Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 19, 2026 9:30 am

kein έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 8:54 am
shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 11:58 pm

ναι και εμες δεν κοψαμε του μπραζντεικις του βιλντοζα του καναν και αλλους 50 παικτες που δεν θελαμε..μεχρι και τον πετρουσεφ δωσαμε.
Και του πετρούσεφ του βγάλατε το λάδι για να φύγει, για να τα λέμε όλα. Και ο Γκος έφυγε νύχτα, και Πιτερς είχε συμφωνήσει από νωρίς, όπως ο Χαινς στο παρελθόν και διάφοροι άλλοι που έφυγαν έτσι. Γενικά υπάρχει ένα θεμα στην ομάδα και στο πως χειρίζεται τέτοια θέματα. Και δεν βάζω καν τον Σλουκα στην συζήτηση, γιατί εκεί ήταν περα από οικονομικό το πρόβλημα. Νομίζω αν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
Πολιτική του συλλόγου είναι. Καλη-κακη δεν μπορεί να τους ψεξει κάνει. Τα βαρια χαρτια πληρώνονται καλα. Οι υπόλοιποι θεωρούνται αναλώσιμοι. Αν αρχίσεις να πληρώνεις και τον 12ο παίκτη υπεραξία, τότε θα φτάσει το μπατζετ στο Θεό. Όλες οι ομάδες πλην του Παναθηναϊκού έτσι λειτουργούν. Θα μπορούσε και η Ρεάλ τότε να δώσει 1,5 μύρια στον Γκος και να το κρατήσει. Δε νομίζω να αρνούταν. Μια χαρά σεζόν ειχε κανει.

Το λάθος κατ'εμε είναι ότι δε συζήτησαν με τον Γουοκαπ πριν αποκτήσουν τον Μακινταιρ. Λογικό ήταν να αισθανθεί ριγμένος αρχικά βλέποντας να έρχεται στην ίδια θέση παίκτης με υπερπολλαπλασιο συμβόλαιο. Άσχετα που η συμπεριφορά του παίκτη από κει και περα ήταν λάθος. Ο Ντορσευ το χειρίζεται πολύ πιο πολιτισμένα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Τετ Αύγ 19, 2026 9:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 19, 2026 9:32 am

Conan1982 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 9:11 am
SbioTech έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 8:48 am

Ο Λεμπρον που ειχε την αυτοπεποίθηση στα ύψη famously δεν υπέγραφε ποτέ extensions ή αλλιώς επεκτάσεις συμβολαίου.

Πάντα υπέγραφε ολιγοετή συμβόλαια ώστε να παίρνει πάντα supermax συμβόλαια.

Οπότε το να θες τα μαξ χρήματα αλλα και την πολυετή εργασιακή ασφάλεια το λες και μονα ζυγά μονοζυγα. Σίγουρα δεν το κες επαγγελματισμό
Δεν συγκρίνονται πάντως οι 2 οργανισμοί, Euroleague, NBA. Όχι ότ τα τελευταία χρόνια δεν έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχουν τραβήξει το σκοινί από την μεριά αθλητών αλλά τα συμβόλαια, οι όροι, το εύρος των ποσών, η μέγιστη διάρκεια είναι σαφώς καθορισμένα αλλά και δημόσια τα ποσά. Δεν είναι ότι θα μπορούσε ένας παίκτης εκεί να πάει να προσφύγει στην FIBA και υποθετικά αν το έκανε το πιθανότερο είναι να μην έπαιζε ξανά σε καμία ομάδα εκεί.

Το ζήτημα είναι ότι όπως έγινε ο Ολυμπιακός θα τραβήξει το σκοινί στα άκρα, η ομολογία του ότι έχει πρόταση 3 Μ από το Ντουμπάι φέρνει σε δύσκολή θέση και την Ντουμπάι, αλλά αν έγινε με την σύμφωνη γνώμη της προφανώς δεν την νοιάζει, θεωρεί ότι θα πληρώσει ένα πρόστιμο και θα πάρει τον Γουόκαπ στον οποίο θα εκδικαστεί να δώσει στον Ολυμπιακό ένα μικρό ποσό. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη. Όφελος αγωνιστικό δεν έχει αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως από τον Γουόκαπ ο οποίος δεν θα παίξει ξανά σ' εμάς.

Πάντως με τον Γουόκαπ γίναμε ειδικοί αρχικά στις πολιτογραφήσεις και στους κανόνες της τώρα θα γίνουμε και ειδικοί στα συμβόλαια και στους όρους τους.
Θα έχει ενδιαφέρον και το δικαστικό στορυ όταν το βλέπεις έξω από το χορό είναι λίγο σαν μινι δικαστική σειρά του netflix κάτι τέτοια :D

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα είναι αν και πως θα υπάρξει φανερή εμπλοκή της Ντουμπάι στη διαδικασία.

Γιατί ο μόνος τρόπος να αποδειχθεί ότι η Ντουμπάι έκανε κάτι παράνομο είναι να το πουν οι ίδιοι ή ο Γουόκαπ.
Αλλά αν το κάνουν θα σημαίνει πως θεωρούν ότι αυτό θα δώσει κάποιο όφελος μεγαλύτερο από την όποια ποινή.

Προς το παρόν πάντως είναι μόνο Γουόκαπ εναντίον Ολυμπιακού, ο Γουόκαπ θεωρεί με κάποιο επιχείρημα που δε γνωρίζουμε αφού δεν έχουμε δει την προσφυγή του ότι το +1 στο συμβόλαιο του είναι άκυρο.

Για αυτό κιόλας δε πρέπει να το μπερδεύουμε με παίκτες που έχουν κλειστά συμβόλαια. Θεωρεί ότι το +1 είναι άκυρο είτε επειδή δε τηρήθηκε κάποια διαδικασία είτε ως καταχρηστικός όρος είτε οτιδήποτε έχουν σκεφτεί οι δικηγόροι.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 9:33 am

kein έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 8:54 am
shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 11:58 pm

ναι και εμες δεν κοψαμε του μπραζντεικις του βιλντοζα του καναν και αλλους 50 παικτες που δεν θελαμε..μεχρι και τον πετρουσεφ δωσαμε.
Και του πετρούσεφ του βγάλατε το λάδι για να φύγει, για να τα λέμε όλα. Και ο Γκος έφυγε νύχτα, και Πιτερς είχε συμφωνήσει από νωρίς, όπως ο Χαινς στο παρελθόν και διάφοροι άλλοι που έφυγαν έτσι. Γενικά υπάρχει ένα θεμα στην ομάδα και στο πως χειρίζεται τέτοια θέματα. Και δεν βάζω καν τον Σλουκα στην συζήτηση, γιατί εκεί ήταν περα από οικονομικό το πρόβλημα. Νομίζω αν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
Είναι πάντως διαφορετικές περιπτώσεις η κάθε μια και έχουν και μεγάλη χρονική απόσταση.
Ο Χάινς ήθελε να μείνει, όμως οι Αφοί τότε δεν ήθελαν να κάνουν πρόωρες ανανεώσεις και αυτός είχε μια μεγάλη προσφορά από την ΤΣΣΚΑ, στην συνέχεια και αφού τους πήρε κάποια χρόνια άλλαξαν την πολιτική τους ως προς αυτό.
Ο Πετρούσεφ ήταν περίπτωση που ο παίκτης δεν ήταν ικανοποιημένος από τον χρόνο και τον ρόλο που είχε, εμφανίστηκε προκλητικά αδιάφορος με την Εφές και ο Ολυμπιακός, ορθά, αποφάσισε να τον δώσει αφού εισπράξει όσο μεγαλύτερο ποσό μπορούσε.
Με τον Γκος δεν ξέρουμε τι είχε γίνει, αλλά το ότι υπέγραψε από νωρίς στην Ζαλκγίρις μου δείχνει ότι πράγματι υπήρχε κάποιο θέμα δυσαρέσκειας όσο και να υποβαθμίζουμε τότε που πήγε να παίξει ξύλο με τον Μπαρτζώκα.
Ο Πίτερς πάλι ήταν καθαρά αγωνιστικό το θέμα του, χώρισε σαν φίλος.
Για τον Σλούκα ας μην ανοίξουμε την...Σλουκιάδα.
Για τον Γουόκαπ τώρα είναι αντικρουόμενα, κάποιοι τον καταλαβαίνουν και τον υποστηρίζουν, όμως νομίζω ότι απ' όαα ξέρουμε φαίνεται να το χειρίστηκε λάθος.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 9:42 am

pan24 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 9:11 am

Δεν συγκρίνονται πάντως οι 2 οργανισμοί, Euroleague, NBA. Όχι ότ τα τελευταία χρόνια δεν έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχουν τραβήξει το σκοινί από την μεριά αθλητών αλλά τα συμβόλαια, οι όροι, το εύρος των ποσών, η μέγιστη διάρκεια είναι σαφώς καθορισμένα αλλά και δημόσια τα ποσά. Δεν είναι ότι θα μπορούσε ένας παίκτης εκεί να πάει να προσφύγει στην FIBA και υποθετικά αν το έκανε το πιθανότερο είναι να μην έπαιζε ξανά σε καμία ομάδα εκεί.

Το ζήτημα είναι ότι όπως έγινε ο Ολυμπιακός θα τραβήξει το σκοινί στα άκρα, η ομολογία του ότι έχει πρόταση 3 Μ από το Ντουμπάι φέρνει σε δύσκολή θέση και την Ντουμπάι, αλλά αν έγινε με την σύμφωνη γνώμη της προφανώς δεν την νοιάζει, θεωρεί ότι θα πληρώσει ένα πρόστιμο και θα πάρει τον Γουόκαπ στον οποίο θα εκδικαστεί να δώσει στον Ολυμπιακό ένα μικρό ποσό. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη. Όφελος αγωνιστικό δεν έχει αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως από τον Γουόκαπ ο οποίος δεν θα παίξει ξανά σ' εμάς.

Πάντως με τον Γουόκαπ γίναμε ειδικοί αρχικά στις πολιτογραφήσεις και στους κανόνες της τώρα θα γίνουμε και ειδικοί στα συμβόλαια και στους όρους τους.
Θα έχει ενδιαφέρον και το δικαστικό στορυ όταν το βλέπεις έξω από το χορό είναι λίγο σαν μινι δικαστική σειρά του netflix κάτι τέτοια :D

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα είναι αν και πως θα υπάρξει φανερή εμπλοκή της Ντουμπάι στη διαδικασία.

Γιατί ο μόνος τρόπος να αποδειχθεί ότι η Ντουμπάι έκανε κάτι παράνομο είναι να το πουν οι ίδιοι ή ο Γουόκαπ.
Αλλά αν το κάνουν θα σημαίνει πως θεωρούν ότι αυτό θα δώσει κάποιο όφελος μεγαλύτερο από την όποια ποινή.

Προς το παρόν πάντως είναι μόνο Γουόκαπ εναντίον Ολυμπιακού, ο Γουόκαπ θεωρεί με κάποιο επιχείρημα που δε γνωρίζουμε αφού δεν έχουμε δει την προσφυγή του ότι το +1 στο συμβόλαιο του είναι άκυρο.

Για αυτό κιόλας δε πρέπει να το μπερδεύουμε με παίκτες που έχουν κλειστά συμβόλαια. Θεωρεί ότι το +1 είναι άκυρο είτε επειδή δε τηρήθηκε κάποια διαδικασία είτε ως καταχρηστικός όρος είτε οτιδήποτε έχουν σκεφτεί οι δικηγόροι.
Εγώ βλέπω πάντως εμφανώς εμπλοκή της Ντουμπάι αφού το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Γουόκαπ, αλλά βάσει κανονισμών το tampering δεν θεωρείται σοβαρή παράβαση, τα πρόστιμα πέρυσι (φέτος πήραν αύξηση απ' ότι λέγεται αλλά δεν έχουμε διαθέσιμο τον νέο κανονισμό) ξεκινούν από 30.000 και φτάνουν έως 280.000 ευρώ, τα χρηματικά, γιατί προβλέπονται και από αφαίρεση βαθμών έως αποκλεισμό και τιμωρία έδρας που δεν είναι ρεαλιστικά.
Το ζήτημα δεν είναι το tampering αλλά αν υπήρξε συνεργασία με τον Γουόκαπ για να το πάει δικαστικά και να έχουμε οργανωμένο σχέδιο, που και πάλι σαφώς δεν ξέρουμε η Euroleague πόσο θέλει να το τραβήξει. Για μένα απέκτησε ενδιαφέρον πάντως, να δούμε πόσα...επεισόδια θα έχει.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 9:43 am

παντως εμενα αυτη η πρεμουρα περι γουοκαπ απο φιλους του παναθηναικου με εχει συγκινησει ιδιαιτερα. οχι ,πραγματικα μπραβο ρε παιδια που δειχνετε τοση υποστηριξη στα δικαιωματα του παικτη που μεχρι προτινως κραζατε για το Ελληνικο διαβατηριο. Ο παικτης αν θελει να φυγει θα φυγει αλλα δεν μπορουμε να κατσουμε να μας ξεβρακωνει η καθε ντουμπαι, τον θες πληρωσε και παρτον .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Kwstantino

junior
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 9:44 am

1000 σελιδες το τοπικ μεχρι την Παρασκευη σιγουρα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 9:51 am

Kwstantino έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 8:01 am
Όλα τα συμβόλαια είναι να σπάνε. Μέχρι και στην αλλαγή παροχου τηλεφωνίας γίνεται. Έφυγα 4 μήνες νωρίτερα, πλήρωσα την αποζημίωση που μου αναλογούσε και πήγα εκεί που ήθελα. Απλά τα πράγματα. Κάρφωμα συμβολαίου και προπονήσεις στις μπετονιέρες πριν 20 χρόνια αυτά. Η εποχή του Καπετάνιου τελείωσε.
ειπες τη μαγκιη λεξουλα ,πληρωσα την αποζημιωση. την αποζημιωση που πληρωσες λοιπον δεν την παζαρεψες . αυτο που σου ειπε ο παροχος, αυτο πληρωσες. Αν νομιζες οτι ηταν υπερβολικο θα εκανες 4 μηνες υπομονη και δεν θα ανανεωνες δεν θα το εριχνες στα παζαρια με τον παροχο να του δωσεις 13 ευρω τωρα κια αλλα 24 σε οκτω δοσεις .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 19, 2026 9:53 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
παντως εμενα αυτη η πρεμουρα περι γουοκαπ απο φιλους του παναθηναικου με εχει συγκινησει ιδιαιτερα. οχι ,πραγματικα μπραβο ρε παιδια που δειχνετε τοση υποστηριξη στα δικαιωματα του παικτη που μεχρι προτινως κραζατε για το Ελληνικο διαβατηριο. Ο παικτης αν θελει να φυγει θα φυγει αλλα δεν μπορουμε να κατσουμε να μας ξεβρακωνει η καθε ντουμπαι, τον θες πληρωσε και παρτον .
Δεν είμαστε όλοι οι φίλοι του παναθηναϊκού βρε Φώτη σε ένα τσουβάλι (καλά δεν είμαστε και πολύ πλέον :mrgreen: ). Κάποιοι λέμε ότι ο ουόκαπ έχει δίκιο να ζητάει παραπάνω με αυτά που βλέπει στην αγορά. Καλώς ή κακώς έχει ξεφύγει η κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος (που ξαναλέω ΔΕΝ τον συμπαθώ καθόλου για να τον υποστηρίξω και ΔΕΝ θα ήθελα με τίποτα να τον δω στην ομάδα μου) έχει τραβήξει κουπί τόσα χρόνια, του φορτώσαν και μια εθνική στην πλάτη για να βγουν τα διαβατήρια και έπαθε και ζημιά στην μέση από την υπέρ-χρήση.
Εγώ προσωπικά είπα ότι παραδοσιακά το κάνετε αυτό σαν ομάδα, είναι η προσέγγιση σας. Αντίθετα σε εμάς έπραξαν με βάση την αγορά και αναπροσαρμόσαν τα συμβόλαια. Τα γεγονότα παρουσιάζω όχι προσωπική προτίμηση. Για να στο πω πιο απλά με το θάρρος που έχω να ανοίγω διάλογο μαζί σου και να μην έχω το φόβο παρεξήγησης. Εμάς σαν παναθηναϊκούς, μας συμφέρει να μείνει ο Τομας να είναι στα μαχαίρια και να υπαρχει ενα θεμα στα αποδυτήρια πχ. Αλλά εντελώς ειλικρινά, έχει προσφέρει και άξιζε να είχατε μεριμνήσει πιο πριν, είχε και το διαβατήριο που είναι υπεραξία από μόνο του.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Kwstantino

junior
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 9:55 am

Τετ Αύγ 19, 2026 9:51 am
Kwstantino έγραψε:
Όλα τα συμβόλαια είναι να σπάνε. Μέχρι και στην αλλαγή παροχου τηλεφωνίας γίνεται. Έφυγα 4 μήνες νωρίτερα, πλήρωσα την αποζημίωση που μου αναλογούσε και πήγα εκεί που ήθελα. Απλά τα πράγματα. Κάρφωμα συμβολαίου και προπονήσεις στις μπετονιέρες πριν 20 χρόνια αυτά. Η εποχή του Καπετάνιου τελείωσε.
ειπες τη μαγκιη λεξουλα ,πληρωσα την αποζημιωση. την αποζημιωση που πληρωσες λοιπον δεν την παζαρεψες . αυτο που σου ειπε ο παροχος, αυτο πληρωσες. Αν νομιζες οτι ηταν υπερβολικο θα εκανες 4 μηνες υπομονη και δεν θα ανανεωνες δεν θα το εριχνες στα παζαρια με τον παροχο να του δωσεις 13 ευρω τωρα κια αλλα 24 σε οκτω δοσεις .
Η μαγικη λεξη ειναι το ΄΄άναλογουσε΄΄.Ας πληρωσει το Ντουμπαι το συμβολαιο που του απέμεινε και ειναι ελευθερος.Σωστα;
Νομιζω μαλιστα δινει στον ΟΣΦΠ περισσοτερα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 19, 2026 9:58 am

kein έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 9:53 am
Δεν είμαστε όλοι οι φίλοι του παναθηναϊκού βρε Φώτη σε ένα τσουβάλι (καλά δεν είμαστε και πολύ πλέον :mrgreen: ). Κάποιοι λέμε ότι ο ουόκαπ έχει δίκιο να ζητάει παραπάνω με αυτά που βλέπει στην αγορά. Καλώς ή κακώς έχει ξεφύγει η κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος (που ξαναλέω ΔΕΝ τον συμπαθώ καθόλου για να τον υποστηρίξω και ΔΕΝ θα ήθελα με τίποτα να τον δω στην ομάδα μου) έχει τραβήξει κουπί τόσα χρόνια, του φορτώσαν και μια εθνική στην πλάτη για να βγουν τα διαβατήρια και έπαθε και ζημιά στην μέση από την υπέρ-χρήση.
Εγώ προσωπικά είπα ότι παραδοσιακά το κάνετε αυτό σαν ομάδα, είναι η προσέγγιση σας. Αντίθετα σε εμάς έπραξαν με βάση την αγορά και αναπροσαρμόσαν τα συμβόλαια. Τα γεγονότα παρουσιάζω όχι προσωπική προτίμηση. Για να στο πω πιο απλά με το θάρρος που έχω να ανοίγω διάλογο μαζί σου και να μην έχω το φόβο παρεξήγησης. Εμάς σαν παναθηναϊκούς, μας συμφέρει να μείνει ο Τομας να είναι στα μαχαίρια και να υπαρχει ενα θεμα στα αποδυτήρια πχ. Αλλά εντελώς ειλικρινά, έχει προσφέρει και άξιζε να είχατε μεριμνήσει πιο πριν, είχε και το διαβατήριο που είναι υπεραξία από μόνο του.
Απλά θέλουν να τον κρατήσουν με τα χρήματα που παίρνει τώρα. Έλα όμως που ή θα πρέπει να του δώσουν περισσότερα ή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ο παίκτης θα φύγει.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 19, 2026 10:02 am

Conan1982 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 9:42 am
pan24 έγραψε:

Εγώ βλέπω πάντως εμφανώς εμπλοκή της Ντουμπάι αφού το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Γουόκαπ, αλλά βάσει κανονισμών το tampering δεν θεωρείται σοβαρή παράβαση, τα πρόστιμα πέρυσι (φέτος πήραν αύξηση απ' ότι λέγεται αλλά δεν έχουμε διαθέσιμο τον νέο κανονισμό) ξεκινούν από 30.000 και φτάνουν έως 280.000 ευρώ, τα χρηματικά, γιατί προβλέπονται και από αφαίρεση βαθμών έως αποκλεισμό και τιμωρία έδρας που δεν είναι ρεαλιστικά.
Το ζήτημα δεν είναι το tampering αλλά αν υπήρξε συνεργασία με τον Γουόκαπ για να το πάει δικαστικά και να έχουμε οργανωμένο σχέδιο, που και πάλι σαφώς δεν ξέρουμε η Euroleague πόσο θέλει να το τραβήξει. Για μένα απέκτησε ενδιαφέρον πάντως, να δούμε πόσα...επεισόδια θα έχει.
Που το παραδέχτηκε ο Γουόκαπ;

Το μόνο που έχω δει περι αυτού είναι ένα άρθρο-πρόβλεψη από δημοσιογράφο ότι θα παει στο δικαστήριο με γραμμή ότι δε γίνεται να μείνει κάπου με 1εκ ενώ άλλοι του δίνουν 3 που μου φαίνεται απίθανο να το κάνει ακριβώς έτσι.

Όσο για το οργανωμένο σχέδιο, και για αυτό δηλαδή αν τον καθοδήγησε η Ντουμπάι να πάει δικαστικά, δε βλέπω πως μπορεί να αποδειχθεί αν δεν το πει κάποιος από τους δύο.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 10:12 am

Rivers15 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 3:26 am
RedEmperor έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 1:29 am
Δεν ξέρω γιατί το συζητάμε. Ο Γουοκαπ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και είναι να παίρνει 1.100.000. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην θέλει να τον ανανεώσει και να τον κρατήσει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του. Δικαίωμα του είναι. Όπως δικαίωμα του είναι να ζητήσει όσα λεφτά θέλει αν μια ομάδα θέλει να τον πάρει.

Όταν υπέγραφε ο γουοκαπ το 4ετες συμβόλαιο σε ζητούσε τότε να μπει buy out πχ 1.500.000 για άλλη ομάδα Ευρωλίγκας. Δεσμεύτηκε με την υπογραφή του σε 4ετες συμβόλαιο όπως δεσμεύτηκε και ο Ολυμπιακός να τον πληρώνει για 4 χρόνια βρέξει χιονίσει είτε παίζει είτε δεν παίζει..end of story. Όλα τα άλλα σενάρια είναι να χάμε να λέγαμε και να χάμε να πούμε
Ναι ΟΚ δεσμευτηκε με την υπογραφη του κ αποφασισε να την αθετησει. Τοσες αθετησεις συμβασεων βλεπουμε καθημερινα δεν ξερω γιατι εχουμε πεσει ολοι απο τα συννεφα.
Υπαρχουν αρμοδια οργανα που θα αποφανθουν συμφωνα με το συμβολαιο αν ηταν παρανομο, αν μπορει να παει σε αλλη ομαδα ή εξακολουθει να δεσμευεται, αν πρεπει να πληρωσει τον Ολυμπιακο και τι ακριβως.
Ο Γουοκαπ βλεπει την παρτη του κ με βαση το συμφερον του ενηργησε οπως ενηργησε. Ο Ολυμπιακος βλεπει το δικο του συμφερον. Καλη τους τυχη να βγαλουν ακρη ετσι που καταφεραν να τα κανουν κ οι δυο πλευρες :lol: και η ζωη συνεχιζεται!
Δεν υπάρχει περίπτωση δικαστήριο να δικαιώσει τον Γουοκαπ.

Θα στο πω διαφορετικά. Αν ο Γουοκαπ πχ τραυματίζοταν σοβαρά και είχε άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο. Και ήταν τραυματισμός career Ending. Ο Ολυμπιακός αν του λέγε σου λύνω το συμβόλαιο με μια αποζημίωση και ο Γουοκαπ έλεγε όχι τα θέλω όλα τα λεφτά της επόμενης διετίας και πήγαινε δικαστικά το θέμα. Ο παίχτης θα έπαιρνε όλα τα λεφτά για την επόμενη διετία. Τα συμβόλαια είναι πανίσχυρα αλλά για να προστατεύουν και τις 2 πλευρές.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 10:15 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 3:58 am
RedEmperor έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 1:29 am
Δεν ξέρω γιατί το συζητάμε. Ο Γουοκαπ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και είναι να παίρνει 1.100.000. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην θέλει να τον ανανεώσει και να τον κρατήσει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του. Δικαίωμα του είναι. Όπως δικαίωμα του είναι να ζητήσει όσα λεφτά θέλει αν μια ομάδα θέλει να τον πάρει.

Όταν υπέγραφε ο γουοκαπ το 4ετες συμβόλαιο σε ζητούσε τότε να μπει buy out πχ 1.500.000 για άλλη ομάδα Ευρωλίγκας. Δεσμεύτηκε με την υπογραφή του σε 4ετες συμβόλαιο όπως δεσμεύτηκε και ο Ολυμπιακός να τον πληρώνει για 4 χρόνια βρέξει χιονίσει είτε παίζει είτε δεν παίζει..end of story. Όλα τα άλλα σενάρια είναι να χάμε να λέγαμε και να χάμε να πούμε
η λογικη ειναι αδικημενος το ξερουμε ολοι αλλα δεν μας νοιαζει γιατι ας προσεχε τι υπεγραφε ειναι ξεπερασμενη
μπορει να ειχε αναγκες εκεινη την περιοδο μπορει να του υποσχεθηκαν πραγματα που τελικα δεν εγιναν μπορει να τον επιασαν κοριοδο και να αδικηθηκε μπορει πολλα

αντι να διορθωσετε την αδικια καθεστε και μπαινετε σε δικαστικες διαμαχες με καποιον που εχει προσφερει πολλα στην ομαδα σας
Καμία αδικία. Και ο πιπεν όταν υπέγραψε με bulls 6,ετες μετά από 3 χρόνια διαπίστωσε ότι παίρνει λίγα. Αύξηση δεν πήρε όμως ως την λήξη του συμβολαίου.

Ο Ολυμπιακός του πρόσφερε 1.7 στα 34 του και αρνήθηκε. Οπότε τον ανταμείψε με γενναία αύξηση και είπε όχι. Δεν βλέπω καμία αδικία

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 10:17 am

Kwstantino έγραψε:
Τι παράδειγμα είναι αυτό? Πλήρωσες ρήτρα γιατί υπήρχε. Όταν δεν υπάρχει το ποσό το ορίζει η ομάδα που έχει τον παίχτη. Άκυρος ο παραλληλισμός σου.

Kwstantino

junior
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 10:22 am

RedEmperor έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 10:17 am
Kwstantino έγραψε:
Τι παράδειγμα είναι αυτό? Πλήρωσες ρήτρα γιατί υπήρχε. Όταν δεν υπάρχει το ποσό το ορίζει η ομάδα που έχει τον παίχτη. Άκυρος ο παραλληλισμός σου.
Ολα τα συμβολαια εχουν ρητρες.Ας αποφασισει το δικαστηριο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”