Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΑΤO λέγονται.Jeight έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:02 pmΠαλι λετε μπαρουφες για τον Μποζικα βλεπω επειδη σας επεισε καποιος οτι εφερε τον μενσα, που δεν επιβεβαιωνεται απο κανεναν.
Ο Μποζικας σχειδαζει τα περισσοτερα otp, out of time plays στα οποια ο Ολυμπιακος ηταν ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥΣ.
Οταν ενα αστειακι επανλαμβανεται συνεχως ατομα που δεν ξερουν, το αναπαραγουν και γινεται αφηγημα. Οπως το οτι ο Μπαρτζωκας εχει εμμονες η οτι δεν θελει ταλεντο.
Οποτε να ξερουμε πρωτα τι δουλεια κανει ο Μποζικας και μετα κανουμε "αστειακια"...
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει ψαχνόμαστε ακόμη ειδικά Μοντέρο, CMM κοιτάνε να μπουν στο μπάσκετ μας , να είναι αλτρουιστές κτλ έχουν αλλάξει πράγματα στον εσωτερικό σχεδιασμό αρμοδιότητες λόγω της φυγής Γουόκαπ που σίγουρα επηρεάζουν. Εγώ μας βλέπω σε πολύ καλό δρόμο, αρκεί να είμαστε ρεαλιστές. Λείπει παίκτης στο 3/4 που τα ''χοντρά'' λεπτά θα τα παίρνει στο 3. Ο Γουορντ είναι καλός παίκτης, έχει two way χαρακτηριστικά , είναι όμως ρολίστας. Να έρθει σαν energy bunny να βγάλει ενέργεια, να μαζέψει την άμυνα και να βρει 2-3 δράσεις στην επίθεση. Θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό εκεί ώστε να αλληλοσυμπληρωθούν με τον Γουορντ και στην ουσία να κουμπώσει όλο το ρόστερ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε, οκ θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αμυντική εικόνα, οκ φιλικό είναι δεν τρέχει κάτι.
Μέχρι φέτος
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι παράδοξο πως έχουμε τόσο γκαρντ όσο και ψηλούς που είναι δυνατοί στο πικ εν ρολ αλλά είμαστε αρνητές πικ εν ρολ παρά ταύτα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:12 pmΔεν θέλω να σχολιάσω ξεχωριστά τους παίκτες. Είναι νωρίς ακόμα.
Όμως, βρίσκω αδικαιολόγητο να έχουμε παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν πολύ όμορφα το πικ-εν-ρόλ (ελλείψει Ταϊρίκ, μπροστά μόνο τον Χολ), και να μην το έχουμε βάλει σοβαρά στο παιχνίδι μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Παρ Σεπ 11, 2026 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτό είπα, για!!!Knoxville έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:15 pmΕίναι παράδοξο πως έχουμε τόσο γκαρντ όσο και ψηλούς που είναι δυνατοί στο πικ εν ρολ αλλά είμαστε αρνητές πικ εν ρολ παρά ταύτα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:12 pmΔεν θέλω να σχολιάσω ξεχωριστά τους παίκτες. Είναι νωρίς ακόμα.
Όμως, βρίσκω αδικαιολόγητο να έχουμε παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν πολύ όμορφα το πικ-εν-ρόλ (ελλείψει Ταϊρίκ, μπροστά μόνο τον Χολ), και να μην το έχουμε βάλει σοβαρά στο παιχνίδι μας.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδη πεταω σε λιγο με τους εκεγχους στοναεροδρομιο ειδα κομματια του αγωνα.
Ο Μακινταιαρ ηταν καλυτερος σημερα.
Ο Τζοσεφ σταθερα καλος
Ο Μοντερο μου θυμιζει φουρνιε προ διετιας προσπαθει οσο μπορει να μην κανει ποικιλιες και να μπει στο συστημα. Μονο σε καλο μπορει να βγει.
Ο Γουορντ energy bunny αλλα η ελλειψη σταθεροτητας ειδικα στο σουτ ειναι που δεν του επιτρεπουν να ειναι πανω απο 18-20 λεπτα στο παρκε.
Ο Χολ στην αμυνα και το αμυντικο ριμπαουντ υστερει πολυ αλλα αν σκεφτουμε οτι ειναι ο τριτος ψηλος ειναι πολυτελεια.
Τον Μολου το προλαβα 2-3 λεπτα οποτε δεν μπορω να πω με ακριβεια αλλα στο αυγκεκριμενο σημειο με Σασα Γουορντ Φουρνιε Μοντερο δουλεψε καλα το πραγμα.
Ο Εντζαι τοσο μπορει παιδια απλα σημερα ηταν κακος αμυντικα για αυτο φανηκε τοσο κακος. Το θεμα ειναι να σταθεροποιησει τα 8-10 λεπτα του σε ενα καλο επιπεδο δηλαδη να μπορει να κανει 2-3 πραγματα και να τα κανει σταθερα καλα. Που καινπου οπως ειπα και πριν 3 μερας θα κανει και παιχνιδια σαν εκεινο.
Οι ελληνες μικροι θελουν πολλα ψωμια να παιξουν σε τετοια ενταση. Ο Πλωτας αν και χειροτερος απο τον Νετζηπογλου επειδη ειναι πιο αθλητικος στεκεται καλυτερα παρα το γεγονος οτι ο Ομηρος ειναι καλυτερος παικτης.
Η αναγκη για ενα 3-4 φωναζει . Απλα υπομονη.
Παντως μια ομαδα σκληροτραχηλη με αρκετη αθλητικοτητα και καλους αμυντικους που μπορουν να δωσουν αρκετο ξυλο την νικησαμε χωρις βασικους παικτες 2 φορες σε 4 ημερες. Τουλαχιστον εχουμε κανει συνηθεια την νικη
Ο Μακινταιαρ ηταν καλυτερος σημερα.
Ο Τζοσεφ σταθερα καλος
Ο Μοντερο μου θυμιζει φουρνιε προ διετιας προσπαθει οσο μπορει να μην κανει ποικιλιες και να μπει στο συστημα. Μονο σε καλο μπορει να βγει.
Ο Γουορντ energy bunny αλλα η ελλειψη σταθεροτητας ειδικα στο σουτ ειναι που δεν του επιτρεπουν να ειναι πανω απο 18-20 λεπτα στο παρκε.
Ο Χολ στην αμυνα και το αμυντικο ριμπαουντ υστερει πολυ αλλα αν σκεφτουμε οτι ειναι ο τριτος ψηλος ειναι πολυτελεια.
Τον Μολου το προλαβα 2-3 λεπτα οποτε δεν μπορω να πω με ακριβεια αλλα στο αυγκεκριμενο σημειο με Σασα Γουορντ Φουρνιε Μοντερο δουλεψε καλα το πραγμα.
Ο Εντζαι τοσο μπορει παιδια απλα σημερα ηταν κακος αμυντικα για αυτο φανηκε τοσο κακος. Το θεμα ειναι να σταθεροποιησει τα 8-10 λεπτα του σε ενα καλο επιπεδο δηλαδη να μπορει να κανει 2-3 πραγματα και να τα κανει σταθερα καλα. Που καινπου οπως ειπα και πριν 3 μερας θα κανει και παιχνιδια σαν εκεινο.
Οι ελληνες μικροι θελουν πολλα ψωμια να παιξουν σε τετοια ενταση. Ο Πλωτας αν και χειροτερος απο τον Νετζηπογλου επειδη ειναι πιο αθλητικος στεκεται καλυτερα παρα το γεγονος οτι ο Ομηρος ειναι καλυτερος παικτης.
Η αναγκη για ενα 3-4 φωναζει . Απλα υπομονη.
Παντως μια ομαδα σκληροτραχηλη με αρκετη αθλητικοτητα και καλους αμυντικους που μπορουν να δωσουν αρκετο ξυλο την νικησαμε χωρις βασικους παικτες 2 φορες σε 4 ημερες. Τουλαχιστον εχουμε κανει συνηθεια την νικη
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για να βγει πικ εν ρολ πρέπει να ρολάρει και ο ψηλός.Christofis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:31 pmΔεν χρειαζεται πρωταθλητες ειμαστα. Λιγο περισσοτερο πικ εν ρολ που θα το δουμε αιγουρα γιατινθα βγαινει και αυθορμητα πιστευω και περισσοτερη προσωπικη φαση οταν σφυξουη τα γαλατα . Ε τα βαλαμε , θα τα βαλουμε και τα δυο. Ολα καλα
Ο μόνος που το κάνει γράφοντας στα τέτοια του το όποιο σύστημα είναι ο Ντόντα.
Ο Ταϊρίκ (γνωστός και ως κατοικίδιο του προπονητή απο τα χρόνια του στο Ξαβιέ) δεν παρεκλείνει απο το σύστημα, ακόμα και όταν βρίσκει χώρους δεν βουτάει τρέχοντας στο κενό περιμένοντας λόμπες κτλ.
Ο Μίλου λίγο πολύ τα ίδια, προσπαθεί να ακολουθεί κατά γράμμα το πλάνο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Άθλια άμυνα σε όλο το παιχνίδι απο όλους, νομίζω ότι θα φτιάξει στην πορεία. Οι δυο άμυνες που έβγαλε ο Μοντέρο στο τέλος όλα τα λεφτά.
Μακινταιρ λύθηκε και ήταν ήδη καλύτερος σήμερα. Θέλει την μπάλα στα χέρια για να αποδώσει όμως.
Ο γουορντ πάνω κάτω είναι ο περσινός, θα του βγει η γλώσσα πάντως φέτος χωρίς Γουοκαπ.
Ο Εντιαγε είναι μεταγραφή επιπέδου σικμα και μενσα, δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε να αλλάξει και θέλετε να τον δείτε σε περισσότερα παιχνίδια, ειδικά σήμερα που ήταν άθλιος και στην άμυνα σε κάνει να αναρωτιεσαι γιατί δεν πήρανε τον Θανάση που έχει και διαβατήριο.
Εγώ δεν λέω ότι ο χεζονια είναι ο πιο κατάλληλος άσχετα που αν προκύψει τον θέλω στην ομάδα. Ας βρουν καποιον ποιο κατάλληλο να παίζει και στο 3 και στο 4.
Πραγματικά είναι ακατανόητη η επιλογή εντζαι. Το επίπεδο του δεν είναι ούτε για ερ.αστερα
Μακινταιρ λύθηκε και ήταν ήδη καλύτερος σήμερα. Θέλει την μπάλα στα χέρια για να αποδώσει όμως.
Ο γουορντ πάνω κάτω είναι ο περσινός, θα του βγει η γλώσσα πάντως φέτος χωρίς Γουοκαπ.
Ο Εντιαγε είναι μεταγραφή επιπέδου σικμα και μενσα, δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε να αλλάξει και θέλετε να τον δείτε σε περισσότερα παιχνίδια, ειδικά σήμερα που ήταν άθλιος και στην άμυνα σε κάνει να αναρωτιεσαι γιατί δεν πήρανε τον Θανάση που έχει και διαβατήριο.
Εγώ δεν λέω ότι ο χεζονια είναι ο πιο κατάλληλος άσχετα που αν προκύψει τον θέλω στην ομάδα. Ας βρουν καποιον ποιο κατάλληλο να παίζει και στο 3 και στο 4.
Πραγματικά είναι ακατανόητη η επιλογή εντζαι. Το επίπεδο του δεν είναι ούτε για ερ.αστερα
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, αυτό λέμε όλοι. Αν και ήταν καλός στο προηγούμενο παιχνίδι. Άσε να δει και ο κοουτς ότι δεν μπας και πάρει παίκτη.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:40 pmΆθλια άμυνα σε όλο το παιχνίδι απο όλους, νομίζω ότι θα φτιάξει στην πορεία. Οι δυο άμυνες που έβγαλε ο Μοντέρο στο τέλος όλα τα λεφτά.
Εγώ επιμένω πάντως σε αυτό που θα πω: Είναι τρομαχτική η απώλεια του Ουόκαπ. Κυρίως από πλευράς ρόλων και χημείας. Να το ξέρετε, μας κόστισε αγωνιστικά η αποχώρηση του Ουόκαπ.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ε καλά τον αφήνωkite26 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 12:07 amΆσε να δει και ο κοουτς ότι δεν μπας και πάρει παίκτη.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:40 pmΆθλια άμυνα σε όλο το παιχνίδι απο όλους, νομίζω ότι θα φτιάξει στην πορεία. Οι δυο άμυνες που έβγαλε ο Μοντέρο στο τέλος όλα τα λεφτά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο