Ανακαίνιση ΣΕΦ: Εξελίξεις, έργα και επόμενη μέρα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 10, 2026 2:48 pm

εκτεταμένα επεισόδια δύσκολο να γίνουν, είναι και σε περιοχή σχεδόν εκτός Αθήνας και δεδομένων των αστυνομικών δυνάμεων που θα υπάρχουν θα είναι μάλλον αδύνατο να μαζευτούν πολλοί ούγκανοι της ΑΕΚ.

ακόμη και το να πάνε οι δικοί μας ούγκανοι οργανωμένα θα είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει συγκοινωνία. όσοι πάνε με μηχανάκια μόνο που μπορεί και αυτούς να τους συνοδεύει η αστυνομία.

σίγουρα δε θα είναι τόσο απλό όσο το να παίζεις στο ΣΕΦ και δεδομένα θα υπάρξουν μικροεπεισόδια εκεί τριγύρω αλλά κάτι εκτεταμένο το θεωρώ δύσκολο.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 10, 2026 2:55 pm

Rolf έγραψε:
Πέμ Σεπ 10, 2026 2:20 pm
Δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συμφωνία ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή και διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα λειτουργήσει στην πράξη. Παράλληλα, θεωρώ ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα ζητήματα ασφάλειας και πρόσβασης για οικογένειες και παιδιά, ιδίως σε περίπτωση έντονης οπαδικής παρουσίας στην περιοχή.
Πρέπει να ενισχυθεί και η «κίτρινη φυλή». Πέρα από την πλάκα είναι εγκληματικό να πας με το όχημα σου σε αγώνα εκεί. Μια φορά το έκανα να δω ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ με ΑΕΚτζή κολλητό μου, και μόλις τελείωσε το παιχνίδι και πήγαμε στα αυτοκίνητα ανακαλύψαμε ότι είχαν «ανοίξει» γύρω στα 15 αυτοκίνητα και είχαν κλαπεί άλλα 2 (το ένα ήταν το αυτοκίνητο του κολλητού μου). Οπότε μάγκες μεγάλη προσοχή και ταξί…

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Σεπ 10, 2026 3:01 pm

TuTiS έγραψε:
Πέμ Σεπ 10, 2026 2:55 pm
Rolf έγραψε:
Πέμ Σεπ 10, 2026 2:20 pm
Δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συμφωνία ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή και διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα λειτουργήσει στην πράξη. Παράλληλα, θεωρώ ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα ζητήματα ασφάλειας και πρόσβασης για οικογένειες και παιδιά, ιδίως σε περίπτωση έντονης οπαδικής παρουσίας στην περιοχή.
Πρέπει να ενισχυθεί και η «κίτρινη φυλή». Πέρα από την πλάκα είναι εγκληματικό να πας με το όχημα σου σε αγώνα εκεί. Μια φορά το έκανα να δω ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ με ΑΕΚτζή κολλητό μου, και μόλις τελείωσε το παιχνίδι και πήγαμε στα αυτοκίνητα ανακαλύψαμε ότι είχαν «ανοίξει» γύρω στα 15 αυτοκίνητα και είχαν κλαπεί άλλα 2 (το ένα ήταν το αυτοκίνητο του κολλητού μου). Οπότε μάγκες μεγάλη προσοχή και ταξί…
Δεν είναι εγκληματικό να πας εκεί με το αυτοκίνητο σου, αλλά νόμιμο συνταγματικό δικαίωμα σου, που όμως είναι εντελώς ανόητο γιατί θα στο στο σπάσουν οι Ορκ - το οποίο ΝΑΙ είναι εγκληματικό. Αυτή είναι η σωστή σειρά :wink:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 10, 2026 3:16 pm

δεν στο σπανε αεκτζηδες ..εχει κατι οπαδους της ρομα εκει ..γενικα 3 μηνες θελει προσοχη,προσωπικα δεν θα πηγαινα..

Άβαταρ μέλους
Rolf

sophomore
Reactions:
Mood:

Πέμ Σεπ 10, 2026 3:53 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Σεπ 10, 2026 2:28 pm
@Rolf ποια θεωρείς καλύτερη;

προσωπικά τη βλέπω ως ουσιαστικά τη μόνη επιλογή. Περιστέρι και Γλυφάδα δε πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωλίγκας απ' ότι λένε οπότε αν πήγαινε εκεί ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να βρει έδρα εκτός Αθήνας για την Ευρωλίγκα. μιλάμε για αδιανόητο αριθμό ταξιδιών αν βάλουμε και τους εκτός έδρας αγώνες και η ομάδα θα έπρεπε να κάνει προπονήσεις σε αεροδρόμια.
Στην Αθήνα δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό ισχύει. Ίσως, πάντως, θα κοίταζα και την Κύπρο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 10, 2026 3:56 pm

δεν γινεται να την βγαζαν στα αεροδρομια για 3 μηνες..το ειπε ο μπαρτζωκας,μετα θα εβγαινε κουραση στην ομαδα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”