Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- papp7

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1625
- Εγγραφή: Δευ Φεβ 19, 2018 2:33 am
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για το πρώτο βήμα λέει και έχει δίκιο, έχει πολύ εκρηκτικό πρώτο βήμα, πράγμα το οποίο μας είχε κάνει εντύπωση πέρσι που ήταν γιουβαρλάκι.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 3:59 pmΌχι και βολίδα μη τα παραλέμε. Στην άμυνα τον περνάνε σχετικά άνετα στα πόδια.Christofis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 3:43 pm
Ρισκο εννοουσα τον Θωμα και τους τραυματισμους του στην μεση. Ειναι διαφορετικος να ειναι 1ος και διαφορετικο να ειναι 2ο-3ος.
Επισης ο Τζοζεφ οπως ειναι τωρα θα μπορουσε ανετα να ειναι πρωτος σε καθε ομαδα της ευρωλιγκας. Ο τύπος στο πρωτο βημα ειναι βολιδα
Όντως βελτιώθηκε και με τα λιγότερα κιλά θα έχει και καλύτερες αντοχές αλλά μη τον βαφτίσουμε και Λάρκιν.
Μέχρι φέτος
Θα βολευε αλλα μονον στην αμυνα μπορει να ανταπεξελθει στο 4 ο Τζοουνς. Επιθετικα δεν το εχει οπως κι εδειξε. Αν το πενταρι ειναι περισσοτερο πλαστικο οπως πχ ο Μιλου, ισως... Αλλα μονο με Μιλου.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 9:47 amΑν θα παίρνει και λεπτά στο 4 ο Τζόουνς θα βοηθήσει να μείνουν ικανοποιημένοι και οι Χολ-Τζόουνς αφού θα παίρνουν και οι 2 περισσότερα λεπτά.qspock έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 1:55 am
Αν και νωρις ακομα, ελπιζω να ειδε καποια πραγματα ο κοουτς Μπι που βγαζουν ματι:
1) Εντζαι μαζι με Μιλου ταιριαζουν γαντι απο το πρωτο κιολας ματς, εχουν χημεια. Πρεπει να παιζουν μαζι.
2) Μοντερο μαζι με Ντορσει ελπιζω να δοκιμαστηκε μονον για φιλολογικους λογους... Θελουν τη μπαλα στα χερια τους και οι 2, ενω η αμυνα απλα δε βγαινει και με τους 2 μεσα.
3) Τριαροτεσσαρι χρειαζεται με φονικο σουτ, ενας Χεζονια θα ηταν ιδανικος. Αλλα ετσι πως παιζει ο Ολυμπιακος, σιγα μη κανουν την υπερβαση οταν ερθει η ωρα...
-
Dimmitz

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 3983
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιός Χεζόνια ρε αδερφέ που τον λες και missing piece κιόλας..TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 3:55 pmΚαι εμένα θα μου άρεσε ο Πουλακίδας στο 3 με την βασική προϋπόθεση να πάρει ελληνικό διαβατήριο, που και να γίνει, θα αργήσει υπερβολικά πολύ γιατί ούτε οι γονείς του έχουν ελληνικό διαβατήριο, αφού γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και αυτοί και δεν δηλώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Ο πιο κοντινός στόχος πραγματικά είναι ο Hezonja που είναι το missing piece αυτού του τρομερού ρόστερ.
Εδώ δεν χωράνε αυτοί που έχουμε..Και δεν έχει παίξει και ο Σάσα ακόμα.
Έτσι όπως την είδα την ομάδα 0% να έρθει ο Χεζόνια ή κάποιος που να μην είναι καθαρά off ball παίκτης. Γενικά δεν βλέπω να γίνεται άλλη μεταγραφή εάν χτύπα ξύλο δεν έχουμε τραυματισμό.
- Christofis

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 4112
- Εγγραφή: Τετ Ιούλ 06, 2022 9:26 am
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφορετικο το πρωτο βημε με την Μπαλα και διαφορετικο τα πλαγια βηματα της αμυνας.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 3:59 pmΌχι και βολίδα μη τα παραλέμε. Στην άμυνα τον περνάνε σχετικά άνετα στα πόδια.Christofis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 3:43 pm
Ρισκο εννοουσα τον Θωμα και τους τραυματισμους του στην μεση. Ειναι διαφορετικος να ειναι 1ος και διαφορετικο να ειναι 2ο-3ος.
Επισης ο Τζοζεφ οπως ειναι τωρα θα μπορουσε ανετα να ειναι πρωτος σε καθε ομαδα της ευρωλιγκας. Ο τύπος στο πρωτο βημα ειναι βολιδα
Όντως βελτιώθηκε και με τα λιγότερα κιλά θα έχει και καλύτερες αντοχές αλλά μη τον βαφτίσουμε και Λάρκιν.
Εξαρταται ποιον Λαρκιν λες τον τωρινο ή τον Λαρκιν προ επταετιας. Ο τωρινος οσο και αν τον αγαπω σαν παικτη μονο βολιδα δεν ειναι.
Εγω πρωτο βημα με την μπαλα σε παικτη κιολας 36 ετων που δεν ειναι μινιατουρα(Ραιτ, Σορτς, Καμπατσο κατω απο 1,85 δηλαδη) εχω χρονια να δω παντως
-
TuTiS

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1186
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 27, 2024 3:14 am
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αλήθεια τώρα θεωρείς κομπλέ την θέση 3; Νομίζω ότι έδειξε ο Μπι ότι τους Dorsey και Fournier θεωρεί αποκλειστικά ως δυάρια. Άρα στο 3 είσαι πρακτικά με 1 παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων (Ward). Είσαι με 1,5 παίκτη στο 4. Αν εσύ δεν βλέπεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ που υπάρχει εκεί, με ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει είτε κατά μέτωπο, είτε με πλάτη, είτε με σουτ από απόσταση τι να πω. Τα φιλικά είναι exhibition games αποκλειστικά. Όταν θα παίζεις 2 διαβολοβδομάδες και ενδιάμεσα ίσως έχεις παιχνίδια με παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσεις ότι «δεν τσουλάει» ποσοτικά και ποιοτικά η ομάδα.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 4:11 pmΠοιός Χεζόνια ρε αδερφέ που τον λες και missing piece κιόλας..TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 3:55 pmΚαι εμένα θα μου άρεσε ο Πουλακίδας στο 3 με την βασική προϋπόθεση να πάρει ελληνικό διαβατήριο, που και να γίνει, θα αργήσει υπερβολικά πολύ γιατί ούτε οι γονείς του έχουν ελληνικό διαβατήριο, αφού γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και αυτοί και δεν δηλώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Ο πιο κοντινός στόχος πραγματικά είναι ο Hezonja που είναι το missing piece αυτού του τρομερού ρόστερ.![]()
![]()
Εδώ δεν χωράνε αυτοί που έχουμε..Και δεν έχει παίξει και ο Σάσα ακόμα.
Έτσι όπως την είδα την ομάδα 0% να έρθει ο Χεζόνια ή κάποιος που να μην είναι καθαρά off ball παίκτης. Γενικά δεν βλέπω να γίνεται άλλη μεταγραφή εάν χτύπα ξύλο δεν έχουμε τραυματισμό.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 3983
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ βλέπω τεράστιο συνωστισμό πάντως. Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η Α1, φαίνεται ότι δεν έχουμε ποιοτικό βάθος όπως είχαμε πέρυσι, διότι οι Έλληνες που έχουμε πλέον είναι πολύ λίγοι ποιοτικά.TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:07 pmΑλήθεια τώρα θεωρείς κομπλέ την θέση 3; Νομίζω ότι έδειξε ο Μπι ότι τους Dorsey και Fournier θεωρεί αποκλειστικά ως δυάρια. Άρα στο 3 είσαι πρακτικά με 1 παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων (Ward). Είσαι με 1,5 παίκτη στο 4. Αν εσύ δεν βλέπεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ που υπάρχει εκεί, με ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει είτε κατά μέτωπο, είτε με πλάτη, είτε με σουτ από απόσταση τι να πω. Τα φιλικά είναι exhibition games αποκλειστικά. Όταν θα παίζεις 2 διαβολοβδομάδες και ενδιάμεσα ίσως έχεις παιχνίδια με παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσεις ότι «δεν τσουλάει» ποσοτικά και ποιοτικά η ομάδα.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 4:11 pm
Ποιός Χεζόνια ρε αδερφέ που τον λες και missing piece κιόλας..![]()
![]()
Εδώ δεν χωράνε αυτοί που έχουμε..Και δεν έχει παίξει και ο Σάσα ακόμα.
Έτσι όπως την είδα την ομάδα 0% να έρθει ο Χεζόνια ή κάποιος που να μην είναι καθαρά off ball παίκτης. Γενικά δεν βλέπω να γίνεται άλλη μεταγραφή εάν χτύπα ξύλο δεν έχουμε τραυματισμό.
Στην Ευρωλίγκα, όμως, ακόμα και ο Τζόζεφ που είναι σε τρομερή κατάσταση θα δυσκολευτεί να βρει πάνω από 15 λεπτά. Ο Ντόρσει είναι παίκτης ρυθμού, ήδη δυσκολεύεται με τόσο star quality που έχουμε και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τα 25 λεπτά μ.ο, που είχε πέρυσι. Ο CMM φαίνεται ότι θέλει χρόνο για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να προσαρμοστεί στο σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι κακός είτε κακός θα πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ ένα 20λεπτο τουλάχιστον.
Με αυτά και με εκείνα οριακά χωράει ένας ρολίστας στην θέση 3, πόσο μάλλον ο Χεζόνια που θέλει και την μπάλα στα χέρια του και χρόνο συμμετοχής.
Έκραζες τον Εντζάι, δεν θα πω τα γραφικά ότι βρήκε MVP, θα πω όμως ότι δεν τον πήρε ο Μπι για να χτυπάει παλαμάκια όπως ο Ντιλικινά πέρυσι.
Χοντρικά άμα βάλεις τους χρόνους: CMM 20, Μοντέρο 25, Φουρνιέ 25, Ντόρσει 25, Κόρι 15, Ward 20 μας κάνει 130 λεπτά για ένα σύνολο 120 λεπτών!
Που ακριβώς θα χωρέσει ο Χεζόνια;
Ή μήπως θα μοιραστεί την θέση με τον Σάσα στο τέσσερα;
- pan24

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 14940
- Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2014 11:03 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ βλέπω ότι πολύ εύκολα θα χώραγε ένας παικταράς στο 3-4.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:18 pmΧοντρικά άμα βάλεις τους χρόνους: CMM 20, Μοντέρο 25, Φουρνιέ 25, Ντόρσει 25, Κόρι 15, Ward 20 μας κάνει 130 λεπτά για ένα σύνολο 120 λεπτών!TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:07 pm
Αλήθεια τώρα θεωρείς κομπλέ την θέση 3; Νομίζω ότι έδειξε ο Μπι ότι τους Dorsey και Fournier θεωρεί αποκλειστικά ως δυάρια. Άρα στο 3 είσαι πρακτικά με 1 παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων (Ward). Είσαι με 1,5 παίκτη στο 4. Αν εσύ δεν βλέπεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ που υπάρχει εκεί, με ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει είτε κατά μέτωπο, είτε με πλάτη, είτε με σουτ από απόσταση τι να πω. Τα φιλικά είναι exhibition games αποκλειστικά. Όταν θα παίζεις 2 διαβολοβδομάδες και ενδιάμεσα ίσως έχεις παιχνίδια με παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσεις ότι «δεν τσουλάει» ποσοτικά και ποιοτικά η ομάδα.
Που ακριβώς θα χωρέσει ο Χεζόνια;![]()
![]()
Ή μήπως θα μοιραστεί την θέση με τον Σάσα στο τέσσερα;
Όχι ο Χεζόνια θεωρώ αλλά ο Ντιαλό.
Ο Φουρνιέ έπαιζε 21 λεπτά πέρσι και ο Γουόρντ 19, δε βλέπω λόγο να ανέβουν οι χρόνοι τους.
Επίσης δε ξέρω αν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα όπου ο τρίτος άσσος της παίζει 15 λεπτά.
Ένας Ντιαλό πχ που θα έπαιζε 15 λεπτά στο 3 και 10-12 στο 4 μια χαρά θα χώραγε.
Πώς θα έβγαινε το ροτέισον στο 3 για να έχει 15 λεπτά ο Ντιαλό;
15 Ντιαλό 15 Γουόρντ 10 Φουρνιέ
Στο 2 25 Ντόρσει 10 Φουρνιέ 5 Μοντέρο.
Στο 1 18-20 Μοντέρο και 20-22 μοιρασμένα σε CMM και πρώην γιουβαρλάκι
-
TuTiS

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1186
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 27, 2024 3:14 am
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι (και μάλιστα σε αδιάφορο φιλικό) δεν παύει να πει ότι θα παίζει έτσι από εδώ και πέρα. Και στην Villeurbanne έκανε 1-2 εξαιρετικά παιχνίδια τον μήνα και μετά εξαφανιζόταν για 1 μήνα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα πού ήταν τρομερός ήταν το παιχνίδι με εμάς και κολλητά με ερυθρό ενώ για ένα μήνα συνεχόμενα ήταν από τους χειρότερους παίκτες της ομάδας του. Είναι παίκτης που γενικότερα τα τελευταία 2 χρόνια κάνει εκλάμψεις παρόλο που παίζει 24 λεπτά περίπου σε κάθε αγώνα.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:18 pmΕγώ βλέπω τεράστιο συνωστισμό πάντως. Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η Α1, φαίνεται ότι δεν έχουμε ποιοτικό βάθος όπως είχαμε πέρυσι, διότι οι Έλληνες που έχουμε πλέον είναι πολύ λίγοι ποιοτικά.TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:07 pm
Αλήθεια τώρα θεωρείς κομπλέ την θέση 3; Νομίζω ότι έδειξε ο Μπι ότι τους Dorsey και Fournier θεωρεί αποκλειστικά ως δυάρια. Άρα στο 3 είσαι πρακτικά με 1 παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων (Ward). Είσαι με 1,5 παίκτη στο 4. Αν εσύ δεν βλέπεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ που υπάρχει εκεί, με ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει είτε κατά μέτωπο, είτε με πλάτη, είτε με σουτ από απόσταση τι να πω. Τα φιλικά είναι exhibition games αποκλειστικά. Όταν θα παίζεις 2 διαβολοβδομάδες και ενδιάμεσα ίσως έχεις παιχνίδια με παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσεις ότι «δεν τσουλάει» ποσοτικά και ποιοτικά η ομάδα.
Στην Ευρωλίγκα, όμως, ακόμα και ο Τζόζεφ που είναι σε τρομερή κατάσταση θα δυσκολευτεί να βρει πάνω από 15 λεπτά. Ο Ντόρσει είναι παίκτης ρυθμού, ήδη δυσκολεύεται με τόσο star quality που έχουμε και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τα 25 λεπτά μ.ο, που είχε πέρυσι. Ο CMM φαίνεται ότι θέλει χρόνο για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να προσαρμοστεί στο σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι κακός είτε κακός θα πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ ένα 20λεπτο τουλάχιστον.
Με αυτά και με εκείνα οριακά χωράει ένας ρολίστας στην θέση 3, πόσο μάλλον ο Χεζόνια που θέλει και την μπάλα στα χέρια του και χρόνο συμμετοχής.
Έκραζες τον Εντζάι, δεν θα πω τα γραφικά ότι βρήκε MVP, θα πω όμως ότι δεν τον πήρε ο Μπι για να χτυπάει παλαμάκια όπως ο Ντιλικινά πέρυσι.
Χοντρικά άμα βάλεις τους χρόνους: CMM 20, Μοντέρο 25, Φουρνιέ 25, Ντόρσει 25, Κόρι 15, Ward 20 μας κάνει 130 λεπτά για ένα σύνολο 120 λεπτών!
Που ακριβώς θα χωρέσει ο Χεζόνια;![]()
![]()
Ή μήπως θα μοιραστεί την θέση με τον Σάσα στο τέσσερα;
- kojito

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 9321
- Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρητικά βγαίνουν οι χρόνοι πάντως για έναν ρολίστα. Ίσως όχι έναν παίκτη τύπου Hezonja, αλλά κάποιον που μπορεί να έρθει από τον πάγκο για 20 λεπτά και να δώσει συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης αν υποθέσουμε ότι έρχεται ένας τέτοιος παίκτης, ένας εκ των Παπανικολάου-Joseph-N'diaye θα έμενε εκτός δωδεκάδας.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:18 pmΕγώ βλέπω τεράστιο συνωστισμό πάντως. Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η Α1, φαίνεται ότι δεν έχουμε ποιοτικό βάθος όπως είχαμε πέρυσι, διότι οι Έλληνες που έχουμε πλέον είναι πολύ λίγοι ποιοτικά.TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:07 pm
Αλήθεια τώρα θεωρείς κομπλέ την θέση 3; Νομίζω ότι έδειξε ο Μπι ότι τους Dorsey και Fournier θεωρεί αποκλειστικά ως δυάρια. Άρα στο 3 είσαι πρακτικά με 1 παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων (Ward). Είσαι με 1,5 παίκτη στο 4. Αν εσύ δεν βλέπεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ που υπάρχει εκεί, με ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει είτε κατά μέτωπο, είτε με πλάτη, είτε με σουτ από απόσταση τι να πω. Τα φιλικά είναι exhibition games αποκλειστικά. Όταν θα παίζεις 2 διαβολοβδομάδες και ενδιάμεσα ίσως έχεις παιχνίδια με παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσεις ότι «δεν τσουλάει» ποσοτικά και ποιοτικά η ομάδα.
Στην Ευρωλίγκα, όμως, ακόμα και ο Τζόζεφ που είναι σε τρομερή κατάσταση θα δυσκολευτεί να βρει πάνω από 15 λεπτά. Ο Ντόρσει είναι παίκτης ρυθμού, ήδη δυσκολεύεται με τόσο star quality που έχουμε και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τα 25 λεπτά μ.ο, που είχε πέρυσι. Ο CMM φαίνεται ότι θέλει χρόνο για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να προσαρμοστεί στο σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι κακός είτε κακός θα πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ ένα 20λεπτο τουλάχιστον.
Με αυτά και με εκείνα οριακά χωράει ένας ρολίστας στην θέση 3, πόσο μάλλον ο Χεζόνια που θέλει και την μπάλα στα χέρια του και χρόνο συμμετοχής.
Έκραζες τον Εντζάι, δεν θα πω τα γραφικά ότι βρήκε MVP, θα πω όμως ότι δεν τον πήρε ο Μπι για να χτυπάει παλαμάκια όπως ο Ντιλικινά πέρυσι.
Χοντρικά άμα βάλεις τους χρόνους: CMM 20, Μοντέρο 25, Φουρνιέ 25, Ντόρσει 25, Κόρι 15, Ward 20 μας κάνει 130 λεπτά για ένα σύνολο 120 λεπτών!
Που ακριβώς θα χωρέσει ο Χεζόνια;![]()
![]()
Ή μήπως θα μοιραστεί την θέση με τον Σάσα στο τέσσερα;
CMM 20
Montero 25
Dorsey 25
Fournier 20
Ward 13
Βεζένκοφ 27
Οπότε στις θέσεις 1 έως 4 μένουν ακόμα περίπου 30 λεπτά για να μοιραστούν ανάμεσα σε 3 παίκτες. Προφανώς ο ένας θα παίζει ελάχιστα έως καθόλου, οπότε αυτά μπορούν να μοιραστούν ανάμεσα σε δύο παίκτες.
Ο Joseph θα είναι τρίτος άσος οπότε φέτος θα παίζει ακόμα πιο λίγο, πέρσι βρήκε παραπάνω χώρο γιατί είχαμε τον Θωμά που δεν μπορούσε να παίζει πάνω από 20-25 λεπτά και ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων επιθετικά, και Ntilikina-Morris που γενικά δεν μπορούσαν. Φέτος που έχουμε τον πρώτο πασέρ της περσινής διοργάνωσης και έναν από τους 3-4 καλύτερους PG, o Joseph σπανίως θα παίζει πάνω από 5-10 λεπτά αν είμαστε πλήρεις, πόσο μάλλον 15.
- Djole77

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 346
- Εγγραφή: Τετ Αύγ 09, 2023 2:40 pm
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για την ώρα ο Τζόσεφ φαίνεται ότι είναι μπροστά από μακινταιρ. Ο Μπαρτζώκας θα του δώσει χρόνο μπας και ενσωματωθεί αλλά και παλι θα δεις πολυ Τζόσεφ. Σίγουρα πάνω από 5-10 λεπτά που λες.kojito έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:46 pmΘεωρητικά βγαίνουν οι χρόνοι πάντως για έναν ρολίστα. Ίσως όχι έναν παίκτη τύπου Hezonja, αλλά κάποιον που μπορεί να έρθει από τον πάγκο για 20 λεπτά και να δώσει συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης αν υποθέσουμε ότι έρχεται ένας τέτοιος παίκτης, ένας εκ των Παπανικολάου-Joseph-N'diaye θα έμενε εκτός δωδεκάδας.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:18 pm
Εγώ βλέπω τεράστιο συνωστισμό πάντως. Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η Α1, φαίνεται ότι δεν έχουμε ποιοτικό βάθος όπως είχαμε πέρυσι, διότι οι Έλληνες που έχουμε πλέον είναι πολύ λίγοι ποιοτικά.
Στην Ευρωλίγκα, όμως, ακόμα και ο Τζόζεφ που είναι σε τρομερή κατάσταση θα δυσκολευτεί να βρει πάνω από 15 λεπτά. Ο Ντόρσει είναι παίκτης ρυθμού, ήδη δυσκολεύεται με τόσο star quality που έχουμε και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τα 25 λεπτά μ.ο, που είχε πέρυσι. Ο CMM φαίνεται ότι θέλει χρόνο για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να προσαρμοστεί στο σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι κακός είτε κακός θα πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ ένα 20λεπτο τουλάχιστον.
Με αυτά και με εκείνα οριακά χωράει ένας ρολίστας στην θέση 3, πόσο μάλλον ο Χεζόνια που θέλει και την μπάλα στα χέρια του και χρόνο συμμετοχής.
Έκραζες τον Εντζάι, δεν θα πω τα γραφικά ότι βρήκε MVP, θα πω όμως ότι δεν τον πήρε ο Μπι για να χτυπάει παλαμάκια όπως ο Ντιλικινά πέρυσι.
Χοντρικά άμα βάλεις τους χρόνους: CMM 20, Μοντέρο 25, Φουρνιέ 25, Ντόρσει 25, Κόρι 15, Ward 20 μας κάνει 130 λεπτά για ένα σύνολο 120 λεπτών!
Που ακριβώς θα χωρέσει ο Χεζόνια;![]()
![]()
Ή μήπως θα μοιραστεί την θέση με τον Σάσα στο τέσσερα;
CMM 20
Montero 25
Dorsey 25
Fournier 20
Ward 13
Βεζένκοφ 27
Οπότε στις θέσεις 1 έως 4 μένουν ακόμα περίπου 30 λεπτά για να μοιραστούν ανάμεσα σε 3 παίκτες. Προφανώς ο ένας θα παίζει ελάχιστα έως καθόλου, οπότε αυτά μπορούν να μοιραστούν ανάμεσα σε δύο παίκτες.
Ο Joseph θα είναι τρίτος άσος οπότε φέτος θα παίζει ακόμα πιο λίγο, πέρσι βρήκε παραπάνω χώρο γιατί είχαμε τον Θωμά που δεν μπορούσε να παίζει πάνω από 20-25 λεπτά και ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων επιθετικά, και Ntilikina-Morris που γενικά δεν μπορούσαν. Φέτος που έχουμε τον πρώτο πασέρ της περσινής διοργάνωσης και έναν από τους 3-4 καλύτερους PG, o Joseph σπανίως θα παίζει πάνω από 5-10 λεπτά αν είμαστε πλήρεις, πόσο μάλλον 15.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 3646
- Εγγραφή: Πέμ Μαρ 17, 2022 10:04 pm
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ντιαλό θα ήταν το ιδανικό φιτ σε αυτό το ρόστερ.
Μακινταιρ
Ντορσει
Ντιαλό
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ
Μοντέρο/Τζόζεφ
Φουρνιε
Γουόρντ
Ντιαλό/Εντζαι
Τζόουνς/Χολ
Α1 διαβατήρια
Πλωτας
Νετζηπγλου
Ντορσει
Παπανικολάου
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
8αδα ξένων
Μοντέρο
Μακινταιρ
Φουρνιε
Ντιαλο
Γουόρντ
Μιλουτινοφ
Τζόουνς
Χολ/Εντζαι
Τζόζεφ Ευρωλίγκα
Δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε μέχρι Φλεβάρη πάντως για Ντιαλό.
Μακινταιρ
Ντορσει
Ντιαλό
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ
Μοντέρο/Τζόζεφ
Φουρνιε
Γουόρντ
Ντιαλό/Εντζαι
Τζόουνς/Χολ
Α1 διαβατήρια
Πλωτας
Νετζηπγλου
Ντορσει
Παπανικολάου
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
8αδα ξένων
Μοντέρο
Μακινταιρ
Φουρνιε
Ντιαλο
Γουόρντ
Μιλουτινοφ
Τζόουνς
Χολ/Εντζαι
Τζόζεφ Ευρωλίγκα
Δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε μέχρι Φλεβάρη πάντως για Ντιαλό.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 3983
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για να απαντήσω και στους πάνω πάνω @pan24 και @TuTiS όταν βάζεις ότι ο Ward θα παίζει 13 λεπτά κάπου εκεί τελειώνει η οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση.kojito έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:46 pmΘεωρητικά βγαίνουν οι χρόνοι πάντως για έναν ρολίστα. Ίσως όχι έναν παίκτη τύπου Hezonja, αλλά κάποιον που μπορεί να έρθει από τον πάγκο για 20 λεπτά και να δώσει συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης αν υποθέσουμε ότι έρχεται ένας τέτοιος παίκτης, ένας εκ των Παπανικολάου-Joseph-N'diaye θα έμενε εκτός δωδεκάδας.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:18 pm
Εγώ βλέπω τεράστιο συνωστισμό πάντως. Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η Α1, φαίνεται ότι δεν έχουμε ποιοτικό βάθος όπως είχαμε πέρυσι, διότι οι Έλληνες που έχουμε πλέον είναι πολύ λίγοι ποιοτικά.
Στην Ευρωλίγκα, όμως, ακόμα και ο Τζόζεφ που είναι σε τρομερή κατάσταση θα δυσκολευτεί να βρει πάνω από 15 λεπτά. Ο Ντόρσει είναι παίκτης ρυθμού, ήδη δυσκολεύεται με τόσο star quality που έχουμε και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τα 25 λεπτά μ.ο, που είχε πέρυσι. Ο CMM φαίνεται ότι θέλει χρόνο για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να προσαρμοστεί στο σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι κακός είτε κακός θα πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ ένα 20λεπτο τουλάχιστον.
Με αυτά και με εκείνα οριακά χωράει ένας ρολίστας στην θέση 3, πόσο μάλλον ο Χεζόνια που θέλει και την μπάλα στα χέρια του και χρόνο συμμετοχής.
Έκραζες τον Εντζάι, δεν θα πω τα γραφικά ότι βρήκε MVP, θα πω όμως ότι δεν τον πήρε ο Μπι για να χτυπάει παλαμάκια όπως ο Ντιλικινά πέρυσι.
Χοντρικά άμα βάλεις τους χρόνους: CMM 20, Μοντέρο 25, Φουρνιέ 25, Ντόρσει 25, Κόρι 15, Ward 20 μας κάνει 130 λεπτά για ένα σύνολο 120 λεπτών!
Που ακριβώς θα χωρέσει ο Χεζόνια;![]()
![]()
Ή μήπως θα μοιραστεί την θέση με τον Σάσα στο τέσσερα;
CMM 20
Montero 25
Dorsey 25
Fournier 20
Ward 13
Βεζένκοφ 27
Οπότε στις θέσεις 1 έως 4 μένουν ακόμα περίπου 30 λεπτά για να μοιραστούν ανάμεσα σε 3 παίκτες. Προφανώς ο ένας θα παίζει ελάχιστα έως καθόλου, οπότε αυτά μπορούν να μοιραστούν ανάμεσα σε δύο παίκτες.
Ο Joseph θα είναι τρίτος άσος οπότε φέτος θα παίζει ακόμα πιο λίγο, πέρσι βρήκε παραπάνω χώρο γιατί είχαμε τον Θωμά που δεν μπορούσε να παίζει πάνω από 20-25 λεπτά και ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων επιθετικά, και Ntilikina-Morris που γενικά δεν μπορούσαν. Φέτος που έχουμε τον πρώτο πασέρ της περσινής διοργάνωσης και έναν από τους 3-4 καλύτερους PG, o Joseph σπανίως θα παίζει πάνω από 5-10 λεπτά αν είμαστε πλήρεις, πόσο μάλλον 15.
Παιδιά δεν χωράει άλλος παίκτης, τουλάχιστον σε αυτή την φάση και για το επόμενο τρίμηνο. Είναι πολύ περιορισμένα τα λεπτά και οι χρόνοι.
Είναι αυτοκτονικό να φέρεις παίκτη τώρα και να γίνει packed το ρόστερ, όταν έχεις δύο καινούργια υπερόπλα που, όμως, θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν σε μια νέα ομάδα με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.
Για κάθε σοβαρό προπονητή η ομάδα ξεκινάει από τον Ward. Αυτός είναι ο glue guy της ομάδας.
@pan24 ο Κόρι είναι ο αντίστοιχος δικός σας Σλούκας. Δεν είναι απλά ένας τρίτος άσος. Και δεν γίνεται με το physique που έχει να κάνει απλά τα ρεπά των άλλων. Θα χάσεις τον παίκτη και το κίνητρο που έχει. Ούτε μπορείς να τον βάλεις 2ο και να χαντακώσεις τον CMM που τον πλήρωσες 2.2. Οπότε είναι επιτακτικό να έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον.
@TuTiS δεν μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση όταν μου μιλάς για το καφενείο της ASVEL. Ο Εντζάι σου αρέσει δεν σου αρέσει θα παίζει το 12λεπτο του και μάλιστα θα το αξίζει κιόλας. Βλέπω να είναι και η μεταγραφή της χρονιάς στο στυλ που ήταν ο Γκράντ ή ο Γκριγκονις στον ΠΑΟ.
Που καταλήγουμε; Δεν χωράει άλλος παίκτης. Αν βγει ο Ντιαλό στην αγορά τον Φεβρουάριο προφανώς πας και τον παίρνεις χωρίς πολλά πολλά. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να δώσεις ανάσες στο ρόστερ για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους τα γκάρντς.






BasketForum – Ιστορικό Αρχείο