The contract : Υπόθεση Thomas Walkup

Συντονιστής: Captains

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 07, 2026 7:47 pm

Πιστευετε αν η ΚΑΕ ειχε να επιλεξει Ιουνιο μηνα να ανανεωσει τον Γουοκαπ με 1.50 μυριο το χρονο ή να τον πουλησει εναντι 2.60 μυρια. Χωρις φσσαριες και δραματα.
Τι θα επελεγαν;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Δευ Σεπ 07, 2026 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tarp7

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Rivers15 έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:39 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:34 pm

Πλήρωνε τα έξτρα. Εντελώς μπακαλίστικα, στην Ελλάδα είναι ~20%, στην Αμερική ~37%, πλήρωνε ~17%. Στο Ντουμπάι οι φόροι είναι 0% και άρα τα "έξτρα" είναι 37%.
Στην ελλαδα ειναι 44% η φορολογια για εισοδηματα πανω απο 40 χιλιαρικα... Οι φοροι του στην ελλαδα θα ηταν υψηλοτεροι απο τις ηπα
Για τους,επαγγελματιες αθλητες ειναι 22% αν θυμαμαι καλα. Κατι τετοιο ειχε ψηφησει ο κουλης

NikBot

senior
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:48 pm

Δεν είμαι σίγουρος ότι τα αθλητικά συμβόλαια πάνε με την κλίμακα των μισθωτών. Νομίζω πως όχι

Με πρόλαβε και ο @tarp7

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:50 pm

tarp7 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Στην ελλαδα ειναι 44% η φορολογια για εισοδηματα πανω απο 40 χιλιαρικα... Οι φοροι του στην ελλαδα θα ηταν υψηλοτεροι απο τις ηπα
Για τους,επαγγελματιες αθλητες ειναι 22% αν θυμαμαι καλα. Κατι τετοιο ειχε ψηφησει ο κουλης
Σωστό. Οπως και να έχει θα πλήρωνε φόρους είτε εδώ είτε Αμέρικα, άρα αυτό που γράφετε δεν στέκει. Δεν θα έπαιρνε 1.1 καθαρά εδώ ώστε να το συγκρίνουμε.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:51 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:27 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 6:32 pm

9,6 εκ. δολλαρια = Σημαρα 8,27 εκ. σε ευρω
Φορος στην Αμερικη 37% 3,06 εκ.
Τελικο καθαρο εσοδο 5,2 εκ
Αρα 1,73 εκ το χρονο.

Αυτα με δεδομενο οτι δεν θα πληρωνει φορους διαμονης που υποχρεωνει το Ντουμπαι και γενικα τα εμιρατα.
Επισης υπαρχει

Πολλα τα λεφτα δεν λεω αλλα οταν σου δινανε 1,5-1,6 απο την ομαδα σου δειχνει μικρόπρεπεια αυτη η συμπεριφορα.
Τελος παντων. Τελειωσε και αυτο
Κάτσε γιατί με μπέρδεψες, εδώ έπαιρνε 1.1, δεν πλήρωνε φόρους στην Αμερική;
Συνηθως στα δικα μας συμβολαια καλυπτουμε ολη την φορολογια ακομη και την διαφορα με την Αμερικη και τα λεφτα που βγαινουν εξω ειναι τα καθαρα που μπαινουν στην τσεπη τουναθλητη. Αλλα και να μην πληρωνουμε ολη την διαφορα με την Αμερικη ο Θωμας πληρωνει μονο την διαφορα και οχι ολο το 37% της Αμερικης.

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Σεπ 07, 2026 7:53 pm

tarp7 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Ναι εχεις δικιο. Εχει αλλαξει κ ειναι 22%. Οποτε θα πληρωνε κ παλι ενα 15% στις ΗΠΑ.

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Σεπ 07, 2026 7:55 pm

Γουοκαπ πριν λιγο.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου από καρδιάς στον Ολυμπιακό και στους απίστευτους οπαδούς του για τα αξέχαστα χρόνια και τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε, καθώς και για τους τίτλους που κατακτήσαμε μαζί, με πιο σημαντικό την πρόσφατη EuroLeague. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την υποστήριξη που μου έδειξαν κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω στους φίλους του Ολυμπιακού ότι δεν ήταν πρόθεσή μου να τους απογοητεύσω. Τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για τον Ολυμπιακό, έναν από τους πιο ιστορικούς και επιτυχημένους συλλόγους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και ήταν τιμή μου να παίξω με τα χρώματά του. Καθώς συνεχίζω την καριέρα μου σε μία άλλη χώρα και ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο, ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα θυμάμαι για πάντα τις εμπειρίες, τις φιλίες και τα επιτεύγματά μας και εύχομαι στον σύλλογο, στους οπαδούς του και σε όλους όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
NikBot

senior
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:59 pm

Προσπαθούν βλέπω όλες οι πλευρές να επιδιορθώνουν τις ζημιές.

Νομίζω ότι αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά και ερχόταν ο Γουοκαπ να μας πει, ξέρετε έκλεισε ο κύκλος μου θα ήθελα να πάω για ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και η Χ ομάδα δίνει σχεδόν 2.5Μ θα τον δίναμε με χαρά.

Οποτε τέλος καλό όλα καλά για όλους

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Σεπ 07, 2026 7:59 pm

Rivers15 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:34 pm

Πλήρωνε τα έξτρα. Εντελώς μπακαλίστικα, στην Ελλάδα είναι ~20%, στην Αμερική ~37%, πλήρωνε ~17%. Στο Ντουμπάι οι φόροι είναι 0% και άρα τα "έξτρα" είναι 37%.
Εδιτ: είδα σου απάντησαν πιο πάνω.

Εικόνα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 8:18 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:51 pm
Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:27 pm

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες, εδώ έπαιρνε 1.1, δεν πλήρωνε φόρους στην Αμερική;
Συνηθως στα δικα μας συμβολαια καλυπτουμε ολη την φορολογια ακομη και την διαφορα με την Αμερικη και τα λεφτα που βγαινουν εξω ειναι τα καθαρα που μπαινουν στην τσεπη τουναθλητη. Αλλα και να μην πληρωνουμε ολη την διαφορα με την Αμερικη ο Θωμας πληρωνει μονο την διαφορα και οχι ολο το 37% της Αμερικης.
Αν ο φόρος που πληρώνουν εδώ είναι 22% και στην Αμερική πρέπει να πληρώσει 37%, τότε το 1.1 δεν είναι καθαρό, αλλά πρέπει να του αφαιρέσεις το 15%. Επομένως, αυτό που γράφετε μπακαλίστικα ότι στην Ντουμπάι θα παίρνει 1.7 ενώ σε εμάς έπαιρνε 1.1 δεν ισχύει. Καθαρά του έμεναν λιγότερα στην τσέπη.

Το να του πληρώνουμε την φορολογία όλη εμείς δεν βγάζει νόημα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Σεπ 07, 2026 8:25 pm

Μετά τα διάφορα δίκαια που έχουμε ασχοληθεί με τον Γουόκαπ πιάνουμε και την φορολογία τώρα και τις Συμβάσεις Αποφυγης Διπλής Φορολόγησης ωραία. :D

Το πρώτο ζητούμενο είναι αν του δίναμε τριετές συμβόλαιο, έστω ότι του δίναμε και του κάναμε προσφορά 1,6 Μ το έτος, ενώ το Ντουμπάι 3,2 Μ το έτος, εμάς καθαρά μετά την φορολόγηση στην Ελλάδα θα είχαμε κάθε χρόνο:
Με την κλίμακα της Αμερικής θα έχουμε κάθε χρόνο
Στο Ντουμπάι περίπου 2,,09 Μ καθαρά
Στην Ελλάδα περίπου 1,34 Μ καθαρά
περίπου 730 χιλιάδες δολλάρια κάθε χρόνο ή 2,2 Μ η τριετία (και πάντα αν του δίναμε τριετές συμβόλαιο.
Εντάξει για τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο είναι πολλά τα χρήματα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 8:32 pm

Heisenberg έγραψε:
Γουοκαπ πριν λιγο.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου από καρδιάς στον Ολυμπιακό και στους απίστευτους οπαδούς του για τα αξέχαστα χρόνια και τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε, καθώς και για τους τίτλους που κατακτήσαμε μαζί, με πιο σημαντικό την πρόσφατη EuroLeague. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την υποστήριξη που μου έδειξαν κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω στους φίλους του Ολυμπιακού ότι δεν ήταν πρόθεσή μου να τους απογοητεύσω. Τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για τον Ολυμπιακό, έναν από τους πιο ιστορικούς και επιτυχημένους συλλόγους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και ήταν τιμή μου να παίξω με τα χρώματά του. Καθώς συνεχίζω την καριέρα μου σε μία άλλη χώρα και ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο, ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα θυμάμαι για πάντα τις εμπειρίες, τις φιλίες και τα επιτεύγματά μας και εύχομαι στον σύλλογο, στους οπαδούς του και σε όλους όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

"ευχαριστω τον πρωην μου που οταν με γνωρισε επενδυσε πανω μου και πιστεψε σε εμενα , ακομα κι οταν για τον Α η β λογο τον κρεμαγα συνεχισε να πιστευει σε εμενα , τον ευχαριστω γιατι στην περιπετεια υγειας μου σταθηκε διπλα μου και με στηριξε μεχρι να ορθοποδησω και να φτασω μαζι του στο ζενιθ ,σε σημειο να με προσεξει ενας νεος γκομενος πιο φραγκατος . τωρα με νεο γκομενο ξεκιναω μια νεα σελιδα στη ζωη μου αλλα ο πρωην μου θα εχει παντα μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου" . Θωμα σε αγαπησαμε αλλα καπως ετσι πηγε η ιστορια ...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Σεπ 07, 2026 8:39 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 8:32 pm
Heisenberg έγραψε:
Γουοκαπ πριν λιγο.

"ευχαριστω τον πρωην μου που οταν με γνωρισε επενδυσε πανω μου και πιστεψε σε εμενα , ακομα κι οταν για τον Α η β λογο τον κρεμαγα συνεχισε να πιστευει σε εμενα , τον ευχαριστω γιατι στην περιπετεια υγειας μου σταθηκε διπλα μου και με στηριξε μεχρι να ορθοποδησω και να φτασω μαζι του στο ζενιθ ,σε σημειο να με προσεξει ενας νεος γκομενος πιο φραγκατος . τωρα με νεο γκομενο ξεκιναω μια νεα σελιδα στη ζωη μου αλλα ο πρωην μου θα εχει παντα μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου" . Θωμα σε αγαπησαμε αλλα καπως ετσι πηγε η ιστορια ...
Ε, καλά, δεν είχαν χορέψει και τον χορό του Ησαϊα, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Σεπ 07, 2026 8:53 pm

Καλά καλά Θωμάκο, οκ

Εικόνα

Όταν είσα καβάλα στο άλογο και έχεις κερδίσει καλό είναι ηθικά να δείχνεις μεγαλοψυχία στον ηττημένο και να μη δίνεις συνέχεια , το χλατς φαπ ακούστηκε από Πειραιά μέχρι Ντουμπαι

οπότε ας πάει στα κομμάτια άντε δεκτό το ποστ σου και καλή συνέχεια να είσαι πάντα υγιής

Εικόνα

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Σεπ 07, 2026 8:56 pm

Heisenberg έγραψε:
Γουοκαπ πριν λιγο.

Όξω ρε, όξω λέμε!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”