ε καντε ενα πιν με τα φορολογικα τις ελληνοποιησεις και ολα τα κουλα..εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα χτες
Υπόθεση Γουόκαπ
Συντονιστής: Captains
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
τσαμπα κανετε υπολογισμους αφου δεν ξερουμε στην πραγματικοτητα τι ισχυει. Ακομη και η υποθεση που ειπαν καποιοι οτι του προσεφεραν 1.5? εκ ειναι απλα υποθεση. Αν θα επρεπε ομως να κανω και εγω μια υποθεση ειναι οτι ο θωμας ηθελε τουλαχιστον ενα συμβολαιο οσο ο μακ το οποιο το βρισκω λογικο. Τον καταλαβαινω και τον δικαιολογω οτι πιθανον σπαστηκε με αυτη την κινηση της διοικησης. Δεν τον δικαιολογω βεβαια για τις επομενες κινησεις του μιας και γιατι με αυτο τον τροπο χανει και το οποιο δικιο ειχε.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παικτικά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο οι παίκτες πάντως, όσο και αν θέλουμε να βαφτίσουμε το κρέας ψάρι.Djole77 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 21, 2026 12:18 amτσαμπα κανετε υπολογισμους αφου δεν ξερουμε στην πραγματικοτητα τι ισχυει. Ακομη και η υποθεση που ειπαν καποιοι οτι του προσεφεραν 1.5? εκ ειναι απλα υποθεση. Αν θα επρεπε ομως να κανω και εγω μια υποθεση ειναι οτι ο θωμας ηθελε τουλαχιστον ενα συμβολαιο οσο ο μακ το οποιο το βρισκω λογικο. Τον καταλαβαινω και τον δικαιολογω οτι πιθανον σπαστηκε με αυτη την κινηση της διοικησης. Δεν τον δικαιολογω βεβαια για τις επομενες κινησεις του μιας και γιατι με αυτο τον τροπο χανει και το οποιο δικιο ειχε.
Πριν έρθει στον Ολυμπιακό ο Τεξμεξ είχε μια εμφάνιση στα πλέιοφς, στην πρώτη του χρονιά με την Ζάλγκιρις ως 7ος-8ος παίκτης στο ροτέισον... και έγραψε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 3 λάθη, 0.2 κλεψίματα, 2 πιρ σε ~19 λεπτά.
Ο ΚΜΜ την 1η του χρονιά με την Μπασκόνια είχε 20 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 7.5 ασσίστ, 4.5 λάθη, 1.5 κλεψίματα, 0.5 τάπα και 30.5 πιρ στα πλέι ιν σε ~33 λεπτά...
Ενώ στα πλέιοφ έγραψε 14.7 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 8 ασσίστ, 3.3 λάθη, 1.3 κλεψίματα, 0 τάπες, 20.7 πιρ σε ~33 λεπτά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο