Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 6:32 pm
papp7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 6:18 pm
Παραβλέπω ότι είσαι εριστικός και σου λέω δεν έχω απαίτηση να κάνει τίποτα παραπάνω ο Γουορντ από αυτά που ήδη κάνει γιατί είναι ρολίστας, σημαντικός μεν, ρολίστας δε. Και για εμένα θες 3/4 που να μπορεί να πάρει χοντρά λεπτά στο 3, δεν με νοιάζει αν είναι ο Χεζόνια, ο Ντιαλό ή άλλος, δεν κολλάω σε πρόσωπα. Ο Γουορντ είναι volume shooter και τα σουτ που αρέσκεται είναι τα early, τα ντριμπλάρω -χειρόφρενο -σουτ και αυτού του είδους που έπαιρνε στην Παρί, στον Ολυμπιακό δεν θα τα βρει και μέσα από το σύστημα τα spot κτλ φάνηκαν και φαίνονται να μην τον βολεύουν. Πέρα από αυτό κολλάει την επίθεση στο decision maker γιατί αργεί να πασάρει και πασάρει σε λάθος χώρο και χρόνο (έχει αναλυθεί σε προηγούμενο ποστ το καλοκαίρι), όσες φορές του έχει δώσει κάθετη δράση με την μπάλα, για μία επιτυχημένη έχει και μια αποτυχημένη (επίσης έχει αναλυθεί). Στην άμυνα είναι μια χαρά. Έχουμε 2026 αν δεν είσαι συνεπής εμπρος-πισω δύσκολα στέκεσαι πάνω από 20' με συνέπεια. Δεν θες να φέρεις καλύτερο του Γουορντ ; Ωραία φέρε ισάξιο. Να σε ρωτήσω κάτι ; Aν ο ισάξιος που θα φέρεις να μοιραστούν τη θέση δίνει παρόμοια πράγματα στην άμυνα και είναι πιο αποτελεσματικός/λειτουργικός στην επίθεση, θα του φάει τα λεπτά ναι ή όχι ; Aν μου πεις ναι καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για ρολίστα και απλά είσαι πνεύμα αντιλογίας αν μου πεις όχι είσαι bias. Και ξέρεις κάτι δεν είναι κακό να σου αρέσει ένας παίκτης και να τον στηρίζεις, να τον πιστεύεις και να θες να παίζει, είναι κακό όμως να έχεις διάθεση να την πέσεις σε όποιον έχει διαφορετική γνώμη.
Ο παίκτης πέρσι έπαιζε τη θέση ΜΌΝΟΣ του και κατάφερε να παίζει κάτω απο 20 λεπτά, με μηδέν ανταγωνισμό. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΟΛΙΣΤΑΣ.
Παραβλέπω και εγώ ότι με λες εριστικό ενώ δεν είναι ή ότι με θεωρείς πνεύμα αντιλογίας και σου παραθέτω μια πολύ απλή ερώτηση:
Εφόσον ο Ward είναι ο ορισμός του ρολίστα και ενώ έπαιζε την θέση μόνος του πέρυσι χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει παραπάνω χρόνο, τότε γιατί ο Μπι επέλεγε να ξεγυμνώσει και άλλο την θέση διώχνοντας τον Σακ (και με τον Παπ ένα χρόνο μεγαλύτερο στα όρια του παλαίμαχου) και δεν έφερε έναν ισάξιο όπως λες ή κάποιον μπροστά του;
Τα επιχειρήματα ότι δεν υπήρχαν παίκτες δεν τα δέχομαι, όπως λες και εσύ ότι είμαι biased ότι και να απαντήσω, έτσι και εγώ θα πω ότι αν ήθελε να φέρει τριάρι μπροστά του θα είχε φέρει.
Από εκεί και πέρα ότι έχει αναλυθεί (από σένα) ότι καθυστερεί την επίθεση και τα σχετικά και ότι θα είναι volume shooter και τα σχετικά, μήπως είσαι ο hoopfellas και δεν το ξέρω; Αν κάνεις κάποιου τέτοιου είδους δουλειά πες το μου να το καταλάβω, διαφορετικά επειδή το είπες εσύ δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Παρατήρησες κάτι, ενώ εγώ ή κάποιος άλλος παρατηρεί κάτι άλλο.
Εγω θα πω ότι ακόμα και αν ισχύουν αυτά που λες, διαχρονικά οι περισσότερες μεταγραφές του Μπι αργούν πάρα πολύ να αφομοιώσουν τα συστήματα. Σαφώς όταν ένας παίκτης έχει στο μυαλό του τι πρέπει να κάνει επηρεάζεται πάρα πολύ και το σουτ του, γιατί σκέφτεται παραπάνω από όσο χρειάζεται. Φέτος θα σουτάρει πολύ καλύτερα ο Ward, γιατί το πραγματικό του ποσοστό είναι 33-34%.
Και επειδή ρώτησα και δεν απάντησε κανείς, σε ρωτάω και εσένα: θα προτιμούσες τον Μπονγκα στην θέση του Ward?
Ααα ξέχασα να προσθέσω ότι με τον Ward μέσα πέρυσι όλοι είχαν τα μεγαλύτερα +-, πράγμα που σημαίνει ότι κατά γενική ομολογία κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω στα υπόλοιπα, γιατί όχι δεν είμαι ο Hoopfellas , δεν συμφωνώ με τις αναλύσεις του και δεν είμαι επαγγελματίας σχολιαστής, σκάουτερ, ή αναλυτής. Όσον αφορά για το εάν έψαχνε ή ψάχνει παίκτη η απάντηση είναι ναι και ναι. Αν εσύ νομίζεις ότι η θέση ξεγυμνώθηκε και ήρθε ο Εντζάι στο 4 για να παίζει ο Γουορντ 25'+ και να του δείξει εμπιστοσύνη ο κόουτς όλα καλά, διαφωνούμε. Εγώ βλέπω χώρο για να έρθει παίκτης με το διπλό συμβόλαιο του Γουορντ στο 3/4.
Για τον Μπόνγκα επίσης έχει απαντηθεί μήνες πίσω πριν καλά-καλά τελειώσει η χρονιά , έχουμε σχετικά ποστ με τον shaq και λέμε δεν μας χαλάει ο Μπόνγκα ως πασπαρτού για το ρόστερ, με Γουορντ μέσα όχι ως αντικαταστάτη και με την προϋπόθεση οτι ο άλλος φόργουορντ θα είναι τύπου Οκέκε , κάτι δηλαδή σαν Γουορντ,Μπονγκα,Βεζε,Οκεκε στα φοργουορντ. Και ο Μπόνγκα ρολίστας είναι , έστω και ακριβός.
Τέλος κανείς δεν θεωρεί τον Γουόρντ κακό παίκτη, είναι χρήσιμος για τον ρόλο του. Λέμε οτι δεν φτάνει όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση των φοργουορντ. Και χρειάζεσαι κάποιον καλύτερο αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο.
Υ.Γ όταν πέρσι περιμένεις να δεις τις χαμηλές πτήσεις του Μπάτλερ για να έρθεις να κάνεις κυνήγι μαγισσών στα παιδιά που τον ήθελαν στην ομάδα, όταν στο ποστ διαβάζεις μια τοποθέτηση πχ ο Γουορντ είναι ρολίστας και μου βάζεις αυτα

ναι είσαι εριστικότατος. Μπορείς να διαφωνήσεις χωρίς να προκαλέσεις και χωρίς να επιτεθείς ή μειώσεις την άποψη κάποιου άλλου. Και όπως ακριβώς εγώ δεν είμαι αναλυτής και αυτό που λέω δεν είναι δογματικό ακριβώς το ίδιο ισχύει και για εσένα.