Jeight έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2026 11:16 am
TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2026 10:53 am
Δεν νομίζω να είπε κάτι λάθος. Ο Peters καλώς ή κακώς είναι one of the kind στην Euroleague στο τρίποντο. Αμέσως μετά από τον Αλέκο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων είναι ο Coulson στην Euroleague.
Σε τι σε forward? Οχι ρε παιδια, ο Σασα μονο ειναι καλυτερος του Κολσον σαν σουτερ και υπαρχουν και αλλοι, o swider της Εφες ειναι φονιας...
Σε φοργουορντ ναι. Ο Σασα ειναι ηδη στην ομαδα αρα δεν εχει νοημα να τον αναφερουμε.
Εγω δεν θα πω ποιος ειναι καλυτερος(ο Σουιντερ σε συγκριση με τον Κολσον φανταζει μια μετριοτητα στα ματι μου αλλα γουστα ειναι αυτα και εφοσον σχολιαζουμε ενα συγκεκριμενο χαρακτηριστικο) απλα καποιους παικτες τους κατηγοροποιεις.
Θα βαλω παικτες που μπορουν να παιξουν στις θεσεις 3 ή 4 ειτε ως την καλη τους θεση ειτε υπο συνθηκες:
1. Παικτες που αν τους αφησεις ελεύθερους θα ειναι σαν βολη : Σασα, Πιτερς, Λεντει, Κολσον, Σουιντερ, Ρογκαβοπουλος, κραμερ, Οτζελεγε
2. Παικτες που μπορουν να φτιαξουν μονοι τους το σουτ τους αλλα επειδη το κανουν με δυσκολοτερες συνθηκες αυτο φαινεται με σχετικα χαμηλοτερο ποσοστο στην στατιστικη:
Χεζονια, Κλαιμπερν, Σιλντς, Φουρνιε, Τειλορ, Στερλινγκ Μπραουν, Αντερσον, Μπεικον, Μουσα, Ροντεν, Γκουντουριτς, Καμπαρο
3. Streaky που σε ενα θα εχουν 3/3 και σε αλλο 0/3: Χειζ Ντειβις, Μπονγκα, Γιαμπουσελε, Παπανικολαου, Νουορα, Μπλοσονγκειμ, Ντιαλο, Μελι, Κοφι, Χορντ, Μπρισετ, Γκαρθ, Οκεκε, Τουμπελις
4. Μετριοι Κακοι: Εντζαι ,Γουορντ, Κι, Μονεκε, Γουεϊνραιτ, Ντεκ,
Ε παικτες οπως ο Κολσον ειναι στην ιδια κατηγορια με τον Πιτερς και ας ο Πιτερς μπορουσε να μπεινσε μια κατηγορια μονος του