Σε λίγο θα μας λένε το basketforum του Τόμας Γουοκαπ (aka το Περιστέρι/η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη).
Ερώτηση: ο Πασκουάλ με τρία μύρια και χωρίς buyout δε φέρνει καλύτερο PG από Αμερική;
Συντονιστής: Captains

Για να πούμε ότι δεν πέρασε του Ουόκαπ θα πρέπει είτε να τον ανανεώσουν με 1.6 και λιγότερα είτε να τον παρκάρουν στην κερκίδα για ένα χρόνο. Άραξε, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, θα πάει μακριά η βαλίτσα..golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 3:40 pmΕδώ δεν πέρασε καθόλου όμως το θέλω του παίκτη, σα να μπερδεύεσαι λίγο αγαπητέ. Ο Χεζόνιας ο καρναβαλάκος πλήρωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το buy out που είχε συμφωνήσει με Ρεάλ και μετά έφυγε. Δεν του έκανε κανένας σκόντο επειδή απλά του κάπνισε να φύγει. Το ίδιο είχε κάνει και με Καμπάτσο η Ρεάλ που είναι παιδί από τα σπλάχνα της. Τον έστειλε να πάρει δάνειο 3εκ (αν θυμάμαι καλά) για να φύγει.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 2:28 pm
Από την μια τον βγάζετε τον Θωμά άσουτο, άμπαλο, τουβλατζή και τα σχετικά από την άλλη θέλετε να τον κρατήσουμε ως 4ο γκάρντ να σκουπίζει την κερκίδα, να ανανεώσει και με λογικό ποσό στα 1.6 για να μην πάει στον ΠΑΟ του χρόνου και να μην τον δώσουμε και στην Ντουμπάι που έγινε διεκδικήτρια. Άρα τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη (ps. Shaq μην το πάρεις προσωπικά, να αφορμή το σχόλιο σου γράφω και για τους υπόλοιπους).
Όσον αφορά το δεδικασμένο που λέμε και οι δικηγόροι, προφανώς και έχει λογική ως επιχείρημα, αλλά δεν σημαίνει ότι άμα δώσουμε τον Ουόκαπ τώρα ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου απαραίτητα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Στην τελική, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα σε μεγάλο ποσοστό περνάει το θέλω του παίκτη (βλ. Οσμάν, Χεζόνια κτλ.).
Στην περίπτωση του Οσμαν αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Παο δεν ήθελε να δώσει πολλά λεφτά στον Όσμαν, του είπαν αν θες μείνε κέρδισε τη θέση και βλέπουμε. Κλαιν μάιν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν.

Δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα. Ειπα απλώς ότι στις δύο περιτπώσεις που ανέφερες έγινε αυτό που εν πολλοίς βόλευε τις ομάδες όχι τον παίκτη. Ο Χεζόνια θα ήθελε να φύγει χωρίς να πληρώσει φράγκο ή έστω να πλερώσει λίγα και ο Όσμαν να μείνει Euroleague με τον Παο παίρνοντας αυτά τα λεφτά που του έδινε ο Παοκ. Χμ, τίποτα αππό τα δύο δεν έγινε.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 4:45 pmΓια να πούμε ότι δεν πέρασε του Ουόκαπ θα πρέπει είτε να τον ανανεώσουν με 1.6 και λιγότερα είτε να τον παρκάρουν στην κερκίδα για ένα χρόνο. Άραξε, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, θα πάει μακριά η βαλίτσα..golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 3:40 pm
Εδώ δεν πέρασε καθόλου όμως το θέλω του παίκτη, σα να μπερδεύεσαι λίγο αγαπητέ. Ο Χεζόνιας ο καρναβαλάκος πλήρωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το buy out που είχε συμφωνήσει με Ρεάλ και μετά έφυγε. Δεν του έκανε κανένας σκόντο επειδή απλά του κάπνισε να φύγει. Το ίδιο είχε κάνει και με Καμπάτσο η Ρεάλ που είναι παιδί από τα σπλάχνα της. Τον έστειλε να πάρει δάνειο 3εκ (αν θυμάμαι καλά) για να φύγει.
Στην περίπτωση του Οσμαν αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Παο δεν ήθελε να δώσει πολλά λεφτά στον Όσμαν, του είπαν αν θες μείνε κέρδισε τη θέση και βλέπουμε. Κλαιν μάιν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν.
@glenrice90 εγώ που είμαι Ολυμπιακός γιατί είμαι υπέρ του Ουόκαπ;
Σταματήστε να είστε biased λόγω ομαδικών προτιμήσεων. Έτσι δεν γίνεται παραγωγικός διάλογος.

Περι Μιλου.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 4:37 pmο ολυμπιακος εχει αν οχι το καλυτερο ονομα σαν οργανισμος σιγουρα ενα απο τα καλυτερα..ενα σορο ακυροι παικτες το δηλωνουν αυτο απο δω και απο εκει..και οσοι ερχονται και παιζουν σταζουν μελι για την διαχειριση και την ζωη που εχουν εδω..δεν υπαρχει καν αντιλογος σε αυτο.
Το οτι ο γουοκαπ θελει 2.5εκ αλλιως θελει να τον αφησουμε τσαμπα να παει στο ντουμπαι ειναι να χαμε να λεγαμε..ο θωμας ειναι παραλογος εδω..και δεν εχει και τιποτα να το στηριξει,οκ νιωθει αδικημενος..δικαιωμα του..αυτο δεν βαραινει καπου τον ολυμπιακο.Αν ειναι ετσι να πει και ο μιλου αφηστε με να παω χαποελ μου δινουν 5εκ,ξερω οτι εχω συμβολαιο και με θελετε αλλα στα @@ μου..μου δινουν παραπανω λεφτα αρα πρεπει να με αφησετε να παω..

Κάπου τα μπέρδεψες. Δεν πέρασε κανένα θέλω του παίχτη..ο Χεζονια είχε στο συμβόλαιο του NBA out και η Ρεάλ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι'αυτό αν το ενεργοποιούσε ο Χεζονια. Ο παο για Οσμάν μετά από διαπραγματεύσεις όπου ο παοκ ανέβαζε συνεχώς την προσφορά είπε το ναι όταν η προσφορά του παοκ έφτασε τα 2.000.000. Δεν είδα στις 2 περιπτώσεις να περάσει κανενός παίχτηDimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 2:28 pmΑπό την μια τον βγάζετε τον Θωμά άσουτο, άμπαλο, τουβλατζή και τα σχετικά από την άλλη θέλετε να τον κρατήσουμε ως 4ο γκάρντ να σκουπίζει την κερκίδα, να ανανεώσει και με λογικό ποσό στα 1.6 για να μην πάει στον ΠΑΟ του χρόνου και να μην τον δώσουμε και στην Ντουμπάι που έγινε διεκδικήτρια. Άρα τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη (ps. Shaq μην το πάρεις προσωπικά, να αφορμή το σχόλιο σου γράφω και για τους υπόλοιπους).shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 1:57 pmΤον ολυμπιακό τον γδέρνουν όταν πάει να πάει να πάρει παίκτη ή τρώει πόρτα όπως στην περίπτωση του τζειμς και του φρανσισκο και άλλων
Αλλά ο Ολυμπιακός πρπει να γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα να πάρει δυο κιλά φέτα για τον γουοκαπ.. γιατί οι Άραβες δεν έχουν λεφτά .. ας μας δώσουν τσάμπα τον μούσα … εκεί είμαι σίγουρος δεν θα υπάρχει τι ζητάει ο παίκτης δεν γίνεται να στον δώσει έτσι το Ντουμπάϊ
Εντωμεταξύ που να έλεγε ο ολυμπιακός δεν πας πουθενά έχεις συμβόλαιο όπως κάνει ο παο ..
Επίσης το ντουμπαι εχει ομάδα για φ4.. πανέξυπνη ιδέα να τους δυναμώσουμε κιαλλο τσάμπα
Όσον αφορά το δεδικασμένο που λέμε και οι δικηγόροι, προφανώς και έχει λογική ως επιχείρημα, αλλά δεν σημαίνει ότι άμα δώσουμε τον Ουόκαπ τώρα ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου απαραίτητα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Στην τελική, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα σε μεγάλο ποσοστό περνάει το θέλω του παίκτη (βλ. Οσμάν, Χεζόνια κτλ.).

Και ο Γουοκαπ έχει πρόταση για αύξηση 700.000 ετησίως μετά την Ευρωλίγκα και τριετές συμβόλαιο στα 34 του όπου ως τα 37 του θα πάρει ένα πολύ καλό πόσο. Αναλογικά η αύξηση στον γουοκαπ ο οποίος δεν είναι 28-29 γιατί σε αυτή την ηλικία πήρε την αύξηση ο Λεσορτ είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δώσατε τότε στον Λεσορτ.

Η επιθυμία του παίχτη είναι να παίξει Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει μέχρι 3.500.000. Μόνο αν ο Μισκο θέλει να φτιάξει ξανά τις σχέσεις του με τους Αφους γιατί είχε μπει black list θα τον στείλει εδώFabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 6:11 pm@Christofis θα έχουμε Χεζονιάδα από τους "δημοσιογράφους" εννοείς ε; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπούμε σε πλειστηριασμό για παίκτη που θα ζητήσει παραπάνω χρήματα από Φουρνιέ.

RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 6:06 pmΚαι ο Γουοκαπ έχει πρόταση για αύξηση 700.000 ετησίως μετά την Ευρωλίγκα και τριετές συμβόλαιο στα 34 του όπου ως τα 37 του θα πάρει ένα πολύ καλό πόσο. Αναλογικά η αύξηση στον γουοκαπ ο οποίος δεν είναι 28-29 γιατί σε αυτή την ηλικία πήρε την αύξηση ο Λεσορτ είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δώσατε τότε στον Λεσορτ.

ακομα και να το εχει πει αυτος ο τυπος ειναι μανθος φουστανος ..θα το εχει πει και στην ντουμπαι και στην φενερ κτλ..RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 6:19 pmΗ επιθυμία του παίχτη είναι να παίξει Ολυμπιακό.FabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 6:11 pm@Christofis θα έχουμε Χεζονιάδα από τους "δημοσιογράφους" εννοείς ε; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπούμε σε πλειστηριασμό για παίκτη που θα ζητήσει παραπάνω χρήματα από Φουρνιέ.

Εδώ δεν βρίσκει ο ΠΑΟ που έχει και μεγαλύτερο μπάτζετ για την θέση, θα βρει το Ντουμπάι;SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 4:42 pmΚανείς δεν φαντάστηκε οτι θα ξοδεύονταν τόνοι (ηλεκτρονικού) μελανιού για τον αθλητή Τομας Γουοκαπ σε αυτό το φόρουμ, ξεπερνώντας θρύλους της καλαθοσφαίρισης όπως ο Τζόρνταν, ο Διαμαντίδης, ο Λεμπρον, ο Γκάλης, ο Σπανούλης κ.ο.κ... Ξεκίνησε με το χτίσιμο από το τρίποντο, στο διαβατήριο, στην Εστρελα και καταλήγει στις κούπες που σήκωσε και στο μεταγραφικό σίριαλ της χιλιετίας με τα (ανύπαρκτα) λεφτά του Ντουμπάι. Μιλάμε για χιλιάδες ποστ.
Σε λίγο θα μας λένε το basketforum του Τόμας Γουοκαπ (aka το Περιστέρι/η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη).
Ερώτηση: ο Πασκουάλ με τρία μύρια και χωρίς buyout δε φέρνει καλύτερο PG από Αμερική;