yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 10:30 am
είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος. μου αρέσει που θέλει να τρέξει και έχει τους παίκτες να το κάνει. μου αρέσει που τώρα στα φιλικά οι παίκτες παίζουν όλοι με όλους και δείχνουν να λειτουργούν καλά "περίεργες" 5άδες όπως αυτή που έκλεισε το χθεσινό παιχνίδι. όταν ξεκινήσουν τα επίσημα θα δούμε δεδομένα εξελάκι αλλά ειδικά στα γκαρντ έχουμε πολλές επιλογές αν κάποιος είναι κακός ένα βράδυ. μου αρέσει και που όλοι έχουν κάνει μίνιμουμ ένα καλό παιχνίδι.
όσο δένει η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και τους καινούριους να βγάζουν το ταλέντο τους. ο Μπι είπε σε μια συνέντευξη ότι θεωρεί το Μοντέρο τον καλύτερο pg με τη μπάλα στα χέρια στην Ευρώπη, φαντάζομαι θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό και δε θα τον έχει παρκαρισμένο στο τρίποντο.
το σουτ είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν είναι μικρό πρόβλημα. χρειαζόμαστε προσθήκη στο 3 με αυτό το χαρακτηριστικό.
και όπως πάντα τον κανονικό Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά το Δεκέμβρη οπότε υπομονή, στην αρχή ειδικά και με τόσα εκτός θα κάνουμε σίγουρα κάποιες κακές ήττες.
Μόνο και μόνο ότι η μεγαλύτερη παραφωνία του χτεσινού παιχνιδιού ήταν ο Σάσα δείχνει ότι η ομάδα είχε ανάγκη από γερή ανανέωση και φρεσκάδα.
Το σουτ μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσει πρόβλημα, αλλά στην παρούσα φάση τα πρώτα φιλικά έδειξαν ότι η ομάδα λειτουργεί άψογα με αποστάσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στο spacing.
Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί το γεγονός ότι CMM και Μοντέρο που είναι πάρα πολύ καλοί στο κάθετο παιχνίδι παίρνοντας τον προσωπικό τους αντίπαλο στα πόδια δείχνουν μια διαστατικότητα και δεν πάνε προς το καλάθι (ελπίζω να μην είναι εντολή του Μπι αυτή). Και δεύτερον ότι δεν παίζουμε πολύ pnr που με αυτά τα Σέντερ και αυτά τα pg θα έπρεπε το 60% των επιθέσεων να τελειώνουν με κάρφωμα ή προσωπική ενέργεια των Γκάρντ κοντά στο καλάθι.
Για Εντζάι που έχει πέσει το κράξιμο του αιώνα κάπου στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκαν οι φίλοι που έχουν πάρει αυτή την γραμμή. Προφανώς δεν θα παίζει πάντα όπως έπαιξε χτες, αλλά ο παίκτης είναι όαση αθλητικότητας και χαίρεσαι να τον βλέπεις, κάτι που έλειπε πολύ στην ομάδα.
Μάλλον είχαν μάτι στο προπονητικό τιμ και δεν φαίνεται να είναι επιλογή Σίκμα. Τελοσπάντων για τον συμπληρωματικό ρόλο που θα έχει θα είναι μια χαρά.
Αν ξεκινήσει και ο Σάσα να μαρκάρει λίγο θα δούμε ωραία πράγματα. Ο Κόρι, επίσης, θα είναι η εσωτερική μεταγραφή και η αποκάλυψη της σεζόν κατά την γνώμη μου.