Ο Φαλ εφυγε και οπως ειπε καινο Φουρνιε αμφιταλαντυτηκε πολυ να παει στον Παο. Απλα πηγε και λογω της οικογενειας(να μην αλλαξει περιβαλλον) και των πολλων χρηματων που πηρε. Μπορει να του εκατσε ασχημα που τον αφησαμε ελευθερο αλλα ασχημο δεν ηταν το διαζυγιο. Εδω τον βαλαμε να παιξει σε δυο παιχνιδια μαι πληρωσαμε προστιμο ετσι ωστε να φυγει με μεταλιο αν τον περναμε. Αυτο δειχνει οτι μια χαρα σεβαστηκαμε την ιστορια του στην
Ομαδα. Επισης δεν μπηκαμε σε παζαρια για την χρονιανπου ηταν τραυματιας. Επισης εφυγε με ενα πολυ συγκινητιμο μυνημα. Εγω προσωπικα θελω να τον δω να παιζει ξανα σε ψηλο επιπεδο ακομη και αν ειναι στον Παο. Στο κατω κατω εμεις τον διωξαμε γιατι προτιμησαμε κατι αλλο.
Ο Σακ μπορει να ηθελε να κλεισει την καριερα του στον Ολυμπιακο. Αν ειχε ερθει σε ρηξη δεν θα εβγαινε η Μπεριμ να πει οτι θα ηθελε να δει την φανελα του κρεμασμενη στο Σεφ.
Ο Πιτερς εφυγε με πολυ συγκινητικο βιντεο . Η ομαδα εκανε πολυ σοβαρη προταση να τον κρατησει. Αλλα ηταν μη αναστρεψιμο. Ο παικτης ηθελε να παει καπου να ειναι πρωταγωνιστης. Καλως ή Καλως ειναι και αυτο αποδεκτο. Επισης μεχρι καινσπιτι του πηγαν οι οπαδοι για να τον πεισουν να κεινει. Τι αλλο να καναμε δηλαδη. Μπορει οντως να χαλαστηκε με τον τελικο κυπελου. Αλλα στο φαιναλ φορ και στους τελικους ο Μπι του εδειξε οτι τον πιστευει.
Ο Γουοκαπ μπορει να νιωθει πικραμενος για Χιλιους λογους. Γιατι δεν του καναμε προωρη ανανεωση οπως την προηγουμενη φορα. Γιατι μπορει να του ειπαμε οτι θα ξεκινησουμε συζητησεις μετα το τελος των υποχρεωσεων. Μπορει να μην τοτ διναμε τα λεφτα που δωσαμε στον Μακινταιαρ. Μπορει οντως οτι τον βαλαμε να πληρωσει 9 ψωροχιλιαρικα(ντρεπομαι που το γραφω ενω αλλοι εχουν ετησιο εισοδημα αυτα τα λεφτα) Αυτο δεν αναιρει οτι ο ιδιος φερθηκε αντιεπαγγελματικα.
Φιλε
@Dimmitz ο Οσμαν τα ειπε πολυ ωραια. Και αν τα πραγματα εγιναν οπως τα λεει εγω του βγαζω το καπελο. Αυτο δειχνει το να σεβεσαι το σύλλογο που εφαγες ψωμι και να φερεσαι σαν επαγγελματιας. Αν το εκανε αυτο ο Θωμας ειμαι 100% σιγουρος οτι θα εφευγε και με τις 870 χιλιαδες buyout.