Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
thanvot

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:00 am

xavier έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 3:35 am
βλεποντας τα ροστερ και πως κινουνται οι ομαδες της ευρωλιγκα, η μονη κινηση που μου κολλαει ειναι να πληρωσει ο παο το συμβολαιο του μισιτς και να κανει το μπλοκμπαστερ deal που τοσο θελει. ο ιτουδης δε νομιζω να στεναχωριοταν και τοσο πολυ.
Τον Μίσιτς τον ειχαν μετανιώσει πέρυσι κάπου στα μέσα της χρονιάς, λόγω συμβολαίου σε σχέση με την προσφορά του. Κι εγώ εκεί θα πόνταρα με τον ερχομό του Ζοτς, αλλά είναι δυνατόν να μην έχει ακουστεί τπτ, όπως με τους υπόλοιπους;
Ο Γκος πάντως θα είναι μέγα λάθος, αν θέλεις EL...

Kwstantino

junior
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 4:58 am

Οχι ρε Γκος παιδια και μαλιστα αγορα απο την ομαδα.Μετριοτητα και συχνοι τραυματισμοι.Επρεπε να παμε σε Μαικ Τζειμς με τετοια στενοτητα που υπαρχει

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 28, 2026 9:16 am

Ο τρεμπλ της τσσκα δεν τη δινει με τπτ δεν παιζει αμυνα εχει καλο σουτ δεν ταιριαζει μαυτο που θελουμε γιατι αν εχω καταλαβει καλα θελουμε παιχτη με δημιουργια κ αμυνα!

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:08 pm

Ο Παπαθεοδώρου ασχέτως της σχέσης με dpg δε πρέπει να ξέρει τίποτα πλέον.

Αυτό πρέπει να είναι όρος του Ζοτς. Δε τον νοιάζει με ποιόν τρώει πίτσες ο πρόεδρος ούτε μπορεί να του επιβάλλει με ποιους θα κάνει παρέα αλλά μπορεί να επιβάλλει να μη βγαίνει το παραμικρό από τη ΚΑΕ.

Αν δε βρούμε κάτι άλλο ο Γκος μια χαρά επιλογή είναι πάντως.
Μπορεί να προσφέρει άμεσα και του χρόνου να περάσει σε ρόλο δεύτερου.
Τότε ο Γκράντ θα έχει πατήσει τα 35 και ο Σλούκας θα έχει σταματήσει.
qspock έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 1:52 am
Το ότι είχε ερωτηθεί ο κομισάριος για Αμπράμοβιτς κ είπε πως ο ΠΑΟ πάει για μεγαλύτερο όνομα και τώρα ακούμε τον Γκος απλά με ξεπερνάει ..
Προσωπική γνώμη αλλά ο Γκος είναι καλύτερος από τον Αβράμοβιτς.

Κυρίως όμως ο Αβράμοβιτς (όπως και ο Μαντάρ αλλά και ο Σμαϊλαγκιτς από ψηλούς) τα έχουν σπάσει με τον Ζοτς οπότε θα ήταν τεράστια έκπληξη να ασχοληθούμε με κάποιον από αυτούς.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:13 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 9:16 am
Ο τρεμπλ της τσσκα δεν τη δινει με τπτ δεν παιζει αμυνα εχει καλο σουτ δεν ταιριαζει μαυτο που θελουμε γιατι αν εχω καταλαβει καλα θελουμε παιχτη με δημιουργια κ αμυνα!
"Δεν την δίνει με τίποτα" για παίκτη με 4,1 ασίστ μέσο όρο τη σεζόν που μας πέρασε; Που και να την έδινε δηλαδή...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”