Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 23, 2026 12:26 am

Έχει μενταλιτυ αλλά μοιάζει πρώην παίκτης πλέον

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 23, 2026 12:37 am

επισης δεν παιζει αμυνα καθολου..αν τον βαλεις μαζι με τον μαυρο τασο παντο μπορει να δουλεψει δεν ξερω..μαρκαρει 3ρια αυτος

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Αύγ 23, 2026 1:33 am

Christofis έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 12:18 am
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 11:06 pm

Το τελευταιο δεν ακουγεται κ τοσο καλο! :)
Ειναι ενας λιγοτερο ταλαντουχος, πιο off ball Χεζονια στα Ματια μου. Σαν στυλ παικτες εννοω μην πεσετε να με φατε
Βασικά μου θυμίζει αρκετά τον Hezonja όταν ήταν παναθηναϊκό. Βέβαια αν καταφέρει να τον φτιάξει στην άμυνα όπως σουλούπωσε τον Hall μια χαρά είναι και ίσως εξελιχθεί σε καλύτερη κατάσταση από τον τωρινό Hezonja που παίζει και άμυνα πλέον.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 1:45 am

Εντωμεταξυ είναι 31 και τον είχα στο μυαλό μου για 35. Δεν τον πήραν τα χρόνια το θέμα είναι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει άμυνα;

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 11:49 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 10:45 pm

Αν υποθεσουμε πως αντικαταστατης του ειναι ο Τζοζεφ τοτε τα μονα damages που θα κληθει να πληρωσει ο γουοκαπ παιζει να ειναι μονο το οποιο πεναλτι του salary cap για τα 400k (το πεναλτι στη διαφορα του μισθου που μετραει για τους σκοπους του EL Salary cap) αντε κ κανα μικρο indemnity. Τριχες δηλαδη. Αλλα σχεδον το αποκλειω να ειναι ο τζοζεφ αντικαταστατης του γουοκαπ. Πιστευω θα αποκτηθει παικτης.
Και εγώ πιστεύω ότι γίνεται πιο ορθολογικό το ρόστερ με Τζόσεφ για αντι Γουόκαπ.

Με κυρίως χρησιμοποίηση του Μοντέρο στον άσσο μαζί με Κόντι και Τζόσεφ, αφήνουμε τα πειράματα με Φουρνιέ στο 3 (είδαμε πώς πηγε αυτό πέρυσι) και ψάχνουμε για ένα 3/4. Νομίζω πως η χρονιά μπορεί να ξεκινήσει έτσι και να περιμένουμε τα πρώτα κοψίματα στο NBA. Στην EL τα χοντρά λεπτά στο 3 μπορεί να τα πάρει ο Γουόρντ με ολίγο από Παπ και 3 guard lineups για κανα 5λεπτο. Στην Ελλάδα μπορούν να ενεργοποιηθούν Λάρε και Νέτζήπογλου.

Η «τρύπα» στο ρόστερ αυτή την στιγμή είναι στα forward σε περίπτωση που απουσιάσει κάποιος από τους βασικούς.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Αύγ 23, 2026 12:18 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 11:49 am
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 10:45 pm

Αν υποθεσουμε πως αντικαταστατης του ειναι ο Τζοζεφ τοτε τα μονα damages που θα κληθει να πληρωσει ο γουοκαπ παιζει να ειναι μονο το οποιο πεναλτι του salary cap για τα 400k (το πεναλτι στη διαφορα του μισθου που μετραει για τους σκοπους του EL Salary cap) αντε κ κανα μικρο indemnity. Τριχες δηλαδη. Αλλα σχεδον το αποκλειω να ειναι ο τζοζεφ αντικαταστατης του γουοκαπ. Πιστευω θα αποκτηθει παικτης.
Και εγώ πιστεύω ότι γίνεται πιο ορθολογικό το ρόστερ με Τζόσεφ για αντι Γουόκαπ.

Με κυρίως χρησιμοποίηση του Μοντέρο στον άσσο μαζί με Κόντι και Τζόσεφ, αφήνουμε τα πειράματα με Φουρνιέ στο 3 (είδαμε πώς πηγε αυτό πέρυσι) και ψάχνουμε για ένα 3/4. Νομίζω πως η χρονιά μπορεί να ξεκινήσει έτσι και να περιμένουμε τα πρώτα κοψίματα στο NBA. Στην EL τα χοντρά λεπτά στο 3 μπορεί να τα πάρει ο Γουόρντ με ολίγο από Παπ και 3 guard lineups για κανα 5λεπτο. Στην Ελλάδα μπορούν να ενεργοποιηθούν Λάρε και Νέτζήπογλου.

Η «τρύπα» στο ρόστερ αυτή την στιγμή είναι στα forward σε περίπτωση που απουσιάσει κάποιος από τους βασικούς.
Και πίσω από Τζόζεφ να είναι ο Πλώτας, που θα πάρει τις ευκαιρίες του. Βετεράνος είναι ο άλλος, κανά τράβηγμα θα το πάθει κτλ, φυσικά να μην είναι τίποτε σοβαρό. Καλό μου ακούγεται.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 12:46 pm

Η καλύτερη ανάλυση για τον Εντιαγέ που έχω παρακολουθήσει. Η κριτική βασίζεται όχι στην αξία του παίκτη, αλλά στο κατά πόσο ταιριάζει μέσα στην ομάδα μας.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Κυρ Αύγ 23, 2026 1:02 pm

Το πουλεν μου ο Τζόσεφ που είναι; Δεν ήταν στα εργομετρικα. Αρχίζω και ανησυχώ

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Αύγ 23, 2026 1:07 pm

kite26 έγραψε:
Η καλύτερη ανάλυση για τον Εντιαγέ που έχω παρακολουθήσει. Η κριτική βασίζεται όχι στην αξία του παίκτη, αλλά στο κατά πόσο ταιριάζει μέσα στην ομάδα μας.
Βιντεο που χρησιμοποιει ai αυτοματα απορριπτεται

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 1:11 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 1:07 pm
kite26 έγραψε:
Βιντεο που χρησιμοποιει ai αυτοματα απορριπτεται
Δεν κρίνω ένα βίντεο από το thumbnail.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 1:44 pm

Εγω θα πω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο παικτης που αποκτηθει να ειναι πρωην συμπαικτης του Εβαν. Υπαρχουν 2-3 περιπτωσεις (εκτος Χεζονια) που ο κοουτς εχει παρει πληροφοριες απο τον Γαλλο για Χαρακτηρα και Νοοτροπια

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:04 pm

Christofis έγραψε:
Εγω θα πω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο παικτης που αποκτηθει να ειναι πρωην συμπαικτης του Εβαν. Υπαρχουν 2-3 περιπτωσεις (εκτος Χεζονια) που ο κοουτς εχει παρει πληροφοριες απο τον Γαλλο για Χαρακτηρα και Νοοτροπια
Σε ποια ομαδα ; Ειπαμε δραχμες δεν δινεις αλλα δωσε πετσετες , δωσε τραπεζομαντηλα . Δωσε κατι επιτελους :)

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:09 pm

Sabenlee έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 1:02 pm
Το πουλεν μου ο Τζόσεφ που είναι; Δεν ήταν στα εργομετρικα. Αρχίζω και ανησυχώ
Λείπουν δύο τόνοι κοκορέτσι απ' τη Μύκονο...

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:24 pm

coach blue έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 2:04 pm
Christofis έγραψε:
Σε ποια ομαδα ; Ειπαμε δραχμες δεν δινεις αλλα δωσε πετσετες , δωσε τραπεζομαντηλα . Δωσε κατι επιτελους :)

:roofl:
Ο ενας μου ξεφυγε χθες. Μια χαρα δραχμες, ευρω εδωσα.
:wave:

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:26 pm

kite26 έγραψε:
Ο φιλος μας λεει ποσο πολυ θα ταιριαζει με τον Σασα και πως ο Σασα θα ανοιγει χωρους στον Εντζαι, αλλα δεν νομιζω να τους δουμε μαζι στο παρκε τουλαχιστον οχι για πολυ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”