Μπαντιο, Μπονγκα δεν παιζει under? Μια χαρα τους παιζεις αντερ αμα θεςbasilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:05 pmστον ολυμπιακο ποιους δεν παιζεις αντερ?μοντερο,φουρνιε,ντορσει,βεζε και τελος
στον παναθηναικο ποιους δεν παιζεις αντερ?φρανσισκο,ναν,σλουκας,γκραντ,μπαντιο,μπονγκα,ρογκα,χειζ,χουαντσο,γιαμπουσελε
ας διωξουμε τον ντορσει...δεν πειραζει εχουμε κοσμο να σουταρει![]()
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν χρειάζεται να συμφωνούμε, ο Εντζαι ήρθε φέτος όχι το 2024 στη θέση του ΠιτερςDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:44 pmΠάντα έβλεπες το ποτήρι μισό άδειο που λένε και στο χωριό μου. Ξεκόλλα με το 23-24 σε λίγο θα αλλάξουμε δεκαετία.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:29 pm
Αυτό μπήκα να γράψω
ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, σωστή ή λάθος, εγώ προσωπικά βλέποντας τον Σασα να γίνεται Σικμα τον Ναν Μπραζ και τον Πιτερς Εντζαι Εμπαι δεν βλέπω τι θα αλλάξει πώς ο Ντορσει θα γίνει κάτι καλύτερο από random ξένο του εκατομμυρίου ένα λεβελ κάτω και στην Α1 θα είμαστε.....δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαστε
σορρυ αλλά έτσι το βλέπω εγώ
Επίσης οι αλλάγες στο μουντ των γραφόμενων σου είναι εντυπωσιακό, από φουλ στήριξη και επίθεση στους άλλους σε πεσιμισμό. Πριν 15 μέρες έγραφες " α φεύγει ο Λαρε και θα μείνουμε χωρίς διαβατήρια" ;;; Ε αυτή την ανησυχία εκφράζω κι εγώ
και προσθέτω ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν φυγει ο Ντορσει θα έρθει ισάξιος ή ότι θα βρεις ισάξιο με λιγότερα ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Jeight έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:47 pmΟ Σασα δεν εγινε ποτε Σικμα, εγινε Πιτερς. Και ο Ναν δεν εγινε ποτε Μπραζντεικις, εγινε Κανααν.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:29 pm
Αυτό μπήκα να γράψω
ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, σωστή ή λάθος, εγώ προσωπικά βλέποντας τον Σασα να γίνεται Σικμα τον Ναν Μπραζ και τον Πιτερς Εντζαι Εμπαι δεν βλέπω τι θα αλλάξει πώς ο Ντορσει θα γίνει κάτι καλύτερο από random ξένο του εκατομμυρίου ένα λεβελ κάτω και στην Α1 θα είμαστε.....δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαστε
ο Κανααν ήρθε το 22 ο Μπραζ το 23 αλλά τέσπα, αν θες και έχεις διάθεση πες μου πως εκτιμάς το ροστερ του Ολυμπιακού χωρίς Ντορσει το 2027 στην Α1
ξένο ας πούμε χαριν συντομίας ότι θα βρεις (που δεν θα βρεις τόσο καλό αλλά δεν θα συμφωνήσουμε)
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
ωραια ο βεζε εγινε πιτερς και ο πιτερς εγινε σικμα...γι αυτο και νοεμβρη εψαχναν πετρουσεφJeight έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:47 pmΟ Σασα δεν εγινε ποτε Σικμα, εγινε Πιτερς. Και ο Ναν δεν εγινε ποτε Μπραζντεικις, εγινε Κανααν.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:29 pm
Αυτό μπήκα να γράψω
ο ναν ηταν να ερθει το καλοκαιρι του 2024 που εν τελει οκτωβρη πηγε στον παναθηναικο.ο κανααν ηταν στην ομαδα απο το 2023...η ομαδα ειχε γουοκαπ,γκος,κανααν και λαρυ στα γκαρντ,κι εψαχνε γκαρντ.ο γκαρντ εγινε μπραζντεικις.στην αρχη αν θυμασαι ο μπραζντεικις εμπαινε 2αρι στην 2η 5αδα.ηταν τραγικος και δοκιμαστηκε εκ νεου στο 3.ηταν λιγο πιο υποφερτος αλλά και παλι παπανικολαου και μακισικ ηταν καλυτεροι ως 3αρια...επομενως το δευτερο ροτεισον εγινε γκος-λαρυ-μακισικ-πετρουσεφ-μιλουτινοφ και ο μπραζντεικις εμενε πλεον και εκτος 12αδας σε παιχνιδια...
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ναν ήρθε σε μας τον Οκτώβριο του 2023 και όχι του 2024, προφανώς εκ παραδρομής μπέρδεψες τη χρονιά.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:20 pmωραια ο βεζε εγινε πιτερς και ο πιτερς εγινε σικμα...γι αυτο και νοεμβρη εψαχναν πετρουσεφ
ο ναν ηταν να ερθει το καλοκαιρι του 2024 που εν τελει οκτωβρη πηγε στον παναθηναικο.ο κανααν ηταν στην ομαδα απο το 2023...η ομαδα ειχε γουοκαπ,γκος,κανααν και λαρυ στα γκαρντ,κι εψαχνε γκαρντ.ο γκαρντ εγινε μπραζντεικις.στην αρχη αν θυμασαι ο μπραζντεικις εμπαινε 2αρι στην 2η 5αδα.ηταν τραγικος και δοκιμαστηκε εκ νεου στο 3.ηταν λιγο πιο υποφερτος αλλά και παλι παπανικολαου και μακισικ ηταν καλυτεροι ως 3αρια...επομενως το δευτερο ροτεισον εγινε γκος-λαρυ-μακισικ-πετρουσεφ-μιλουτινοφ και ο μπραζντεικις εμενε πλεον και εκτος 12αδας σε παιχνιδια...
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
ναι σωστα ο κανααν ηταν καλοκαιρι του 2022 και ο ναν οκτωβρη του 2023...σε ευχαριστωBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:27 pmΟ Ναν ήρθε σε μας τον Οκτώβριο του 2023 και όχι του 2024, προφανώς εκ παραδρομής μπέρδεψες τη χρονιά.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:20 pm
ωραια ο βεζε εγινε πιτερς και ο πιτερς εγινε σικμα...γι αυτο και νοεμβρη εψαχναν πετρουσεφ
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Και η λυση ποια ειναι? Να σε εκβιαζει ο ντορσει και να ζηταει οσα γουσταρει? Και μετα ο τζοουνς, ο μοντερο, ο μιλου θα ζητανε 2 μυρια πανω με προσχημα οτι και ο ντορσει τετοια αυξηση πηρε.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:54 pmδεν χρειάζεται να συμφωνούμε, ο Εντζαι ήρθε φέτος όχι το 2024 στη θέση του Πιτερς
Επίσης οι αλλάγες στο μουντ των γραφόμενων σου είναι εντυπωσιακό, από φουλ στήριξη και επίθεση στους άλλους σε πεσιμισμό. Πριν 15 μέρες έγραφες " α φεύγει ο Λαρε και θα μείνουμε χωρίς διαβατήρια" ;;; Ε αυτή την ανησυχία εκφράζω κι εγώ
και προσθέτω ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν φυγει ο Ντορσει θα έρθει ισάξιος ή ότι θα βρεις ισάξιο με λιγότερα ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
ο Κανααν ήρθε το 22 ο Μπραζ το 23 αλλά τέσπα, αν θες και έχεις διάθεση πες μου πως εκτιμάς το ροστερ του Ολυμπιακού χωρίς Ντορσει το 2027 στην Α1
ξένο ας πούμε χαριν συντομίας ότι θα βρεις (που δεν θα βρεις τόσο καλό αλλά δεν θα συμφωνήσουμε)
Γιατι αν ζηταει χειμωνα 3.5, ανοιξη θς ζηταει 4. Και μην δω κανεναν να τα ριχνει σρον Μπαρτζωκα η στους αγγελοπουλους οταν δεν θα τα δωσουν.....
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ έγραφα για Λάρε και διαβατήρια; Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο γιατί δεν έχω κάνει αναφορά στον Λάρε.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:54 pmδεν χρειάζεται να συμφωνούμε, ο Εντζαι ήρθε φέτος όχι το 2024 στη θέση του Πιτερς
Αφορμή νομίζω ψάχνετε για να βγάλετε ο καθένας την πίκρα του από τα παλιά δρώμενα. Ξεκολλήστε όμως λίγο γιατί η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν χωράει άλλη μιζέρια για Σίκμα, Μπραζτεικις, Ντικικινά και σια.
Ο Ντιαγέ μπορεί να βγει παλτό χειρότερο από τον Μενσά, αλλά στην παρούσα φάση δεν βγάζει νόημα το τόσο κράξιμο που έχει δεχτεί ο παίκτης όταν καλά καλά έχει παίξει 14 λεπτά σε φιλικό με αντίπαλο την Φενέρ με μισή προπόνηση με την ομάδα.
Και τον Ντιαγέ δεν θα τον συγκρίνουμε με τον Πίτερς που ήταν ευλογία να έχεις έναν τέτοιο επαγγελματία να κάνει τα ρεπό του Σάσα, θα τον συγκρίνουμε με έναν ρολίστα των 10-12 λεπτών.
Βρείτε ποιοι είναι οι αντίστοιχοι ρολίστες των αναπληρωματικών σταρ των άλλων ομάδων που παίζουν 30 λεπτά και συγκρίνετε τουσΖ.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ μπορείς να το λες εκβιασμό, οι περισσότεροι το λένε ελεύθερη αγορά. Αν ο Dorsey μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά αλλού δεν μου φαίνεται παράλογο να ζητάει τα ίδια για να μείνει.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:52 pm
Και η λυση ποια ειναι? Να σε εκβιαζει ο ντορσει και να ζηταει οσα γουσταρει? Και μετα ο τζοουνς, ο μοντερο, ο μιλου θα ζητανε 2 μυρια πανω με προσχημα οτι και ο ντορσει τετοια αυξηση πηρε.
Γιατι αν ζηταει χειμωνα 3.5, ανοιξη θς ζηταει 4. Και μην δω κανεναν να τα ριχνει σρον Μπαρτζωκα η στους αγγελοπουλους οταν δεν θα τα δωσουν.....
Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο επαγγελματία αθλητή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι η μια λυση ελιναι να δώσεις στον Ντορσει ένα συμβόλαιο που θα τον κρατήσει εδώJeight έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:52 pmΚαι η λυση ποια ειναι? Να σε εκβιαζει ο ντορσει και να ζηταει οσα γουσταρει? Και μετα ο τζοουνς, ο μοντερο, ο μιλου θα ζητανε 2 μυρια πανω με προσχημα οτι και ο ντορσει τετοια αυξηση πηρε.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 6:54 pm
δεν χρειάζεται να συμφωνούμε, ο Εντζαι ήρθε φέτος όχι το 2024 στη θέση του Πιτερς
Η άλλη λύση είναι να πας του χρόνου Α1 με παίκτες που οριακά στέκονται μέχρι Προμηθέα Πατρών. Και επιμένω πως και στην ευρωλίγκα θα έχεις θέμα γιατί θα φέρουν ένα γκραντ αξίας Εντζαι αλλά ας είναι
Δεν μου απάντησες, οπότε θα φανταστώ ότι επιλέγεις το 2ο σενάριο
Και είναι οκ
Στον Μπαρτζώκα δεν θα τα ρίξει κανείς, δεν διαπραγματεύεται αυτός
Αυτά από μένα γιατί ανακυκλώνουμε το ίδιο ερωτηματολόγιο, εγώ με ποιους θα παίζουμε ελλ. πρωτάθλημα κι εσείς ποια είναι λύση και ότι μας εκβιάζει και δεν καταλήγουμε κάπου
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σε "εκβιαζει" λογω διαβατηριου. Και οσο ελευθερος ειναι αυτος να ζητησει οσα θελει αλλος τοσο λογικος ειν;ι ο ολυμπιακος να μην τα δωσει.Sokos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 8:01 pmΕσύ μπορείς να το λες εκβιασμό, οι περισσότεροι το λένε ελεύθερη αγορά. Αν ο Dorsey μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά αλλού δεν μου φαίνεται παράλογο να ζητάει τα ίδια για να μείνει.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:52 pm
Και η λυση ποια ειναι? Να σε εκβιαζει ο ντορσει και να ζηταει οσα γουσταρει? Και μετα ο τζοουνς, ο μοντερο, ο μιλου θα ζητανε 2 μυρια πανω με προσχημα οτι και ο ντορσει τετοια αυξηση πηρε.
Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο επαγγελματία αθλητή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του.
Αλλα οι περισσοτεροι θα παρετε το μερος του παικτη παροτι θα μπορουσε να χαλασει ολες ρις μελλοντικες ;νανεωσεις αν παρει συνβολαιο στα επιπεδα του σασα.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν μου απαντας ομως τι ακριβως θα γινει με τις αναεωσεις των υπολοιπων αν ο ντορσει ξαφνικα παρει συμβολαιο 2 μυρια πανω σε σχεση μεντο τωρινο και πληρωνεται οσα ο σασα.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 8:02 pmΝαι η μια λυση ελιναι να δώσεις στον Ντορσει ένα συμβόλαιο που θα τον κρατήσει εδώJeight έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:52 pm
Η άλλη λύση είναι να πας του χρόνου Α1 με παίκτες που οριακά στέκονται μέχρι Προμηθέα Πατρών. Και επιμένω πως και στην ευρωλίγκα θα έχεις θέμα γιατί θα φέρουν ένα γκραντ αξίας Εντζαι αλλά ας είναι
Δεν μου απάντησες, οπότε θα φανταστώ ότι επιλέγεις το 2ο σενάριο
Και είναι οκ
Στον Μπαρτζώκα δεν θα τα ρίξει κανείς, δεν διαπραγματεύεται αυτός
Αυτά από μένα γιατί ανακυκλώνουμε το ίδιο ερωτηματολόγιο, εγώ με ποιους θα παίζουμε ελλ. πρωτάθλημα κι εσείς ποια είναι λύση και ότι μας εκβιάζει και δεν καταλήγουμε κάπου
Τι θα γινει οταν θα πανε ολοι οι υπολοιποι για νεα συμβολαια? Ο ward, o jones, o milu, o montero. Απαντα μου εσυ ορωτα σε αυτο και μετα θα σου πω εγω τα διαβατηρια.
Μαλλον ας τα πω απο τωρα. Σασα, παπ, νετζηπογλου, πουλακιδας, μπουρνελες, καραγιαννιδης. Ο παο ποιους θ; εχει?
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 7:59 pm
Εγώ έγραφα για Λάρε και διαβατήρια; Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο γιατί δεν έχω κάνει αναφορά στον Λάρε.
Αφορμή νομίζω ψάχνετε για να βγάλετε ο καθένας την πίκρα του από τα παλιά δρώμενα. Ξεκολλήστε όμως λίγο γιατί η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν χωράει άλλη μιζέρια για Σίκμα, Μπραζτεικις, Ντικικινά και σια.
Ο Ντιαγέ μπορεί να βγει παλτό χειρότερο από τον Μενσά, αλλά στην παρούσα φάση δεν βγάζει νόημα το τόσο κράξιμο που έχει δεχτεί ο παίκτης όταν καλά καλά έχει παίξει 14 λεπτά σε φιλικό με αντίπαλο την Φενέρ με μισή προπόνηση με την ομάδα.
Και τον Ντιαγέ δεν θα τον συγκρίνουμε με τον Πίτερς που ήταν ευλογία να έχεις έναν τέτοιο επαγγελματία να κάνει τα ρεπό του Σάσα, θα τον συγκρίνουμε με έναν ρολίστα των 10-12 λεπτών.
Βρείτε ποιοι είναι οι αντίστοιχοι ρολίστες των αναπληρωματικών σταρ των άλλων ομάδων που παίζουν 30 λεπτά και συγκρίνετε τουσΖ.
@Dimmitz
όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, ίσα ίσα συμφωνώ απλά κατά τον Μαρτη σε έπιασε μια απαισιοδοξία και τώρα μόλις ξεκινάει η σεζόν πάμε φουλ επίθεση στους αντιφρονούντες και στήριξη και με παραξενεύει που σήμερα δεν σε ενδιαφέρει που θα μείνουμε χωρίς διαβατήρια ( που δικαίωμα σου φυσικά αλίμονο)
Δεν έχει νόημα να συζητάμε για Εντζαι έχεις δίκιο σε αυτό, η εικόνα στο παρκέ θα κρίνει . Η διαφορά είναι μετά τον Πιτερς πάρθηκε μια επιλογή που αντιμετωπίζω σαν οπαδός με πολύ επιφύλαξη. Μπορεί να αποδειχθώ λάθος
Τα υπόλοιπα για αοφμρή να βγάλουμε πίκρα και να ξεκολλήσουμε, ε οκ ΟΧΙ από αντίδραση

και είδατε, δεν μίλησα καν για το φιλικό ούτε θα κράζω όπψως έχω υποσχθεί πρώτα απ' όλα στον εαυτό μου
Για τον Ντορσει είναι η συζήτηση , τα υπόλοιπα είναι παραδείγματα για το πως πιστέυω ότι κινείται η ομάδα και δεν πιστεύω ότι θα έρθει καλύτερος πόσο μάλλον Έλληνας. That;s just me , ε ;
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα δεν υπάρχει λάθος η σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις.
Δικαίωμα του Dorsey να ζηταει όσα θέλει , δικαίωμα και του Ολυμπιακού να κρίνει πως δεν θέλει να τα δώσει.
Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι δηλώσεις που έχουν ξεκάθαρο χαρακτήρα και αποσκοπούν στο να πιέζουν καταστάσεις.
Έχεις συμβόλαιο και μάλιστα θες να παραμείνεις όπως λες; Τότε ποιος ο λόγος να αναφέρεσαι από τώρα στο ποσό κοντά ή όχι είσαι στην ανανέωση;
Δικαίωμα του Dorsey να ζηταει όσα θέλει , δικαίωμα και του Ολυμπιακού να κρίνει πως δεν θέλει να τα δώσει.
Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι δηλώσεις που έχουν ξεκάθαρο χαρακτήρα και αποσκοπούν στο να πιέζουν καταστάσεις.
Έχεις συμβόλαιο και μάλιστα θες να παραμείνεις όπως λες; Τότε ποιος ο λόγος να αναφέρεσαι από τώρα στο ποσό κοντά ή όχι είσαι στην ανανέωση;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο