Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 12, 2026 7:58 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 7:51 pm
SbioTech έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 7:25 pm

Μακάρι. Θα το δούμε. Που και που να θυμόμαστε τι λευκή επιταγή δώσαμε όλοι αν έπαιρνε ΕΛ.
Καμια λευκη επιταγη απο εμενα τουλαχιστον αλλα δεν θα κραταω και την αναπνοη μου σαν ενδειξη διαμαρτυριας . Περυσι εκανα την κριτικη μου . Θα μπορουσα να το κανω και φετος αλλα δεν εχει και νοημα πια απο την στιγμη που η ομαδα αποφασισε να συνεχισει με μπαρτζωκα για αλλα τρια χρονια .

Ουτως η αλλως θα γινοταν αφου ο μπαρτζωκας δεν κρινεται οπως οι υπολοιποι προπονητες της ευρωλιγκας αλλα η κατακτηση της του δινει και ενα τεραστιο μαξιλαρι για τουλαχιστον 1-2 χρονια .

Θα βλεπω τα ματσακια χωρις να χαλαω την ζαχαρενια μου αφου πραγματα που δεν μου αρεσαν περυσι απο οτι φανηκε ηδη απο τα πρωτα φιλικα θα συνεχισουν να μου σπανε τα νευρα και φετος αφου δεν υπαρχει διαθεση να αλλαξουν .

Καλο θα ειναι και οι φιλοι που δηλωσαν πως "αν ο μπαρτζωκας παρει την ευρωλιγκα μετα ας κανει οτι πειραμα θελει " να κρατησουν τον λογο τους και να εχουμε ολοι μια χαλαρη μπασκετικη σαιζον .

Σαν να εχουμε πιει απο αυτα τα αμυγδαλοζουμα του χαρταετου :wink:
Και εγώ που έχω κατηγορηθεί οτι υποστηρίζω τον κόουτς εκνευρίζομαι με τον τρόπο που παίζουμε ή τουλάχιστον θέλω να δω κάτι διαφορετικό: πχ δεν νοείται να έχεις πάρει αυτά τα Γκαρντ, να έχεις αυτούς τους ψηλούς και να μην τελειώνουν με 10 πόντους μίνιμουμ ο καθένας τους. Δεν με νοιάζει που πήρε Ευρωλίγκα, αν δω πάλι γύρω γύρω όλοι φέτος θα βγω να κράξω ελεύθερα. Το να βλέπω τον Σάσα να κάνει τον τουρίστα στην άμυνα και να παίζει 30 λεπτά επίσης με χαλάει, γι αυτό στηρίζω το αγόρι μας Εντζάι μπας και του φάει λίγα λεπτά μέσω της άμυνας (μιας και ο μέγα Πίτερς απέτυχε να τα καταφέρει).

Μήπως να φέρουμε τον Χεζόνια να δίνει και αυτός πάσα πάσα;

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 12, 2026 8:15 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 6:14 pm

Δεν μας κάνει ρε. Πρέπει να αλλάξει πρόσωπο αλλά mission impossible σε Ντιαλό (που έχουν το ίδιο ποσοστό πάνω κάτω), να βάλει μπέρτα, να βαράει τρίποντο 45%, να έχει την μηχανική του Πίτερς στο σουτ και να κλάνει και να βγαίνει καπνός που θα τον εκτοξεύει σαν να έχει βάλει νίτρο.
Αυτό εύκολα γίνεται με λίγη βοήθεια από τα ματζούνια του @kite26. Για τα άλλα δεν ξέρω. :D

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Σάβ Σεπ 12, 2026 8:32 pm

Είδα τον Κολσον με τη Μακαμπι απέναντι στον Αρη. Ο τύπος είναι αχαστος από παντού. Παίζει 3, 4, είναι εξαιρετικός σουτερ κ αθλητικοτερος του Πητερς.

Είναι να απορεί κάνεις με τον Μπαρτζωκα, πραγματικά...

Μετά αφού έχει διώξει Μακισικ κ Λαρεντζακη για χάρη του Νετζιπογλου. Βάζει τον τελευταίο κ κάνει όλο λαλακιες. Τον βγάζει έξω, μπαίνει ο Πλωτας κ βγάζει αμέσως μάτια! Δείχνει το ταλέντο του κ παίζει καλά κ στην άμυνα παλεύει!

Κ αμέσως Αλλαγή! Κ δε ξανά πάτησε παρκέ!

Πόσο ανάποδος άνθρωπος είσαι ρε κόουτς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Σάβ Σεπ 12, 2026 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 12, 2026 8:33 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 6:32 pm
papp7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 6:18 pm

Παραβλέπω ότι είσαι εριστικός και σου λέω δεν έχω απαίτηση να κάνει τίποτα παραπάνω ο Γουορντ από αυτά που ήδη κάνει γιατί είναι ρολίστας, σημαντικός μεν, ρολίστας δε. Και για εμένα θες 3/4 που να μπορεί να πάρει χοντρά λεπτά στο 3, δεν με νοιάζει αν είναι ο Χεζόνια, ο Ντιαλό ή άλλος, δεν κολλάω σε πρόσωπα. Ο Γουορντ είναι volume shooter και τα σουτ που αρέσκεται είναι τα early, τα ντριμπλάρω -χειρόφρενο -σουτ και αυτού του είδους που έπαιρνε στην Παρί, στον Ολυμπιακό δεν θα τα βρει και μέσα από το σύστημα τα spot κτλ φάνηκαν και φαίνονται να μην τον βολεύουν. Πέρα από αυτό κολλάει την επίθεση στο decision maker γιατί αργεί να πασάρει και πασάρει σε λάθος χώρο και χρόνο (έχει αναλυθεί σε προηγούμενο ποστ το καλοκαίρι), όσες φορές του έχει δώσει κάθετη δράση με την μπάλα, για μία επιτυχημένη έχει και μια αποτυχημένη (επίσης έχει αναλυθεί). Στην άμυνα είναι μια χαρά. Έχουμε 2026 αν δεν είσαι συνεπής εμπρος-πισω δύσκολα στέκεσαι πάνω από 20' με συνέπεια. Δεν θες να φέρεις καλύτερο του Γουορντ ; Ωραία φέρε ισάξιο. Να σε ρωτήσω κάτι ; Aν ο ισάξιος που θα φέρεις να μοιραστούν τη θέση δίνει παρόμοια πράγματα στην άμυνα και είναι πιο αποτελεσματικός/λειτουργικός στην επίθεση, θα του φάει τα λεπτά ναι ή όχι ; Aν μου πεις ναι καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για ρολίστα και απλά είσαι πνεύμα αντιλογίας αν μου πεις όχι είσαι bias. Και ξέρεις κάτι δεν είναι κακό να σου αρέσει ένας παίκτης και να τον στηρίζεις, να τον πιστεύεις και να θες να παίζει, είναι κακό όμως να έχεις διάθεση να την πέσεις σε όποιον έχει διαφορετική γνώμη. Ο παίκτης πέρσι έπαιζε τη θέση ΜΌΝΟΣ του και κατάφερε να παίζει κάτω απο 20 λεπτά, με μηδέν ανταγωνισμό. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΟΛΙΣΤΑΣ.
Παραβλέπω και εγώ ότι με λες εριστικό ενώ δεν είναι ή ότι με θεωρείς πνεύμα αντιλογίας και σου παραθέτω μια πολύ απλή ερώτηση:

Εφόσον ο Ward είναι ο ορισμός του ρολίστα και ενώ έπαιζε την θέση μόνος του πέρυσι χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει παραπάνω χρόνο, τότε γιατί ο Μπι επέλεγε να ξεγυμνώσει και άλλο την θέση διώχνοντας τον Σακ (και με τον Παπ ένα χρόνο μεγαλύτερο στα όρια του παλαίμαχου) και δεν έφερε έναν ισάξιο όπως λες ή κάποιον μπροστά του;

Τα επιχειρήματα ότι δεν υπήρχαν παίκτες δεν τα δέχομαι, όπως λες και εσύ ότι είμαι biased ότι και να απαντήσω, έτσι και εγώ θα πω ότι αν ήθελε να φέρει τριάρι μπροστά του θα είχε φέρει.

Από εκεί και πέρα ότι έχει αναλυθεί (από σένα) ότι καθυστερεί την επίθεση και τα σχετικά και ότι θα είναι volume shooter και τα σχετικά, μήπως είσαι ο hoopfellas και δεν το ξέρω; Αν κάνεις κάποιου τέτοιου είδους δουλειά πες το μου να το καταλάβω, διαφορετικά επειδή το είπες εσύ δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Παρατήρησες κάτι, ενώ εγώ ή κάποιος άλλος παρατηρεί κάτι άλλο.

Εγω θα πω ότι ακόμα και αν ισχύουν αυτά που λες, διαχρονικά οι περισσότερες μεταγραφές του Μπι αργούν πάρα πολύ να αφομοιώσουν τα συστήματα. Σαφώς όταν ένας παίκτης έχει στο μυαλό του τι πρέπει να κάνει επηρεάζεται πάρα πολύ και το σουτ του, γιατί σκέφτεται παραπάνω από όσο χρειάζεται. Φέτος θα σουτάρει πολύ καλύτερα ο Ward, γιατί το πραγματικό του ποσοστό είναι 33-34%.

Και επειδή ρώτησα και δεν απάντησε κανείς, σε ρωτάω και εσένα: θα προτιμούσες τον Μπονγκα στην θέση του Ward?

Ααα ξέχασα να προσθέσω ότι με τον Ward μέσα πέρυσι όλοι είχαν τα μεγαλύτερα +-, πράγμα που σημαίνει ότι κατά γενική ομολογία κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω στα υπόλοιπα, γιατί όχι δεν είμαι ο Hoopfellas , δεν συμφωνώ με τις αναλύσεις του και δεν είμαι επαγγελματίας σχολιαστής, σκάουτερ, ή αναλυτής. Όσον αφορά για το εάν έψαχνε ή ψάχνει παίκτη η απάντηση είναι ναι και ναι. Αν εσύ νομίζεις ότι η θέση ξεγυμνώθηκε και ήρθε ο Εντζάι στο 4 για να παίζει ο Γουορντ 25'+ και να του δείξει εμπιστοσύνη ο κόουτς όλα καλά, διαφωνούμε. Εγώ βλέπω χώρο για να έρθει παίκτης με το διπλό συμβόλαιο του Γουορντ στο 3/4.

Για τον Μπόνγκα επίσης έχει απαντηθεί μήνες πίσω πριν καλά-καλά τελειώσει η χρονιά , έχουμε σχετικά ποστ με τον shaq και λέμε δεν μας χαλάει ο Μπόνγκα ως πασπαρτού για το ρόστερ, με Γουορντ μέσα όχι ως αντικαταστάτη και με την προϋπόθεση οτι ο άλλος φόργουορντ θα είναι τύπου Οκέκε , κάτι δηλαδή σαν Γουορντ,Μπονγκα,Βεζε,Οκεκε στα φοργουορντ. Και ο Μπόνγκα ρολίστας είναι , έστω και ακριβός.

Τέλος κανείς δεν θεωρεί τον Γουόρντ κακό παίκτη, είναι χρήσιμος για τον ρόλο του. Λέμε οτι δεν φτάνει όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση των φοργουορντ. Και χρειάζεσαι κάποιον καλύτερο αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο.

Υ.Γ όταν πέρσι περιμένεις να δεις τις χαμηλές πτήσεις του Μπάτλερ για να έρθεις να κάνεις κυνήγι μαγισσών στα παιδιά που τον ήθελαν στην ομάδα, όταν στο ποστ διαβάζεις μια τοποθέτηση πχ ο Γουορντ είναι ρολίστας και μου βάζεις αυτα
:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: ναι είσαι εριστικότατος. Μπορείς να διαφωνήσεις χωρίς να προκαλέσεις και χωρίς να επιτεθείς ή μειώσεις την άποψη κάποιου άλλου. Και όπως ακριβώς εγώ δεν είμαι αναλυτής και αυτό που λέω δεν είναι δογματικό ακριβώς το ίδιο ισχύει και για εσένα.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Σάβ Σεπ 12, 2026 8:56 pm

Είναι όντως να απορεί κανείς με το Μπαρτζώκα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 12, 2026 9:02 pm

papp7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 8:33 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 6:32 pm

Παραβλέπω και εγώ ότι με λες εριστικό ενώ δεν είναι ή ότι με θεωρείς πνεύμα αντιλογίας και σου παραθέτω μια πολύ απλή ερώτηση:

Εφόσον ο Ward είναι ο ορισμός του ρολίστα και ενώ έπαιζε την θέση μόνος του πέρυσι χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει παραπάνω χρόνο, τότε γιατί ο Μπι επέλεγε να ξεγυμνώσει και άλλο την θέση διώχνοντας τον Σακ (και με τον Παπ ένα χρόνο μεγαλύτερο στα όρια του παλαίμαχου) και δεν έφερε έναν ισάξιο όπως λες ή κάποιον μπροστά του;

Τα επιχειρήματα ότι δεν υπήρχαν παίκτες δεν τα δέχομαι, όπως λες και εσύ ότι είμαι biased ότι και να απαντήσω, έτσι και εγώ θα πω ότι αν ήθελε να φέρει τριάρι μπροστά του θα είχε φέρει.

Από εκεί και πέρα ότι έχει αναλυθεί (από σένα) ότι καθυστερεί την επίθεση και τα σχετικά και ότι θα είναι volume shooter και τα σχετικά, μήπως είσαι ο hoopfellas και δεν το ξέρω; Αν κάνεις κάποιου τέτοιου είδους δουλειά πες το μου να το καταλάβω, διαφορετικά επειδή το είπες εσύ δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Παρατήρησες κάτι, ενώ εγώ ή κάποιος άλλος παρατηρεί κάτι άλλο.

Εγω θα πω ότι ακόμα και αν ισχύουν αυτά που λες, διαχρονικά οι περισσότερες μεταγραφές του Μπι αργούν πάρα πολύ να αφομοιώσουν τα συστήματα. Σαφώς όταν ένας παίκτης έχει στο μυαλό του τι πρέπει να κάνει επηρεάζεται πάρα πολύ και το σουτ του, γιατί σκέφτεται παραπάνω από όσο χρειάζεται. Φέτος θα σουτάρει πολύ καλύτερα ο Ward, γιατί το πραγματικό του ποσοστό είναι 33-34%.

Και επειδή ρώτησα και δεν απάντησε κανείς, σε ρωτάω και εσένα: θα προτιμούσες τον Μπονγκα στην θέση του Ward?

Ααα ξέχασα να προσθέσω ότι με τον Ward μέσα πέρυσι όλοι είχαν τα μεγαλύτερα +-, πράγμα που σημαίνει ότι κατά γενική ομολογία κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω στα υπόλοιπα, γιατί όχι δεν είμαι ο Hoopfellas , δεν συμφωνώ με τις αναλύσεις του και δεν είμαι επαγγελματίας σχολιαστής, σκάουτερ, ή αναλυτής. Όσον αφορά για το εάν έψαχνε ή ψάχνει παίκτη η απάντηση είναι ναι και ναι. Αν εσύ νομίζεις ότι η θέση ξεγυμνώθηκε και ήρθε ο Εντζάι στο 4 για να παίζει ο Γουορντ 25'+ και να του δείξει εμπιστοσύνη ο κόουτς όλα καλά, διαφωνούμε. Εγώ βλέπω χώρο για να έρθει παίκτης με το διπλό συμβόλαιο του Γουορντ στο 3/4.

Για τον Μπόνγκα επίσης έχει απαντηθεί μήνες πίσω πριν καλά-καλά τελειώσει η χρονιά , έχουμε σχετικά ποστ με τον shaq και λέμε δεν μας χαλάει ο Μπόνγκα ως πασπαρτού για το ρόστερ, με Γουορντ μέσα όχι ως αντικαταστάτη και με την προϋπόθεση οτι ο άλλος φόργουορντ θα είναι τύπου Οκέκε , κάτι δηλαδή σαν Γουορντ,Μπονγκα,Βεζε,Οκεκε στα φοργουορντ. Και ο Μπόνγκα ρολίστας είναι , έστω και ακριβός.

Τέλος κανείς δεν θεωρεί τον Γουόρντ κακό παίκτη, είναι χρήσιμος για τον ρόλο του. Λέμε οτι δεν φτάνει όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση των φοργουορντ. Και χρειάζεσαι κάποιον καλύτερο αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο.

Υ.Γ όταν πέρσι περιμένεις να δεις τις χαμηλές πτήσεις του Μπάτλερ για να έρθεις να κάνεις κυνήγι μαγισσών στα παιδιά που τον ήθελαν στην ομάδα, όταν στο ποστ διαβάζεις μια τοποθέτηση πχ ο Γουορντ είναι ρολίστας και μου βάζεις αυτα
:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: ναι είσαι εριστικότατος. Μπορείς να διαφωνήσεις χωρίς να προκαλέσεις και χωρίς να επιτεθείς ή μειώσεις την άποψη κάποιου άλλου. Και όπως ακριβώς εγώ δεν είμαι αναλυτής και αυτό που λέω δεν είναι δογματικό ακριβώς το ίδιο ισχύει και για εσένα.
Ωραία επειδή δεν είσαι αναλυτής, σχολιαστής, σκούτερ και πάει λέγοντας, δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις εκθέσει μια άποψη ότι ο Ward χαλάει τις επιθέσεις επειδή αργεί στην απόφαση ή ότι δεν είναι καλός spot up σουτέρ, ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα. Γιατί έτσι το πλάσαρες τουλάχιστον ότι και καλά έχει αναλυθεί και δεν χωράει περαιτέρω σχολιασμός/ανάλυση.

Και για αντικρούσω τι άποψη σου λέω ότι ο Ward ως νέος παίκτης στο ρόστερ είχε να επεξεργαστεί πολύ νέα πληροφορία, η οποία σε κάνει να σκέφτεσαι παραπάνω την ώρα του παιχνιδιού και εξηγεί τα λάθη/αργές αποφάσεις και το κακό ποσοστό από το τρίποντο. Θα δούμε κάτι παρόμοιο και από τον CMM φέτος που θα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Τώρα για το αν χωράει ή όχι παίχτης έχω εκφράσει πολλάκις την άποψη μου και είναι μεγάλη συζήτηση, πότε και αν θα έρθει αυτός ο παίκτης και τι παίκτης θα είναι.

Για τον Μπάτλερ δεν ξέρω που κολλάει ή γιατί το αναφέρεις, πάντως δικαιώθηκα σε αυτά που έλεγα: δεν έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά μετά από μια σεζόν και στα μεταξύ μας μέτριο τον είδα.

Τέλος, δικαίωμα σου να με θεωρείς εριστικότατο, έτσι γράφω και δεν θα το αλλάξω επειδή σε ερίζει εσένα προσωπικά.

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Σάβ Σεπ 12, 2026 9:06 pm

Ο Κολσον απέναντι στον Άρη τα έβαλε,όμως μόλις τον έπαιξαν λίγο καλή άμυνα εξαφανίστηκε, όπως θα εξαφανιστεί και πάλι το γατάκι ο Μονεκε. Στα φιλικά καλοί,στα επίσημα ανύπαρκτοι.

Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα πέρσι ήταν η πρώτη ομάδα στην επίθεση σε όλη την Ευρωλίγκα και φέτος ακόμα καλύτερη. Μοντέρο, Φουρνιε, Ντόρσεϊ θα ομορφαίνουν το παιχνίδι και Μακινταιρ, Γουόρντ,Παπ, Τζόουνς,Ντιαγε θα είναι εκεί για αμυντική θωράκιση. Ο Χολ θα χορτάσει καρφώματα και ο Μιλουτινοφ πάσες και εύκολα καλάθια

Τον Μπαρτζώκα φέτος θα τον προσκυνήσουν όλοι οι άπιστοι.

Υ.Γ ο κορι Τζόσεφ μια κατηγορία μόνος του. Πιο έξυπνο παίκτη δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη. Διδάσκει μπάσκετ 🏀

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Σάβ Σεπ 12, 2026 9:08 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 8:32 pm
Είδα τον Κολσον με τη Μακαμπι απέναντι στον Αρη. Ο τύπος είναι αχαστος από παντού. Παίζει 3, 4, είναι εξαιρετικός σουτερ κ αθλητικοτερος του Πητερς.

Είναι να απορεί κάνεις με τον Μπαρτζωκα, πραγματικά...

Μετά αφού έχει διώξει Μακισικ κ Λαρεντζακη για χάρη του Νετζιπογλου. Βάζει τον τελευταίο κ κάνει όλο λαλακιες. Τον βγάζει έξω, μπαίνει ο Πλωτας κ βγάζει αμέσως μάτια! Δείχνει το ταλέντο του κ παίζει καλά κ στην άμυνα παλεύει!

Κ αμέσως Αλλαγή! Κ δε ξανά πάτησε παρκέ!

Πόσο ανάποδος άνθρωπος είσαι ρε κόουτς.
Αλλά ματς βλέπουμε; Ο Λαρεντζάκης παίζει σαν να έχει δύο αριστερά πόδια. Ούτε στην ΑΕΚ δεν θα παίξει. Νετζηπογλου τίποτα το ιδιαίτερο, επιρρεπής στα λάθη και αυτός. Ο πλωτασ φαίνεται ανώτερος όλων λόγω αθλητικών προσόντων. Έχει μέλλον

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Σεπ 12, 2026 9:26 pm

ΟΚολσον ειναι 3. Και εγω τον ηθελα αλλα τι σχεση εχει με τον Εντζαι. Θα μπορουσε να ερθει και αυτος κια ο Εντζαι. Επισης αθλητικοτατος? Λολ, σιγουρα το ειδες το ματς?

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 12, 2026 9:32 pm

Sabenlee έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 9:08 pm

Αλλά ματς βλέπουμε; Ο Λαρεντζάκης παίζει σαν να έχει δύο αριστερά πόδια. Ούτε στην ΑΕΚ δεν θα παίξει. Νετζηπογλου τίποτα το ιδιαίτερο, επιρρεπής στα λάθη και αυτός. Ο πλωτασ φαίνεται ανώτερος όλων λόγω αθλητικών προσόντων. Έχει μέλλον
Τον λαρεντζακη με τα δυο αριστερα ποδια ποιος τον εφερε στον ολυμπιακο ; Ποιος τον ειχε δευτερο σουτινγκ γκαρντ την χρονια του καουνας πισω απο τον κανααν ;

Τον λαρεντζακη δεν τον παω μια λογω χαρακτηρα τουπε συμπεριφορας κλπ αλλα δυστηχως για το Ελληνικο μπασκετ παικτες σαν τον μπαζινα τον πλωτα τον νετζηπογλου και αλλους τους εχει για πρωινο .

Αυτη η λασκαρισμενη βιδα που εχει στον εγκεφαλο που τον κανει να νομιζει οτι ειναι καλυτερος απο οτι στην πραγματικοτητα του επετρεψε ειτε στον ολυμπιακο ειτε στην εθνικη να κανει καποια μεγαλα ματς και να αλλαξει την ροη αγωνων .

Αυτο ειναι που λειπει απο τους περισσοτερους νεους Ελληνες παικτες . Μπορει να υπαρχει σε καποιους λιγο ταλεντο αλλα δεν υπαρχει ψυχη .

Χωρις ψυχη δεν γινεσαι σταρ .

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Σάβ Σεπ 12, 2026 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 12, 2026 9:39 pm

Οσοι φιλοι λιγουρευεστε τον κολσον δειτε το περυσινο ματς της φενερ στο σεφ οπου εφαγε 5-6 φορες το ιδιο καλαθι απο τον βεζενκοφ .

Δεν εχει ποδια να παιξει αμυνα .
Εβαλε με τον Αρη αλλα σε αυτο το ματς εβαλε τα παντα και ο μπρισετ . Αν ειναι ετσι ας παιρναμε τον μπρισετ που ειναι και τεσσαρι .

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 12, 2026 10:17 pm

Διαφωνω για τον Κολσον. Μιλαμε για τον ιδιο παικτη που δυο χρονια πριν παρολιγον να αποκλεισει τον Παο μαζι με Μπραουν και Μπαλντγουιν. Εκανε φοβερη ζημια.

Στην Φενερ ηταν μετριος ναι αλλα σιγουρα ειναι αθλητικοτερος του Πιτερς (κοντυτερος ομως) χειροτερος στις κινησεις χωρις την μπαλα απο τον Πιτερς, καλυτερος με την μπαλα απο τον Πιτερς, ισαξιου επιπεδου σουτερ με τον Πιτερς(Σουτερ σαν τον πιτερς δεν υπαρχει). Αν υπηρχε αποφαση να αποκτηθει παικτης σαν τον Εντζαι ο Κοκσον ειναι οτι κοντυνοτερο σε σουτ στον Πιτερς που σου εδωσε η αγορα. Μαζι με τον Εντζαι θα ητανμποκυ καλο διδυμο. Πχ Μοντερο, Φουρνιε, Κολσον, Εντζαι, Ταιρικ μας χαλαει σαν πενταδα.

Αν φερεις Χεζονια ή Ντιαλο και αυτη ειναι η αποφαση (Ο πρωτος εχω πληροφορια τις τελευταιες μερες απο την πηγή μου εδωσε την ειδηση για τον Ταιρικ Τζοουνς 15/12 πριν να το πει καν ως υποθετικο σεναριο ο Στεφανου, οτι εφοσον μεινει ελευθερος θα ειναι στον Ολυμπιακο. Μακάρι να ισχυει γιατι αυτος μου δινει πραγματα με το Σταγονομετρο. Αυτος μου ειπε το πλανο για δυο γκαρντ οταν ολοι λεγανε για εναν) το δεχομαι οτι ψαχνεις κατι πιο εκλεκτο.

Αλλα αν παρεις παικτη τυπου Εντζαι στο 3 ε το να μην σου κανει ο Κολσον δεν βρισκω λογικη με συχωρειτε

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 12, 2026 10:35 pm

Σίγουρα υπάρχουν πιο ταιριαστοί παίκτες όπως πχ ο ντιαλο αλλά μην τρελαθουμε ότι δεν χωράει ο χεζονια, δηλαδή αν έμενε ο Πίτερς θα λέγατε όχι;
Ο χεζονια είναι καλύτερος αμυντικός και γενικά πιο σκληρός παίκτης. Θα παίζει πίσω απ τον σασα και στο 3 όπως προσπάθησε να κάνει και με τον αλεκ ο κοουτς αλλά δεν βγήκε. Και έχεις και τον Εντζαι σε ρόλο Καλαιτζακη να παίζει καμιά άμυνα

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 12, 2026 10:39 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 9:39 pm
Οσοι φιλοι λιγουρευεστε τον κολσον δειτε το περυσινο ματς της φενερ στο σεφ οπου εφαγε 5-6 φορες το ιδιο καλαθι απο τον βεζενκοφ .

Δεν εχει ποδια να παιξει αμυνα .
Εβαλε με τον Αρη αλλα σε αυτο το ματς εβαλε τα παντα και ο μπρισετ . Αν ειναι ετσι ας παιρναμε τον μπρισετ που ειναι και τεσσαρι .
Ο Μπρισετ θα ηταν καλη λυση και τον αναφεραμε σε ποστ ως προταση αρκετα πριν το φαιναλ φορ . Απλα ειναι πολυ μου βγαζει πολυ ατσουμπαλοσυνη ωρες ωρες στο πως χειριζεται το κορμι του. Παντως σιγουρα δεν ειναι σουτερ επιπεδου Κολσον

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”