Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παναθηναϊκός: Έξι κρούσματα γαστρεντερίτιδας, ανησυχία ενόψει Super Cup!
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... nteritidas
Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, καθώς στην επιστροφή της ομάδας από τη Ρόδο έξι μέλη του σταφ διαγνώστηκαν με γαστρεντερίτιδα.
Και είχα σκοπό πάω στη ρόδο την επόμενη εβδομαδα
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... nteritidas
Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, καθώς στην επιστροφή της ομάδας από τη Ρόδο έξι μέλη του σταφ διαγνώστηκαν με γαστρεντερίτιδα.
Και είχα σκοπό πάω στη ρόδο την επόμενη εβδομαδα
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στην κρητη εννοουσα.. του παο 55ε ειναι για 2 ματς θελω να πιστευω ε?berry έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 11:13 pm@shaq7
https://www.more.com/gr-el/tickets/spor ... ournament/
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τα 55 ευρώ είναι και για τα 4 παιχνίδια του τουρνουά.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 11:20 pmστην κρητη εννοουσα.. του παο 55ε ειναι για 2 ματς θελω να πιστευω ε?berry έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 11:13 pm@shaq7
https://www.more.com/gr-el/tickets/spor ... ournament/
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Για 4 μέρες είναι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα πάει να δει πάνω από 2 παιχνίδια, άντε 3. Ειδικά το πρώτο ματς (ΠΑΟΚ - Παρτιζάν) είναι 17:30 την Παρασκευή που είναι και εργάσιμη μέρα, οπότε θα έχει ελάχιστο κόσμο. Αναμενόμενα βέβαια η αύξηση του μπάτζετ και η αναβάθμιση ενός γηπέδου τραβάνε προς τα πάνω τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά νομίζω και τα 55 ευρώ (που είναι κιόλας στα ορεινά του ΟΑΚΑ) είναι μάλλον σχετικά υψηλό ποσό. Το ίδιο γίνεται και με τον Ολυμπιακό, το ίδιο θα γίνεται φέτος και με ΠΑΟΚ-Άρη.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μπορεί κάποιος που δεν έχει τι άλλο να κάνει να πάει στο ΟΑΚΑ και να δει όλα τα παιχνίδια του τουρνουά. Εκεί το κόστος βγαίνει στα 13,75 ευρώ το παιχνίδι, που νομίζω ότι είναι μια σχετικά προσιτή τιμή. Εικάζω βέβαια ότι οι περισσότεροι θα πάνε να δουν 2 παιχνίδια, οπότε το κόστος ανά παιχνίδι γίνεται μεγαλύτερο, αλλά δε θα το έλεγα και ακραίο. Τώρα αν κάποιος πάει να δει μόνο ένα παιχνίδι, εκεί τα 55 ευρώ είναι όντως πολλά, αλλά δε νομίζω κάποιος λογικός άνθρωπος να πληρώσει τόσα για ένα μόνο παιχνίδι.kojito έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 11:55 pmΓια 4 μέρες είναι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα πάει να δει πάνω από 2 παιχνίδια, άντε 3. Ειδικά το πρώτο ματς (ΠΑΟΚ - Παρτιζάν) είναι 17:30 την Παρασκευή που είναι και εργάσιμη μέρα, οπότε θα έχει ελάχιστο κόσμο. Αναμενόμενα βέβαια η αύξηση του μπάτζετ και η αναβάθμιση ενός γηπέδου τραβάνε προς τα πάνω τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά νομίζω και τα 55 ευρώ (που είναι κιόλας στα ορεινά του ΟΑΚΑ) είναι μάλλον σχετικά υψηλό ποσό. Το ίδιο γίνεται και με τον Ολυμπιακό, το ίδιο θα γίνεται φέτος και με ΠΑΟΚ-Άρη.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
απλα εχει σημασια και που θα πας να δεις το παιχνιδι...πχ εγω θεωρω ικανοποιητικα για να δει κανεις ειναι οι 2 κατω κερκιδες και αντε για πιο οικονομικα τα πεταλα.αν ειναι να δωσει καποιος 55 για φιλικα και να μην βλεπει και στην ουσια οντας στο πανω διαζωμα εεε ας το δω απο την τηλεοραση.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 12:36 amΜπορεί κάποιος που δεν έχει τι άλλο να κάνει να πάει στο ΟΑΚΑ και να δει όλα τα παιχνίδια του τουρνουά. Εκεί το κόστος βγαίνει στα 13,75 ευρώ το παιχνίδι, που νομίζω ότι είναι μια σχετικά προσιτή τιμή. Εικάζω βέβαια ότι οι περισσότεροι θα πάνε να δουν 2 παιχνίδια, οπότε το κόστος ανά παιχνίδι γίνεται μεγαλύτερο, αλλά δε θα το έλεγα και ακραίο. Τώρα αν κάποιος πάει να δει μόνο ένα παιχνίδι, εκεί τα 55 ευρώ είναι όντως πολλά, αλλά δε νομίζω κάποιος λογικός άνθρωπος να πληρώσει τόσα για ένα μόνο παιχνίδι.kojito έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 11:55 pm
Για 4 μέρες είναι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα πάει να δει πάνω από 2 παιχνίδια, άντε 3. Ειδικά το πρώτο ματς (ΠΑΟΚ - Παρτιζάν) είναι 17:30 την Παρασκευή που είναι και εργάσιμη μέρα, οπότε θα έχει ελάχιστο κόσμο. Αναμενόμενα βέβαια η αύξηση του μπάτζετ και η αναβάθμιση ενός γηπέδου τραβάνε προς τα πάνω τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά νομίζω και τα 55 ευρώ (που είναι κιόλας στα ορεινά του ΟΑΚΑ) είναι μάλλον σχετικά υψηλό ποσό. Το ίδιο γίνεται και με τον Ολυμπιακό, το ίδιο θα γίνεται φέτος και με ΠΑΟΚ-Άρη.
σε τετοιες κερκιδες αξιζει να εισαι σε μεγαλα ματς ευρωλιγκας ή με τον ολυμπιακο...για να βιωσεις το σολντ αουτ την ενταση και να λες ημουν μεσα σε εκεινο ματς.
αποψη μου ετσι
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:06 amαπλα εχει σημασια και που θα πας να δεις το παιχνιδι...πχ εγω θεωρω ικανοποιητικα για να δει κανεις ειναι οι 2 κατω κερκιδες και αντε για πιο οικονομικα τα πεταλα.αν ειναι να δωσει καποιος 55 για φιλικα και να μην βλεπει και στην ουσια οντας στο πανω διαζωμα εεε ας το δω απο την τηλεοραση.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 12:36 am
Μπορεί κάποιος που δεν έχει τι άλλο να κάνει να πάει στο ΟΑΚΑ και να δει όλα τα παιχνίδια του τουρνουά. Εκεί το κόστος βγαίνει στα 13,75 ευρώ το παιχνίδι, που νομίζω ότι είναι μια σχετικά προσιτή τιμή. Εικάζω βέβαια ότι οι περισσότεροι θα πάνε να δουν 2 παιχνίδια, οπότε το κόστος ανά παιχνίδι γίνεται μεγαλύτερο, αλλά δε θα το έλεγα και ακραίο. Τώρα αν κάποιος πάει να δει μόνο ένα παιχνίδι, εκεί τα 55 ευρώ είναι όντως πολλά, αλλά δε νομίζω κάποιος λογικός άνθρωπος να πληρώσει τόσα για ένα μόνο παιχνίδι.
σε τετοιες κερκιδες αξιζει να εισαι σε μεγαλα ματς ευρωλιγκας ή με τον ολυμπιακο...για να βιωσεις το σολντ αουτ την ενταση και να λες ημουν μεσα σε εκεινο ματς.
αποψη μου ετσι
ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο