώς σε βλέπει μέσα στην ομάδα, νιώθεις εμπιστοσύνη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα”.

ΥΓ: Επισης αν καταλαβατε, ο Μπαρτζωκας μαλλον του εχει πει οτι δεν θα εχει πολυ τη μπαλα στα χερια του, διαφορετικα δεν εχει και τοσο νοημα να τονισει οτι μπορει να παιξει και off-ball και για το καλο της ομαδας κλπ. Θα εχουμε δραματα στο φορουμ σε 3 μηνες, θα διαβαζουμε για ευνουχισμενο μοντερο κλπ. Ε-ε-ερχεται! :roofl:
Όσο ευνουχιστηκε ο Ντόρσεϊ φέτος ας πούμε; Ό,τι γίνει να γίνει για το καλό της ομάδας. Δηλώνω ερωτευμένος με τον παίκτη, πολύ όμορφες δηλώσεις. Πάμε παικταρά μου, τρέλανέ μας!
Ο Ντορσει ομως δεν υπακουε πληρως τις εντολες του σταφ, το ειπε και ο ιδιος ο Μπαρτζωκας πως του μιλαγαν συνεχεια και προσπαθουν να τον πεισουν οτι πρεπει να μην κραταει τη μπαλα κλπ. Ασχετο πως ο Ντορσει ειναι "παλικαρος" και εκανε οτι γουσταρε στο παρκε :roofl: οταν του εβγαινε επαιζε 25+ λεπτα, οταν δεν του εβγαινε πηγαινε παγκο.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 24, 2026 12:17 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 11:49 am
σχετικα με την αναγκη σουτ και αθλητικοτητας στο 3 & 4 ,δεν θα γραψω πολλα . Η αναγκη σουτ ειναι εκ των ουκ ανευ γιατι κανενα απο τα σεντερ μας (εκτος απο μιλου με το γλυκο mid range του) δεν απειλει απο μακρυα. αν θελουμε να ανοιξει ο χωρος το μακρυνο σουτ η απλα η απειλη του καλου περιφερειακου σουτ χρειαζεται. γαι το θεμα της αθλητικοτητας τωρα , πιστευω οτι καπου εχουμε παρεξηγησει την εννοια αθλητικοτητα . Δεν ειναι ντε και καλα απαραιτητο να ερθει ενα τεσσαρι που καθε φορα που πηδαει να βρισκει το κεφαλι του στο καλαθι. Αυτο που εγω βλεπω ως αθλητικοτητα ειναι η σκληραδα και το Hustle κατι που ο Σασα δεν το εχει οποτε εκει κολλαει το θεμα αθλητικοτητα. Αυτο που θα ηθελα εγω στο 4 θα ηταν ενας τυπος που να μπορει να σταξει το στατικο του τριποντακι οταν βρει τις προυποθεσεις (και με το συστημα μας αυτο μπορει αν συμβαινει συχνα πυκνα) να εχει καλα τελειωματα κοντα στο καλαθι , να μην φονβαται να μπει στο ζωγραφιστο ,και στην αμυνα να ειναι ντουκι ,να μην σπρωχνεται δηλαδη αλλα να μην ειναι κι αργοκινητο καραβι και να του παιρνουν τα βηματα ευκολα οι σβουρες αντιπαλοι. πολλα ζηταω ε?

εντιτ , ειναι που δεν θα εγραφα πολλα :drunk:
Καλο μουσακα να κανει :D ?

Jeight

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 12:19 pm

Rivers15 έγραψε:
kite26 έγραψε:

Ο Ντορσει ομως δεν υπακουε πληρως τις εντολες του σταφ, το ειπε και ο ιδιος ο Μπαρτζωκας πως του μιλαγαν συνεχεια και προσπαθουν να τον πεισουν οτι πρεπει να μην κραταει τη μπαλα κλπ. Ασχετο πως ο Ντορσει ειναι "παλικαρος" και εκανε οτι γουσταρε στο παρκε :roofl: οταν του εβγαινε επαιζε 25+ λεπτα, οταν δεν του εβγαινε πηγαινε παγκο.
Ναι αλλα αν ο Μπαρτζωκας δυσανασχετουσε δνε θα τον ειχε βασικο για 26 λεπτα. Αυτο που του ελεγε το τιμ ηταν να μην κανει αυτο που εκανε στον τελικο, να βαζει το κεφαλι κατω και να μην βλεπει καμια πασα, ο καλυτερος της Ρεαλ ηταν οσο επαιζε.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Ιούλ 24, 2026 12:43 pm

να ρε ειδατε ο ανθρωπος ειπε οχι σε 10 εκατ τον χρονο και διαμερισματα για να παιξει στο μπαρτωκαςμπολ :mrgreen:

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 12:54 pm

τουλουμπα έγραψε:

να ρε ειδατε ο ανθρωπος ειπε οχι σε 10 εκατ τον χρονο και διαμερισματα για να παιξει στο μπαρτωκαςμπολ :mrgreen:
Εδω τα πηρε (νομιζω) ο Φρανσισκος και κοντευει να τα παρει ο Γουοκαπ στα 34. Γιατι οχι ο Μοντερο στα 22-23;

Edit. Sorry 10 το χρονο ειπε;;; χαχαχαχα :roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 24, 2026 12:59 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Ιούλ 24, 2026 12:54 pm
τουλουμπα έγραψε:

Εδω τα πηρε (νομιζω) ο Φρανσισκος και κοντευει να τα παρει ο Γουοκαπ στα 34. Γιατι οχι ο Μοντερο στα 22-23;

Edit. Sorry 10 το χρονο ειπε;;; χαχαχαχα :roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:
και διαμερισματα και κοτερα και ελικοπτερα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 1:02 pm

Rivers15 έγραψε:

:roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

Αυτό ακριβώς!!!! Πέρυσι ακούγαμε ότι με το που μιλάνε οι παίκτες με τον Μπι και τους εξηγεί τον ρόλο τους εξαφανίζονται και κλείνουν σε άλλες ομάδες!

Επίσης, καταρρίφθηκε ο μύθος ότι λεφτά υπάρχουν και θα φέρουμε τον Χεζόνια με 4 χαρτιά ή κάποιον άλλο υπέρ παικταρα από το NBA. Οι Αφοί κινούνται ακόμα σε ρυθμούς my way με χαμηλά την μπάλα οικονομικά από ότι φαίνεται. Τουλάχιστον καμία σχέση με DPG που τα μοιράζει απλόχερα όπως κάποιοι πάνε να παρουσιάσουν ότι κάνουμε και εμείς (με Τσάκους, χορηγίες κτλ).

Τρίτο συμπέρασμα ότι μάλλον πέσαμε πάλι σε γαύρο από κούνια (είμαστε τυχεροί δηλαδή), θέλει να παίξει δίπλα στο είδωλο του τον Φουρνιέ και κάτω από τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη, αλλιώς έβλεπα άλλη μια φορά να τον έπαιρνε ο ΠΑΟ και αυτόν.

Πάνε να ανάψουμε κάνα κεράκι στην Παναγία της Τήνου (αν είναι εκεί κανείς για διακοπές) :Amen: :Amen:

Jeight

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 1:03 pm

τουλουμπα έγραψε:

Εχεις καποιου ειδους quota να πιασεις οσον αφορα τις ειρωνειες και τα backhand σχολια? Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που σε ειδα σε thread του Ολυμπιακου να απαντας σοβαρα.

Χλεαυζεις τα παντα και εισαι συνεχως σε μια κατασταση "δεν παιρνω τιποτα στα σοβαρα". Δεν νομιζω οτι βοηθαει την ροη της συζητησης.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Ιούλ 24, 2026 1:07 pm

Jeight έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εχεις καποιου ειδους quota να πιασεις οσον αφορα τις ειρωνειες και τα backhand σχολια? Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που σε ειδα σε thread του Ολυμπιακου να απαντας σοβαρα.

Χλεαυζεις τα παντα και εισαι συνεχως σε μια κατασταση "δεν παιρνω τιποτα στα σοβαρα". Δεν νομιζω οτι βοηθαει την ροη της συζητησης.
Έτσι απαντάει και στους υπόλοιπους Παναθηναϊκούς. Είναι το στυλ του τουλουμπάκου καυστικό, μην τον παρεξηγείς :peace:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 24, 2026 1:08 pm

Jeight έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”